Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
válasz
bwin.party #61214 üzenetére
Garos.
Azt lenne jó tudni, hogy mit jelent az, hogy nem én okoztam.
Egy app mindig képernyőn volt, akár fél óráig is folyamatosan. sok napon keresztül. -
wrox
őstag
Sziasztok!
Beégést orvosolják garanciában? (T-s készülék) -
wrox
őstag
válasz
Alister71 #60044 üzenetére
Jaaaa, így már ok.
Igazság szerint egyik kollégámé a telefon.
Elmondása szerint valaki buherálta egy mobilshopban, hogy független legyen (az is lett), kesőbb pedig OTAn keresztül upgradelte 5.0.1-re. Most az a baja, hogy Bluetooth-on nem igazán tud csatlakozni a notebookjához. Ezért gondoltuk, hogy teszünk fel egy új romot. -
-
wrox
őstag
No, elszántam magam a 5.0.1 frissítésre. Nem várok tovább a T-mobilra. Idióták, csak ködösítenek..
Valaki erősítsen meg, hogy ha az alábbi módon csinálom a frissítést, akkor nem ugrik a knoxom.
I9506, 4.4.2, T-s rom.Letöltöttem a sammobilról a felajánlott legfrisebb NORDIC romot, a felsőt, ami melett KIES jel van, illetve a 3.10.6 Odint.
Driverek fel a gépre,telefon download módba, odinba betallózom a romot, re partition non ticked, és Start.Köszönöm.
-
wrox
őstag
Sziasztok!
Tudnátok adni egy linket, ahonnan gyorsabban lejön I9506ra való Nordic Lolli?Mi a különbség az első 2 ROM között? Az hogy KIESsel lehet az egyiket feltenni?
-
wrox
őstag
válasz
silvergod #58206 üzenetére
Vettem én is ilyen fasza ebayes üveget, 2 ezer volt. a nagy melegben felhajlott a két függőleges széle. magyarul elállt a kijelzőtől. elég csúnya lett, gondoltam visszaszedem, és felteszem újra. Amikor alányúltam, sikeresen elválasztottam a belső fólialapot az üvegtől (3 részből áll). Szóval kuka. Kb 2 hónapot ha használtam.
-
wrox
őstag
válasz
tomiivagyok #57816 üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogy tudja megcsinálni 17 ezerért, ha tört az LCD is, mikor 30-40 az ebayen is az ára.
-
wrox
őstag
válasz
migabi24 #56606 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam.
Az i9506-om van.
Hidegindítás mellett, és ha a középső gombot nyomva tartom, akkor 14 kis ablakot számoltam, köztük játékot (gondolom ezek futnak) Ikonra koppintás után kereken 5 mp volt, hogy elkezdjem beírni az iGO ba a címet. Mire beírtam, már fixált is a műholdakkal. Nekem ennél gyorsabb nem kell. (Ez előtt LG G2 minim volt (tudom, nem egy kategória, de azért működhetett volna jobban is), de azt legszívesebben földhöz csapkotdtam volna a navi miatt (is). Volt hogy kellett neki 5 perc , hogy mutassa mi merre, volt hogy nem is talált műholdat. )
Ja, be van lakva az S4, igaz 1 hete van meg, de egyetlen egy laggot nem vettem észre. Gyári 4.4.2 ROM van rajta. Remélem ezután sem fog. Igaz, én nagyon szeretném a lollit (hivatalos Tst), a G2mini megtáltosodott tőle, neki nagyon jótt tett (ezzel már a műhód keresés is lecsökkent 1-2 percre).
-
wrox
őstag
Valaki tegyen már fel képet erről az 500Ft-os tokról. Sajnos a T oldalán csak telefon hátulját mutatják, sok mindent nem lehet látni.
Köszönöm. -
wrox
őstag
Ma megkérdeztem a Tmobilet, hogy ikor várható i9506ra hivatalos Ts lollipop. Nem tudták megmondani, nem találtak róla infót. Fasza.
Megkérdeztem a Samsungot is, hogy ha beviszem hozzájuk, akkor garivesztés nélkül tesznek e rá lollit, de nem tesznek.
Mivel tudnék itthon feltenni olyan lollit, aminél nem ugrik el a knox? Ha lehet ilyet, melyiket javasoljátok? Illetve valami leírást esetleg? (Eddig LGs voltam, ott máshogy ment szerintem a frissítés)
Előre is köszönöm. -
wrox
őstag
Sziasztok!
Megérkezett ma a telefon (I9506), T-mobiltól rendeltem.
Hazaérve sajnálattal tapasztaltam, hogy ha LTE/WCDMA auto hálózaton van a beállításoknál, akkor térerő csak 1 vonal. Ha átállítom, hogy 3G legyen a legmagasabb, akkor felmegy maxra, vagy egy vonal híján maxra a térerő. 4.4.3 van rajta.
Ez előtt egy G2minim volt, annak LTE hálózatkor is max a térereje. Ez "általános" hiba az S4 nél, vagy csak szimplán az enyém szar? -
wrox
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a T-Mobile melyik készüléket árulja pontosan? 9505 vagy a 9506?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest