Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
Don't Panic #43863 üzenetére
jahm, és az asszony nem ember, a medve nem játék, a sör nem üdítő.
-
sultansmith
senior tag
Látom, sokan bajban vagytok a tokokkal.
Mondanék valamit, csak úgy, szubjektíve...
Biztos, hogy egy több, mint százezres telefont ezekre a pár dolláros igénytelen fröccsöntött szutykokra akartok bízni? -
sultansmith
senior tag
válasz
adequate_cou #43775 üzenetére
igen.
-
sultansmith
senior tag
Tud már valaki 5.0-ás romról? Esetlegesen tapasztalatok?
-
sultansmith
senior tag
Mostanában eléggé hamar merül az akksi...
Nem tud valaki nagyobb mA-s aksit hozzá valahol? Egyáltalán bele lehet tenni?
Vettem még egy aksit hozzá, de már most látom, hogy nem megoldás a csere-bere... :/
-
-
sultansmith
senior tag
gyors kérdés:
kingo roottal lehet rootolni s4-et?
Knox ugrik?
Gyári tré mobil.
-
sultansmith
senior tag
nem tud valaki pesten olyan üzletet, ahol biztosan gyári üveget raknak a telóra, és a helyszínen, kb 1-2 órán belül kész van?
pókhálósra törött, de az érintőnek semmi baja. a ph-s kollega pedig messze van nekem meg sok idő.
-
sultansmith
senior tag
jó, igazából mindegy, ha nincs eszük, akkor mennek az alma után, ha meg van, akkor utat mutatnak.
Azt kívánom mindenkinek, hogy találja meg a számára legtökéletesebb telót, és minél kevesebbet szívjon a gyártók hülye döntései miatt.
-
sultansmith
senior tag
válasz
flegga92 #38060 üzenetére
- Nem az USA-ban élek.
- több kiegészítő dugható rá, mint egy usb-re? aligha... amúgy sem kell dokkolóba rakni, dlna, bluetooth, nfc, mind-mind vezeték nélküli technológia, hogy tényleg mobil legyél. Kocsiban miért akarsz egyébként telefont vezérelni kábelről, mikor bluetoothról már rég lehet? ezeket egyébként nem az apple találta ki, persze nem is az android.
- az androidok között VAN olyan ami nem bővíthető, meg VAN olyan, amelyik bővíthető. Apple-ben nincs választék. Ennek fejében a iphone sosem volt vízálló. A 4.4 tényleg visszalépés az sd kártya szempontjából, de még jönnek ki verziók, és minden esély megvan rá, hogy ez változzon.
- azt írod, hogy ezt változtattad meg, meg azt változtattad meg... iphone-on ennyit sem lehetne...
nyah mindegy, stílusvita.
-
sultansmith
senior tag
válasz
vrgkrisztian #38052 üzenetére
egyébként én nem látom be miért. sőt, azzal, hogy specifikusak a csatlakozóik, nincs sd kártyahely, nem cserélhető az akksi, kicsi a kijelző egyértelműen bosszúságokat okozna nekem a mindennapokban...
-
sultansmith
senior tag
válasz
TávoliGalaxy #38044 üzenetére
nem telepíti az újat, a gyári beállítások visszaállítása a letöltött appokra, beállításokra vonatkozik, maga az oprendszer marad az aktuális.
Apropó, egyébként engem meg pont az érdekelne, hogy lehet-e downgradelni?
4.4 van, és inkább 4.3-aznék én is
-
sultansmith
senior tag
válasz
gerenda110 #38021 üzenetére
Nincs kockázat, az s4 minden tekintetben előrelépés az s3-hoz képest. Az meg, hogy meg tudsz-e barátkozni azzal, hogy kissé viseltes azt csak te tudod.
-
sultansmith
senior tag
válasz
vrgkrisztian #37989 üzenetére
na hát ez engem is érdekelne
-
sultansmith
senior tag
válasz
Gizmo94 #37910 üzenetére
Én anno bementem, mondtam hogy cseréljék ki, és kicserélték. Nem emlékszem, hogy ingyen volt, de ez azt is jelenti, ha pénzbe is került, nagyon kevés lehetett, mert nem emlékszem.
De ott tényleg _cserélték_ elvették a régit, adtak egy újat, ami kb 1-2 órán át még nem működött, aztán regisztrálta a rendszer.
-
sultansmith
senior tag
hali!
találtam egy repedést a képernyőn, viszont a telefonnak semmi baja. a kijelző működik, és az érintésre is ugyanúgy reagál. ezek szerint csak az üveg sérült? körülbelül mennyivel úszom meg a javíttatást ezen esetben?
Gondolom a garanciát elfelejthetem... -
sultansmith
senior tag
válasz
norrberth #37665 üzenetére
Szerintem csak szimplán marketinges volt a samsungnál. Egy biztos, hogy technikai adatokkal egyáltalán nem tudott szolgálni. Láttam ezt a műsort és már akkor is látszott, hogy felkészületlen.
Nem mondhatta, hogy "hát nemtom srácok, de láttátok a reklámban, hogy hozzá se kell érni a telefonhoz és úgy is fel lehet venni? Hát nem király?"
Párszor azért elmondta, hogy igazából nem tudja, deee úúúúgy gondolja hoooogy....
Nem sok értelme volt elhívni ezt a jankót.
-
sultansmith
senior tag
válasz
norrberth #37663 üzenetére
Műanyag hát. Nekem már sikerült leejtenem, és meg is nyomódott, meg felsejlett a fehér alap műanyagszín.
Ezzel nekem egyébként nincs semmi gondom, nem tartozom azok közé, akik szerint a prémium hatást egy technikai eszköz esetében azzal kell elérni, hogy acélt tapicskol az ember.
Nincs benne fém, de nem is serpenyő.
-
sultansmith
senior tag
válasz
mgTerminator #37631 üzenetére
És tényleg. egy hete pedig még nem ment. Csak az a fránya 250kbit/s korlát...
-
sultansmith
senior tag
Ez most a KitKat frissítés, vagy annak egy frissítése?
Torrent írása SD-re működik már?
-
sultansmith
senior tag
válasz
kareszkaresz #37509 üzenetére
Az S4-hez jár 50GB dropbox tárhely. Legalábbis amikor én vettem.
Az se örökké jár, hanem két évre, emlékeim szerint.
-
sultansmith
senior tag
válasz
bb.bocs #37288 üzenetére
Én anno vettem egy ilyet (nem pont ezt, de kínait), mert van, hogy 2-3 napra konnektor nélkül maradok, de szeretnék elérhető maradni. Átlagosan minden hónapban körülbelül 3-4 napot van így a telefon ilyenről használva. nem tapasztaltam rendellenességet.
Az eredeti samsung akksi is púposodott, mielőtt még valaki istenítené az alkotó mérnökök hozzáértését. Itt igazából a változó feszültség tudná kiütni a telefont, attól kell félni, de ha valaki tudja, hogy hogyan is működik az akksi töltöttségét jelző számítás, akkor nem is fél már annyira...
Persze első számú akksinak továbbra is a gyári (cserélt) samu akksi van, a biztonság kedvéért.
-
sultansmith
senior tag
Hali!
A KitKat frissítés óta nem hajlandó egyik torrent kliensem sem az SD kártyámra írni, mondván, nincs joguk az írásra, csak az olvasásra...
Valaki tud erre valamit? Már a 4. ilyen klienst töltöm le, és mindegyiknél ezt produkálja.
Előre is köszi!
-
sultansmith
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #36169 üzenetére
Én nem találtam rá lehetőséget.
-
sultansmith
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #36167 üzenetére
Tré mobilos gyári 4.3.
-
sultansmith
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
szeretném az S4-en lévő spotify appot dlna-n keresztül streamelni a hangcuccra. Csakhogy a Spotify appban nincs dlna support.
Találtam egy megoldást, melyben a Bubble UPNP + xposed tools segítségével meg tudnám csinálni, DE!Ehhez a joghoz rootolni kell a telefonom. Nem vagyok teljesen tisztában vele, hogy ez mivel jár, de utánaolvasva bukom a garit, és hasonló csúfságok.
Kérdés 1.: Tud-e valaki valamilyen megoldást erre, amely nem igényel rootot?
Kérdés 2.: Mivel jár ha rootolom a telefont, és hogyan tudnám ezt legegyszerűbben megejteni?
Előre is köszönöm a válaszokat, guruk!
-
sultansmith
senior tag
nem tud valaki SPIGEN SGP Samsung Galaxy S4 Caset itthoni üzletben?
-
sultansmith
senior tag
Nem tudja hol lehet hozzá gyári aksit kapni óccsó pénzért?
Úgy tudom, az NFC modult is az aksiba építették be, ez igaz?
Létezik a 2600mAh-os verziónál nagyobb, ami még ugyancsak gyári samsung?
-
sultansmith
senior tag
Hai!
Akad itt egy kis probléma a szakiknak...
Gyári romot használok, nem rootolt, semmi buhera.
Úgy egy hete tapasztalom azt, hogy amiko 37%-ra merül az aksi, a telefon egyszerűen fogja magát és kikapcsol. Semmi figyelmeztetés, semmi extra. Visszakapcsoláskor eljut valameddig, de általában az "témobilos intro" közepén kikapcsol... Amikor visszadugom töltőre, akkor engedi bekapcsolni, és csodák csodája, 37%-ról indul a töltés... wtf?
Csináltam egy factory resetet, de nem segített, csinálja megint.Ötletek? Előre is köszi!
-
sultansmith
senior tag
válasz
sultansmith #11518 üzenetére
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy az s4-re jók-e az s3-as tokok?
Valamint hogy honnan lehet rendelni mintás tokokat? (állatos, zászlós, betmenes, ésatöbbi)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest