- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
válasz
cross56 #55983 üzenetére
Én eddig ma így állok, ez 4.4, gyári cuccok tiltva természetesen, messenger, viber egész nap fut, neteztem meg zenét hallgattam rajta leginkább, lolli után sokkal jobban bírja, és gyorsabb is, maradok is kitkaton most már, ennél jobb nekem nem kell
@migabi24: mik vannak nálad tiltva? egy listát tudsz dobni róla?
-
-
norrberth
addikt
válasz
cross56 #54183 üzenetére
Én visszatenném a csokit ha lehetne.. Akkumulátor idő jobb kicsit.. tegnap használtam a wifit, kikapcsoltam, aztán valahogy beragadt és este 20% ot merült.. az akkunál is mutatta hogy egyfolytában ment.. csoki alatt nem voltak ilyen jelenségek, de tuti fogunk kapni majd javításokat és remélhetőleg javul..
lényegébe a felület másabb.. szarabb szerintem. csokival is ugyan olyan jól pörgött mint a nyalókával. Én olyan eget verő különbséget nem tapasztalok! azt javaslom mindenkinek akinek Kit Kat al hibátlan a rendszer, meg se próbálja lefrissíteni erre a fos nyalókára!
Mert ha eddig nem érték csalódások! na akkor Lollival majd fogják.. Még a telefont is megutálom szép lassan.(#54187) Petyyyyy Nálam egyet nem köhögött az elmúlt 1 év alatt a csoki!! Én barom a jót elbasztam szó szerint. A telefon soha nem fagyott le. olyan stabil volt.
-
Dare2Live
félisten
válasz
cross56 #41361 üzenetére
vmi ilyesmit vettem 600Ft és 1évet kibírt. [link]
de persze lehet venni occót 5db 300Ft aztán 2-3havonta cserélgetni.
és ha nem tetszik a folia akkor lehet rá rakni üveget. pl [link]
amúgy karcolódik, mint minden GG, max az igénytelenebbje
nem veszi észre.
Én tokot is rakok rá ugye a GG törik mint a ropi, itt pedig szerintem a legjobb megoldás a gyári samsung protective cover.
-
adamka36
tag
válasz
cross56 #34255 üzenetére
Bizonyára nagyon sok alkalmazás fut a háttérben, emellett gps, wifi stb. Semmi gond nincs a készülékkel. Tiltani kell az alkalmazásokat amiket nem használsz ( beállítások: Alkalmazás kezelő: Mind: A nem kívánt alkalmazásnál kattints rá, majd utána kényszer leállítás, adatok törlése, utána tiltás majd pediglen vedd ki a pipát az értesítések megjelenítése ablakból. Ezt minden letiltani kívánt alkalmazásnál végezd el! Olyat nem tudsz letiltani amitől az android maga ne indulna el, olyat viszont igen ami bizonyos programok működésében fontos szerepet játszanak! Ui: nekem jelenleg 80 alkalmazás van letiltva. Egyébként ez egy gombnyomással vissza lehet csinálni. Ha valamit elrontanál esetleg! Baloldali gomb és beállítások vissza állítása. Nekem a telefon 500 mb ram-ot használ és 2 napig simán elmegy. Átlagos felhasználás mellett. A rekordom az 240 mb-ram használattal ment a telefon! A rendszer önmagában 140 mb-ramot használ fel! Minden más program..
Csók
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest