- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabai022
tag
válasz
nordino #54784 üzenetére
A baloldali érintőgombra ráböksz,feldob három lehetőséget,a háttérképeket választod,ezután felül megjelenik ismét három lehetőség.Kiválasztod a neked megfelelőt opciót és kiválasztod a képet az alsó sorból.
Vagy a galériában kiválasztod a képet,szintén bal alsó érintőgomb a beállít,mint opciót,és kijelölöd a megfelelőt. -
csabai022
tag
válasz
bazsy1981 #52397 üzenetére
Szia!Már ki is adták,több régióban megjelent .Én az angolt tettem fel tökéletesen működik nem tapasztaltam hibát.Ha a teló független mindegy milyen kártyával használod,pont ez a lényege.
Hogy a magyart XEH mikor adják ki nem tudni,de szerintem hamarosan.Pár oldallal visszább van belinkelve az angol loli,odinal felteszed és már meg is van.A téma összefoglalóban tökéletesen le van írva ,hogy kell csinálni. -
csabai022
tag
Sziasztok!Tegnap feltettem az angol lolit,eddig egész stabilnak tűnik csak több ramot fogyaszt.
Amit hiányolok és eddig megvolt,hogy wi-fi ki-be kapcsolását nem tudom időzíteni,és a zárolt képernyőre nem teszi ki az ébresztési időt.Ezek nincsenek is vagy csak én nem találom,és valami megoldást tudnátok rá? -
csabai022
tag
Sziasztok!Feltettem a lollipop-ot (9505),eddig semmi gond vele.Olyan kérdésem volna,hogy a zárolt képernyőn van lehetőség beállítani,hogy látszódjon a beállított ébresztési idő?Kitkat-on ez megvolt.
-
csabai022
tag
-
csabai022
tag
-
csabai022
tag
válasz
Kavinton75 #49325 üzenetére
Köszönöm,az NFC engem nem érint abszolúte nem használom.Én az ebay néztem ilyen töltőt,[link].
-
csabai022
tag
válasz
bjergerking #48274 üzenetére
Igen,még csak az orosz régióra adták ki.
-
csabai022
tag
Érdeklődnék,hogy a ultra saving power mode telepíthető e valahogy root nélkül?
-
csabai022
tag
válasz
myself45850 #48065 üzenetére
A nokia én is használtam így,azon kívül nem hallottam más típusnál (persze lehet)
De szerintem a hardveres különbség miatt nem használja más gyártó. -
csabai022
tag
válasz
Tesztelo.hu #48057 üzenetére
A valamikori nokia tudták,de azok tudomásom szerint másképp működtek.A maiak inkább mint egy számítógép.Először be kell bootolnia ahhoz,hogy bármilyen program elinduláson,akár csak egy ébresztés is.
-
csabai022
tag
válasz
Petyyyyy #48050 üzenetére
Abban igazad van,de lehet,hogy csak szokás kérdése.Note4 volt a kezemben nekem bejön,még a méretével sem lenne gondom.Volt sony z1-em az sem volt sokkal kisebb.Viszont a következő samsung-ok fém háza valószínűleg házilag nem lesz bontható,így az egyszerű akkucserének vége.Ezért gondoltam következőleg a note4-re.
Egyébként érdekes,hogy sokan a fémházért vannak oda,és utána tokba teszik.
Valamikor a nokia is fém volt,pl C7 és mégis levehető volt a hátlap. -
csabai022
tag
[link]
Hát elég Apple iPhone 6 plus beütésű,ha tényleg ilyen lesz? -
csabai022
tag
-
csabai022
tag
[link]
Azért az érdekes,hogy míg a Galaxy s5 Android 5 kap,addig mi és a note3 egyből 5.0.1-re frissül.
Tudomásom szerint ebben több hibajavítással.A némítási funkció,wi-fi stb. -
csabai022
tag
Sziasztok! Most találtam,csak elkezdődik![link]
-
csabai022
tag
válasz
torreador22 #41269 üzenetére
Szia!
Létezik,de erősen beta állapotú!
[link] -
-
csabai022
tag
Sziasztok! Ezt most találtam [link]
-
csabai022
tag
Sziasztok! Pár napja összedugtam a géppel a telót, a KIES felajánlotta a frissítést,és azóta nem tud felcsatlakozni a gépre.Már újraraktam a KIES letöröltem a driver-eket mindent megpróbáltam.Az eszközkezelőben ezt írja:A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Szerintetek mi lehet a megoldás? -
csabai022
tag
válasz
vrgkrisztian #37605 üzenetére
Szia! Én az értesítőt led beállítására a Light Manager - LED Settings használom.Nézd meg,rengeteg féle beállításra van lehetőség.
-
csabai022
tag
Sziasztok! Pár napja összedugtam a géppel a telót, a KIES felajánlotta a frissítést,és azóta nem tud felcsatlakozni a gépre.Már újraraktam a KIES letöröltem a driver-eket mindent megpróbáltam.Az eszközkezelőben ezt írja:A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Szerintetek mi lehet a megoldás? -
csabai022
tag
Sziasztok! Az S4 keresek olyan anyagú és mintázatú hátlapot mint az S5.Tapintásra és mintázatra,fogásra sokkal jobb mint az S4.Nézem az ebay de ott sem találtam. Ha valaki esetleg látott valahol,egy linket nagyon megköszönném!
-
csabai022
tag
válasz
migabi24 #36308 üzenetére
Ma volt először Note 3 a kezemben,szerintem a hátlap verhetetlen legalább is tapintásra.Mikor a Z1 használtam,komolyan mondom nem volt jó a fogása.Az üveg és fém fogása valahogy mindig attól féltem kicsúszik a kezemből.De nagyon szép volt!
És egyébként Note 3 stílusú hátlapot hol lehet majd rendelni? -
csabai022
tag
válasz
mgTerminator #36306 üzenetére
Én is tokban tartom a leejtés miatt,S3 nagyon jól jött.Ott az iphone,az ismerőseim mid abban tartják,mint én az S4.Valamikor kinevettük az időseket,hogy fóliába csomagolták a tv távkapcsolót,"nehogy baja legyen".
Most mi is hasonlót csinálunk,a tokkal és fóliával. -
csabai022
tag
Ma voltam Médiában,megnéztem az S5.Hát nem tudom,nagyon jó készülék,de tényleg nem sokkal jobb mint az S4.A kijelző viszont pazar,a fényesség-fényerő tökéletes.Ugyanavval a háttérképpel azért érezhető a különbség.Az érintőgombok tényleg picit furcsák,a hátlap viszont kellemes.Amit viszont nem értek,sokan szidják a műanyag burkolatot.Nekem tök mindegy?Volt xperia Z1,fém és üveg.Azt is és a S4 is tokban tartom, (mint sokan mások) tehát mindkettőből csak a kijelző van szabadon,az is fóliázva.Persze ez csak az én véleményem!
Annyi lenne a kérdésem,hogy nem találkoztatok S5 stílusú és anyagú hátlappal ami S4 való? -
csabai022
tag
Sziasztok!
Visszatértem a Samsunghoz,S3 után elcsábúltam Xperia Z1.
Volna egy pár kérdésem,ebben kérném segítségeteket.Az S4-et az Újgsm-nél vettem,alapsáv verziója:I9505XXUEMKF.Ez milyen régiójú?A boltban azt mondták,hogy európai piacra készült és a matricákon is az van.
Az S3-nál volt Dropbox,most szeretném meghosszabbítani,az S4-hez jár elméletileg 50 GB.Hogy,tudom megújítani?
Az S3 volt élő hátterek között a szélkerekek,az S4 nincs,ezt valahonnan le lehetne tölteni rá?A Play-on megvan de gyalázatos a minősége a gyárihoz viszonyítva.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest