Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Ablakos tokom van...szeretnék zenét hallgatni de ha becsukom a tok elejét lezár s elhallgat....Van erre megoldás? átnéztem az egész menürendszert de erre vonakozólag semmi...
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
1000 éve nem voltam itt
Lollipop van már S4-re ?
Érdemes foglalkozni vele?!
Pozitívum/negatívum?!Köszi!
-
Goldmen75
őstag
válasz
trobi28 #46977 üzenetére
ok, egyik részről köszönöm, de miért írja ki hogy ....ez hülye...most meg kiírja hogy már telepítve vannak a legújabb frissítések..Tegnap úgy látszik valami apály -dagály, telihold, faraksüvöltés, bermuda 4szög anomália lehetett...
)
Azért köszönöm!
Egyáltalán lesz s4-re lollypop?!
-
Goldmen75
őstag
Srácok!
(#46952) Goldmen75
Erre vki valami infót tud mondani?
Köszi
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt most. Kiírta a telóm hogy a samusng galaxy leállt. előtte még az exdialerre is ezt írta. Aztán mint a windowsnál mikor leáll az explorer majd újraindul, egyszer csak megjelent minden rendesen.
Beléptem a frissítésbe ahol is kiírta hogy ez egy módosított eszköz. frissítés nem elérhető, holott úgy emléxem gyári van rajta s eddig mentek is a gyári frissítések?!?!?!Más:
4.4.2. van rajta,XXUGNG8 ennél van frisebb? LEsz rá 5-ös?Köszi!
-
Goldmen75
őstag
Figyuzzatok már! Ismerősöm azt mondja, egyik telefon boltos haverja azt mondta hogy valami program van a s4-eken ami a cpu sebességét lecsökkenti....?!?!
-
Goldmen75
őstag
Srácok!
miért van az hogy beállítok a páromnak egyedi csengőt, majd egy idő után "elfelejti" s az alap szól?!?!?!
-
Goldmen75
őstag
s mikor ráfrissítünk, akkor derül majd ki hogy már a 4 mag is kevés lesz a rendszernek, ergo vegyük meg az addigra megjelenő s5-öt mi?
-
Goldmen75
őstag
Srácok, lehet már tudni valamit, hogy lesz-e kitkat s4-re?
-
Goldmen75
őstag
Én meg a párom is aktív flip-es tokkal használjuk, nagyon jó!
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Nincs véletlen valakinek galaxy tab 3 7"-a??
Kellene rárakni egy 4.3-at de nem találok csak külföldi fórumokon rá "megoldást" az angolom meg nem az igazi... -
Goldmen75
őstag
Srácok! Usb kábellel összekötve a TV-vel miért nem látja a mem kártyát???? Csak a belső ramot...
Képeket szerettem volna nézni tv-n -
Goldmen75
őstag
Akkor a kit-kat-ot majd jövő karácsonyra megkapjuk, remélem ott nagyobb difi lesz mint a 4.3-nál, mert én semmit se vettem észre
-
Goldmen75
őstag
Hát srácok amennyire vártam a 4.3-at annyira SEMMIT nem veszek észre difit
-
Goldmen75
őstag
Na összehasonlítottam a quickpic-et meg a galériát, picivel gyorsabb csak, 310 file van jelenleg a galériámba pár másodperc alatt mindkettő megnyitja őket...
-
Goldmen75
őstag
Mások s én véleményem is az hogy a legjobb karik a sandisk ultrák!
Rengeteget visznek tőlünk! S nekem is már mindenben az van..
Samsungal már sokan szívtak pl...De ez csak az én véleményem
-
Goldmen75
őstag
válasz
Ghostman78 #26211 üzenetére
mi az a quickpic??
S milyen márkájú a kártyád?
-
Goldmen75
őstag
nah végre megjött a 4.3 wifin
-
Goldmen75
őstag
Srácok (24868)? Valaki?
-
Goldmen75
őstag
válasz
Elemental #24890 üzenetére
Nem tudom miket olvastál, persze ki lehet fogni a szart mint minden másból, de nekem pl mióta megvan...2 hóna?! SEMMI baja....gyors, nem melegszik nagyon, qrva jó képe van, q...a jó fotókat készít, kényelmes....stb...jah én lehet nem rootolom, kutyulom, romolom, gyári rom van fenn
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Arra még nem kaptam válszt, hogy ha nem várom meg a T-s romot, s teszek fel valami 4.3-ast akkor utána tudok frissíteni hivatalosat majd? vagy már nem, s ha igen akkor hol találok 4.3-at ami műkszik is függetlent akár?
-
Goldmen75
őstag
Hallom megint visszadobta a trémobil a 4.3 romot?! Asszem marad a 4.4 vagy mi jön ezután
Azt csak megkapjuk
Mellesleg a nem hivatalos romok jók??? Érdemes nekiállni s ha megcsinálom utána a hivatalosokat tudom majd upgradelni vagy akkó má nem???
Köszi
-
Goldmen75
őstag
Sose "veszek" ilyeneket.....van más megoldás is
De tényleg nem jó a go....sokak szerint....
-
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Tapasztalt valaki 4.3 alatt olyan hibákat amiket felsoroltak, hogy már nem csak az S3-al vannak gondok, hanem S4 frissítés után is rengeteg probléma adódik?!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Gizmo94 #23953 üzenetére
Nézd! Gondolj amit akarsz, de nem vagyok egy vetítőgép s terelni sem szoktam, mi értelme lenne?!
S kolléga is említette hogy az S3-asát vette hasonló módon mint én. Informatikában dolgozom s vannak jó kapcsolataim akik szólnak ha van jó vétel, ennyi a történet, azért is mondtam, jókor jó helyen kell lenni... -
Goldmen75
őstag
válasz
scapegt #23946 üzenetére
Nézd, szerintem tök mind1 mennyiért vettem, az árak mozognak s nem egyformán. A készülék új volt fóliás, t-s garral. Bevittem ismerőshöz samu szervízbe, mondta ez így totál rendben van. Mellesleg egy lopott (mint kiderült) S3-ast is beszámítottak az s4-be, ergo ezek után tüzetesen megnéztem mit veszek! Részemről a téma lezárva.
-
Goldmen75
őstag
válasz
bulikavagyok #23885 üzenetére
Ez de qrva jó!!!!!
Még nem láttam
D
-
Goldmen75
őstag
válasz
mgTerminator #23820 üzenetére
Samu szervízre gondoltam, hívtam őket az imént, de tuti ebédidő van, du-n lehet felszaladok
-
Goldmen75
őstag
Szegények....még jó hogy 1 hónap után elcseréltem erre
De baccameg a T-mobil még mindig nincs hivatalos 4.3....minjá felmegyek a szervízbe s rátetetem, nekik már csak megvan
-
Goldmen75
őstag
Na tessék....nem S4....de elég gáz: ITT
-
Goldmen75
őstag
Ez a support nagyon jó, s mindenki ezt mondja! Le a kalappal a samsung előtt!
-
Goldmen75
őstag
Nordik-ot idézve, valóban ez a legjobb teló per pill a piacon szerintem is!
-
Goldmen75
őstag
Nem vagyunk egyformák....téma béna részemről!
-
Goldmen75
őstag
Ismét itt.....T-s 4.3 ???? Még mindig semmi???
-
Goldmen75
őstag
Hát én most forgatom, szinte rögtön elfordul....2-3 másodperc?!?!?! ott akkor valami gáz van...Gyári skinnel, is gyors, most Nova van rajta, de nem hiszem hogy ez befolyásolja...
-
Goldmen75
őstag
Nekem már mindenben sandisk ultra cl10-es kártyák vannak, ezek a legjobbak, merem őket bátran ajánlani!!
Nálam pl a samsungokkal csak baj volt...de sok ügyfélnek is... -
Goldmen75
őstag
Már mindenki 4.3-at használ?!
Már csak én lógok ki a sorból???? T-st akarok!
-
Goldmen75
őstag
Nekem relatíve hamar merül az akksi....nem foglalkoztam eddig vele, de asszem majd utánanézek mi merítheti ennyire...momentán ez van :
Kijelző 34%
Eszköz kszenlét 23%
Android op rendszer 21%
cella készenlét 8%
hanghívás 4%stb stb de azok már elenyésző
-
Goldmen75
őstag
válasz
szaboba2 #22954 üzenetére
Van sok gsm-bolt ahol soxor gőzük sincs mit kérdez az ember...kizártnak tartom, hogy ők mint "bolt" normális gart adnának a készülékekre
Én amit vettem ilyen boltba s4-et, gyártói t-s garral volt...mást nem vettem volna! Előtte s3-ast vettem minden nélkül, ki is derült hogy lopott volt....még jó hogy idejében váltottam s4-re...
-
Goldmen75
őstag
Má az is baj ha gyorsabban feltölt?
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Trémobil még mindig nem adta ki 4.3????? Nem vok türelmetlen csak na...
-
Goldmen75
őstag
Basszus, kocsiba rányomtam a mobilnetre, erre kiírt valami hosszú szöveget a frissítéssel kapcsolatba, annyira megörültem el se olvastam rendesen....téptem haza, kies adatment, wifi bekapcs.....nincs frissítés...mondom mivan?!?! Visszanyomom mobilnet, végigolvastam...s fogtam a fejem
-
Goldmen75
őstag
Pedig igazán lehetne egy ilyen irányú fejlesztés is...
-
Goldmen75
őstag
Köszi a válaszokat!
-
Goldmen75
őstag
válasz
kissandras20 #22068 üzenetére
Lehet láma kérdés, mi az az OTA?
kissandras20 : Melyik szolgáltatónál vagy?
-
Goldmen75
őstag
Banyek...már igazán jöhetne T-re is a hivatalos...
-
Goldmen75
őstag
válasz
Don't Panic #21805 üzenetére
Pedig jól hangzott : mariztasd
))))
-
Goldmen75
őstag
Srácok! Nincs még T-s 4.3?
-
Goldmen75
őstag
Nyugi, lesz T is minjá
-
Goldmen75
őstag
válasz
FrankMonzano #21362 üzenetére
Az nagyon új, mellesleg nekem sose jöttek be az LG-telók
) de kinek mi!
Na meg a support?! -
Goldmen75
őstag
S4 momentán ár érték arányban talán a legjobb teló a piacon!!
S5 jövőre megint lesz 200 vagy felette...
-
Goldmen75
őstag
Eddig én is így voltam vele, agyba főbe romoltam...de s4-et nem! Nincs még hivatalos 4.3? Szóval ma...ok, akkor az x hónap mire nálunk is
-
Goldmen75
őstag
Én s2 óta nem használok se tokot se fóliát, zsebbe hordom, otthon,melóba meg asztalon pihen...
-
Goldmen75
őstag
Én anno mikor megvettem S2-őt, mindenfélét kipróbáltam vele, mint a youtube-os videókon, kés éle, olló, kulcscsomó stb...meg se kottyant neki
Most S4-est is alávetetttem ennek....meg se érezte
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest