- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Schrift #64173 üzenetére
Ja igen, bocs. Nagyon rámeredtem a Lollirom-ra.
Megnéztem az alternatívákat, úgy vélem, újításnak jó lesz a 8-as lollirom.
Kiindulási alappal, és választékkal már van mit csinálnom!
Köszönöm a segítséget!es4: Bocs, hogy 4.2.2.-től felfelé nem nézem meg az összes eddig kiadott verzió 70 féle módosított változatának leírását/videóját.
"Azt már most megmondom hogy a romolgatás vége úgy is az lesz hogy visszarakod a gyárit."
Én gyári Lollipop-ról léptem vissza romolt KK-re (ami mai napig fut rajta), mert akkora egy fostalicska volt újonnan.
Nem tudom azóta mennyit fejlődött milyen irányba, mert ahogy írtam, nem követem figyelemmel.
Ezért gondoltam megkérdem.
Segítő kezekre számítottam, nem gépelni is lusta herevakarókra.
Ne vedd magadra!
Fórum. Azért vagyunk hogy segítsünk egymásnak, nem? -
sanyek2
senior tag
válasz
Schrift #64171 üzenetére
Ez már határozottan jobban fest, mint a cm!
Sőt, első blikkre már fel is raknám.
Kell hozzá az Odin, drivercsomag(1. hsz-ből?), rar fájl. Mégvalami?
Rég feküdtem neki telepítésnek. Hogy vezessem le a folyamatot?
Nem akarom ROOT-olni.
Ha jól látom ezen nincsenek fent a samu gyári sallangjai, igaz?
Külön köszönet a válaszért, mert más úgy tűnik nem ért hozzá!
Pacsi! -
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Melyik ROM-ot érdemes feltennem Galaxy S4-re (GT-I9505) a 4.4.2-es KK után?
Azóta nem csináltam ilyet és nem követem nyomon a fejleményeket, de a telefon azt mondta, "Eljött az idő"
Némi útbaigazítás is elkelne.
Nem szeretnék semmiféle huncut problémába botlani, mint mikor a KK-nél nem tudott Glonass műholdra csatlakozni a GPS, meg mikor szalonnasütéshez is elegendő hőt termelt a szerkentyű.
Stabil rendszer kell, mert munkában is használom, és nincs alternatív megoldás a helyettesítésére. -
sanyek2
senior tag
Üdv Mindenki!
Rootolt S4 autómatikusan induló hülyeségeit akarom levadászni, Telepítettem az Advanced Task Killert, és - I I - Managert, de néhány másodperc után újraindulnak. Mint pl a facebook.
Rossz programmal próbálkozom?
Hogy szabadulhatok meg a kontrollálhatatlan indulásoktól? -
sanyek2
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Android topikból jövök, két kérdéssel de csak az egyik való ide, a másikat tekintsétek offnak de aki tud segíteni, annak megköszönném, mert a kamera topikja 2 éve kihalt.
-
sanyek2
senior tag
-
sanyek2
senior tag
válasz
mfranky #40724 üzenetére
Húú, köszi! Az remek, mert mindkettő kies fent van. (én telóm is S4-es)
Már csak azt nem tudom, hogy melyik ROM kell nekem/neki....
Ezek a betűjelzések számomra kaotikusak, mivel nem foglalkoztam még vele. Az enyémen meg tudnám nézni, de ez sajna kártyafüggő.
Nincs valami lista erről, hogy melyek a független ROM-ok régiók szerint? -
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #40722 üzenetére
A baj, hogy nem is megy tovább. A tagnak már mindegy, hogy garis-e, csak legyen jó.
Közben a hangerő le+home+bekapcs gombbal megtaláltam az aktuális romot:
i9505XXUFNA5
De nem tudom mit jelentenek az ez után írt alábbi betűjelzések:
- AP_I9505XXUFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter AP
- BL_I9505XXUFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter BL
- CP_I9505XXUFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter CP
- CSC_OXA_I9505OXAFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter CSC
Elgondolásom szerint a szolgáltatót, de nem tudom melyik a független.
Jelenleg épp itt és itt tartok a kutakodásban:U.i.: Meg ugye a driver sincs meg az odin mellé...
-
sanyek2
senior tag
válasz
sanyek2 #40697 üzenetére
Nos ezt írja ki pici piros, és sárga betűkkel a bal felső sarokban, amikor a Samsung Galaxy felirat jön ki:
Kernel is not seandroid enforcing
Set Warranty: kernelTípus:
GT I9505Ez a német független rom?
I9500XXUAMDKItt nem látok német romot, plusz innen eltávolították a drivert.
Szóval akkor szükségem lenne a driver linkjére, megerősítésre, hogy melyik a német független rom, és ha nem találok, akkor egy útvonal a letöltéshez.
Megoldható? -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Adott egy összeomlott rendszerű rootolt, gányolt, (balfasz) munka S4 alatt, és én lennék, aki helyrehozza.
Nos.. a helyzet a kövi: Német kolléga látatlanban elmondta mi a gáz: Rootolt, egyedi oprendszer volt fent a telón, és most bekapcsoláskor apróbetűvel kiír valamit (nem tudja mit -_-" ) és nem megy tovább.
Meg tudom-e csinálni?
Délután ír majd melója után(fél3), mik az előéleti történetei. A kérdésem, hogy a főoldalon leírtak alapján ilyen egyszerű lenne felrakni az új romot?!
Bocs a nyilvánvaló-ért, csak én számítógépekkel vagyok jobban elfoglalva, és ezért hozták hozzám, mert közelebb áll a hobbim a telefonokhoz, mint az övé... Szóval telefonokkal annyira nem babrálgatok, de én is S4- tulajdonos vagyok. Akartam már foglalkozni a témával, de nem jutottam el odáig, mert enyém garis. Szóval.. itt az alkalom, hogy belevágjak.A sok rizsa után, hogy tartalma is legyen a témának, az lenne a kérésem, hogy NÉMET nyelvet IS(és magyart is) tartalmazó romot kellene, hogy felrakjak a tagnak, és nem tudom mit kell keresnem, így aztán nem tudom honnan szedjem le. Ezen a ponton kérném a segítségeteket: Szükség lenne a ROM-ra, és levezetéshez instrukciókra, óvaintésekre. Ha kevés az infó, hogy egy S4-es-re menne német rom, akkor délután ha leül géphez a tag, megkérdem, amire szükségetek van a segítségnyújtáshoz.
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38188 üzenetére
De szerencsére van benne...
Elég otrombán néz ki, ahogy hosszabbítóval lóg az ablakról a kábel, de mit lehet csinálni. Hiába a spirálos fekete kábel, nekem csak szürke usb hosszabbítóm volt, legalábbis minőségi.. Meg hát a középkonzolon való végigvezetés is ormótlan...De legalább hazajutok
(Hogy kell azt a táncoló fejet írni?)
-
sanyek2
senior tag
Beszarás.... 3 hétnek kellett eltelnie, hogy odaérjen hozzátok a javítócsomag... xD Tényleg az Isten háta mögött van Magyarország...
Ha a vodás nem az igazi, akkor talán a telecom-os jobb lesz, mert az enyém kifogástalan!(már 3 hete xD )
Amúgy megtaláltam a szivargyújtót.... A kis huncutok a sebváltó mögé egy roló alá rejtettek egy szivargyújtóhoz nem hasonlító szivargyújtót. De kinek jut eszébe... Nem gondolják, hogy a navi kábele pöppet belelóg a sebváltó útjába?
MunezXBK Amúgy ez a verdám, csak németben, és szebb belsővel. -
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38128 üzenetére
De miért égne le?!
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38130 üzenetére
Gizmo94 figyel
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38125 üzenetére
Ezt így meg tudom oldani.
A meglévő szivargyújtós tartozékom is el van látva biztosítékkal. Talán szerelek valahova egy szivargyújtó foglalatot... :/
Elég gáz, hogy egy (használtan) 3 millás kocsinál nincs szivargyújtó. -
sanyek2
senior tag
Szerintetek hogyan tudnám megoldani a készülék áramellátását autóban szivargyújtó, és usb csatlakozás nélkül?
-
sanyek2
senior tag
válasz
sultansmith #38045 üzenetére
mgTerminator nem csodálom ha kiakadtok... :/
Szerintem meg kéne kérni egy illetékest, hogy szerkessze az első HSZ-t, és bebiggyessze az infót.Párszázszor már leírták, hogy NEM lehet downgrade-elni.
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ghostman78 #38023 üzenetére
Ez most a feltevésedről jutott eszembe:
Egy volt lakótársam (szőke 18 éves picsa) amikor a faszijával beszélt telefonon, folyton csapkodta az S3-asát. Volt hogy a fürdőben a csempéhez verte. Nagyon durván Zuhogott a lakás. Volt hogy földhöz vágta, med csak úgy dobálta mindenfele. Egy idő után megadta magát a gorilla glas, de még úgy is működött.. Az érintést is vette.. xD
Enyhe düh-kezelési gondjai voltak. Csórikámnak lakbérre nem volt pénze, de az nem jutott eszébe, hogy eladja még épen a telót, ha már kurvára mindegy neki...
Bocs az offért... -
sanyek2
senior tag
Most németben lement 330€ alá az ára.
-
sanyek2
senior tag
válasz
kissandras20 #37900 üzenetére
Osztom a véleményedet.
Hiába a sok sárdobálás, hogy teletolják szenzorokkal, és mennyire csökkenti az akkuidőt...
Én használom szinte az összeset. Lépésszámlálót szinte naponta. -
sanyek2
senior tag
Hát gyerekek.. sajnálattal (nem-)látom, hogy majd két hét elteltével sem kaptatok frissítést. :/
Most akkor basznak otthon az egészre, az "Úgyis mindjárt itt a 4.4.3" hozzáállással? -
sanyek2
senior tag
válasz
Tibcsi68 #37776 üzenetére
Ezzel indítottad a legutóbbi témádat:
"Egy-két alap dolgot szeretnék csak megbeszélni, megkérdezni"
Hozzáértők megpróbálták viccesen felfogni a kérdést, amellett, hogy én rávezettelek egy kompromisszumos megoldásra.
Ezt te magadra vetted, és felfújtad magad:
"Miért van az, hogy nagyon sok fórumon a "nagyok ... gyakran lefikázzák a LÁTSZÓLAG kevesebbet tudó, mondjuk újoncokat???"
Khmm..."Mellesleg nem tudom, hogy hogy mitől lesz valakiből "nem" újonc..."
Mellesleg 2009 év végétől vagy része a közösségnek, de még ennyit sem tudsz.
Ahogy látom szankcionálták is a húzásodat.Eztán a téma már a rom cserénél, és rootolásnál tartott.
Homályosíts fel, mert vagy én nem értem vagy saját magaddal kerültél ellentmondásba.
Az "elhangzottak" alapján:
Alap dolgot akarsz megcsinálni, ami nincs 1000x leírva, ami a root, és rom csere.
Félsz, hogy papírnehezéket csinálsz a készülékedből, annak ellenére, hogy van gyakorlatod java alapú rendszerek romcseréjében, szóval bátran kijelentetted hogy haladó szinten vagy. De mivel ez egy "alap dolog" (téged idézlek), akkor hol a bibi?-A helyzet az, hogy 1000x le van, és mind az 1000-et meg tudnád találni ha akarnád.
-Androidos telefonod van, nem féltégla siemens-ed, szóval nem értesz hozzá, hisz még sosem csináltad.
-Nem egy alap műveletről van szó sem a root, sem a rom csere esetében.
-Beszólsz, pöffeszkedsz, és neked áll feljebb.Csodálkozom, ha ezek után még kapsz segítséget.
Magamból kiindulva kb így tettem volna fel a kérdést:
"Sziasztok!
Sokat nézegettem az S4 mások által egyedivé varázsolt verzióit, és kinéztem magamnak egy romot, de nem tudom meg lehet-e oldani root-al is hogy azonos/hasonló legyen a végeredmény.
Mivel tudom, hogy minden készülék más és más, ezért a felmerülő problémákkal szeretnék folyamatos online kapcsolatban lenni, akár skype is szóba jöhet.
Esetleg segítségül szolgál, hogy régebbi készülékekkel végeztem már rom-cserét.
Ha ehhez: -xy- szükséges a rom-csere, akkor szükségem lenne egy linkre, mert nem találom.
Ha root-al megoldható, akkor az említett módon kérném a segítségeteket." -
sanyek2
senior tag
válasz
Tibcsi68 #37745 üzenetére
Szerintem online is kielégítő válaszokat is kapnál, ha az androidról van szó, elvégre nem hardver, nincs mit mutogatni, hogy "Na és ez itt mi?"
Néhány képernyőfotó, és meg is kapod a választ a kérdéseidre.
Ide fáradj át, és úgy vélem ha ismerteted a szitut, szívesen segítenek. -
sanyek2
senior tag
válasz
babosf #37635 üzenetére
nfsu17 jól mondja.
Vártok, amig magyarisztánba ér a megoldás xD
Ami fura, hogy ha függő is a telefonom, akkor is telekom fennhatóság alatt van.
Az pedig otthon is van. A nyelv adott, láttátok.FrankMonzano: Én is ezen filózom. Elég sokára... Folyamatosan figyelem a topikot, hátha valaki felkurjant, és áldja a frissítőcsomagot, de... hiába.
papi77: Ha háttérzaj, recsegés, vagy bármi más hívás közbeni hangra gondolsz, az nekem nem volt, és most sincs.
-
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #37627 üzenetére
Igen, javult.
Nem forró a készülék, csak az egészséges melegedést érezni rajta. Wifi, mobilnet, mindegy, mindkettő terén alig melegszik.
A GPS nem csak abban javult, hogy megtalálja a Glonass műholdakat, de abban is hogy pillanatok alatt csatlakozni tud, ahogy azt a videóból is láthattátok.
A mobilnet stabil, nincs dobálás. Eddig.
Az akkuidő nálam jó volt, nálam nem jelentkezett ez a probléma. Így ezt nem tudom megmondani. De valószínűsíthető, hogy erre is kiterjedt a javítás.sultansmith: Nem torrentezek telefonról, ezt majd neked kell kiderítened.
Ez a KitKat-re érkezett frissítés. 4 napja jött ki.
Helyesbítek.. JAVÍTÓCSOMAG
A verziószám maradt, talán csak a release szám változott 2-re. Ebben nem vagyok biztos, mert nem néztem meg frissítés előtt. -
sanyek2
senior tag
Nem látom a "Fent van a frissítés!!!
Én vagyok az első! Jeahh!!!" bejegyzéseket. 4 nap eltelt, mióta kijött.
Én lennék az egyetlen, aki élvezi az előnyöket?
Úgy logikus, számomra, hogy másnap már mindenki számára elérhető lenne a javítócsomag, hisz az android adta ki. Nincs buzerálva a telóm, gyári rom van fent.
Szerintem akadnak hitetlenkedők, így csináltam egy videót. -
sanyek2
senior tag
válasz
Petyyyyy #37536 üzenetére
Ez német rom
Bár még nem kaptam választ a hetekkel ezelőtt feltett kérdésemre, hogy hogyan tudnám kideríteni másik simkártya hiányában, hogy független-e a telefonom, mert futtában vettem le a mediamarkt polcáról a készüléket, amikor 333€ volt az ára. Így nem tudom megmondani független-e a készülék, de ha épp mákom volt és függő, akkor a telekom lesz a soros. Az én szolgáltatóm annak egy leányvállalata. Ha független, akkormeg...
zerge861: Ez speciel még nem az. Ez csak egy javítócsomag.
Ha jól sejtem, akkor nálatok a szoftververziónál Release 1 szerepel. Így van?
-
sanyek2
senior tag
Nem látom még a friss verziókról való infókat... Ma melóba menet felajánlott egy rendszerfrissítést a teló.
4.4.2 van fent, és meg is örültem nagyon, de egyből bevillant, hogy mi volt legutóbb, amikor hipp-hopp rányomtam. Így elhalasztottam, megszakítottam a telepítést. Viszont már van!!! Németországban! (Magyar nyelven)
Szóval hozzátok is hamarosan elérkezik, ha eddig még nem ment.
Sajna a verzió számot nem néztem meg. Épp el voltam foglalva. -
sanyek2
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #36987 üzenetére
Sajnos nekem a KitKat 4.4.2 van fent, és iszonyatosan forró.. Ahogyan azt sokan már előttem leírták. Szó szerint forró..
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #36975 üzenetére
Nem tehetek róla..
Bennem van. Mennyit bír amúgy az akksi, proci és RAM? Pl nem szeretném ha a napsütés mellett elposszanna az akksi...
migabi24: Az a fura, hogy be volt kapcsolva. :/
Mivel országokon keresztül szánkózom, így a neten, wifin kívül érdemes mást is kilőni? Vagy épp aktiválni... (pl energiatakarékosság)
-
sanyek2
senior tag
Ma leteszteltem a GPS-t egy 5 km-es szakaszon, és nálam is elkezdett forrósodni a készülék, de tényleg irdatlanul.... Ez az állapot 8 órás aktív GPS-el úgy vélem akár ki is nyírhatja a telefont. Mit gondoltok? Valaki használta már (offline) a navigációt ilyen hosszú ideig, forrósodással? Mit tanácsoltok?
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #36893 üzenetére
Azt nem a GPS dönti el..
Ne légy cinikus...
Köszi migabi24! -
-
sanyek2
senior tag
válasz
MunezXBK #36462 üzenetére
Ne.. Ez most komoly?!
Gondolod, mindenki konnektor közelben van, vagy éppen mindenkinek egyezik az igénye a tiéddel? Nem támadás, de nem értem ezt most miért a saját egyedi igényeidet vetíted ki?
Elvégre azért van a blog, hogy segítsük a másikat. Ha mindenki egyforma igényekkel használná a készüléket, nem lenne blog, nem lennének típusok, sőt márkák sem.Hogy érdekel e az akku idő? Téged nem? Jó neked. Szerintem egyedül vagy vele.
-
sanyek2
senior tag
válasz
Gizmo94 #36455 üzenetére
Jól van na, nem a nyelvtanra gondoltam, hogy az a kérdés témája..
Kövezzetek megAmúgyis németes voltam világ életemben.
nfsu17 Eddig elértem a hosszú akkuidőt, és nem érkezett frissítés az androidhoz.
Mivel sokat babráltam a telót, így értelem szerűen én csináltam valamit.
Azért is írtam, hogy próbáljátok ki, és írjatok, hogy jelentkezett-e üzemidő növekedés?A memóriaürítést elvégzi autómatikusan a rendszer, ha úgy véli, hogy helyre van szükség az új program megnyitásához. Csak ahogy azt sokan leírták már előttem, ott az android saját maga dönt arról hogy mit ürít, és tuti, hogy nem azt amire nincs szükséged. Mivel először a telepített appokkal végzi a műveletet.
Az, hogy te üríted a memóriát, az is oda vezet, hogy újra meg kell nyitni az adott alkalmazást, de mellette bezár olyanokat, amiket te nem tudsz kézileg. Azaz olyan háttéralklamazásokat amikre nincs szükséged.
Az energia, amit rá fordít a rendszer, nem fog többet felemészteni, hiszen az autómatikus, és sűrűn bekövetkező ürítés több energiát emészt fel.
De erről regéket lehetne írni, talán igazam sincsÉrtem a célzást, hogy a parancsként kiadott folyamat talán több energiát igényel, de az autómatikus, de sűrűbben bekövetkező kis energiaigényű műveletek jóval meghaladják (szvsz) ezt az értéket.
Kijelzőidőm valóban nem 4 óra, csak 3 óra 4 perc. De ezt említettem is hogy kímélt használattal, viszont aktív alkalmazásokkal használtam. Az az egy óra, amennyivel kevesebb a kijelző idő, azt jócskán bepótolja a háttéralkalmazás, ami minden kijelző bekapcsolásnál aktiválódik. És mint említettem animált app. Sőt! Tovább megyek!!! Giroszkópos! A hópelyhek úgy hullanak ahogy épp a telefont fordítod.
-
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36453 üzenetére
Ez így van. De sajnos valamiért-valamiért alapon működik az egész rendszer.
Úgy gondolom hogy egyel több tapi elég csekély kompromisszum 2-3 nap akkuidőért cserébe.
A legegyszerűbb, ha kipróbáljátok. Semmit nem veszítetek vele.
Este toljátok fel töltőre, majd reggel indul a visszaszámlálás. Kinek mennyi időt spórol meg.
Engem is érdekel, hisz ez csak elmélet, vagyis inkább vélemény. Lehet hogy tévesen azonosítottam az energiatakarékosságot. Minél többen próbáljátok ki minden egyéb változtatás nélkül a telefonon, és írjátok meg a tapasztalataitokat!Azért írom ToughWiz-nek, mert nekem ezt írja a telefon, mikor megnyomom a menü gombot.
-
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36449 üzenetére
Igen is meg nem is.
ToughWiz eltávolítása alapértelmezések közül.
Marad az alap háttered, ami eddig, de csak arra nyomsz rá a menügomb megnyomásakor, hogy megnyitás csak egyszer. -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36447 üzenetére
Jó felvetés, és talán praktikus is, de nem talált. Ennél régebbi kérdéseimet ne keressetek, nem ott van a válasz. Újabban.
Autómatikuson van, azt keres mit csak akar. -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36445 üzenetére
Azt azért meg kell nézni, hogy főmenübe való visszatérés után mennyi.
De szép alacsony szám! Gratula! -
sanyek2
senior tag
válasz
kissandras20 #36443 üzenetére
Aki teletűzdeli a telefonját, és rajta csüng folyton, azoknak én a laptopot, notebook-ot, és netbookot szoktam ajánlani
(Nem sértésből)
zx6r:
Nem Gizmo94 vagyok xDA sövény rúgott belé!
MunezXBK
Nem kell nagy opcióra, eldugott vagy épp lácreakcióban lévő beállításra gondolni. Sőt, szerintem párszor el is "hangzott" a topikban. Nem tudom.
Na jó, rávezetlek benneteket.
Nem rég én magam tettem fel kérdést a témával kapcsolatban, mert hibaként definiáltam, és nem tudtam, hogyan idéztem elő. Azóta rá is jöttem és alkalmazom is.
Azért adtam be hamar a derekam, mert party közeleg. Na meg félek hogy kitagadtok -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36439 üzenetére
Ha most elárulnám, nem lenne mind agyalnotok. Persze egyéntől függ, hogy miket használ a mobilján, van aki pénzt vált olnine, van aki játszik.. ja tényleg... esténként 2-3 menet kártyajáték is benne van az üzemidőben.
Van aki telepakolja időjáráselőrejelzővel a menüképernyőt, van aki kipakol 600.000 féle ikont és 300.000 oldalat a főképernyő mellé.
Nekem van 3 oldalam, és azok lófrálnak rajtuk, amiket használok.
Mivel már kicsit konyítok a számítógépekhez, így a telefonok takarítása, működtetése sem nagy feladat számomra. Nem, nem az androidra, hanem az egész alapjaira gondolok.
Én pl nem hagyom nyitva az alkalmazásokat. Egyszerű, nem? Utána néztem, illetve megnyitogattam az összes gyári progit. Tiltotam, töröltem őket, előtte és utána is gyórsítótár ürítés, és kényszerleállítás. Hoppá.. ez már egy tipp?
Ami szerintem drasztikusan csökkentette az akkuhasználatot, azt próbáljátok meg kitalálni!
A RAM jelenleg kiürített állapotban 610MB-ot foglal. Persze amig vissza nem térek a kezdőképernyőre...
687MB üresjáratban. Azaz amit alapon folyamatosan ott kell tartania, az határozottan kevés. (Szerintem) -
sanyek2
senior tag
Harmadik napja megy a teló egy töltéssel
Nem folyamatos használattal, de GPS, zenehallgatás, net, némi facebook, lépésszámláló, ébresztő, int. billzár, int. görgetés, energiatakarékosság be, fut még az ACR, és egy viszonylag combos animált háttér.
Akkut az alábbiak csapolják növekvő sorrendben:Android.systemui 2%
Facebook 3%
IGO 3%
Snow Stars Free 3%
Android oprendszer 7%
Eszköz készenlétben 9%
Android rendszer 10%
Cella készenlétben 27%
Kijelző 30%
Az akku most 40%-on áll.4.4.2, totál gyári, nincs buhera, nincs gányolás
Letiltottam néhány appot, folyamatosan ürítem a memóriát, de ami a megváltást hozta az szerintem egy véletlen felfedezésem, hogy milyen opciót kell kikapcsolni. Kettővel több tapi kell, ha akarom használni eme funkciót, de addig sincs készenlétben.
Ötlet? Tipp? -
sanyek2
senior tag
válasz
migabi24 #36386 üzenetére
Hát nem.Ellentétben a számítógéppel..
Őszintén szólva az ára miatt vettem meg.
Már akartam venni egy megbízható készüléket, amit gorilla glas véd, és elég nagy a kijelzője GPS-t sasolni. Ne felejtsük ki, hogy GPS-el is legyen ellátva
S3-asban gondolkoztam, nem kellett hűdecsirivri, vagy vízálló, vagy mittomén milyen telefon.
Aztán jött az újság a MediaMarkt-tól, hogy akciósan 333€ Hoppácska... irány a bolt.. -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36384 üzenetére
KöszI! Már azt hittem elállítottam valamit...
-
sanyek2
senior tag
Meglepő dologgal találkoztam ma. Vissza kívántam térni a menü gombbal a kezdőképernyőre az internetezés után, és felajánlotta az alábbit:
"Művelet befejezése a következő segítségével
ToughWiz ToughWiz
Gyors... Kedők."
Az elsőre nyomta, és átrakta egyszerű nézetre a menüt
Utána a másikat választottam, és visszatért az eredeti.
Mi a fenét csináltam? -
sanyek2
senior tag
Nekem miért nem működik a görgethető háttér az első HSZ-ben leírt app-al? Vagyis hát azzal és anélkül sem..
-
sanyek2
senior tag
válasz
Eternitys #36156 üzenetére
Nem tűnik logikusnak az app javaslat, hiszen telefonról van szó, amit az ember visz magával. Így ha kívül esik a választott adó, akkor nincs semmi.
Másik simkártya nélkül nem lehet megnézni? A régebbi mobilokban bill-kombinációval elő lehetett hozni rejtett opciókat, közte ezt is. -
sanyek2
senior tag
Nekem a cella készenlétben rohadt sokat fogyaszt. Van hogy többet, mint a kijelző. Nézegettem a beállításokat, de semmi furát nem találtam...
-
sanyek2
senior tag
válasz
Gizmo94 #36009 üzenetére
Lejárt az idő. Sorry. Bocs, kit-kat már a múlté sajnos. Most 4.4.2 ice cream sandwich.
A gyenge jelerősség mellett csak a készenléti idő hibajelenség ütötte fel a fejét. A készülék nem forrósodik. Hála istennek!
De most itt a GPS probléma is
A készülék garis, szóval nem szeretném buherálni, de a GPS porbléma elég nagy gondot okoz.Szerk: Most tesztelem wifivel is, és hát nem funkcionál
Ez viszont már felettébb idegesítő
Három féle GPS programot teszteltem. Mindhárom keresi, de nem találja a jelet. Sem nettel, sem anélkül. -
sanyek2
senior tag
Másnak is akadtak problémái a GPS kapcsolattal? Offline módban nem talál jelet a telefon. Bent a városban.
-
sanyek2
senior tag
Akkor még egy kérdést hadd tegyek fel
Az iGO-t próbálom már egy ideje felküldeni rá, de egyszerűen nem találom nCore-on a megfelelőt. Segítene valaki, hogy melyik verziót, esetleg konkrétan mely torr fájlt töltsem le? Az integrált térképek közül nem csak magyarország térkép kellene. -
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #35885 üzenetére
Nem erről van szó, csak volt rá precedens, hogy visszavittek készüléket cseregarival, és "megjavították" majd újra forgalomba hozták.
Egyszer azt is láttam, ahogy a tesztelésre kirakott készüléket eladták.Jut eszembe... Nem tudja valaki, hogy hívás közben tudok-e a beszélgetésről felvételt készíteni? Ha igen, hogyan?
-
sanyek2
senior tag
válasz
icsdl211 #35882 üzenetére
Úgy verhetnek át, ha felbontott dobozosat veszel xD
Onnantól kezdve bármilyen szar lehet.
Nekem egyszer egy Samsung Galaxy Camerát akartak eladni úgy, hogy már kibontották a dobozt a t-mobile-ban. Mondtam az eladónak, hogy maga ívben teszek rá, hogy csak megnézni bontották ki...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest