- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Mobil operában hogy lehet megoldani, hogy a youtube linket ne a böngészőben nyissa meg (amit sokszor nem is játszik le), hanem a youtubeos ablakot dobja be?
-
hdman
őstag
Én is feltettem. Most bootol...
-
hdman
őstag
válasz
myself45850 #51655 üzenetére
Én tegnap vettem át Sopronban. 10-en voltak előttem. Húztam egy online rendelés átvétele cetlit, kb 5p mulva hivtak is. Pedig pont belemélyültem egy LG G3-ba
-
hdman
őstag
Én is vettem egy külső akkut, ingyen volt, mert a pontjaimmal fizettem ki
-
hdman
őstag
9505-re a leakelt 5.0.1+ root kombótól ugrik a knox?
-
hdman
őstag
Ma én is feltolom a Lolit 9505-re.
-
hdman
őstag
4.4.2 NF1
A f*** kivan már vele, eddig semmi baja nem volt, most 2-3 napja óránként ujraindul. Pin kódot nemkér, csak sunyiban restartol.
Toeelroot-tal van rootolva. A frissitést megtalálja, letölti,elkezdene frissiteni, 2x ujraindul ás hibával befejezi. Su-val visszavontam a root-ot, akkor pedig módosított eszköz hibával el sem kezdi letölteni a frissitést.
Mit tudok tenni? (gari van knox 0x0)
köszi
-
hdman
őstag
Nekem is volt ma házhozjövősöm, USB portot cseréltek, 15 perc volt. Most hibátlan.
+ Asszony S2-jét is kipucolta
Innen is köszi neki!
-
hdman
őstag
Kihívtam a futit, hétfőn jön USB csatlakozót cserélni. Az imént hivtak időpontot egyeztettünk (11-16ig
), meg megkérdezte, hogy milyen szinű a telefon.
-
hdman
őstag
USB csatlakozó kontakthibánál alaplapot is cserélnek?
-
hdman
őstag
Én is hivhatom a szervízt, mert kontaktos a töltőcsatlakozom... Alig múlt 1 éves, de hiába teszem töltőre, meg sem moccan, csak, ha megmozgazom a kábelt...
Alaplapcsere?
-
hdman
őstag
Fasza, a legutóbbi OTA frissités van fent, rootoltam towelroottal.
Most jelzett a frissítés miatt, letölti, ujraindul, de 25%-nál elakad, kiirja, h hiba.
Megpróbáltam még egyszer, ugyanez. Ilyenkor mi a pék van?
-
hdman
őstag
Towelroot még mindig mindig rootol Johnny KNOXville ugrás nélkül?
Tegnap OTA-n jött a frissítés: NF1. (Eredetileg Telenoros volt a telefon, most független)
-
hdman
őstag
Na, ma beüzemeltem a csereakkumat, kiváncsi leszek, mit mutat.
A régi: cell made in korea, assembled in vietnam
Az új: cell made in malaysia, assembled in vietnam -
hdman
őstag
Ma megkaptam az új akkumat a szervíztől
-
hdman
őstag
válasz
mgTerminator #36057 üzenetére
Ha egyszer leesik és szétpereg rajta az üveg, utána fogsz
-
hdman
őstag
Basszus, most vagy k béna vagyok, vagy egyszerűen tényleg nem lehet leszedni az SGP Neo Hybrid tokot a telómról
-
hdman
őstag
Pár napja beszart az akksim, kb fél napot bír, szinte 0 használattal. (nem púpos, a teló 2 hét múlva lesz 1 éves, nincs beakadva semmi program)
Kértem a házhozjövős javítást, erre tegnap kaptam egy telefont, hogy ha csak ez a baja, akkor küldjen el mailben a garijegyet és egy fotót a telefon hátsó matricájáról, ő pedig küld egy új akkut postán. Ez ám a hozzáállás, premium gari rulz
-
hdman
őstag
Airdroid visszafelé is tudja mutatni a dolgokat? (Telefonról tudjuk böngészni a számítógép cuccait?)
-
hdman
őstag
Megjött az SGP Neo Hybrid tokom
-
hdman
őstag
Kösz srácok
-
hdman
őstag
Beleptem a klubba egy feher S4-gyel
-
hdman
őstag
Az igaz, hogy telenornál az első széria kártyafüggetlenül jött? Most szemezek egy fehér függő példánnyal, de a telenornál azt mondták, hogy csak a hűségidő lejárta után függetlenitenek.
( Az eladó részletre vette, de már kifizette)
-
hdman
őstag
Prémium futi csak pestre jön ki, vagy vidékre is?
-
hdman
őstag
Van már S5 totyik? Tudom, hogy a teszt után szoktak nyitni, de most csak a híreknél lehet fórumozni?
-
hdman
őstag
válasz
mgTerminator #30483 üzenetére
Akkor talán valami időjáráselőrejelző progi, vagy valami ami folyamatosan rövid időközönként frissiti magát.
Tedd fel a betterbatterystats progik és nézz wakelockot.
-
hdman
őstag
válasz
mgTerminator #30478 üzenetére
Torrent.
-
hdman
őstag
Srácok, ha valaki szeretne megszabadulni a telójától írjon nekem egy PÜ-t!
Ami fontos:
- fekete előny
- csak gyári samu garanciás érdekel
- 0x0
- független, vagy telekom/t-mobile/westelköszi
-
hdman
őstag
válasz
kengyel #27553 üzenetére
En anno szinte a legelejen vettem S2-t, de se az S3-nal, se az S4-nel nem ereztem akkora kesztetest, hogy valtsak. Foleg a nagy meret zavar(na), ez a mostani 4, 3" nekem tokeletes mindenre, netezni eleg nagy, es meg a zsebembe is belefer.
Talan majd most az 5re, bar a telekom 100 ezres ajanlata sem rossz, szoval lehet megis 4-es lesz
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Srácok, valaki közületek nem árul samsung garis S4-et jó áron? Esetleg SII beszámítással?
PÜ!
-
hdman
őstag
Egy pillanatra ujra meg kellett neznem, hogy jo topikban vagyok-e, annyira olcso ez a tepsi
En probalom magam lebeszelni a telorol, most mas projektek fontosabbak. Azon is agyaltam, hogy valtok S3-ra, de aztan megbeszeltem magammal, hogy inkabb jovore S5, a mostanit is alig hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest