Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
Szabcsizz #59201 üzenetére
Nekem i9505-öm van, 3 németet próbáltam. Régebben is szinte mindig németet használtam, de az első romokkal meg más problémáim is vannak. Egy portolt S6 rommal szemezek, csak nem tudom, hogy hosszú távon milyen lenne. Albe95 S6 port 3.5. Valakinek esetleg hosszabb távú 1-2 hónapos tapasztalata van a romról?
-
madkiller
őstag
válasz
bwin.party #59166 üzenetére
Ugyanez a mobilnetes problémám nekem is lolli óta, 3 féle rom is fent volt, még mindig csinálja közbe, de csak ha nem vagyok lte-n.
Ha kikapcsolod a neted nem merül, reggel 7kor vettem le töltőröl( net ki) legközelebb fél 9kor vettem elő ( ez egy ilyen ritka pillanat volt amúgy folyamat be van kapcsolva) és még mindig 100%on volt. -
madkiller
őstag
válasz
HELLAFLUSH #58761 üzenetére
CF-Auto root nem működik 5.0 alatt, ahhoz twrp recovery kell vagy cm és fel kell flashelni supersu-beta.zip fájlt, próbálj meg letölteni egy 4 fájlos repartos romot sajna most nem tudok linkelni.
-
madkiller
őstag
válasz
sebijani1982 #58478 üzenetére
Már a 4.4en is gyenge volt, 4.3 volt az igazi az kb 2 másodperc volt szabadtérbe.
-
madkiller
őstag
válasz
Ateszpapa #57697 üzenetére
Igen, mindegyik changelistű romot kipróbáltam. Most ez pörög 1.5hete. Egyre emberibb a lolli is, appok egyre jobban támogatják és nagyon tetszik, hogy "él" a rendszer, gondolok itt az animációkra, de ezért sok ramot eszik meg hát ott a memory leak. Összetettbe jelly még mindig a legstabilabb.
-
madkiller
őstag
válasz
tatu611088 #57645 üzenetére
Nem szünetel a gari, a lényeg, hogy gyári samu rom legyen. Legutóbb asszem szerbbel gariztattam.
-
madkiller
őstag
Az előfordulhat, hogy az új OD7es rommal újra nem megy a glonass, mint anno az első kitkateknél? Samu képes volt másodszor is elkövetni ezt a hibát vagy csak az én telom szarakodik? 9505
-
madkiller
őstag
válasz
kalolaci #56682 üzenetére
Eddig annyit vettem észre, hogy van némitó gyorsgomb, plus amiről mások is panaszkodtak, hogy messengeren több kép küldésénél kifagy 3-6 képtől, hol ennyitől hol annyitól az megszünt, 14db képet küldtem el egyszerre tesztként és nem omlott össze a telóm.
remélhetőleg a névjegyzék sem fog egyszer sem leállni. -
madkiller
őstag
I9505ös telóm van OD7-es lollival. Most tettem fel a kiszivárogtatott lollit váltotta. A rom felrakásával visszatért a gyári 3e recovery.
Előtte TWRP volt. Nem bírom visszarakni, CWM-et is letöltöttem azt se sikerül.
Végig fut az odin, újra indul a teló és még sincs rajt.
Találkozott már vki ilyennek? 3.09 és 3.10.6-os odint is kipróbáltam már vagy 10x.
Tudja vki a megoldást?
Köszönöm. -
-
madkiller
őstag
Sajnos i9505re még mindig csak az első kiadású lolli van kint.
Újra raktam és most először Titanium helyett kézzel pakoltam fel a legfontosabb appjaim, (facebook viber, messenger, chrome stb) viszont kihagytam a kedvenc launcheremet a novat, nem akadozik lolli alatt a touchwizz alatt ezen meglepődtem már 4 napja fut akadás mentesen. Simán gyorsabb, mint a kitkat, ramba viszont többet kér, kevesebb app futhat párhuzamosan.
Beállitás egyből nyílik redőny vajsima, mint ahogy az i9506osok irták a galéria is begyorsult 2 másodperc az indulás ( több, mint 2000 képem van már bent), ha már gyorsitótárba van akkor azonnal nyilik.
Összegezve lehet a kézi app telepítgetés a nyítja a lollinak, meg most nincs fent 110 appom csak 32. -
madkiller
őstag
válasz
norrberth #54081 üzenetére
Nekem ez a hívásos dolog lolli alatt is így működik.
Korábban írtatok
GlanceViewMK 1.0.apk-t letiltásáról,
2 napja megtettem, ez helyre hozta nagyjából a lollit sebbességbe üzemidőben, stabilitásban, nem melegszik a kamera körül-(gondolom, mert folyton beakadt, tekerte a procit, ezért jobb az aksi is) , viszont így nincs többek között röpke pillantás, de így már tényleg egész szuperül működik a rendszer.
Akinek nincs root jogosultsága az sajna várhat a kijavitására, amit nem kapkod el a samsung, úgynézem az s4 elhanyagolt modellé vállt.... -
madkiller
őstag
TWRP recovery alatt csináltam egy wipe cache-t és wipe dalvik cache-t. Újra indítás után újra optimalizálta az alkalmazásokat és most újra száguld a lolli, kb felért ez egy factory resettel csak minden meg van.
-
madkiller
őstag
válasz
Tesztelo.hu #53520 üzenetére
Nekem is ez volt 4.4alatt, cseréltem aksit utána is. Közbe újra kell inditgatni, nem egy 1000 készenléti órás jelly a kitkat. A lolli se itt nem a proci, hanem a memoria fogy el. Minél több ideje megy annál rosszabb a multitasking nálam.
De még mindig jobban bejön, mint a kk. -
madkiller
őstag
válasz
Devilhun_HUN #53286 üzenetére
+1
-
madkiller
őstag
Konkrétan arra, hogy nem működik rajt.
Az xposed készítője féloldalas indoklást írt, hogy miért nem. Valamilyen okból kifolyólag a samsung Art-ja eltér más elven van írva pár részén, mint ahogy azt a google megálmodta és amit a többi készülék gyártó követett is. És most csiszolnia kell az 5.0át, csinálnia kell az 5.1, optimalizálni kell a samu féle Artra, meg majd gondolom a samu 5.1es Art motorjára is, ha kijön. -
madkiller
őstag
Kiadtak i9505re egy új brazil lolli romot, sajnos nincs időm jelenleg tesztelni.
changelist :4429114
Lehet már benne van a néma mód. -
madkiller
őstag
Én nem úgy nezem, hogy mennyi a ramom, lollin az aktív alkalmazásoknál 3-4 van a listában( néha 5), míg kitkaten kb mindig tele volt vagy majdnem tele az oldal.
-
madkiller
őstag
Talált vki vmi hírt arról, hogy lesz-e 5.1 a telonkra? Elvileg elég sok hibára választ ad.
-
madkiller
őstag
válasz
lionhearted #52271 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást.
Viszont lehet bennem van a hiba, de nem érzem gyorsabbnak az Art-ot. -
madkiller
őstag
Hát nem, de aki széthúzza a prociját és megdöglik az alaplap az kap egy új lapot. Akinek knox0x1, mert rootolt, hogy tudjon néhány rootos appot használni bekoszolodik a közelségérzékelő sensorja annak meg nincs gari.
Szerintem ez azért igazságtalan. Csak egy dolgot lehet tenni, helyszíni javítást kell hívni és bízni kell a szervizes jóindulatában. -
madkiller
őstag
válasz
Viktor0610 #52169 üzenetére
Azért szerintem a kernel cserét meg ne keverjük a roothoz.
-
madkiller
őstag
válasz
BalanceR #51255 üzenetére
Nem jól követed a fórumot, van downgrade 4.4re, wifi problémát sztem senki se írt a fórumba, full hd youtube problémát meg, 9506-os kitkatek írták, gyorsabb merülésről is kb 1 valaki számolt be, az is azt jelentette, hogy maradt a kitkat szintjén az üzemidő.
A híres lollis memory leakviszont, mintha lenne. Most 35 óraja jó, kíváncsi leszek.
Elfogy a memória és alkalmazás bezárult hibaüzeneteket dobál.
Névjegyzék stb. alapdolgokról.
[link]
itt nexusokon fedezték fel a hibát, de nálam i9505ön is előfordult már. -
madkiller
őstag
A zene is tisztábban szól lollin.
Már csak az xposed kell alá és teljes a móka. Gondolom lenne, olyan aki beletenné a rezgés kikapcsolását rendesen, ha akarná a samu ő is megtudná csinálni bele telne vagy 2 percébe az egyik programozójának. -
-
madkiller
őstag
Felprobaltam tenni a lollit i9505re a v2.0at, sikerult ugrasztanom a knoxot meg van egy hibaueneteket dobalo rendszerem, .zip fajlt, hogy tudok berakni odinba? Mobil odinnal probaltam a telepitest.
-
madkiller
őstag
válasz
sebijani1982 #50550 üzenetére
A 1.5tb-s vinyó nem ntfsbe van formázva?
Azt nem szereti a droid exFat-ot használj. -
madkiller
őstag
válasz
bjergerking #50393 üzenetére
Én mindig 3.09el pakolok romot, a sammobile a 3.10et az i-9500hoz írta.
-
madkiller
őstag
válasz
#61600768 #49781 üzenetére
Menü gombra visszajön a kép? Ha igen akkor beporsodott a közelségérzékelő, én is azt hittem, hogy porszem, de zöldborsonál nagyob por gombóc volt a készülék házban, plusz kitakarítattam az usb portot így már nem gyári samu kábellel is jól tölt, persze nem mindennel csak a jobbal.
-
madkiller
őstag
válasz
chubby2o6 #49241 üzenetére
Én is ezt használom régóta legjobb a többi csak du booster meg társai csak huzzák a telót. (Reklámot sugaroznak takarítás címszóval) wipe cache deletetet akkor érdemes még használni mikor telepitésnél az app azt írja nincs elég hely, pedig van. Ott arra céloz, hogy tele a dalvik cache csak sokan félre értik és szidják az app készítőt.
-
madkiller
őstag
Nyomj neki néha egy wipe cache deletet.
Nekem irdatlan mennyiségű app van rajt (119 amit rátettem a gyári cuccokkal együtt 410 körül), néha megröccennek az animok, de azon kívül jó a sebessebesség. Beragadásokkal nem vagyok kibékülve. Elkezd merülni közbe elég rendesen, akkor szoktam újraindítani és nyomom a wipe c. del.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest