- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diokhan #45468 üzenetére
Nincs bajom nekem sem a 4.4.2-vel, csak mivel ez a 3. s4-em és az előző kettőnél soha nem volt üzemidő problémám, ezért arra gondolok hogy a 4.4.2 miatt van! Aztán lehet ez sem igaz, csak az én agyszüleményem, de nagyon rebesgetik hogy a lollipop sokkal jobban kíméli az akkut.
-
Mate
nagyúr
válasz
Diokhan #45316 üzenetére
Már egy ideje használok androidot, úgyhogy tudom mi az ami kell és mi az ami nem
Igazából gyári programok közül alig kell valami. Ja és nálam Knox se megy. Véletlen feltettem, de amint megtaláltam hol lehet törölni, már pucoltam is le. Nekem nem kell titkosítás (ha egyáltalán arra jó
)
-
glaci
őstag
válasz
Diokhan #45287 üzenetére
A 8 magos az valójában 4 gyors és 4 takarékos mag. Ezek közül vagy a gyors vagy a takarékos csapat üzemel. Tehát sebességben ne gondold, hogy 2* gyorsabb lenne a 8 mag miatt. (Viszont aksiban lehet, hogy jobban bírja. Nem tudhatjuk, mert hivatalosan nem forgalmazták az öreg kontinensen.)
A 9506 azért 800 -as, mert újabb gyártás. Amikor kijött, akkor még a 9505 volt, ami tényleg 600 -as Snapival volt szerelve.Szerk.:
Megelőztek ... (Látom gyakorolnom kell az S4 -en "pötyögést"! Úgy tűnik, hogy még van hová fejlődnöm.) -
Keem1
veterán
válasz
Diokhan #45221 üzenetére
Ne a kedvezményes árakkal vesd össze a kijelző árát. Pár hete 50 ezerért vették meg szolgáltatótól páran az S4-et, de nem szimplán 50 ezret fizetnek ki, hanem két év alatt a járulékos szolgáltatásokat is. A kijelző nagyjából negyede a készülék nem kedvezményes árához mérve.
Egyébként abban igazat adok neked, hogy nem csak a kijelző és cseréje irreális árú, hanem amúgy is ezek a zászlóshajók. De az megint más lapra tartozik, hogy nekünk drágák. Egy brit fizetéshez képest nem. Ismerősöm 5 éve él Londonban, évente "vesz" új csúcskészüléket (kb. 10.000 Ft-os havidíj ellenében a szolgáltató minden évben ingyen adja neki, és a 10 ropi se vágja földhöz, amikor kb. 6-700 ezer forintnak megfelelő fontot keres).
Nekem azzal van bajom, hogy mindenki ügyeskedne és így szeretne az életben előre jutni vagy kedvezőbb helyzetbe hoznia magát. És nem egy-egy kijelzőcserén ügyeskedővel van bajom, én se vagyok szent. Hanem az, hogy mindenki erre bazíroz, aminek öngerjesztő, hosszútávon káros hatásokkal járó folyamat a végeredménye. De ez már nagyon más lapra tartozik. Hangsúlyozom, a topiktárs mentalitásával van alapvetően problémám.
-
Keem1
veterán
válasz
Diokhan #45218 üzenetére
De, igen. Te elvárod a Samsungtól, hogy ha ő hibázott, javítsa is meg. De magaddal szemben már nem. Igenis, ha én cseszem el, vállalom érte a felelősséget. Ha a munkámban cseszek el valamit, azért engem fog a főnököm elővenni, nem az ügyfelemet. De ha az ügyfelem a hibás, akkor a kárt ő fizesse meg, ilyen egyszerű.
Az más történet, hogy a szervizes esetleg (hangsúlyozom, ESETLEG) jófej lesz és megcsinálja garanciában.
(#45217) Erdei88: nem, nem boldogan. De ha eltöröm, akkor igen, muszáj sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest