Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Van olyan, hogy több topicgazda. Viszont az első hsz megírásához nem kell topicgazdának lenni. Illetve a topicgazdának nem csak ez a feladata. Sőt, ez viszi el talán a kevesebb időt.
A másik, hogy topicgazda nem lehet akárki. Pl. korábban volt már figyelmeztetve, nincs itt elég régóta stb.
Simán össze lehet fogni és többen megírni az összefoglalót és moderátorral szerkesztetni. A kérdés, hogy megéri-e a fáradozást. Sajnos a tapasztalatom az, hogy nem
-
Mate
nagyúr
válasz
#61600768 #58099 üzenetére
Ezek a hibák? Ez egy hiba, ami 5.0.1-el bár nem lett megoldva, de elég szépen mérsékelték a jelenlétét. Nálam laggolás, szaggatás egyáltalán nem volt. Nekem nem zárogatott be alkalmazásokat, gyorsan is nyitotta meg őket és böngészővel se volt gondom. Igaz, nálam nem volt egyszerre 80 alkalmazás, böngészőlap nyitva, csak 4-5.
-
Mate
nagyúr
válasz
#61600768 #57930 üzenetére
Nem szeretném, ha szét lenne offolva a topik, úgyhogy gyors választ adok.
Szerintem igen. Mondjuk még csak pár órája van meg, de szoftveresen jobb, hardvere erősebb, kijelzője nagyobb, fogása, kinézete számomra szintén jobb.
Nagy hátránya, hogy nagy. s4-et én még tudtam 1 kézzel használni, ezt sajnos már csak minimálisan.
Ha nem váltottam volna szolgáltatót, akkor nem cseréltem volna le a s4-et.
-
Mate
nagyúr
Korábban sokan problémáztak, hogy miként mentsék le az IGO-t. Ma eladtam az s4-et, áttértem oneplus one-ra. Simán play fiókomon ott csücsült az igo és gond nélkül le is rántotta. Úgyhogy nincs gond az átvitellel.
-
Mate
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #57855 üzenetére
1. Nem 15.000 kifüggetleníteni. Írtam nekik és 40.000 Ft-omba fájna....
2. Új készüléket veszek. -
Mate
nagyúr
Úgy néz ki tulajként búcsúzom a topiktól. Jóáron megpróbálom hamar eladni a telefont és venni egy függetlent.
Nagyon szerettem a készüléket, maximálisan elégedett voltam vele. Nem is cserélném, ha nem lenne muszáj. A telefon T-s, viszont flottám átmegy a telenorhoz, így váltanom kell.
A topikot természetesen továbbra is figyelemmel kísérem.
Mindenkinek frissítésekben gazdag, hibamentes jövőt kívánok!
-
Mate
nagyúr
Kilehet valahogy kapcsolni a "húzza ki a töltőt" üzenetet?
-
Mate
nagyúr
válasz
Sanyi.il #57592 üzenetére
Erre van a fórum, bár nem feltétlen ez a topic. Ha van igény ennek kitárgyalására, akkor szerzek neki helyet ahol megbeszélhetjük ki miként látja a dolgokat, mik az elképzelései a jövőt tekintve. Illetve hasznos lehet még az eddigi tapasztalatok is.
(#57587) Sanyi.il: Oldalukon még mindig szerepel, újabb készlet várható státusszal.
-
Mate
nagyúr
válasz
bwin.party #57115 üzenetére
Legtöbb kiegészítő szerintem T-nél a legolcsóbb hozzá
Amúgy érdemes várni szerintem egy kicsit. Állandóan leakciózzák mostanában.
Amit érdemes lehet hozzá venni: +akksi töltővel kb. 3500, Többféle tok 500-1200 között, fólia 2db azt hiszem 800 körül. Esetleg vezeték nélküli töltőpad 3000, bár ahhoz kell hátlap is.
-
Mate
nagyúr
válasz
bwin.party #57112 üzenetére
T 06-ost árulja.
-
Mate
nagyúr
válasz
Bözsi néni #56775 üzenetére
Szvsz S4. Pláne, ha 6-os típus.
-
Mate
nagyúr
Pár napja írtam, hogy megjött a vezeték nélküli töltőegység.
Kicsit furcsálltam a cuccot, mert én képen teljesen máshogy kinézőt rendeltem, de hát gondoltam kína már csak ilyen.
Először ebay-en rendeltem két darabot, 2 egyszerű, olcsót. Utána aliexpressen találtam kicsit drágábban, ami minőségibbnek tűnt. Így hát lemondtam a 2 ebay-est, vissza is kaptam a pénzt és megrendeltem az alisat.
Mint kiderült a pár napja megjött az egyik lemondott volt, ami ügyebár nem működött. Most megjött a normálisabb, alis is. Alakra is más, apró ragasztóval a hátán, tényleg egy másodperc beszerelni. A lényeg viszont az, hogy tökéletesen működik
Majd csinálok vele egy hosszabb tesztet, egy 1 órás töltést, hogy melegszik vagy sem. Eddig 10 percet töltöttem vele, de még langyos se lett.
szerk.: Ezt rendeltem. Most kicsit drágább lett, amikor én rendeltem 2,8$ körül volt. Visszajelzés csupa pozitív, ezért is választottam ezt.
szerk2.: Felpróbáltam rá a protective cover-t és rámegy. Nem 100%-ig tökéletesen, de bőven használhatóan. Ráadásul simán tölti így is a készüléket.
-
Mate
nagyúr
Most ezt néztem. Állítólag eredeti
-
Mate
nagyúr
Megjött a vezeték nélküli töltő egység. Izgatottan betettem a telefonba és baromira nem csinál semmit
-
Mate
nagyúr
Megkérnélek titeket, hogy pm-ben fojtassátok!
Köszönöm!
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Reggel mikor hazajövök rárakom a telefont és van 5-6 órája feltölteni, úgyhogy nem gond hogy lassan tölt. Ezen felül pedig mindig rajta tudom tartani, így 100%-al tudok nekivágni a napnak
(#56187) Piloss: Na, remélem nálam is beválik
(#56188) Notalab: Gyárit hol lehet kapni? Csak paddal együtt láttam, csillagászati összegekért.
(#56190) Piloss: Jó drága a Nillkin, bár legalább ott biztosra tud menni az ember.
(#56192) Trespa: Kicsit tartok is tőle, de elenyésző számú balesetről olvastam ahhoz képest, hogy hány tíz, százezer darabot adtak el.
-
Mate
nagyúr
Vettem egy vezeték nélküli töltőt T-től. Kínából pedig úton van a másik fele. Remélem beválik és nem gyújtja fel a telefonom
-
Mate
nagyúr
válasz
awakening87 #55902 üzenetére
Nincs root
-
Mate
nagyúr
Bevált a loli, úgyhogy újrarakom és elkezdem végleg berakni.
Most 9506XXUDOB5 build számú van rajta. A legújabb 9506XXUDOD6. Simán toljam fel a legújabbat és kész? Vagy melyik lenne a legjobb választás?
A másik, hogy korábban linkelt valaki egy programot+videót, amivel egyszerűen lelehet pucolni a gyárilag feltelepített, hasztalan programokat. Hiába kerestem, nem találtam. Ha valaki belinkelné, azt megköszönném!
-
Mate
nagyúr
válasz
matkesz20 #55814 üzenetére
És ez jó vezeték nélküli töltéshez?
(#55804) Notalab: Jó árban van, de sajnos hátlap eléggé megdrágítja a dolgot. Ráadásul nekem a gyári hátlap nem tetszik. Igénytelen, gagyi hatást kelt. A töltős hátlapok pedig nem érhetőek el black editionban. Így maradna a kínai hátlap vezeték nélküli töltővel felvértezve, de azokban meg nem bízok.
-
Mate
nagyúr
Kezdem unni a nagy dög tokot a telefonon. Túl ronda így a készülék.
Le szeretném cserélni, ehhez viszont feltétlen kéne 2 dolog:
1. Üvegfólia, ami garantáltan megvédi a kijelzőt
2. Normális hátlap, ami nem csúszik úgy, mint a gyári.Mit tudnátok ajánlani? Érdekel ebay és magyar shop is.
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Gondolkoztam a vezetéknélküli töltésen. Jól rémlik, hogy ha veszek hozzá gyári vezetéknélkül tölthető hátlapot, akkor a gyári tokok nem fognak rámenni, mert túl vastag lesz a készülék?
-
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Hol tudnám beállítani, hogy mindig asztali webhelyet kérjen a chrome? Loli előtt egyszer beállítottam és megjegyezte. Most viszont mindig újra és újra be kell állítanom.
-
Mate
nagyúr
Nálam 664-et eszik jelenleg a rendszer.
-
Mate
nagyúr
válasz
tzsolesz #52300 üzenetére
Nézd meg egy t boltban, hogy miként néz ki.
Igazából csak a hátlap nem korom fekete, viszont szerintem ez nem gond. Ha tokot használsz, úgy se látszik. Ha nem akarsz tokot használni, akkor meg veszel egy fekete, bőrhatású hátlapot. Sokkal jobb, mint az eredeti, recsegő, koszgyűjtő, fényes vacak.
-
Mate
nagyúr
Amikor én írtam még kora délután, akkor elhajtottál, hogy nincs rá pénzed
Mindenesetre szerintem jó vételt csináltál vele. Nekem is ott pihen a fiókban. Decemberi a teló, úgyhogy még nincs rá szükségem, de ennyiért jó lesz tartaléknak.
Erősen zárójelben jegyzem meg sógoromék esetét. Apple fan. Nővérem megkapta sógorom régi 4s-ét. *ar benne az aksi, gondolta vesz bele újat. Több mint 25K-ba lenne az új aksi+csere. Pont, mikor kitalálta ezt mondtam nekik, hogy s4-nél 3,5K-ba kerülne ez a móka
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest