- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
Sanci789 #35638 üzenetére
Ez alapján megtudod csinálni, én is innen csináltam.
-
mgTerminator
veterán
-
zzola
titán
válasz
Sanci789 #34851 üzenetére
Hát, a program nem téved, a CSC adott. Ezek szerint igen. Akkor mégsem olyan jó nevű a bolt? Ez bevett szokás a sufnigsm boltoknál, hogy nem írják oda a régiót. Én B-tel-től rendeltem egy LG Optimus G-t, már pick-pack ponton volt, amikor kiderült, hogy valami ázsiai csodát adnának el és a frissítés nem megoldható FOTA-n keresztül. Reklamáltam/lemondtam, csöndbe is maradtak.
Neki azért szívás, mert vett egy készüléket bolti garanciával. Ha 2 évig nem romlik el, akkor jól járt, ha igen, akkor már nem annyira-szerintem...
Jah és premium garanciája sincsen... -
-
válasz
Sanci789 #31506 üzenetére
nem szánalmas, csak más, újabb!
már akkor látszottak a problémák, amikor kijött a kitkat, és a nexus tulajok nagyon sok alkalmazást nem tudtak használni, mert az alkalmazásokat nem ültették át kellő gyorsasággal kitkat alá az illetékesek - de ez nem az új android rendszer problémája, idővel csak beéri a legtöbb program az új oprendszert, annak elvárásait.
Gyorsindító ikonokat nem tudok kirakni a képernyőzárra és a kamera gomb sincs ott - többen is jelezték (itt is), hogy náluk nem adott ez a probléma.
a memóriakártya használata nem egyszerű, pláne akik lewarezolt régebbi verziós alkalmazásokkal kínlódnak, amit még régebbi firmware verziós rendszeren rendezgettek be, de ha valaki veszi a fáradtságot és kitkat alatt leformázza és megcímezteti a memóriakártyát, illetve utána megteszi a szükséges lépéseket, akkor kevesebb problémája lesz - mondom ezt a korrekt/legális forrásból származó alkalmazások szempontjából, mert azokat újrahúzni is egyszerűbb, meg amúgy sem támogatom a warezt. -
emre33
addikt
válasz
Sanci789 #31130 üzenetére
De most tényleg milyen design változást vártok?
Telefon előlapjának nagyrésze kijelző. Telefon sarka vagy ovális azaz lekerekített, vagy közelít a szögleteshez, minnél kisebb az ív.
Más nem lehet változtatni rajta.
Hátlap meg kit érdekel, veszel hozzá másikat azt kész.
Inkább örülnétek, hogy cserélhető. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Sanci789 #29386 üzenetére
Príma árú az biztos, még decemberben kezdtem rágni érte a fülüket, hogy legyen már fehér is. A héten megérkezik az enyém is, pedig már kezdtem lemondani róla.
Más: Az eredeti cikk oroszul. Fordító megoldja a problémát, de tessék kattintani a linkre, ahol a több screenshotot ajánljla az írás, ott már eredeti angol nyelven van részletezve egy új teszt állapotban lévő KitKat, ami az 5 napos nyúzás alatt nem hozott bugot. És persze ráadásként már nem január, hanem február-március van megadva várható rls date-ként. -
-
válasz
Sanci789 #27533 üzenetére
amikor a t-s rendszerre felhúzásra került a független firmware, akkor elmászott a product code - külföldire -, mivel utóbbi firmware verzió nem tartalmazza a szolgáltatós identitást, és a rom alapértelmezett értéke áll be, ezért a kies/(f)ota frissítés nem is lenne az igazi, legalábbis a product code szerinti külföldi verziót kapod meg, amikor az hivatalosan kiadásra kerül.
a magyar (xeh) product code beállításához root és cscc kell, hogy a fenti módokon is megtörténhessen a magyar (xeh) xxuemkf frissítés, ellenkező esetben odin által felhúzható a jelenlegi identitásnak (btu, dbt...stb?) firmware verzió.G4ula84; 1.9 gigahertz az, de részint ilyen a tw, másrészt nyomj egy gyári visszaállítást, ha nem tiszta a rendszer, vagy mindig csak simán ráfrissítgettél.
-
apaszka
veterán
válasz
Sanci789 #13458 üzenetére
Ez igaz lehet? Nagyon úgy fest!
-
válasz
Sanci789 #24350 üzenetére
igen, amennyiben mindent visszaállítanál gyári állapotúra, de azt nem szabad elfelejteni, hogy több számláló is adott, és ha a két knox nem is ugrik - azokat nullázni sem lehet -, de a hagyományos számlálót is nézni kell, illetve szükség esetén nullázni, valamint a current binary és a system status is (samsung) official kell, hogy legyen.
nfsu17; a t-mobile/telekom és a független firmware verziókról tudok nyilatkozni, azoknál húzós terhelés alatt sincs ilyen probléma.
azért említettem a húzós terhelést, mert a sima böngészés nem feltétlenül az, az általad leírt használat már inkább, és egy gyenge minőségű kapcsolat hamarabb megsínyli a terhelést.
adott a maximális kapcsolati sebesség? -
válasz
Sanci789 #23872 üzenetére
szia,
már az utolsó t-s xxudmh7 is korlátozott bootloader értékű, így visszahúzható a knox ugrasztása nélkül is az xxumj7 után is.
elvileg bukó a gari, ha a szolgáltatós készüléken független firmware van, de amint visszateszed a t-s firmware verziót és nyomsz egy gyári visszaállítást, a product code is visszaáll szolgáltatósra, szóval nem lesz gond.
ja, ha felteszed a szolgáltatósra a független firmware verziót, akkor alapban nem a magyar xeh product code áll be, hanem a firmware alapértelmezett értéke, jellenzően a btu vagy a dbt, de van lehetőség a knox ugrasztása nélkül is módosítani. -
keeo
tag
válasz
Sanci789 #15621 üzenetére
Én [ezt az oldalt]találtam, de amit te linkeltél az jobb!
-
-
Tirexi
addikt
-
-
samu496
tag
válasz
Sanci789 #10848 üzenetére
Ra lehet de csak Mx player fogja elvinni ..es kb lassított felvétel ..egy darabig nuncs hang utána megint mikor utolérte a videót utána nincs .. jó lenne ha le lehetne játszani .mert full hd-hoz illene hogy elvigyen valami nagyobbat ..
de ha valaki tud vmit az engem is érdekelne!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Sanci789 #10003 üzenetére
Ha szeretnéd feltenni a romot innen tudod letölteni. Ez a gyári témájú verzió, ha kell a téma pack is, írj. Mielőtt felraknád, elsőnek Odinból flasheld fel a mellette található modem.tar-t, vagy nem fog működni a wifi. Ez egy problémás pont S4-nél még custom rom esetén. Amikor felflasheled a modemet, ne ijedj meg, ha nem fog menni a wifi, miután rátoltad cwm- ból a romot is, már jó lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Sok volt benne relatíve az ebook olvasás, az online és a kártyáról filmnézés. Nem játék alatt volt, tehát nem kellett hajtania egy enginet a háttérben. De a bekapcsolt kijelző az akkor is csak eszik, ráadásul eléggé magas fényerőn volt végig. Szerintem azért nem mindegy a rom, sem a kernel, de Torrente romja alatt pl. gyári kernel van. Az fontos inkább, hogy mik futnak a háttérben, mennyi és milyen folyamatok terhelik a rendszert.
-
válasz
gyári/szolgáltatós firmware alatt is tud ilyesmit, persze megfelelő telepítés és beállítás mellett.
arról nem is beszélve, ha egy módosított firmware alatt sok - felesleges? - folyamat kinyírásra kerül, szóval nem feltétlenül optimalizáció, legalábbis nem a szó szorosabb értelmében, de ezt nem félreérteni senkinek, tisztelem és becsülöm mások fáradságos munkáját!keress rá a hozzászólásaira; link
-
vick33
tag
válasz
Sanci789 #6865 üzenetére
Az a keret sem drága ebayen, de az a baj hogy azt nem tudod kicserélni. A vastagabb keret kb 2500huf és azt 5 perc alatt lehet cserélni, de avval a fölső króm kerettel nem tudsz mit kezdeni. A kijelző bele van ragasztva és anélkül, hogy tönkretennéd az egész telefont nem tudod kiszedni. Sajnos, ha nem használsz tokot ezeket a sérüléseket nem tudod elkerülni ha véletlen elejted.
@charlie1975 csináltál wipeot frissítés után? Akkor tud ilyen probléma lenni, ha valami be van akadva frissítés után.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Sanci789 #6386 üzenetére
Ahogy nézem, egyelőre csak az Adam kernel.
adam-kernel-galaxys4-i9505-v1-3-1
Ez így ahogy van jó cucc, mert Wanam is jó romokat csinál, Adam meg jó kerneleket.
Én ezt a kombót fogom feltenni, ha befejeztem az ismerkedést.
-
csabám
addikt
válasz
Sanci789 #6216 üzenetére
Naptár/óra: szerintem Zooper widget
-
-
grievous2011
tag
-
csabám
addikt
válasz
Sanci789 #4957 üzenetére
Mehet ezzel is a rootolás (a második posztban le van írva a használata)
heidrich: Az jó ha felrakok a mostanira simán egy ME2-t és utána factory resetelek a beállításokból? Vagy esetleg gyári recovery-ből?
Nagyjából jó lesz így is.
Bár én mielőtt felraknám az egy fájlos romot, előtte tolnék egy gyári visszaállítást (vagy cwmből full gyalut), majd rom, aztán felraksz egy cwm-et és onnan egy factory reset, wipe cache, dalvik cache.mazsi70: Widgeten hosszan tartod az ujjadat, majd átméretezés. Innen már menni fog
-
mycso
veterán
válasz
Sanci789 #4519 üzenetére
1, valószínűleg mégsem vagy olyan területen, ahol az LTE elérhető, esetleg az előfizetésed, kártyád korlátai miatt
2, talán ez szoftveres lesz, már többen panaszkodtak térerő gondokra, köztük én is. Bár nekem ilyen durván még nem csinálta, nekem úgy effektíve mindenhol harmatgyenge a térerőm, ahol más készülékekkel erősebb volt (ezek ahogy észrevettem, csak 3G hálózat esetén, 2G módban, jó)
3, kell hozzá a net, hiszen onnan tölti be a készülékekhez szükséges infókat. Egyébként ha egy helység/eszköz már be van állítva, el van mentve, akkor abban az esetben nem kell hozzá a net, csak a beállításkor.
4, Összefoglaló
5, root után EZZEL a programmal, lehet ügyeskedni
6, én még csak ilyen "gyűrű-fóliát" láttam eddig S4 kamerákon, ez természetesen nem befolyásolja a fényképek minőségét (ha csak nem rosszul van felrakva és belelóg az optikába), a te döntésed, hogy leszeded-e vagy nem. Én allergiás vagyok a fóliákra, így egyből leszedtem róla mindent.
7, nekem megfelelő a vaku fénye, nem vettem észre, hogy gyenge lennemod.: no közben meg is válaszolták
(#4524) KAMIKAZE_HUN:
-
válasz
Sanci789 #4519 üzenetére
1.-Ez elég sokunknak van így, szerintem még nem eléggé lefedett a 4G hálózat
2.-Változó, van akinek van ez a térerő gond van akinek nincs, én is T-s vagyok és ezen a telón a legjobb a térerőm!
3.-Csak a szinkronizálásig kell a net, utána ha konfigurálta a készülékeket akkor már nem!
4.-Ne rootolj szerintem még nincs értelme, én most tettem vissza a gyárit, mert sokkal jobban akadozott rootolva!!!
5.-Nincs rá megoldás egyenlőre!
6.-Én leszedtem de semmi sem változott
7.-Ezt csak a Samsung mérnökei tudnák neked megmondani
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest