Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsuckware
tag
Sziasztok.
Nekem volt s4-em, jelenleg g2-m van. Nekem pont fordítva volt (van), a g2 szerintem sokkal jobb telefon, és igen még romolgatni is lehet, amitől talán még jobb lesz (kapcsolható immersive mód, 4k felvétel, 120 fps, stb...). Remélem nem baj, hogy ide piszkoltam, de gondoltam megosztom. És ami a legnagyobb előny, az akksi... ezt nem is kell ecsetelni szerintem. Üdv!
-
tsuckware
tag
Tudom fura kérdés, de szerintetek egy padfone2-re érdemes cserélnem s4-ről? Mert félek hogy megbánom, de érdekel a tablet része a dolognak...
-
tsuckware
tag
válasz
csabicska #16528 üzenetére
Igen volt cserélve, bár a csaj azt mondta hogy a régivel is mennie kellett volna... viszont az újjal sem ment amíg ezt a mha romot fel nem raktam... smarttarifa extra 3, de a telenorban azt mondták, hogy ez a csomag nem jó 4g-hez. De jó!! És elvileg mindegyik adatcsomaggal működnie kell...
valami akció van decemberig...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Nekem eddig nem működött a telenor 4g, de megvan a megoldás... a samfirmware-n fent van egy új telenoros rom, ezzel pedig hasít... ;-)
-
tsuckware
tag
válasz
supervisor #16265 üzenetére
Telenornál megy a 4g? Mert én Telenornál vettem a telót de xeh a product és független is, mégsem megy...
-
tsuckware
tag
Hàt én ezt nem vágom... Pont az s4-en nem megy a 4g. Én is telenoros vagyok, de ez megint mi???? Sim-et cseréltettem, de így sincs 4g... szóval akkor mi a megoldás? Vagy egyenlőre semmi??
-
tsuckware
tag
válasz
FIREBLADE78 #16080 üzenetére
Az hogy lehet, hogy nekem gyári xeh és xeh mga van rajta, mégsem jött a frissítés??
-
tsuckware
tag
válasz
FIREBLADE78 #16059 üzenetére
Szia. Milyen régiókódos a teló? Mert nekem magyar független xeh, de nem jött ota frissítés. ..
-
tsuckware
tag
válasz
MunezXBK #14823 üzenetére
Én anno előrendeltem a Telenornál, vagyis full az elsők között voltam az S4-el. Arra számítottam, hogy ez akadásmentesen röccenés nélkül fog működni. Erre az első rom ami volt rajta ilyen szempontból gáz volt. Aztán ahogy jöttek az új romok, javult a helyzet. De még most sem olyan, amit elvárnék. A HTC-ről meg azt olvasom, hogy patent a szoftver. És itt van az alu ház, a sztereó hangszóró, és elvileg gyengébb hardverben, de megis röccenés mentesebb...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Szeretnék tőletek kérdezni! Szóval olyan ügyben kérném a segítséget, hogy vajon lecseréljem-e a telefonom egy HTC One-ra???? Mert őszintén megmondva nem vagyok 100%-ig megelégedve az S4-el... esetleg olyanok véleményére lennék kíváncsi aki már használta mindkettőt! És persze a miértek is érdekelnének!
-
-
tsuckware
tag
Nekem is volt o2x és o4x is, de a G, a G pro es a G2 eléggé eltalált vasak lettek... ezekhez képest az o4x is egy f.s
-
tsuckware
tag
Szasztok.
csak egy kérdés:
ha visszaállítottam a számlálót 0-ra, és utánna új romot raktam, ez előtt pedig visszaállítottam a product kódot is, akkor elvileg full gyári a rendszerem? Mga van most fent... független teló
mert ugye eltűnt a root és nem tudok ellenőrizni a product kódon kívül semmit
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
A product kódom btu lett, mert felraktam az mf8-as romot, de most mikor kijött az mga, feltettem ezt, és visszaállítás után maradt btu a product kód. Ez miért van? Csak úgy tudom visszaállítani, ha végigcsinálom a root, changer, számláló nullázás, új rom mizériát??? Még nem volt rootolva a teló eddig... köszi a segítséget...
-
tsuckware
tag
Mga-t hogyan kell rootolni? Az első hszben leírt működik?
-
tsuckware
tag
Sziasztok. A telefonom btu régiókódos, mert az mf8-at felraktam rá odinnal, és akkor megváltozott. Most fent van az mga, de ezt is btu nak írja reset után is. Mit kell tennem hogy xeh legyen? Rootolni még nem rootoltam...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. A product kódot mivel lehet kiiratni? Vagy hogyan?
-
tsuckware
tag
Sziasztok.
A csc verziót hogyan tudom megnézni?
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Mga jobb mint az mf8?
-
tsuckware
tag
A magyar mea független romhoz tudna valaki egy linket ahonnan gyorsan jön? 1 fájloshoz... köszönöm!
-
tsuckware
tag
Mondjuk én auto fényerőn használom, így meg nincs ez...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Mi most a leggyorsabb rom a telefonra? Gyárira gondolok...
-
tsuckware
tag
Én feltoltam az MDM-et, és azóta az MF8 at is Odinnal, és láss csodát, a CSC-re MF8 (XEH)-t ír a kies. Wtf????
-
tsuckware
tag
;-)
csc: mf8 (xeh)
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Jelenleg az MF8 német rom van a telefonon. Ha odinnal felrakom a magyar mea romot, akkor a csc visszaáll xeh-ra? És hol lehet megnézni hogy most milyen a csc?
-
tsuckware
tag
válasz
Daryl Dixon #8828 üzenetére
Támogatom... ;-)
-
tsuckware
tag
Na, rögtön más képet fest a fórum... ;-)
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Kíváncsi lennék, hogy mennyien vagyunk, aki meg van elégedve a telefonnal??? Mert itt mindig arról van szó, hogy ez vagy az rossz, de arról nem ír senki, hogy jó telefon ez...
-
tsuckware
tag
válasz
rolcsibácsi #7773 üzenetére
Ez véleményes... nekem ez jön be jobban, az egyik ok a kijelző volt, ami miatt ezt vettem...
-
tsuckware
tag
Az s4 az saját, a német MEA rommal, az s3 és a note2 full gyári 4.1.2 vel vannak. Semmi módosítás nincs egyik telefon rendszerében se...
abban igazad van, h valószínűleg alkalmazások alatt már más a helyzet, de én csak a TW-t próbálgattam. És mindkét teló "olajozottabbnak" tűnt.
-
tsuckware
tag
Hát srácok, nem tudom... ma tesztelgettem: s3 vs s4
és szomorúan kell bevallanom, hogy az s3 sokkal jobban optimalizált... remélem ezt samu is tudja, és tesz valamit. Ez így nem okés, az tuti
-
tsuckware
tag
Felraktam az MEA német romot. Akinek fent van: nektek is lassú a híváslista? Mindenhol máshol lagmentes, de a híváslista lapozgatása elég akadozós... esetleg gyári visszaállítást érdemes nyomni? Mert én nem csináltam...
a másik: igaz első töltésem, de a kb. 5 óra kijlzőidő helyett most lesz kb. 3. Ez beáll majd? Nektek hogyan fogyaszt?
-
tsuckware
tag
válasz
bulikavagyok #7200 üzenetére
Akkor ha jól értem te nem mentettél efs-t, és odinból felhúztad a MEA romot, és minden patent?
-
tsuckware
tag
Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem fel kell, hogy rakjam... de nem szeretném rootolni, és így meg félek az egésztől. De csak úgy lehetek nyugodt, ha lementem az efs-t, ugye? Most gyári MDM romom van, ezt ha rootolom és utána frissitem MEA-ra, megmarad a root?
Nem lenne baj, ha a root eltűnne... -
tsuckware
tag
Sziasztok. A sammobile.com-on már több régióra kint van a MEA rom, nem csak Németország szerepel. Ez jelentheti azt, h lassan hivatalos lesz itt is? Tényleg annyival jobb az előzőeknél?
-
tsuckware
tag
Még annyi h vajon sok idő fog eltelni, mire a német romot mi is megkapjuk hivatalosan?
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Az elejétől olvasom ezt a topic-ot. Egy valami nem világos. Ha fel szeretném rakni a német MEA romot, sammobilról a full gyárit, akkor is kell efs mentés? Mert nem szeretnék rootolni...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. A gyári független romra vajon mikor jön OTA-n a MEA rom? Erről nincs valakinek infója?
-
tsuckware
tag
Sziasztok! Légy szíves azt nézze meg valaki az MEA romban, hogy ez a villódzás, ami a bill. megjelenésekor van, az eltűnik-e! Ha igen én is nekiállok romolni
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
Aki felrakta a MEA romot:
esetleg a tesztekben (quadrant, stb. ) is jobb lett a teló? És tényleg nem akad meg egyszer sem? Bár munkatársamnak Note2-je van, és azt sem tudom megakasztani, szóval ezzel a hardverrel is meg lehet oldani, az tuti.
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Javítanám a tegnapi hozzászólásaimat. Szóval tényleg jó ez a szálcsiszolt hátlap, de minden előzmény nélkül 2-3 akkora karc lett rajta, hogy most csodálkoztam el csak rajta...
-
tsuckware
tag
Ha lehetek őszinte, kib...tt minőségi érzetet kelt ez a hátlap, nem gondoltam h ez ennyit jelent. Nem szeretem a tokokat meg ha voltak is csak pár napig használtam a telefonjaimhoz, de ez marad.
-
-
tsuckware
tag
-
tsuckware
tag
Ő lenne az...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Ma megjött a fém hátlapom. Vagyis haverom aki rendelte ma adta oda. 2100ft volt kb, de nagyon bejön. Kicsit nehezebb és szélesebb lett, de cserébe védi a kamerát és nagyon jól néz ki a szálcsiszolt alu...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Nekem gyári független a telóm, és ota-n MDM-re frissült eddig. A kérdésem az, hogy az me2 rom jobb valamivel? Mert igazából nekem ezzel sincs igazán bajom, de ha jobb vagy gyorsabb akkor cserélném a romot én is...
-
tsuckware
tag
válasz
Fapuma77624 #3998 üzenetére
Szia. A G-ről nem tudok nyilatkozni, de LG telefonom volt egy pár... optimus 2x, 3d, 4x hd. Ezeket a telefonokat viszont nem szabad egy lapon emlegetni az S4-el. Mindegyikkel voltak problémák, nem is kevés... ezért nem G lett a következő. Most mióta megvan az s4 semmi gondom nem volt még. Minden működik!! Ez nekem nagy szó. Amúgy sok dologban gyengébb a G, ezt se felejtsd el...
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Vettem egy samsung 32gb-os class 10-es karit. Amúgy class 10-ből is van sok féle... eddig egy 2gb-os sandisk kari volt benne. Szóval amit írni akarok, hogy azóta semmi lag nincs... felgyosult.
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy amit felraktatok itt páran gyári rendszer (legújabb) milyen? Jobb lett a teló?
-
tsuckware
tag
A menübe való belépésnél eltűnt az az animáció, hogy alulról feltolja az ikonokat...
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. A telefonom nekem is a telenor-tól van, de XEH a szoftver verzió, és tényleg független is. Viszont akkor majd frissíteni is XEH-s romra kell majd? Mert pl. a sammobilon van újabb verziós telenoros szoftver, de nekem azt írja h ez a legújabb...
-
tsuckware
tag
Az én telenoros telóm is csak papíron telenoros, amúgy független... ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest