- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz77
senior tag
Urak, az mitől lehet, hogy 5.0.1 Lolli alatt egyik napról a másikra megszűnik az elmulasztott események ledes jelzése? Se olvasatlan e-mail, se nem fogadott hívás esetén nem villog.
-
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bjergerking #52469 üzenetére
Erre kíváncsi lennék, írj légy szíves, ha kipróbáltad.
-
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Van esetleg megoldás a 4.4.2 alatti drasztikus akkumulátor merülésre? 9505, 8 hónapos készülék, egyik napról a másikra nagyon brutálisan merül. Max 2 óra kijelző időt képes produkálni, és egy napot sem bír ki. Teljesen gyári rendszer, kapott is egy teljes visszaállítást, wipe cache is volt, még az sd kártyát is kivettem (egy fórumon olvastam, hogy ez is merítheti), de semmi javulás.
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet sim kártya foglalatot cseréltetni? Foglalkozik valaki ilyesmivel?
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy jelzéstől számítva mennyi idő múlva jön a Samsung szervizes futár a telefonért? Tegnap írtam nekik e-mailben, ahogy kérték, hogy melyik szolgáltatást kérem (kijelzőcsere, nem garanciás javítás), de semmi reakció tőlük.
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget, tanácsot kérnék, hátha járt már valaki hasonló cipőben. Sikeresen lesett a telefonom, úgy kb másfél métert, természetesen pofára. Elsőre nem is láttam rajta semmi sérülést, gondoltam, megúszta a dolgot. Csakhogy hiába nyomtam meg rajta bármit, képet nem ad. Az alsó gombok világítanak a megnyomáskor, de semmi más. Közelebbről nézve az üveg alatt, magán a kijelzőn vannak repedések, úgy kb 3 db, a készülék tetejétől indulva a bekapcsoló gombig. Garanciás a telefon, így jeleztem a szerviznek, hogy mi a gondom, természetesen tökéletesen tisztában lévén azzal, hogy erre a garancia nem terjed ki, egy állapotfelmérést szerettem volna kérni a szerelőtől, hogy mennyiért javítható a szerkezet. Hívtak is, majd közölte a hölgy, hogy ilyen sérülés esetén nem jönnek ki, mert nem garanciás a dolog. Hiába mondtam neki, hogy szeretném, ha megnézné, és ha elfogadható a költség, akkor kérem a javítást, ők nem jönnek, törli az igényemet. Kaptam egy pdf árlistát, ahol 46000 forinttól 148000-ig terjed a javítás díja, csakhogy fogalmam sincs, melyik vonatkozik a telefonra...
Szóval a sok rizsa után a lényeg: a fent leírt sérülés egy komplett kijelző cserével javítható lehet, vagy akár komolyabb kárt is szenvedhetett a telefon?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Gabesz77
senior tag
Tud valaki ajánlani egy görgethető rss olvasót? A Feedly-t próbáltam, de nem működik a widget része, így most a Sparse rss-t használom, de nem az igazi.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
kenu man03 #9343 üzenetére
Nekem is volt így, egy sima újraindítás megoldotta a problémát. Érdekes, hogy csak a T-s, gyári rom alatt fordult elő.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
ferike77 #9267 üzenetére
Szintén BTU volt, nekem így sikerült:
- factory reset
- wipe cash
- 4 fájlos gyalu rom fel
- factory reset
- wipe cash
- a sammobile-ról leszedtem és odinnal felraktam az áprilisi T-s MDM romot
- amint felment már kérdezte is, hogy akarok-e frissíteni
- akartam, ME2 van most, majd megnéztem recoveryben, THM a kódPersze minden előtt rootoltam és lementettem az EFS mappát.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
tsuckware #8222 üzenetére
Nekem semmi bajom vele (a jelenleg kicsit gyenge beltéri fotókon kívül, ami azért túlélhető és majd csak jön valami javítás). Üzemidőben ott van a szeren, az új MEA rommal hasít rendesen, nem fagyott egyszer sem, minden alkalmazás tökéletesen működik, amire szükségem van. A kijelző szerintem brutál jó, alapból is szeretem az amoled színeit. Volt pár masinám (L920, S3 LTE, i4S), de eddig ez a legjobb.
-
Gabesz77
senior tag
Srácok, kéne némi tanács. Hogyan tudom eltávolítani a custom recoveryt? Csak a root-tal együtt megy, legyalulva mindent a 4 fájlossal?
-
Gabesz77
senior tag
válasz
rolcsibácsi #8117 üzenetére
De bent már nem annyira.
-
Gabesz77
senior tag
Kint azért nem rossz ez a kamera, szerintem.
-
Gabesz77
senior tag
-
Gabesz77
senior tag
válasz
robi baggio #7982 üzenetére
Nálam ugyanilyen fos már az elejétől fogva, teljesen mindegy milyen romot használva.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Csabika0222 #7554 üzenetére
Csak a fehér, sokkal elegánsabb. Mindig fekete telefonom volt, aztán egy fehér I4S óta már csak ilyen színűt vennék.
-
Gabesz77
senior tag
EFS siker, köszönöm a leírást és a segítséget.
-
Gabesz77
senior tag
Kérnék egy kis segítséget: megvan a root, át is neveztem a két írt könyvtárt, viszont nem engedi törölni azokat a bizonyos fájlokat, "file system is read only". Ezt hol tudnám átállítani?
-
Gabesz77
senior tag
Az enyém is fehér, de annyira melegszik, hogy kis is szokott gyulladni! Majd a koromtól fekete lesz és faszán működik tovább.
OMFG! -
Gabesz77
senior tag
Egy kérdésem lenne, erre biztos tudtok válaszolni: az EFS mappát root nélkül van mód kimásolni, vagy csak root-os a dolog?
-
Gabesz77
senior tag
válasz
#93966848 #6736 üzenetére
Itt találod. Olvass el mindent, leírja részletesen.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
#93966848 #6734 üzenetére
Szerintem tedd vissza alapra a telefont egy 3 fájlossal, majd utána tedd fel a sokunk által használt német MEA romot, az teljesen jó. Ez csak jó tanács, könnyen téglásítható mindenféle kiforratlan rommal a telefon, főleg, ha az ember nincs is benne mélyen a témában, az pedig drága húzás lenne.
-
Gabesz77
senior tag
Na itt van vmi gebasz, a recoveryben nekem a kód továbbra is BTU.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok #6316 üzenetére
Nálam sincs, egy se. Cserébe akadás van.
-
Gabesz77
senior tag
Felraktam a MEA romot, sajnos nekem TW alatt az alkalmazások között lapozva ugyanúgy röccen, plusz a lilás áthúzás se tűnt el teljesen, a beállításokban fel-le görgetve ott van az.
-
Gabesz77
senior tag
Vannak összehasonlító videók, akkora különbségek nincsenek. Az új, ME2 romokon már nincs akadás, ezek tényleg simán futnak.
Ami még nyomhat a latba, az az, hogy ha jól olvastam, a nemsokára megjelenő Google féle S4 is inkább az I9505-höz lesz hasonló, így az ottani romok is könnyebben lesznek futtathatók. De ez persze a jövő zenéje. -
Gabesz77
senior tag
válasz
Daryl Dixon #6052 üzenetére
Igen, 4 MP, ultrapixel nevezetű technológia. Low light-ra van kihegyezve, de a fotós topikban sok jó nappali képet is lehet látni, ami HTC One-nal készült.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok #6023 üzenetére
Akkor esélyes, hogy nálam is hasonló a helyzet. Sokkal gyorsabban merül eddig, mint előtte. Battery drain guru ez.
-
Gabesz77
senior tag
A Snapdragon Batteryguru-val van valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata? Nálam tegnap indult a tanuló mód után, de furcsa, hogy reggel 95%-ról indult, azóta csak pár Viber és Messenger üzenetváltásom volt és most 64%-on áll.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Daryl Dixon #5963 üzenetére
Köszi. Te a T-s ME2-t raktad vissza, vagy a korábbit és az frissült most?
-
Gabesz77
senior tag
Erre valaki?
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Pár kérdéssel fordulnék hozzátok:
Aki frissített a T-s ME2-re, tapasztal valami változást? Gyorsabb lett a rendszer? Nekem a független ME2 van, amit itt, fórumos segítséggel raktam fel Odinnal, erre lesz automatikus frissítés, vagy innentől mindig Odinnal kell felrakni a legújabb romot?
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Daryl Dixon #5687 üzenetére
Na ez jó, pont tegnap raktam fel, bár még tanuló módban van a program, így nem lassít semmit. Megvárom ezt a két napot vele, hogy utána lesz-e bármilyen lassulás.
-
Gabesz77
senior tag
Urak, a sammobile-en melyik az a bizonyos ME2 rom? Béna vagyok, tudom.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Daryl Dixon #5057 üzenetére
Végre egy pozitív vélemény.
Nekem is megvan végre, teljesen megvagyok vele elégedve. -
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Na, egy újabb S4 felhasználó jelen.
Rögtön kérek is némi segítséget: a dropbox szinkronizálás le van tiltva a telefonon, ezt hol lehet aktívvá tenni? A már meglévő dropbox fiókomat csatlakoztattam, de a fiókbeállításokon belül az említett letiltást írja, a szinkronizálás fül inaktív.
Tud valami segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest