Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
Sanyi.il #57590 üzenetére
nem kívánok most semmi vitába belekezdeni, de mint már többen is írták a knox megjelenése egy piaci szegmens meghódítása miatt történt.
nem fogom védeni a samut, de ha most ezzel vesztett fél milla potenciális eddigi costumert, de közben meg több millió hivatali costumert szerzett, akkor neki pont mindegy.
mindazonáltal a fair play szellemében meg kell említeni, hogy az elmúlt 24 órában is olvastam oneplusone-nal kapcsolatos, starttól fennálló problémákról, ami még most is jelen van.a nexusoknak is van néha nyűgje...
ami az egyik oldalon jó, az a másikon rossz, vice versa.
kompromisszumot kell kötni!
egyébként meg bedugult az okosteló piac, persze hogy csökken a samu előrejelzett várható profitja... most cikkezik a média a rossz apple watch eladásról is, etc. uborkaszezon van az okosteló piacon is... zárásul pedig: megfelelő kezekben sztem nincs baj ezzel a telefonnal sem.
-
[P]laci
senior tag
válasz
PowerBuldog #43260 üzenetére
Erről nem is beszélve:
"Samsung won't update the international version of the Galaxy S5 / Galaxy S4 / Galaxy Note 3 to Android 4.4.4. You will get Android 5.0."
-
[P]laci
senior tag
válasz
Don't Panic #43196 üzenetére
vótmá!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Petyyyyy #43137 üzenetére
A két ujjal lehúzás esetén is van pár diffi, de ez mondjuk erősen betudható a generációváltásnak.
Szerintem ez amit te mondasz, még változni fog.bár furcsa látni, hogy valamelyik appban az S4 a frissebb, az S5 a régebbi verziójú... nem tudom ezt, hogy hozták össze.
(#43138) Maxentius: jaja, ez mondjuk szerintem dicsérendő változás az eddigi trendjeikhez képest.
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
Ghostman78 #43054 üzenetére
a samu soha nem adott és még most sem publikál részletes changelist-et...
(#43053) Keem1: szerintem segíteni fog!
volt verzióugrás, szóval nem fog ártani a dolog!
-
[P]laci
senior tag
majd számolj be, hogy sikerrel jártál-e!
a helyekre figyelj beállítás szempontjából!meg okozhatta a problémát, hogy a letiltott dolgok egy része újra aktív lett update után és szívta az akksit.
A play zene legyen az első, amit letiltasz, mert nekem az mindig kegyetlenül szívta a telót, függetlenül verzió számtól.
-
[P]laci
senior tag
válasz
borsodika #43031 üzenetére
hirtelen 2 dologgal van csak problémám: miért nem kapja meg az S4 az UPSM-et? miért nem csinálják meg opcionálisan választhatóvá a light, illetve a dark theme-t? mind a kettő lépéssel hatalmas pozitív visszhangot tudnának kiváltani sztem. (tetszik ez a fehér téma amúgy a stockon is, csak elképzeltem magam tök sötétben, mikor telefonálni/smsezni akarok és kiégeti a retinám a fehér háttér és ez a feeling nem hiányzik.
)
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
nézd gyártói szemmel a dolgot!
most jutottunk el oda, hogy lassan a csúcsmodellek mindegyike ugyanazzal a hw-ral jön ki és csak a sw a más gyártónként!
na most kicsi sarkítással élve a I9506 gyakorlatilag hw alapon hasonlít az S5-re és ők nyilván nem fogják pusziért odaadni neked ugyanazt a dolgot, mint ami az S5-ön van... ez a különbség szerintem az 5.0 esetén is megmarad majd...
mondjuk számomra sem teljesen tiszta, hogy ha az aktuális csúcsra megcsinálsz vmit és simán átemelhető lenne a dolog, akkor hogy a fentebb említett dolog érvényesüljön miért éri meg még időt szánni egy másik UI-ra is megcsinálni ugyanazt... de ez legyen az ő bajuk. -
[P]laci
senior tag
válasz
iTomi81 #42737 üzenetére
attól hogy egy órával később bemásolod ugyanazt az üzenetet, nem fogsz hamarabb választ kapni sztem... mindazonáltal az akksi idő eléggé felhasználásfüggő dolog!
ha egész nap hozzá sem nyúlsz például, akkor simán elmegy az s4 3 napot is...
ha intenzíven használod, akkor képes fél nap után is kaját kérni a további működésért cserébe.
-
[P]laci
senior tag
Ha vki amcsiban van, az lecsaphatna erre helyettem is!
Samsung 9000mAh battery pack currently just $35, normally priced at $100
-
[P]laci
senior tag
válasz
Gizmo94 #40354 üzenetére
relax cimbora!
ez az egész telefon azért van, hogy opciót nyújtson a szifonról váltani szándékozóknak, vagy hezitálóknak... gondolj bele (szifon <-> alpha):
- szifon mondja nem kell 300 dpi feletti cucc, mert szerintük parasztvakítás (326 <-> 312)
- 4,7 <-> 4,7
- legyen rajta premium anyag (keret pipa, a szifon hátlap könnyen karcolódott mindig panaszkodtak érte, de az Alpha-n nem fog)
- nano sim (ha váltani akarsz szifonról akkor még sim kártyát sem kell cserélned, nem kell könyörögni a szolgáltatónak)
- vékony dizájn (7,6 <-> 6,7)
- vékony dizájn miatt kicsi aksi (nem cserélhető <-> cserélhető)
- belső tárhely (alap szifonnál szaros 16 gb-tal szúrják ki a szemed, ők direkt alap 32 gb-ot adnak)
- lte <-> lte-a
- ios <-> android
- nincs nfc <-> van nfc
- szeptember után vmikor megjelenik <-> most megjelenik
- etc.
- (ráadásul a Galaxy Tab S-ben ezzel hajtják meg a QHD panelt...szóval nem lesz itt baj...
)
szerintem ez egy jól kitalált dolog az iphone 6 ellen...
ráadásul ezzel tudják tesztelni az emberek reakcióit a fém kerethez, meg dizájnhoz és a note 4-et ehhez igazítják...
merész lépés egy s szérián, vagy note szérián letesztelni ezt, itt meg nem zavar vizet.
okosak ezek a marketingesek arrafele. -
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #39893 üzenetére
pedig bátraké a szerencse!
-
[P]laci
senior tag
válasz
dobobazsy #39852 üzenetére
Parancsolj:
Android L Developer Preview bemutató -
[P]laci
senior tag
Tisztelettel megjegyezném, hogy ha az emlékezetem nem csal meg, nem ez az első Samsung okostelefonod, szóval furcsa, hogy még csak most találkoztál ezzel a jelenséggel ezelőtt. Ha rosszul emlékszem, akkor mea culpa.
Btw, ha eddig nem voltál még tisztában vele, akkor mondom: volt már olyan, hogy először OTA-n jött a friss SW és csak pár nappal jött később kiesen keresztül... ha kiesen megjelenik csak akkor tudják feltenni sammobile-ra az új soft-ot, valamint csak ekkor tudod letölteni is majd.
Ezt az üzenetet, meg akkor írja ki, amit észleltél, amikor túl sok ota frissítés jön ki és hirtelen nem tud ennyi ember egyszerre letöltőszálat kapni az adott csomaghoz. Ez nem hiba, ez egy technikai határa a szerverkapacitásnak. -
[P]laci
senior tag
válasz
papi77 #39169 üzenetére
hagyd rá, write-only módban van...
btw, amikor sokan töltik a frissítést OTA-n keresztül volt hogy nekem is írt ki ilyet, majd egyszer egy váratlan pillanatban pár nap múlva feldobta magától, hogy: csőváz van új SW!nem tudom mit stresszeli itt szét az agyát a kollega, ha ennyire sietős a cucc már 10x felhúzhatta volna odinnal...
-
[P]laci
senior tag
válasz
dobobazsy #38825 üzenetére
Parancsolj!
KT-SGS4-KK4.4-TW-INTL-06.19.2014.zip -
[P]laci
senior tag
válasz
joe357 #38574 üzenetére
gyári romon, gyári kernellel legjobb tudomásom szerint ez nem lehetséges!
root + Paragon exFAT, NTFS & HFS+ appal már megy
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
sultansmith #38504 üzenetére
limitálták a béta tesztelők számát és csak azért linkeltem az eredeti oldalt, mert most egy chip-es letöltő linkből nem lesz senki okosabb.
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
cadgers #38243 üzenetére
az s3 gyári kábele nagyon rossz, a micro usb-s csatlakozó résznél a hő hatására picit tágul egy idő után és úgy képtelen leadni már az eredeti áramerősséget -> lassabban tölt -> megoldás: garanciában cseréltetni kell!
másik megoldás, hogy ezt a kábelt te kicseréled egy másikra és probléma megoldva, mert így marad a töltési sebesség (hisz az adapter nem változott) is. -
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #38037 üzenetére
mondjuk én azt sem értem, hogyha nem használja, akkor gyakorlatilag nincs mit szinkronizálni, szóval semmit sem kéne csinálnia kb. semmivel sem... de ez csak magánvélemény... ráadásul okostelefonon mindig kilépkedni az összes olyan funkcióból, amiért létrejött kb. az okostelefon...
hát, nem tudom.
lehet megvakított engem is a marketing.
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #37983 üzenetére
Sony Xperia Z, iPhone 5/5C és SGS4-ből hogy vegyen Z2-t te fiú?
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #30723 üzenetére
relax!
ezen ne húzd fel magad.
szállj be te is a beer challenge-be az majd megnyugtat.várjuk a videót.
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #30719 üzenetére
mit rontottál már el?
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
Én ez okosan oldottam meg...
Mivel a freemail úgy sz*r ahogy van (
), átirányítom minden oda érkező levelemet egy hotmail fiókomra (de azért megőrzöm minden levelemet freemailen is), ami a spammeket rögtön spambe rakja és a szinkronizálásával sincsen semmi baj. Problem solved!
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
Gizmo94 #27156 üzenetére
a 30%-os veszteség sem elhanyagolható... viszont cserébe nem kell ki-behúzni egy kábelt töltéskor, így ennek a hatásnak kevésbé van kitéve a port, később használódik el, ami élettartam szempontjából nem akkora baj... kérdés, hogy az akksi élettartamával mizu ezügyben, na még hát nem éppen környezetbarát a technológia még.
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #27125 üzenetére
ez csak neked, csak itt és csak most készült!
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #27122 üzenetére
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #27116 üzenetére
ne lázadjá', töltsd le a frissítést!
jó lesz az!
-
[P]laci
senior tag
Model: GT-I9505
Country: Hungary
Version: Android 4.3
Changelist: 2082040
Build date: Tue, 19 Nov 2013 08:28:16 +0000
Product Code: XEH
PDA: I9505XXUEMK8
CSC: I9505OXXEMK3
MODEM: I9505XXUEMK8Hátha valakinek nem elég gyors a hotfile, innen is elérhető!
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
Daryl Dixon #12397 üzenetére
Véletlenül sem akarok vitázni veled, pláne nem egy ilyen banális apróságon, de ha a hivatalos honlapjukon direkt reklámoznak eBay Store-t, ami az ő hamis cuccaikat árulja, na akkor remélem már holnap csődbe megy az egész.
-
[P]laci
senior tag
válasz
dani0113 #12392 üzenetére
4905 + 2844 = 7749 HUF
KAMIKAZE_HUN: pedig van official Spigen eBay Store
ha a http://www.spigen.com/-on legörgetsz lentre, ott van hogy OFFICIAL STORES, alatta meg hogy: Amazon Store, eBay Store. -
[P]laci
senior tag
válasz
dani0113 #12331 üzenetére
hát én megnézném azt a videót, amit az előbb heidrich linkelt... az alapján vond le a megfelelő tanulságot.
(segítek a videóban a fake verzióhoz adtak fóliát is, míg az eredetihez nem -> a vaterán lévőben van fólia)
"ár alapján csak nem kamu amit veszek" ez ugye nem komoly?
neked el lehet adni minden gagyi cuccot, ha hasonló árban van, mint az eredeti?
-
[P]laci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest