Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Megjött az S4-hez AllShare Cast Dongle
Sikerült is csatakoztatnom egyet nem értek a hangot ,hogy tudom rávenni ,hogy az is átmenjen?
Kép- film- játék minden okés, de hang egyiknél sincsen.
-
buci30
addikt
csabám: Nem találtam erre topicok és mivel itt szoktam lenni gondoltam ide írom.
Nem!
Az eredeti Tamás számát hívta de sose vele beszélt.
Ez véletlen derült ki és meg is mondta a Tamás ,hogy sose halott Béláról.
Ezek szerint van egy áll Tamás logikusan aki felvette a telefont vagy át volt irányítva eddig még nem jutottunk el a "nyomozásba"
De lelet kérve Béla híváslistája amibe nincs is benne Tamás száma. De Béla azt mondja hívta nem is eyszer és beszélt is vele.Tehát vagy az eredeti Tamás hazudik.
Vagy valahogy át lett irányítva a szám és van egy áll Tamás akivel ment a beszélgetés.
Vagy Béla hazudik és nem sose hívta Tamást és ezért is nincs benne a híváslistába.Eddig itt tartok.
De tegyük fel Béla igazat mond tehát:-Az kivitelezhető ,hogy ha valakit hívok azt ki legyen törölve a a híváslistából amit lekértem? (gondolom nem mert az hivatalos papír)
-Lehetséges ,hogy valaki tudtán kívül át van irányítva egy szám? Tehát ha Tamás hívja akkor ne nála csörögjön hanem mondjuk Lacinál aki ki adja ez által magát Tamásnak?
Gondolom ez meg azért nem mert az neki kell a saját telefonján beállítani.
-De ha átirányítás is lenne az is benne lenne a részletesbe gondolom amit lekértünk Béla kimenőjénél? -
buci30
addikt
Lenne egy fura kérdésem:
Tegyük fel van Béla és Tamás.
Béla hívja Tamást de Tamás azt mondja sose beszélt még Bélával.
De Béla beszélt valakivel Tamás nevében csak az más volt ezek szerint.Lelet kérve Béla híváslistája eddig és ténylegesen nincs benne Tamás száma ,hogy ment volna oda hívás.
Ez lehetséges ,hogy valaki azt el tudja intézni ,hogy ne legyenek a számok a híváslistába???
Másik lehetséges az ,hogy egy szám át legyen úgy irányítva egy harmadik félhez ,hogy azt senki nem tudja max a 3.fél esetleg akivel beszélve lett, aki kiadta magát mint Tamás?
Tehát se Béla se az eredeti Tamás ne tudja és ezért ment a hívás máshova.
Gondolom ez is lehetetlen mert ezt akkor itt az eredeti Tamásnak kellet volna beállítani ,hogyha pl Béla hívja egy fix számról akkor az ne nála csörögjön nem?
Ezt más nem tudja beállítani Tamás tudtán kívül? -
buci30
addikt
Akinek volt köze mind három telefonhoz, az össze tudná foglalni pro-kontra?
S3 - Note2
S4 - Note2 -
buci30
addikt
Találtam még egy launchert: ADW:-)
Ha memória akkor ez még kevesebbet eszik és nagyon gyors is... -
buci30
addikt
válasz
Daryl Dixon #4931 üzenetére
Status bar és a dock is next-be is már eltüntethető.
-
buci30
addikt
Nekem nem lakol és nem is fagy és amióta s4-em van azóta használom.
De holnap felteszem a Novát most én is kíváncsi vok, megvettem azt is anno S3-on. -
buci30
addikt
válasz
Daryl Dixon #4908 üzenetére
Hát a Nova jobban eszi a ramot nálam
Én is mind a kettőt kipróbáltam nekem ez jött le...
Na meg van bőven ram most az S4-be
S3-on csak nova volt nekem is. De a next jobban szerkeszthető. -
buci30
addikt
válasz
bulikavagyok #4890 üzenetére
Next 3D-nél lehet méretezni meg forgatni is stb.
-
buci30
addikt
válasz
bulikavagyok #4864 üzenetére
Nova volt eddig jóféle, most pedig next launcher 3D ez még jobb sokkal több állítási lehetőséggel
-
buci30
addikt
Telefon hívás rögzítő programot talált már valaki amelyik mind a két fél hangját jól feltudja venni S4 -en?
-
buci30
addikt
Én is ettől féltem pont.
Inkább bevárok egy főzöttet abba úgyis ki lesz szedve ez a sok...Akkor elégé aktívan használhatod
Azért egy átlag napot mondjuk reggel 7h és este 8h-ig ezt kibírja, átlag használat mellet.
Este meg gondolom töltőre lehet rakni.
Az ,hogy most még új és mindenki nyomkodja össze vissza persze lemeríti.
Na meg ha játszik valaki akkor az meg főleg.
De szerintem 5-6h kijelzővel bír.
Nekem pl most 10h42perc és ebbe 4h 26perc a kijelző és még van 27%-om.Sokkal jobb a fogyasztása mint az S3nak!
S hozzáteszem ,hogy még nincs is bekapcsolva az energia takarékos se.
-
buci30
addikt
válasz
rolcsibácsi #4431 üzenetére
Közbe nem az igaz
-
buci30
addikt
válasz
rolcsibácsi #4424 üzenetére
Tré mobilos telefonom van 26.a óta nekem teljesen jó minden!
Itt is belehet kapcsolni a mobil fényt a kamerázásnál ,hogy folyamat menjen. Ha erre gondoltál.Térerő nem tudom nekem sokkal jobb mint S3-nál.
Az is van egy ami az enyém volt csak ajándékba adtam családom belül, és ahol annak nincs vagy épphogy csak 1es addig ott az S4-nek 3 csík van.GPS meg S3-ba is gyorsan talált jelet, az S4 be is jó szerintem csak kicsit szívja az aksit de mondjuk S3-ba is.
-
buci30
addikt
válasz
lafaty80 #4383 üzenetére
Én már az első 4et nem találtam meg sehogy a Titaniummal
A yes-nél a31,32,33,34 es
Kerestem a név alapján is meg a com.sec.android..... szerint is.
De semmi így fel is adtam
Majd megvárom inkább főzöttbe ott ki lesz szedve ami...Memória gondot én megoldottam úgy ,hogy
Beállítás/Fejlesztői beáll./Alkalmazások-Háttérfolyamatok korlátozása és itt én most Legfeljebb 3 folyamat erre tettem.
Így most a Ram nekem nem ment feljebb tegnap 1,20-1,25GB-ná jobbanl. -
buci30
addikt
válasz
rolcsibácsi #4371 üzenetére
Ez nagyon jó lenne , de légyszí valaki írja oda,h melyik mi , hátha van közte olyan ami lehet mégis kéne. De a legtöbb biztos mehet a kukába.
Igaz én csak fagyasztanák hátha ... :-)
-
buci30
addikt
válasz
FrankMonzano #4347 üzenetére
Mik vannak tiltva?
-
buci30
addikt
válasz
Daryl Dixon #4219 üzenetére
Itt most kettő féle van melyik van neked?
10 nem sok egy tokért szerintem az s view is 10-12.
-
buci30
addikt
Megtaláltam mi azt a SGP:
"Az SGP egy amerikai cég, amely a masszív tokjaival és bumpereivel tűnik ki a többi közül. Ezek a darabok nem utángyártottak, hanem teljesen egyedi és minőségi iPhone kiegészítők.
Elsőre furcsa érzés volt megfogni a kezemben az iPhone-t rajta ezzel a kemény bumperrel, mivel eddig az Ultra-Case UltraSlim vékonyka, műanyag bumperje volt a telefonomon.A bumper két részből áll: egy szilikon keretből, a védelem érdekében, illetve egy szürke bumperből, ami a design érdekeit szolgálja. Az mindenképpen pozitívum a bumperrel kapcsolatban, hogy a power- és a hangerőgomboknál nem csak egyszerűen egy kivágás található meg, hanem egy, az alul elhelyezkedő műanyag kereten megtalálható kiemelkedés szolgálja a kényelmes használatot.
A szilikon kilóg egy kicsit a bumper alól, ami nem gyártási hiba, hanem a telefon elő- és hátlapjának nyújt védelmet leejtés esetén, illetve védi azt a csúszástól. A fülhallgató- és a kábel-csatlakozónál kihagyott hely egyáltalán nem blokkolja a használatot, tőkéletes helyen van mindkettő. A bumper felrakása után nem kell illesztgetni, minden a helyén van az első pillanattól kezdve.
A bumper bal-alsó sarkában egy ‘SGP Case – Neo Hybrid’ felirat található, amely a minőségi tokok egyik védjegye. A csomagban továbbá megtalálható egy Steinheil első illetve hátsó fólia, a teljes védelem érdekében, ami szintén egy plusz pont."Akkor már csak az lenne ,hogy melyik vastagítja jobban a telefont mondjuk.
S a hátulja mennyivel emeli meg mondjuk a hangszórónál ,hogy jobban lehessen hallani mert gyárilag simán szerintem nagyon ráfekszik és halk nekem ha csak simán leteszem. -
buci30
addikt
Ezt a tokot ismeri valaki?
e-bay-en szeretnék rendelni de nem találom -
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #4151 üzenetére
Magyar posta.
-
buci30
addikt
válasz
migabi24 #3918 üzenetére
Őszintén nem tudom de asszem nem fogok szólni nekik ez miatt
Ezek szerint véletlen lehet ha más meg nem ezt kapta így inkább csendbe maradok
De komolyan nem tudom.... De nem is zavart volna ha nem mert a telefonnal együtt rögtön rendeltem ilyet is így mindegy lett volna. De így legalább kettő van az meg sose baj ugye.Dare2Live: THX!
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #3902 üzenetére
Ez melyik verzióra van?
S mi az a CM10 pontosan?
Ez már főzött rom kipucolva? -
buci30
addikt
Nekem is kelet pár nap amíg rácsukodhoz teljesen. Ha hátra hajtom is már rögtön rámegy mostmár.
De az ajándék tok ma jött meg az is S View az meg már első hátra hajtás után is rögtön ráfekszik simán.
Ezek szerint van amelyiknek kell pár nap. S tuti h az enyém is eredeti samsung sose vennék ilyet e bay stb. helyektől...De nem mágneses az igaz. De nem is volt róla szó,h az lesz hanem,h benne van valami mágnes vagy ami érzékeli a kijelzőt és feloldja stb. Nem de?
De szerintem nagyon jó és biztos védi a kijelzőt is. -
buci30
addikt
Nem tudok képet mert kidobtam a szemetet már az úton, mert kibontottam és felpróbáltam,h ugyan olyan e mint a másik. Ez rögtön rácsapódott a másiknak kellet pár nap míg rendesen csukódott az eleje.
Szerintem ez teljesen jól védi a kijelzőt én ezért is nem használok még fóliát.
A por gondolom bejut a kijelzőhöz az max akkor nem ha bedugos flip tokot veszel.
Ezért is gondolkozok valami fólián nehogy tényleg valami por bejusson és megkarcolja.
De még nem találtam olyat ami nem nyomja el a kijelző szép színét.
Ha valaki tud az írjon de ne e-bay-eset.Nekem a magyar posta hozta
-
buci30
addikt
Megjött a Tré mobil első 200 rendelő ajándék tok.
S View tokot kaptam
Na most van kettő mert az elején vettem hozzá rögtön, mert azt írták,h sima flip tok lesz majd.
Szerencsére nem :-) -
buci30
addikt
Milyen fóliát használ akinek van? Nem e-bay-es magyar oldal link?
De olyat ami nem nagyon látszik, és nem sötétíti el a kijelzőt! van?!
-
buci30
addikt
Azért a semmitől biztos nem karcolódik :-D
Nekem S View tokom van , így feleslegesnek tartanák rátenni egy fóliát mert ha lerakom ,ha zsebre rakom rácsukom a tokot így gondolom ez elég neki.
Nem de?
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #3620 üzenetére
Ez nem Tré mobilos ugye?
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #3552 üzenetére
Hát ez már kész röhej...
Semmi olyan nagy különbség nincs közte ami egy alap felhasználót annyira megviselne,h nem a 9500 vette szerintem. Mert még a 4 magot se fogják kihasználni nem ám a 8. De ez a futtatás már kezd fárasztó lenni kicsit. Ez arra jó, h most akinek az van elmondhatja,h "jobb" van neki. De mibe jobb arra még senki nem irt konkrétumot. Max h , jobban van optimalizálva. Ami max egy frissítés és már nem is előny. S az is biztos,h itt nálunk tuti a 9505-böl adnak el többet. De szerintem mind kettőt fogják fejleszteni. Főzött meg biztos,h mindkettőre lesz tehát...
-
buci30
addikt
Ha root-olva van a telefon akkor is jelezni fogja a frissítést?
-
buci30
addikt
Tré mobil még semmi. De nem is nagyon várom 1hét minimum
Amúgy aki root-olta annak nem is fog jelezni nem?
Max majd letöltheti és ODIN.
Vagy a root nem befolyásolja ezt csak ha főzőt rom megy fel? Akkor biztos nem jelzi a frissítést azt tudom. -
buci30
addikt
válasz
kissandras20 #3375 üzenetére
+1
-
buci30
addikt
válasz
szaboba2 #3351 üzenetére
Ezt keresed:
Photosphere To FB -
buci30
addikt
válasz
Daryl Dixon #3254 üzenetére
Én használom a Next 3D launchert.
Előtte Nova launchert használtam.
Szerintem a Next jobb gyorsabb és több állítási lehetőség is van benne!Mi lehet a gond ,hogy nem tudok küldeni az NFC-vel képet.
S3 és S4 össze érint mutatja is ,hogy érintse meg a képet és ennyi.
Bármelyiknél próbálom oda-vissza eddig jutok és nem küldi át.
Hova menti amúgy melyik könyvtárba majd amit küldene? -
buci30
addikt
Az igaz :-)
A gyári launcher , hogy van fent?
Tw? Mert azt törölném, h ne fusson a háttérbe mert nem használom ugyse!A Tibinél beállítottam ,h az alkalmazás adatainak mentése ott,h engedélyezve mindent. Mert az alapból úgy van ,h engedélyezett ,h ha kisebb mint a kiválasztott méret.
Akkor így most gondolom a játékoknál menti a játék állást is mert ha alapon lenne akkor szerintem nem.
Vagy akkor is és ez nem arra vonatkozik? -
buci30
addikt
válasz
torrente777_ #3176 üzenetére
THX!
Hun leírás van hozzá?
Vagy gyorsba letudod írni mi hogy?manokaki
Lehet rosszul fogalmaztam.
Te azt mondod ,hogy pl NFS játék mentés mappa lementése?
De itt viszont ha játszani akarsz akkor vissza kell másolni gondolom.Én arra gondolok ,hogy olyan van e ,hogy mondjuk van egy 32GB os kártya és arra lementeni az NFS játék mentés mappát és a telefonról törölni ugye ,hogy legyen hely másnak....
S a játék amikor elindítom, akkor ott lássa a mentés mappát a külső kártyán.Vagy ehhez a játékot is átkel menteni a külsőre vagy ez sehogy nem oldható meg amit szeretnék.
-
buci30
addikt
-
buci30
addikt
Na dobtam egy root-ot nem bírtam
Melyik az a program amivel játékokat stb átlehet tolni az SD kártyára?
-
buci30
addikt
válasz
torrente777_ #3139 üzenetére
De tudtom szerint nincs nyitva a bootloader és recovery van?
De többen azt mondják , h ez nem biztonságos megkel várni a bootloader nyitást. Mert ha akkor más lesz a root akkor ezt hogy csináljuk vissza? :-(
-
buci30
addikt
válasz
Daryl Dixon #3134 üzenetére
NINCS még normális root!
-
buci30
addikt
Nekem is ez van
Fehér 13-ért.
Azt szeretném kérdezni ,hogy van az S3-hoz is egy de ugye az sima flip.
Azt vettem észre ,hogy az S3-é sokkal jobban záródik/simul a kijelzőre.
S4-nél főleg ha hátra tűröm akkor nem megy vissza teljesen először magától, mint az S3-nál.
Egy idő után igen mondjuk szép lassan "ráereszkedik".
Vagy kicsit meg kell nyomkodni a hajlatnál ,hogy rásimuljon jobban/gyorsabban.Ilyen a tied is ez természetes?
Ott a hajlatnál az S3-nál sokkal puhább de nehezebb is maga tok felső része így gondolom ezért, és így a tok szinte "rácsapodik" a kijelzőre.
De ugye itt meg sokkal fontosabb ,hogy oda simuljon teljesen.
Remélem érted mire gondolok. -
buci30
addikt
Csak gyári sms programnál működik ,hogy az ujj rámutatással megmutatja mi van az üzenetbe?
Mert pl. Handenct sms app-nál már nem -
buci30
addikt
válasz
mate198712 #2809 üzenetére
Kipróbáltam: Antutu 24910
De szerintem semmi értelme ennek , mert mindenki más programot használ a telefonján meg lehet többet és akkor már nem is lehet összehasonlítani. pl. nekem gyári launcher sose jön be rögtön cseréltem meg a tárcsázót is. Szóval gyárin és szűzen biztos több de szerintem semmi értelme ennek.I9505XXUAMDN
Ez hivatalos frissítés? Mert Trénél semmit nem jellez még. -
buci30
addikt
válasz
robi baggio #2768 üzenetére
Én Sygic-et használom jelenleg.
Nem az új versio hanem a 12.6.6
Ez simán feltelepül és lesz egy Sygic ikon és egy download(ezzel jönnek le a térképek).Pillanatok alatt kapcsolódik és talál jelet.
Hosszabb úton még nem próbáltam S4-be, így nem tudom mennyit fogyaszt vagy ,hogyan melegszik majd.Azt viszont nem tudom ,hogy mivel nem az új veriso akkor a térképek se ujjak ilyenkor? Vagy annak semmi köze hozzá mert azt a szerverről szedi le?
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2693 üzenetére
Azt hittem ahhoz is köze van.
Akkor ez engem nem érdekel, mert 1 nincs fekete hátterem és nem is látom ezt ami a videón így nekem jó ez a része szerencsére. -
buci30
addikt
"Method 1:
1.install screen adjuster app from market.
https://play.google.com/store/apps/d...5zbGFiLnNhIl0.
2.set the green level around +4 or +5.
3.turn on the adjuster.
4.job doneNote: this workaround removes the pink tint in the text (people with some good eye sight might notice a green tint, but that's almost invisible and is much better than the pink)
Method 2:
1.install screen adjuster
https://play.google.com/store/apps/d...5zbGFiLnNhIl0.
2.Set the values of green, blue, red between 5 to10(I prefer 5) and turn on the filter
3.and now forget about smearing"Erre valaki mert senki nem írta még ,hogy ér e valamit vagy...?
-
buci30
addikt
válasz
FragMaster #2679 üzenetére
Tudom, csak azóta használtam máshova és elfelejtettem ezt. :-)
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
Ha valaki ezt kipróbálta írjon, hogy mi a tapasztalat. Kimentem a napra is ki-be kapcsolgattam, de semmivel nem látszik jobban a kijelző.
-
buci30
addikt
válasz
FragMaster #2671 üzenetére
NTFS volt nálam
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2667 üzenetére
Na kicsit visszább...
Lehet ,hogy angolul nem tudok és nem azt kell állítani.
De akkor írd le légyszíves ,hogy értsem én is és olyan is aki esetleg nem tud angolul. -
buci30
addikt
Most próbáltam és OTG kábellel nem látja az pendrivet mint az S3.
Ezt minek kellet kiszedni? -
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
E szerint akkor mind három szint 5-re kell állítani?
Sok különbséget nem láttok -
buci30
addikt
Közeli kép:
[link]Ma én is nyomkodtam a gépet kicsit
90% facebook messenger mivel tudjuk az sokat fogyaszt.
Szóval most 25% és 8:52perc aku használat. Kijelző 4:21percSzerintem teljesen jó.
Ha nincs ennyit nyomkodva mert ez azért soknak mondható akkor simán bír egy napot szerintem átlag használat mellett. -
buci30
addikt
válasz
erikthekippa #2528 üzenetére
Mert lehet unrootolni? Ezt nem tudtam...
Mit kell feltelepíteni? Vagy magától felteszi ami kell a root engedélyekhez? A Super Su-ra gondolok.
-
buci30
addikt
válasz
erikthekippa #2518 üzenetére
Hát bátor vagy :-) Mert ha jól tudom még nincs is rendes root, és nem is lehet visszaállítani még.
Én ezért nem mertem még :-(Pár gyors hívásos nevet kiszeretnék tenni. Van erre valami egyszerű de mutatós program?
-
buci30
addikt
Dokkolót lehet venni valahol?
Mert azért az hihetetlen ,hogy megint a hátlapra kellett tenni a hangszórót ami így elég halk.
Bezzeg ha nem úgy lenne amikor felveszem akkor nagyon jó a hangereje. -
buci30
addikt
Valaki tud valami jó hívás rögzítőt?
S3-ra próbáltam a Call Recorder
és a
Total Recall-tAz első az jó volt a Total R. az meg jó volt de néha nem halottak rendesen így valamibe belenyúlt és törölnöm kellet ezért.
S4-en most egyik se okés.
A Call Recorder-t bármire állítom mindig csak a saját hangom veszi felValakinek ami jó?
Ez az All Share Cast dongle készülék mennyivel jobb?
Úgy értem ha pl van DLNA a tévémbe és ugye az S4-be is van, akkor ez muszáj még hozzá? Mert ez nélkül is megtudom osztani a videokat a TV-vel. -
buci30
addikt
Minden nap ezzel jön valaki és senki nem olvas vissza...Fuhh de idegesítő már kicsit ez a fórum...
S3-nál is volt és van akinek lakol, van akinek nem. Ez itt is így lesz. Nekem péntek óta van de semmi bajom vele egyáltalán.
Ez a kártya dolgot nem értem én se. S3-ba is egy 32 GB -os volt majd 1 évig és semmi bajom nem volt vele.
Videokamerámba is kártya van, fényképező gépembe is, és még semmi adat veszteségem nem volt szerencsére.
Árba meg azért akinek van pénze egy 200 ezres telefonra, annak csak van még 10-15ezer kártyára :-) -
buci30
addikt
Kipróbáltam egy FullHD Filmet.
A gyári lejátszónál sokkal szebb képet kapunk ha a MX Player-t használjuk.
A baj csak az vele ,hogy ezzel viszont nem lehet a TV-re küldeni a videot azt csak a gyári tudja egy gomb nyomásra.
Screenshot-ot még mindig nem tudom ,hogy lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest