Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate198712
tag
Hello!
Hogy/hol tudom megnézni, hogy az S4-esem független-e ? Az alapsáv verziója I9505XXUGNF1.
Telenornál vásároltam anno, de úgy hallottam aki a legelején vette esélyes arra, hogy független legyen.
Köszi előre is! -
mate198712
tag
Sziasztok!
Egy hibátlan állapotú S4-et, független, fehér, 12 hónap gyári garival mennyiért lehet eladni?
Kösz előre is!
-
mate198712
tag
válasz
Luser2000 #39412 üzenetére
Köszi szépen ezt a linket, hasznos volt nagyon. Árban is nagyon jó lesz, telenornál már érdeklődtem Smarttarifa3-al 110eFt lesz. Csak egy problémám lesz a telenorral, hogy csak fehérben fogják árulni egyenlőre. Ki tudja mikor lesz fekete v. arany
.
Valahol olvastam a Samsung Galaxy F-ről. Szted van értelme megvárni v. úgyis horror ára lesz és nem éri megvenni ?
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Ki szeretném kérdni a véleményeteket, mégpedig azzal kapcsolatban hogy a mostani S4et lecseréljem-e egy LG G3-ra ?
Igazából félek elpártolni a samsungtól. Ti mit javasoltok ?Előre is köszi a válaszokat!
-
mate198712
tag
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Ki szeretném kérni a véleményeteket erről a tokról --> [link]
Elegem van már a szilikon tokokból, ezért gondoltam erre.
Előre is köszi a véleményeket!
-
mate198712
tag
Sziasztok !!!
Van egy S4-esem, a kijelzőjével kapcsolatban írok ide.
Kb. 2-3 hónapja nem tetszik a kijelző, sárgásnak látom a különféle árnyalatokat. Összehasonlítottam
legalább 3 S4el és az enyémnek a kijelzője különbözött tőlük.Mielőtt valaki írná, hogy biztos máshogy volt beállítva a kijelző szólok, hogy teljesen egyformán voltak teljes
fényerőn. És látható volt a különbség.Gondolkoztam rajta, hogy kihívom a szervizt cseréljék ki a kijelzőm. Csak ugye a szervizes lehet nem tekintené hibának és nem csinálva vele semmit.
Valakinek ötlet rá mitől lehet? vagy mit csináljak ?Köszi a válaszokat előre is!!!!!!
-
mate198712
tag
Mit szóltok ehhez a tokhoz ?
[link] -
mate198712
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó tokot S4-hez ? Jelenleg egy szilikon tokom van, de besárgult és elég ronda
most már.Illetve kijelzővédő fóliát is szeretnék venni, tudtuk valami megbízható helyet ahonnan lehet rendelni ?
Plusz egy kijelzővel kapcsolatos problémám van, mikor MediaM-ban vagy Telenor üzletben összehasonlítom a sajátom és az ottani S4 kijelzőjét, úgy veszem észre az enyém valamiért sárgás
. Vagy legalább is nem egyformák. Valami ötlet miből adódik ez a különbség ?
Köszönöm előre is a segítséget!!!
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Ti milyen progit használtam SmatTv irányítására ? Olyat keresek amiben van qwerty bill. illetve egér is
Előre is thx!
-
mate198712
tag
válasz
rolcsibácsi #5654 üzenetére
Én ezzel a hibával beküldtem garanciába, le se szarták. Azt mondták összehasonlították más készülékekkel eltérést nem tapasztaltak. Szal az összes gyári romos S4 hibás.
-
mate198712
tag
Akinek van Spigen Neo Hybrid tokja fehérben, mennyire piszkolódik be a keret része ?
Most gondolkozok, milyen színben is kéne megrendelni. Fehéret szeretnék, csak hát az eddigi fehér tokjaim 1 hét után elkezdtek szürkülni.
Köszi a válaszokat előre is!
-
mate198712
tag
Valaki akar rendelni ma a Spigentől am ?
-
mate198712
tag
válasz
norbi93 #4992 üzenetére
Igénybe vehető a prémium garancia már igen, de még csak az a változat amikor futár elviszi rá 2 napra hozza változat
.
Házhoz megyünk szolgáltatás csak jún. közepétől. Érdemes azt kivárni, ha valami problémád van a teloval, mert helyszínen nem akadékoskodnak sose. Pesten a központban viszont szarakodnak. -
mate198712
tag
válasz
Robi BALBOA #4988 üzenetére
Erre jó a prémium garancia
, ha valami problémád lesz ebből adódóan.
-
mate198712
tag
Srácok nektek mozog a kamera, ha elkezditek óvatosan mozgatni ? Elég idióta kérdés
, de tegnap mikor fóliát tettem a kamera lencsére észrevettem, hogy picit tud mocorogni. Normális e vagy sem azt nem tudom.
Nézzétek már meg légszíves nektek mozog e. Thx előre is!!!
-
mate198712
tag
Ismertek olyan élő háttérképet, ami úgy működik mint a Win7-nél a diavetítés. Szeretnék beállítani több képet úgy, hogy 10 percenként váltogassa a képeket.
Szerintetek van ilyen androidra ?
-
mate198712
tag
válasz
N.YCityBoy #4234 üzenetére
Ha valami sz.rt kapok, egyből rendelem meg én is spigen.com-ról, mert nagyon tetszik am ez a tok.
Bár mire megérkeziklesz sztem vagy 2 hét.
-
mate198712
tag
válasz
N.YCityBoy #4231 üzenetére
Azt sejtettem, ha a spigen.com-ról rendelek nem hamisítványt küldenek
, de az mire hazakerül 3 szor többe kerül.
Egy próbát megér, ha hamisítvány eladom ugyan ennyiért akkor valakinek.
-
mate198712
tag
válasz
N.YCityBoy #4229 üzenetére
Én rendeltem ma egyet ettől az embertől, hát majd kiderül
De ha ennyiért tényleg az eredetit kapomakkor rendelek még párat eladásra is
-
mate198712
tag
válasz
N.YCityBoy #4226 üzenetére
miből lehet tudni ha replica ? hírdetésben nem írják oda, vagy igen ?
pl itt van ez, eredeti vagy nem ?
-
mate198712
tag
Hello!
Most jött meg az "eredeti"
samsung 16 gb micros sd kártyám , class10-es . Elméletileg milyen gyorsasággal történhet rá másolás ? Olvastam olyat hogy 46 MB/sec, de nekem 10-12 MB/secel másol.
Akinek van class10-es kártyája légyszíves nézze már meg.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
mate198712
tag
válasz
mate198712 #4069 üzenetére
Közben megtudtam Június közepétől lesz csak.
-
mate198712
tag
Azt meg tudjátok mondani lesz e "Házhoz megyünk szolgáltatás" szervíz ?
Mert jelent pillanat még nincs
Vagy az S3-nál se volt a megjelenését követően egyből ilyen szervíz lehetőség ?
-
mate198712
tag
válasz
Levente #3865 üzenetére
Te egy idióta vagy esküszöm. De be is fejeztem a veled való beszélgetést a semmiről.
Nem érdekel, hogy mit hiszel el meg mit nem, már mondtam korábban is. Ilyen odafigyelés mellett nem kéne megkarcolódnia de nekem mégis megvan. És ha lehet kicseréltetem a kijelzőt valahogy, de ha nem sikerült akkor így jártam.
-
mate198712
tag
válasz
Levente #3853 üzenetére
Nem értem mi rosszra vezet amit mondtam. Vigyázok a telefonra. Nem csináltam olyat amitől meg kellett volna karcolodnia. Ha meg ilyen odafigyeles mellett is megkarcolodik az már rég baj. Másik minek kamuznék itt akármit is. Csak az igazat írtam.
Sztem vegyél be egy nyugtatót!
-
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #3810 üzenetére
Elsősorban a mindenkinél tapasztalt közepes vagy alacsony fényerőn történő szellemképre és szöveg elhomályosodásra elmosódásra hivatkozok ami NAGYON ZAVAR
am már megszoktam és el is fogadtam ezt a hibát. Na de valamit kell mondani. Aztán még írtam a hátlapot is mert a bekapcsoló gombnál recseg már most. Pedig ettől jobban nem lehet rá vigyázni mint amit én csinálok. Másnak a kezébe oda se adom.
Aztán 3szor a karcokról írok. Pár szót.
Ha ezek se jönnek be akkor jön a beégetés
Így de úgy kicseréltetem mert a f.... kivan hogy kiad az ember ennyi pénzt egy telefonra és csak a probléma van vele.
Adjanak hozzá a dobozában egy kijelzővédőt, plusz egy tokot ha ennyire fos az egész. -
mate198712
tag
válasz
Jaffa75 #3792 üzenetére
De most mit ér ez a GorillaG3 egyáltalán ? ennyi erővel adjanak tartozékként fóliát a telefonhoz :@ .
3 nap túl vagyok már, itt a Prémium gari segíthet csak, a menüben történő elmosódásra hivatkozok majd, vagy valamit kitalálok
Mindig használtam fóliát most is akarok rá tenni csak akitől rendeltem még nem küldte el
Milyen indokot írjak garanciába, hogy kicseréljék a Gorilla Glass ? Kijelzőcserével gondolom cserélik nem ?
-
mate198712
tag
Gorilla Glass3 === egy kalap szarral!!! MÁR megkarcolódott a kijelzőm. Egyszer nem ejtettem el, tiszta kézzel nyúltam csak hozzá, zsebben nem tettem mellé semmit, poros környezetben se használtam. Akkor meg mi a f.szomért karcolódik meg :@ :@ :@ Két hosszú karc is van benne, amit érezni is lehet :@
Szerintetek lehet olyan, hogy így kaptam meg csak most vettem észre, pont mikor regisztrálnám be a telot ? Ha szólok garanciában foglalkoznak vele vagy azt mondják a te hibát szarunk rá ?
-
mate198712
tag
Telenorosként (független) most jön le a frissítés nekem is.
-
mate198712
tag
válasz
N.YCityBoy #3088 üzenetére
Telenornál tudtommal nincs telefonra biztosítás.
-
mate198712
tag
válasz
N.YCityBoy #3050 üzenetére
Igazad van legszívesebben tok nélkül használnám én is. De sose lehet tudni mikor pottyanhat ki a kezemből és nem szeretném összetörni. Ha lenne rá telenornál biztosítás nem tokoznék én se.
-
mate198712
tag
Ez se rossz
de most ez mivel lehet eredetibb mint a Kínai
-
mate198712
tag
S View Cover- szerintetek ez eredeti ?
-
mate198712
tag
válasz
Bone123 #2988 üzenetére
Hát mind1 végülis, csak mégis érdekes, hogy ami még a hét elején volt nálam S4 24500-at ért el, a csere pedig átlagban 22000.
Pedik sgkátya nincs benne, és memória kiürítés után ér el 23000-et. Ha még1szer lefuttatom már 500-1000 el kevesebb ér el. Gőzöm sincs mitől lehet ez a különbség. -
mate198712
tag
válasz
FragMaster #2964 üzenetére
Nincs bekapcsolva, épp ezért nem is értem. Az amit lecseréltem fixen teljesített antutu-n 24500akat. Ez meg csak 21000-23000 között.
Neked hogy teljesít ?
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Nem mintha olyan nagy jelentősége lenne, de Antutun, 3dmark, Quadrant-on mennyit szokott elérni a telótok átlagban ?Nekem valamiért nagyon gyengén muzsikál, pedig alig van új progi telepítve rá.
Légyszíves nézzétek már meg, hogy tudjak valamihez viszonyítani. Köszi előre is!!!
-
mate198712
tag
Örültem volna neki, ha most jön ki májusban, ne a 4.2-n dolgozzanak
-
mate198712
tag
válasz
Terraxx000 #2942 üzenetére
Az a baj, hogy a telenor üzletek 90% franchise rendszerben üzemel, és az ilyen üzletek nincsenek erre felhatalmazva, nekem azt mondták nincs nyomtatványuk meg semmi arra, hogy ezt meg tudják csinálni.
De ha egy rendes telenor üzletbe mész be aki nem csak ilyen viszonteladó akkor ott meg tudják csinálni elvileg. -
mate198712
tag
válasz
Terraxx000 #2940 üzenetére
Ha neten vagy telefonon keresztül vásároltad a készüléket akkor személyesen sztem nem tudod elintézni.
Én is próbáltam elzavartak a picsába :S :@ kva fa.....at, azt mondták semmi közük az ilyen vásárláshoz, be voltak rágva mert nem kapnak jutalékot. 1220 at hívd aztán 7-es gomb utána meg 4-es
ott bejelented ők majd továbbítják és majd felfognak hívni és megmondják mikor küldik stb.
-
mate198712
tag
válasz
Terraxx000 #2934 üzenetére
Ugyan ezt eljátszottam a telenorral mint amit te fogsz most, A lényeg ha 3 napon belül jelentetted a hibát kötelesek kicserélni egy teljesen újra.
Nekem is illesztésbeli hibám volt, kértem a cserét küldték is a másika. De ha ennek is baja lett volna szemrebbenés nélkül kicseréltettem volna ezt is, de szerencsére ez tökélet, legalább is azt hiszem.
Én pénteken kaptam a csere darabot ma néztem meg független nekem is, legalább is t-mobilos kártyával tudtam telefonálni vele. Gyorsan cseréltesd ki sztem még mindig függetlenül adják !Am a telenor mond mindent, ahányszor hívtam a 1220-at annyiszor mondtak mást, ki is akasztottak rendesen. Felháborító amit a telenor csinál........
Egy dolog van ami jó a telenorban, az hogy jó áron vannak a készülékek!
-
mate198712
tag
Próbálta már valaki ezt a theme-át ?
[link]Aki próbálta már milyen véleménye van róla ?
-
mate198712
tag
Hello!
Valaki próbálta már telepíteni a Callrecords Pro-t ? Nekem nem engedi valamiért. De nem ez az első dolog amit
nem enged :S. Pl. Go Launcher thema-t se engedett.Ilyen telepítési hibákkal találkozott valaki ?
-
mate198712
tag
Nektek átlagba mennyit ér el a telefonotok Antutun illetve Quadranton ?
Nekem elég gyér Antutuban 21000-22000 között, Quadrantban 12500.
Más.
RealRacing3-at próbálta már valaki S4en ? Vélemény róla ?
Köszi a válaszokat !!!
-
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
Köszi az infókat
. Igazad volt! Sokkal jobb lett így, bár annyit vettem észre hogy ha mindet +5 re rakod akkor nekem kicsit akad, ha csak green van +5 ön akkor nem akad :S , érdekes
Na de máris barátibb így
Thx!
-
mate198712
tag
válasz
rolcsibácsi #2656 üzenetére
De igazából csak min. fényerőn látszik nagyon. Automata +5ön használom úgy alig észrevehető. Bár ennyi pénzért a tökéletességet vár mindenki!
Ez olyan mintha vennék egy ferrarit és hibás lenne :SDe hát a samnak is csak az a lényeg hogy pörögjön a gyártás, nem számít ha szar valami.
-
mate198712
tag
válasz
mate198712 #2651 üzenetére
na most próbáltam ki
csinálja mindenhol, csak fekete háttér kell neki :S elég szar!!!!
-
mate198712
tag
Valaki azt próbálta már hogy full sötét hátteret állít be, és megnézni csinálja e, a menün kívül is ?
-
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #2577 üzenetére
Krva jók a panoráma képek
, meg a többi is!
-
mate198712
tag
válasz
kontrabass #2516 üzenetére
Jelen pillanat gyorsaságban nem fogsz semmit észrevenni az S3-hoz képest, akadni sajnos akad :S
, de hát majd frissítenek szoftvert és megoldódik. A kijelző szép, de nekem is jelen vannak az itt felsorolt hibák. Nm tudom fogtál e már kezedben S4-est, de sokkal jobb tartani mint az S3-at. De majd meglátod holnap milyen is
-
mate198712
tag
16 gb micros sd kártya ennyiért szerintetek jó vétel ?
-
mate198712
tag
Peddig le se kell venni a fényerőt teljesen ahhoz, hogy lehessen látni és bizony zavaró tud lenni.
Nem kell rángatni fel le, ha lassan fel és lefelé húzod akkor még jobban látni, a kis betűk meg olvashatatlanok.
Remélem egy szoftverfrissítés megoldja majd. Am meg minden készülék ilyen sztem kivétel nélkül.
De a héten kapok egy másikat, majd megnézem azon is. -
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #2135 üzenetére
Nekem is csinálja szintúgy :S elég érdekes azért.
De én már hívtam is a telenor hogy csere külső hiba végett.
-
mate198712
tag
Na emberek az én S4esem is megérkezett, ahogy szokott hibásan fááákkk :@ !
Tavaly S3-as is hibás volt.A króm v. alu. keret felső részén van egy illesztés, és ott kiáll az diszkeret. De még ezt el is viselném, de azt hogy fehér legyen az a rész ami kilóg :S :S :S tiszta viccc !!!!
Am laggolás megvan nekem is, plusz 2-3 antutu után süt rendesen
.
De am tetszik nagyon!!!
-
mate198712
tag
I9500 Gsmline.hu
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/35655-samsung-i9500-galaxy-s-iv-16gb-black-fekete-akcios -
mate198712
tag
Sziasztok!
Holnap fog megérkezni a fehér S4-esem, ha minden igaz.
Milyen hibákra kell odafigyelni, vagy volt valakinek problémája már az S4-esével ?
pl.: kijelzővel pixel hiba? Vagy kamera nincs központosan a lencsével, akármilyen külső illetve használatbeli hiba vagy fagyás?Biztos írtátok már korábban, de ha lehet még1szer leírnátok megköszönném!!!!!
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Holnap fog megérkezni a fehér S4-esem, ha minden igaz.
Milyen hibákra kell odafigyelni, vagy volt valakinek problémája már az S4-esével ?
pl.: kijelzővel pixel hiba? Vagy kamera nincs központosan a lencsével, akármilyen külső illetve használatbeli hiba vagy fagyás?Biztos írtátok már korábban, de ha lehet még1szer leírnátok megköszönném!!!!!
-
mate198712
tag
hát sztem törvénybe le van fektetve, szal ha vod. és a t-nél is van ilyen lehetőség, akkor kell lennie a telenornál is sztem :S. Max ők ezt nem ismertetik velünk, épp ezért, hogy minél kevesebben álljanak el 8 napon belül.
Na de a franc se tudjaén most rendeltem először telefont, bár én telefonon beszéltem egy nővel, az már nem számít netshopnak akkor ? :S
De viszont a neten adtam le az igényemet, hogy szeretnék s4-est.
-
mate198712
tag
válasz
migabi24 #1540 üzenetére
Nem tudom a Tré mobilnál hogy van, de ezt megkérdeztem a telenortól. Ők azt mondták, ha hétfőn megkapom a telefont és valami problémám van vele, a legközelebbi telenor üzletükbe bevihetem 3 napon belül és cserélik ha azt akarom. 3 nap után viszont samugari.
T-nél hogy van azt viszont nem vágom .
-
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #1458 üzenetére
bocsi
, hátha így megy a telenornál is
-
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #1453 üzenetére
Hello!
Én jelen pillanat fehéret rendeltem meg, de ha feketét szeretnék akkor nyugodtan visszaküldhetem, hogy nekem mégis csak fekete kell ?
Sztem ennek a telenor nem nagyon örülne
-
mate198712
tag
válasz
bulikavagyok #1191 üzenetére
Csak az ha oldalára esik a kerete könnyen megsérülhet, igaz a kijelzőt védi. A szilikon/vagy műanyag tok meg védi körbe teljesen, kivéve ha valami éles kiálló dologra esik rá a kijelzőjével.
-
mate198712
tag
válasz
bulikavagyok #1187 üzenetére
http://www.mobiltelefontartozekok.hu/termekeink/samsung-tokok-galaxy-s-iv-4-i9500-tok-kemeny-muanyag-13775/samsung-galaxy-s-iv-4-gyari-tok-gel-eros-gumi-kemeny-ef-pi950bweg-feher/148608/
Nem szilikon, inkább műanyag.
-
mate198712
tag
válasz
bulikavagyok #1185 üzenetére
Ehhez hasonlóra gondoltam én is, bár a gyári szilikon tokot lenne jó beszerezni jó áron. S3-nál is volt pár szilikon tokom, de 1 hónap után bepiszkolódtak nagyon. A gyári s3 szilkon tok viszont nem koszolódott.
Na majd rendelek ebayről valamit ideiglenesen.
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Néztétek a gyári tokoknak az árait ? elég vicces. Nem csak a telefon ára szállt el, de szált utána a kiegészítők ára is :@ :S.
Akarok rendelni egy szilikontokot , tudtok valami jót jó áron ? Vékonyabb tokra gondoltam.
Előre is köszi a segítségeket!
-
mate198712
tag
válasz
Hunreal #1113 üzenetére
Én is a fehér színt választottam, bár most hajlottam a fekete felé elég erősen
. De a világosság legyőzte a fekete erőt
.
Én am tegnap rendeltem meg, nekem is hétfőn fog megjönni. Igaz a csaj győzködött hogy inkább kedden vagy szerdán kézbesítsék ki, de nem hagytam magam. -
mate198712
tag
Szerintetek amúgy feketében vagy fehérben szebb ? Kinek melyik jön be jobban ?
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Sztem a telenor jó áron adja most, havi 8390Ft-os csomag, 2 év h. 2 év tarifh. 110.000 ért , ahhoz képest hogy az S3-at 110 ért adtam el
. Sztem nem rosz, 29- én várható a kiszállítás. Kíváncsi leszek rá, már 2 hónapja nincs S3-om, voltak kisebb elvonási tünetek
. De esküszöm hozzászoktam a Desirehez
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest