- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sector1978
csendes tag
válasz
b.bela1 #24918 üzenetére
A II.módszerrel megcsináltam a root-ot de ekkor már nem volt benne az SU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csináltam megint egy visszaállítást most megint benne van , root chekker is látja.De amikor cwm-re rakom csak fekvő droid van piros háromszöggel, és itt nincs install from sd card lehetőség ,csak apply update from adb ,apply update from external storage stb.ilyenkor mi a f.....m van???????
-
nfsu17
veterán
válasz
b.bela1 #24904 üzenetére
akkor jól sejtettem.
nincs külön kari, s2-ben sem volt, ott beépítve volt egy külsőnek nevezett - de ki nem vehető - sd kari.
hm...nem tudom érdemes-e egyáltalán resetet nyomatni, valahogy nem hiszem, hogy megjavulna ez a néha döcögős animációs dolog.
...
aztán közben lehet mégis rájöttem...kicseréltem a buborékos élő háttérképet a sima kékre...nem élőre...és mintha most nem döcögne...az élő háttérnél majdnem minden 2., 3. megnyomásra bedöcögött, most ennél a sima képnél eddig sem gond. -
sector1978
csendes tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24680 üzenetére
Tudom, Telenor nagyon görény a kedvezményekkel is. Van egy Telenoros kártyám is,94 óta , prémium ügyfél, stb. és alig jár valami kedvezmény. Amúgy a Vodánál van flottás korlátlanom, na az a cég sem egy grállovag.. Ezért is szipolyozom állandóan a család T-s platina ill. aranykártyás tagjait. A másik két cégtől telefont venni kb. vicc, csak hűségre érné meg, úgy meg nem veszek.
mgTerminator Hát ez tényleg rekordidőnek tűnik a kínai akku kinyírásában.
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24677 üzenetére
Ez így ebben a formában igaz, ahogy írod, különösen a hűségidő végére elavulás, de platina vagy aranykártyára pontokért a T-nél pl. olcsón lehet telefont venni ha egyösszegben kifizeted, akkor is. Ha részletre veszed, valami szar csomaggal, akkor tényleg nem jó, úgy nem éri meg a két év kínlódás vele. Másrészről, ha mondjuk ottmarad az ember, akkor meg miért ne, tökmindegy. A garancia viszont ebben az esetben 100%, szemben a legtöbb egyéb beszerzési lehetőséggel, kivéve a multikat, de ott meg nem az olcsóságukról híresek.. A szolgáltatós frissítés meg nálam sosem volt motivációs tényező, mert kb. kibontás után kapta mind az új romot, meg "egyebet" tehát erről az oldaláról én sosem néztem, hogy hátránya lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24672 üzenetére
A megjegyzés arra vonatkozott, a Jéééeezusom-ra, amit nekem írtál. Nem tetszett. Vágod? Ha pedig beírsz egy hsz-t, egy publikus fórumba, lehet rá reagálni. Ahogy ti is szoktatok az enyémre rendszerint, igen "kedvesen" Ez ennyi. Most ez fenyegetés lenne részedről? Mert annak idétlen. Látom, semmit nem értettél az egészből. Nem baj... Béke veled.
-
mgTerminator
veterán
válasz
b.bela1 #24392 üzenetére
Gáz gáz, de azt hiszem tudom miért... előtte helium mentésből állítottam vissza, és úgy vettem észre hogy ezt a 4-et amit visszahozott az a visszaállítás után lett hozzáadva, tehát most majd mindegyikre rácsatlakozok mégegyszer... és akkor utána elvileg már jó lesz...
-
mgTerminator
veterán
válasz
b.bela1 #24379 üzenetére
Alapból be volt pipálva... Mondjuk első indulásnál nem adtam hozzá a google fiókomat mert azt csak wifinél engedi... Ha csatlakoztam volna wifire és hozzáadom a fiókomat akkor visszaállítja?
kavics: te csak kötekedni jársz ide? Mert nem láttam még tőled egyetlen értelmes hozzászólást sem
-
nfsu17
veterán
válasz
b.bela1 #24153 üzenetére
4.2.2 van. igen, itt kerestem, de akkor emiatt nem találtam
Gizmo94
okés
ezért írtam, hogy önmagában fel sem tűnt, mikor először elkezdtem használni, de mikor egyszerre használtam mellette az s2-t, akkor tűnt fel..aztán embere válogatja kinek mi tetszik, lehet valakinek az s2-m szúrná a szemét -
ricsi0307
senior tag
válasz
b.bela1 #24146 üzenetére
Hogy a francba ne lenne sárga.Ha csak az S4-et nézed nem tűnik fel de pl. ha mellé rakom a Nexus S-em amin a fehér tényleg fehér akkor azonnal feltűnik.Viszont azon meg a fekete nem az igazi de hát ez a superlcd és a samoled között a különbség.Holnap csinálok géppel képeket róla.
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24142 üzenetére
Nem. Nem mond hülyeséget. Teljesen normál módban is egy árnyalattal sárgább, ha olyan kijelzővel fogta ki... Eléggé sok olyan van. Az enyém is az volt az egyik, hálaég ma vitték el. Ja, 4.3-mal, mert úgy kérték.. Tehát próbáltam a 4.3-at, csak nem vitázom itt órákat, felesleges.
-
-
zlatan77
aktív tag
válasz
b.bela1 #24011 üzenetére
Hát az nekem már használhatatlan méret.
A 3 Gb ramnak sem látom jelenleg még az értelmét. Nekem 3 heti folyamatos használat mellet (nem ürítettem ramot egyszer sem) is volt 800 mb körüli szabad ram.(#24014) bulikavagyok
Tegnapig nekem is elég drasztikus volt az éjszakai merülés.
Nyomtam egy wipe cachet és kikapcsoltam a Nowt.
Ma éjjel aktív wifivel 3%-ot merült. -
válasz
b.bela1 #23888 üzenetére
Nem az akkum frankó, hanem főleg csak beszélgetésre használom a telót. Naponta kb 30 perc a kijelzőidő. Néha ha többet kell használom, azért merül rendesen. Nem is értem azokat akiknél egy nap alatt kijön a 6 órás kijelzőidő. Az enyémből szerintem max 4 órát lehetne kihozni, pedig elég sok minden le van tiltva...
zlatan77: nem dísz -
zlatan77
aktív tag
válasz
b.bela1 #23881 üzenetére
Annyira,azért nem érdekel.
Már megnyugtat a dolog,hogy nem csak nálam volt mostanában kicsit erőteljesebb merülés az éjszaka.
Gondolom a Google szolgáltatások frissültek és valami többet eszik.
Mindenesetre csináltam egy wipe cache-et és meglátjuk.
Ha nem változik semmi,akkor ez van és kész.(#23888) b.bela1
Vagy csak dísznek van a telefon. -
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #23756 üzenetére
Nem kell, annak semmi köze ehhez. Továbbá mind kiszűrhető , legalábbis még. A linkelt is, csak az máson.. . Ezek mondjuk nem nádkunyhóban összeszegelt szarok.. Rossz nyelvek szerint (nem Hungary, hanem közelebb a tűzhöz) voltaképpen second line-os Samsung gyártmányok, a vietnami gyárból származó cuccok többnyire, mint az én legal T-s S4-em is.. Csak ez nem a bal ajtón jön ki, hanem a jobbon..
mgTerminator: Ez most nem volt okés.. Nem a márkát szarozta és nem is a telefont, de ugye azt azért el kell ismerni, hogy az mp3 az nem flac.. És igen, egészen máshogy szól mindkettő akkor is, ha nem egy Ongaku-n nyomod, hanem sokkal lejjebb.. Nem kell hozzá extra vájtfül, hogy meghalld a különbséget, és azonnal..
-
-
válasz
b.bela1 #23672 üzenetére
több tényező függvénye is azért, hogy mennyire terheli a rendszert, a használt hálózat milyenségétől és a lefedettségtől...stb is függ, arról nem is beszélve, ha adott folyamat nem csak adatforgalmat generál, hanem más szempontból is tekeri a procit...stb, ráadásul tényleg folyamatosan, a szó szorosabb értelmében.
ahol most tartózkodom, ott bár a lakásban nem mindenhol maximum a 4g/lte térerő, de egy estleges beragadás esetén úgy 6 perc alatt leforgalmazódna az 1.2 gigabyte elsődleges adatkeretem, utána csak lassított mobilinternetet kapnék a manuális bővítésig vagy a fordulónapig, és a folyamatos 32/32 kilobit/sec már nem terhelné annyira a telefont, mint a 28 megabit/sec.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest