- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
._.Dante._.
tag
válasz
Revesz #12261 üzenetére
Igen, ez a Samsung gyári protective cover+ nevű szilikon tokja. A tapasztalataim: nem csinál belőle téglát, tökéletesen illeszkedik, nem kell külön keresgélnem a gombokat, nem takarja el a hangszórót, (ezen is van egy kis púp, mint a hátlapon) és hatásosan véd (mondjuk fül mellől még nem esett betonra). Ideiglenes toknak vettem, amíg meg nem találom álmaim tokját. Még mindig ezt használom... Senkit nem szeretnék rábeszélni, de bátran merem ajánlani a legkényesebb embereknek is.
-
._.Dante._.
tag
válasz
SanyikaDC #12206 üzenetére
Eddig nem voltam az a nagy telefon dobáló, de az S4-nél mintha erősebb lenne a gravitáció!
[Szintén esti fekvésnél, de Én beleakadtam a töltőkábelbe.]
[ezen a képen pedig az autó középkonzolja által ejtett sérülés látható]
Amennyiben nincs a tok, valószínűleg mindkét sérülés meglátszana a készüléken is.
kengyel: Én ilyenkor az asszonyt szoktam hibáztatni
Alap!
-
._.Dante._.
tag
válasz
ChristianID #11620 üzenetére
Szia!
Igen, nekem volt ilyen problémám. A csati cseréje megoldotta a gondot.
-
._.Dante._.
tag
Az est.hu-n nem játssza le nekem a mozi előzeteseket. Valami hiányzik neki. Tudnátok segíteni, hogy mivel tudnám lejátszani az ottani videókat?
-
._.Dante._.
tag
válasz
Dare2Live #11092 üzenetére
Közben meghallgattam én is gyári fülessel, és Ps Pulse fejhallgatóval is. Egyáltalán nincs pattogás. Gyárival szinte élvezhetetlen a zene, míg a fejhallgatóval szinte tökéletes az élmény (bár jóval halkabb maximum hangerőn, mint a gyári).
Ebben tökéletesen egyetértünk, és ez az ami miatt nem merek megvenni egy minőségi fülhallgatót.
-
._.Dante._.
tag
válasz
Dare2Live #11092 üzenetére
Hogyan használod a Shure fülest? Van tok a telefonodon? Nekem ezzel van a legnagyobb problémám. Tokkal együtt nem tudnám használni, mert széles nagyon a dugója, tokot levenni nem szeretném miatta állandóan, a másik lehetőség, hogy egy toldással használnám, de az meg ugye egy plusz toldás. Meg ha jól tudom, akkor van hozzá telefonokhoz való kábel, amin van hangszabályzás. Ilyened neked van, vagy a gyári kábellel használod. Mennyire szűntek meg a pattogások vele? Mikor én próbálgattam, akkor onnantól pattogott minden zenénél, hogy megkérdezte biztosan akarom-e hangosabban hallgatni. Nagyon bejön az a füles, de lényegében ezek miatt a dolgok miatt nem vettem meg eddig. Új ROM-mal nem próbáltam, csak az elsővel.
-
._.Dante._.
tag
válasz
fundango99 #10788 üzenetére
Üdv a klubban!
A flip tok sokaknak megkarcolta a kijelzőjét, bármennyire is óvatosan bántak vele. Ezt tartsd szem előtt.
-
._.Dante._.
tag
Igaz. Viszont talán ebben az esetben, ha jól tudom, akkor 3 lehetőség közül lehet választani. Csere, levásárlás, visszatérítés. A visszatérítést szokták legkevésbé akarni. Volt egy Neki nadrágom
amit hivatalos boltban vásároltam. Anyaghibás volt. Akkor sem voltak hajlandóak visszatéríteni az árát, mikor a fogyasztóvédelemmel fenyegetőztem. Távozáskor megemlítettem neki, hogy minden elérhető helyen panaszt fogok tenni, nem csak a fogyasztóvédelemnél. Kezdve a Westend üzemeltetőjével azonnal, ha már úgy is ott voltam. Na akkor mondta, hogy menjek vissza, mert mégis visszafizetik az árát. A lényeg, hogy cserét felajánlották, de mivel nem volt mire, így nem tudtam cserélni. Utána jött a levásárlás, de nem volt hajlandó megérteni, hogy nem kell nekem se cipő, se esőkabát, se úszószemüveg, ha nadrágra van szükségem, a többi nadrág meg nem tetszik. Váltig állította, hogy ez a két lehetőség létezik, és nem áll módjukban visszafizetni a vételi árat.
-
._.Dante._.
tag
válasz
Gizmo94 #10552 üzenetére
Tőlem már kértek volna többször is, aztán természetesen elálltak ettől a szándékuktól.
Nem nálad reklamálok, csak egyszerűen nem értem a miértjét. Ha egyszer azt mondják, hogy az Európában vásárolt készülékekre él a garancia, akkor az éljen a szolgáltatótól vásároltra is.
Már bosszant a téma, úgyhogy fel is fogom hívni őket. -
._.Dante._.
tag
válasz
MunezXBK #10543 üzenetére
Miért ne szervizelnék?
Európában vásárolt készülék. Szervizelniük kell!
Egy pici bibi van, hogy nem él rá a PRÉMIUM garancia. Azaz se futár nem viszi el a telefont, se helyszínen nem javítják. Be kell vinni egy samu szervizbe, ahonnan elküldik Budaörsre, és megjavítják. Eztán vissza a szervizbe, és lehet menni a javított készülékért. Legyen hozzá garanciapapír, és számla is. (Megjegyzem magyarhoz is szokták kérni a számlát, de én leállítom őket azzal, hogy jogszabályilag elég a garanciapapír is. Azt sajnos nem tudom, hogy miben tér el ettől az uniós vásárlás, de ha mindkettő megvan, akkor biztosan javítják.)Gizmo94: Csak a függetlent javítják, ahogy leírtam? A szolgáltatói miben tér el ettől? Azt tán a bolíviai Masmung gyártja? Nem értem én ezt. Európában vásárolt Samsung készülék marad attól, hogy szolgáltatónál vásárolta...
-
._.Dante._.
tag
Amennyiben nem tereltek, még inkább nonszensz a dolog. Úgy mi benne a prémium? Talán, hogy ennyi ideig egy normál szerviznél sem kell várni? Ha vállalták, akkor csinálják rendesen, mielőtt az emberek berágnának rá miatta. Ennyi pénzért, illetve, hogy ezzel a szolgáltatással lett meghirdetve, mindenki joggal várhatja el, hogy be is tartsák az ígéretüket.... Hozzá teszem, nekem nem volt velük eddig problémám, de biztosan balhéznék velük, ha ezt velem játszanák el. Nincs alkatrész? Akkor kapjon ki egyet a dobozából, és vagy adja ide cserébe a hibás darabért, vagy használja donornak...
-
._.Dante._.
tag
Ahhoz, hogy bekerüljön prémiumba az kellett, hogy a szerelőket betanítsák rá. Pl. a hivatalos Samsung szervizpontok később kezdték meg a szervizelést, mert őket tanították be később. Az pedig teljesen nonszensz lenne, ha egy leszerződött PRÉMIUM szerviz nem tartana minden alkatrészből eleget. Az, hogy valami kifutó széria a boltokban, az nem jelenti azt, hogy ellehetetlenítenék a szervizeléseket. Vásárlástól számított 24-26 hónapig él a prémium szerviz... A Prémium szerviznél nincs minek válogatnia, mert Budaörsre fut be, és onnan is megy ki minden. (A szerelőket is beleértve.) Én most is azt mondom, hogy szerelőből van kevés, és nem alkatrészből. S-SII-SIII azok, amiket eddig is javítottak, és a meghibásodási arányuk nem hiszem, hogy az SIV megjelenésével alábbhagyott volna. A készülékszám egyre növekszik amit javítaniuk kell, viszont a munkaerővel spórolósan kell bánni. 1.5 hónap prémium szerviz nélkül igencsak felgyűlhettek a javításra váró S4-ek. Nekem egy fülhallgató csati csere kellett, van akinek a középső gomb rosszalkodott, és van aki szoftverfrissítésre is a szervizt hívja ki. Sokan panaszkodnak térerő vesztésre, és wi-fi dobálásáról is hallottam párszor. Erre a hirtelen beömlő panaszáradatra nem lehet gyorsan 10 szerelőt felvenni, aztán kirúgni őket, mert feleslegessé váltak. Ez az, ami nem megy egyik napról a másikra. Helyre fog állni idővel.
-
._.Dante._.
tag
válasz
MunezXBK #10405 üzenetére
Ezen csak nevetni tudok. Vajon akkor miért kell 3 hetet várnia egyes embereknek a szervizre?Míg meg nem jelent az S4, addig legkésőbb 2 napon belül kint voltak háznál, most meg tolják a határidőket. Én gyors voltam. A mysamsung oldalán óránként nézegettem, hogy elérhető a helyszíni javítás, vagy sem, ezért az elsők között voltam akik beregisztrálták igényüket. Így is sikerült 1 napot csúszniuk. Én ezt csak az SIV-nek tudom tulajdonítani.
-
._.Dante._.
tag
válasz
Sz.Miki #10156 üzenetére
Természetesen én is sajnálom ami a telefonjaitokkal történik, de már 1-2 hét után azzal volt tele minden, hogy a flip, meg view covereket el kell felejteni, mivel a kijelző és a flip közé keveredő por összekarcolja a kijelzőt.
Én ettől nagyon megijedtem, pedig az első számú választottam a view cover volt. Inkább hordtam még 2-3 hétig tok nélkül, és válogattam. Mérlegeltem sok dolgot. Árat, kinézetet, vastagságot, és nem utolsó sorban, hogy mennyire védi a telefont. Mindennel együtt a gyári protective covert választottam. (nem bántam meg)
A névválasztás nem volt véletlen samuéknál. A flip, egy szipmla lifegő, a view pedig egy ablakos lifegő karcgyár. Úgy látom, hogy néhányan nálam sokkal jobban elmerültetek a telefon dolgaiban, de ez mégis elkerülte a figyelmeteket, vagy egyszerűen csak hazardíroztatok.
Pü-ben szívesen adok tippet, hogy esetleg jól kijöhess a dologból. (nem a beégetés)
-
._.Dante._.
tag
válasz
tisvol #10101 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nem tudom, ki hogyan használja a telefonját. Én vigyázok rá, de csak egészséges mértékben. Gyári kemény tokba bújtatva simán zsebre vágom, odafigyelek arra, hogy ne kijelzővel lefele tegyem le bárhová is, néha puha kendővel áttörölgetem. Ennyi amit a védelem érdekében teszek, és apró karcok sincsenek a kijelzőjén, pont, mint a több mint 2 éves SII-én, amit flipes bőr tokban hordtam. Mindkettő makulátlan állapotú. Nem gondolom, hogy ez extrém odafigyelés lenne, de azt sem állítom, hogy a legnagyobb odafigyelés mellet ne fordulhatna elő pár apróbb karcolás. A por, az por. Akkora esély van karcolásokra, mint nyerni a betiltott félkarú rablókon. Előfordul, de nem ez a jellemző.
-
._.Dante._.
tag
Nem tudom, hogy volt, vagy nem, de nem is számít igazán.
Ma megérkezett független készülékemre a XXUBMEA. -
._.Dante._.
tag
válasz
Dare2Live #8342 üzenetére
Múlt héten járt nálam a szervizes jack csati csere miatt, és szóba került az I9500 is. Csodálkozott rajta, de számlával, és lepecsételt garilevéllel engedélyezték a helyszíni javítást. Lehet, hogy csak egy mázlis eset volt, de megér egy próbát szerintem.
A hivatalos álláspont, még mindig az, hogy nem él rá a prémium garancia. -
._.Dante._.
tag
válasz
RigoJancsi #7627 üzenetére
Ugyan már kérem szépen. Nettó baromság!
Egy átlag ember, ha ezt a telefont használja, úgy érezheti magát, mintha leszállt volna a mennyből egy angyalka, és homlokon csókolta volna. OK. Persze, hogy nem hibátlan a telefon, de semmi olyan gondja nincsen, amit frissítésekkel ne lehetne orvosolni. Tökéletes telefon nincs! Nem volt soha, és soha nem is lesz!
Véleményem szerint nyugodtan tervezheted továbbra is a megvételét.
-
._.Dante._.
tag
Szeretnék zenét vágni, de már nagyon régen nem csináltam, így elfelejtettem a programok nevét, amik kellenek hozzá. Segítsetek nekem, ha tudjátok milyen programokat kell használjak.
A feladat: Mp3-as zene megvágása, a vágott részlet újra mp3-ba való konvertálása.
Lehet, hogy picit off a téma, de mégis ide vág, mert csengőhangot szeretnék vágni magamnak.
-
._.Dante._.
tag
Azt az infót kaptam a Telemaxtól, hogy június első, vagy második hetében megkezdődik a helyszíni javítás is a prémium szerviz keretein belül.
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5070 üzenetére
Az lesz, bár ki akartam húzni a helyszíni javításig ezt a szerviz dolgot...
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5000 üzenetére
Sajnos nem szoftveres a probléma.
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5003 üzenetére
Köszönöm.
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #5000 üzenetére
Ez a mentés és visszaállításban a gyári adatok visszaállítása?
Mindent mentenem kell hozzá? Még a névjegyeket is? Vagy ha az automatikus visszaállítás pipálva van, akkor visszaáll mindenem?
-
._.Dante._.
tag
Megadta magát a 3.5-es csatlakozóm. Kettő-tizenöt másodpercenként felugrál a fülhallgató csatlakoztatva felirat az állapotsávon, így a képernyő sem tud pihenni. Ha van éppen ideje, akkor kikapcsol, aztán rögtön vissza.
Mit csináljak? Lehet baja ettől a kijelzőnek? Menjen a kijelző folyamatosan inkább, vagy kapcsoljam ki a telefont?
csabicska: Szintén 2.
-
._.Dante._.
tag
válasz
ForRedGlory #4989 üzenetére
Van ott a felvételek között sok HTC-vel készült videó is, és mintha az jobban kezelné a mélyeket.
Egyébként pedig egyáltalán nem rossz. Aki koncertre jár, az biztos nem azért videózik, hogy utána ezeket a felvételeket hallgassa otthon. Az esemény megörökítésére viszont mindkettő teljesen rendben van.
-
._.Dante._.
tag
Azok közé tartozok, aki még nem nyúlt ilyen mélységekben a telefonjához, mert nem mer. Borzasztó, hogy mennyire nem értek hozzá, és amíg nem találok egy teljesen részletes magyar nyelvű leírást (lépésről lépésre, hogy mikor hova kell kattintani (lehetőleg képekkel szemléltetve), mindezt a visszaállítással együtt), addig nem is fogok hozzányúlni. A számítógépemhez sem egyszer kellett szerelőt hívni, mert kakukk lett a drágám a próbálkozásaimtól, és meg sem tudtam moccantani utána semennyire.
Elvette a kedvemet a kísérletezgetéstől, ezért ezt a rizikót nem vállalom be a telefonomnál.
-
._.Dante._.
tag
Eszembe juttattál egy újabb hibát.
Gyári böngészőjében a lapokat nem tudom bezárni. Mikor törölném az adott lapot, rögtön leáll a böngésző. Négy napja már a Chrome-ot kell használom.
Spawn21: Nekem is paprikás már a hangulatom a füles miatt. Eljutottam odáig, hogy hajlandó lettem volna kiadni 24K-t egy Shure215-ös modellre, de mint már írtam, az is pattog a hangerő háromnegyedénél. a gumiharangoktól fáj a fülem, ezért habszivacs kell nekem mindenképp. Azt hozzá kell tennem, hogy voltak kétségeim a Shure kényelmességét illetően, de az az igazság, hogy kényelmesebb volt bárminél, amit eddig volt szerencsém a fülembe dugni, viszont nem vagyok hajlandó 84 darab ezrest (Shure425) kiadni egy fülesért, még akkor sem, ha úgy érzem, mintha én is a stúdióban ülnék a kedvenceim körében.
Könyörgöm bárkinek: Ha tudtok olyan fülesről, ami nem pattog, habszivacsból van, amit a hallójáratba kell dugni, és élvezhető rajta Rock, Metal, illetve Jazz zene, akkor azt jelezzétek nekem legyetek szívesek!
-
._.Dante._.
tag
válasz
kissandras20 #4846 üzenetére
Vannak, akik ezt teljes nyugalommal veszik tudomásul, másokat bár zavar, de annyira nem, hogy energiát fordítsanak rá, és van olyan réteg is, aki azt mondja, hogy: Hello! Én nem azért fizettem, hogy gyártási hibás darabot kapjak!
Nyilván a telefon designere sem úgy álmodta meg a prototípust, hogy egy-két alkatrész itt-ott kilógjon, sorjás legyen, vagy látszódjon a ragasztó.
Szerintem simán érthető, ha valaki ezért a nem kevés pénzért minőségi darabot szeretne a kezében tartani, főleg, hogy a Samsung stratégiájában igen fontos szerepet játszik a minőségi tényező. Nem véletlen, hogy prémium garanciát vállalnak a prémium termékre. Ezek után Én el is várom a prémium minőséget!
-
._.Dante._.
tag
válasz
Gold_fish #4844 üzenetére
Ez is érdekes.
Akkor jönnek már belőlem is a hibák...
Csak gyári guglinál van, de ott hasonló jelenséget tapasztalok, mint amit leírtál, és ott is csak akkor, ha írni kezdek, és feljön a billenytyűzet. Mindezt Auto+5-ös fényerőnél. Besávosodik a felső fehér mező, és a tetejébe még vibrál is. Máshol eddig nem találkoztam ezzel a fajta problémával. -
._.Dante._.
tag
válasz
Daryl Dixon #4843 üzenetére
Én megvárom a háznál szerelős balhét, és akkor szépen cserélve lesz minden, ami nem tetszik. Minek mozduljak meg, és legyek telefon nélkül, ha ezt kicsivel később megoldják helyben 30 perc alatt?! Addig meg valahogy csak kibírom ezt a pici kellemetlenséget.
-
._.Dante._.
tag
válasz
Daryl Dixon #4838 üzenetére
Én elhiszem.
Nekem is van hasonló problémám.
A keret alul az üveg széléig ér, felül pedig fél milliméterrel felette van, de még ez sem egyenletesen, hanem átlósan. Simán kézbe véve nem is érződik, főleg nem tokban, de attól még tudom, hogy ennek nem ilyennek kellene lennie. Hiába nem zavaró a hibajelenség, mégis zavar, mert tudom, hogy van. -
._.Dante._.
tag
válasz
Dare2Live #4831 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni.
Az az igazság, hogy a típusukat sem tudom már, mert mindkettő elég régi, és akkoriban még egyáltalán nem foglalkoztam ezzel. Igaz, nem is volt fontos, hogy tudjam, mert szépen szóltak. A Sennheiser SGS-hez lett vásárolva, a Philips pedig egy N91-hez, nem sokkal az ősrobbanás után.
-
._.Dante._.
tag
válasz
norbi93 #4829 üzenetére
Tegnap erős késztetést érezve elmentem, és kipróbáltam a Shure SE215-öt (20 Ohm). A hangerő háromnegyedénél kezdte a pattogást. Nagytestvére (Shure SE425 (22 Ohm)), maximumon sem pattogott egy picit sem. Gyári fülesem nem pattog, viszont van itthon még két darab (egy philips, és egy sennheizer. Mindkettő 8000-es kategória környéke), és mindkettővel pattogást hallani, már alig több, mint fél hangerő felett.
Neked vagy mázlid van, vagy jó füleseid. -
._.Dante._.
tag
Kérdezném azoktól, akik nálam jobban értenek hozzá, hogy milyen fülhallgatót, vagy headsetet kell vennem, ha jó szeretnék venni, illetve milyen szempontokat kell figyelembe venni vásárláskor. Ohm értékek a fontosabbak, vagy a MHz tartomány alsó és felső határai?
-
._.Dante._.
tag
válasz
szaboba2 #4704 üzenetére
Nem a szervizes dolga egyszerűbb, hanem a tied. A szervizben teljesen bevizsgálják, és ha ott nem jelentkezik a hiba, akkor visszaküldik javítás, vagy csere nélkül, míg a házhoz kimenő szerelőnek nincs ideje ilyen mélyreható vizsgálatokat végezni, így marad az azonnali csere.
-
._.Dante._.
tag
válasz
s4hu|SyD^ #4699 üzenetére
Nem tagadom, hogy csalódtam a készülékben. Nem is egy területen, de jó része javításra fog kerülni. Tudnék sorolni hibákat, de már mindegyik említésre került. S2-ről váltottam, és valahogy a sok csalódás ellenére, mégsem tettem vissza a kártyámat. Wave után pedig nem gondolkoznék egy percet sem, ha szánsz ennyi pénzt egy telefonra.
-
._.Dante._.
tag
válasz
szaboba2 #4672 üzenetére
Érdemes lesz. Én megvárnám, hogy betegyék végre a helyszíni szerelést is a prémium szolgáltatásba, mert háznál mindent sokkal egyszerűbben cserélnek. Ha addig tudsz rá várni, mert ki tudja, hogy ez mikor fog bekövetkezni. Én már kétszer jeleztem, hogy szükségem lenne rá. Ők erre azt mondták, hogy jelzik a Samsungnak, lenne rá igény.
-
._.Dante._.
tag
-
._.Dante._.
tag
válasz
rolcsibácsi #4424 üzenetére
Független készülékkel, Telenornál szintén ezt csinálja. Sajnos nem a szolgáltató hibája...
-
._.Dante._.
tag
-
._.Dante._.
tag
válasz
bulikavagyok #4005 üzenetére
Vajon most mi lesz a menü?
-
._.Dante._.
tag
Segítsetek nekem.
Az F1-et, ha telefonon szeretném nézni, akkor az kb. mekkora adatforgalmat generál mobilneten?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest