- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mate198712 #39763 üzenetére
Tudtommal ez a build még nem került ki telenorosoknak, csak a függetleneseknek, így jó eséllyel függetlened van. De a legegyszerűbb mód, beteszel egy másik simet.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mate198712 #39740 üzenetére
Annyiért amennyit hajlandóak fizetni érte.
Úgy 80K körül. -
Luser2000
addikt
válasz
mate198712 #39404 üzenetére
Ezt olvasd el az S4/G3 váltásról:
http://m.mobilarena.hu/tema/re_lg_g3_mindent_a_szemnek/hsz_750-750.html -
Weeman1
veterán
válasz
mate198712 #39404 üzenetére
Én lecserélném rá.
-
erzol
őstag
válasz
mate198712 #38849 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a szilikon tokokat újrahasznosított anyagokból gyártják, ezért szineződnek el. (s2-re vagy tizet vettem 2 év alatt, egyik sem bírta 2-3 hónapnál tovább)
S4-re egy ilyet használok 3 hónapja, nekem teljesen megfelelő.
-
szasza87
tag
válasz
Nekem április óta van fent a fehér és nem színeződött el!
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ez nagyon jó tok, nem fog elszineződni, ez műanyag, csak a széle gumi, de az se a gagyi fajtábol
-
szasza87
tag
válasz
mate198712 #38843 üzenetére
[Samsung Protective Cover+]
Bár mondtad hogy nem kell szilikon, ennek csak a széle az! Szerintem ez a legjobb, van már egy fehérem de ma vettem mellé egy kéket is! -
migabi24
nagyúr
válasz
mate198712 #38841 üzenetére
Hanyagold a fém tokokat, árnyékolnak nem kicsit
-
lajki7
senior tag
válasz
mate198712 #23843 üzenetére
Csoki. Nekem volt ilyen a feher szinu S3nal (azert irom h feher mert vot tobb is
) es kicsereltek szo nelkul. Megjott a ficko,kinaltam kaveval cigivel (kurvaval
) es szonelkuk cserelte! Mondtam neki h szar sarga szinu es kesz! Ennyi
nem ilyen vót amikor vettem....mond ezt
-
tothl
addikt
válasz
Ki fogjak cserelni, nyugi...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Egyszerű a megoldás, égesd be. Majd jönnek az okosok és megmondják a tutit, hogy nem lehet. De, be lehet, minden xx-oled be tud égni.
Megoldás:
Teljesen fehér ikonok a status barra, fehér hátterű időjárás widget a homescreenre. A világoskék is jó, de a fehér jobb. Ezek a subpixelek égnek be legkönnyebben. Továbbá: kijelző full fényerőn menjen állandóan, kijelző időkorlátja maximumra, beállítod a töltés közben a képernyő sosem kapcsol ki funkciót, full fényerőn éjszakánként pofával lefele, hadd menjen. Egy hét múlva hívhatod a szervizest.
Beégett kijelző ---> garanciában csere = Problem solved. -
b.bela1
őstag
válasz
mate198712 #20970 üzenetére
Ha elfogadsz tanácsot, olyant ne amibe fém van. Tehát rácsukódós, fémet tartalmazó nem jó választás. Egyébként a tok tejes mértékig egyéni ízlés kérdése.
-
zack
nagyúr
válasz
mate198712 #8492 üzenetére
Nálam a hátlapon vannak hajszálkarcok, pedig kemény felületre sosem tettem, mindig a bőrtokra rakom, asztalon is...
A kijelzőm még karcmentes, de a hátlap érzékenysége mindenképpen arra enged következtetni, hogy nem túl ellenálló burkolatot kapott az S4.
-
zseko
veterán
válasz
mate198712 #5289 üzenetére
Csakhogy nekem nem hetente kell. Ettől persze értem mit akarsz mondani. Megnézem S2-n hogy volt, de nem emlékszem ilyenre.
-
vick33
tag
válasz
mate198712 #5128 üzenetére
Odinnal tegye fel az MDM-et. Én is azt csináltam 5 perc és nem kell várni soha többé a Tré mobilra arra hogy kiadja a frissítést.
-
norbi93
senior tag
válasz
mate198712 #4990 üzenetére
ez a prémium garancia már igénybe vehető? és a +2 hónap garira hol kell regelni?
más: erős kültéri napfényben picit vibrál a kijelző, ez másnál is jelentkezett?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
mate198712 #4985 üzenetére
Ez jól hangzik, főleg majd ha kontakthibás is lesz.
-
válasz
mate198712 #4985 üzenetére
Bar nem srac vagyok, de igen picit mozog
Tobben irtak mar itt, hogy tapasztaltak.
-
NandorHUN
addikt
válasz
mate198712 #4886 üzenetére
Akkor majd jöhetnek képek, meg tapasztalat
-
válasz
mate198712 #4894 üzenetére
Ez elvileg az, de én nem próbáltam, csak most kerestem rá...
-
Dare2Live
félisten
válasz
mate198712 #4547 üzenetére
Nincs is semmi ami miatt merni kéne. Nem titaniummal tiltunk, semmi root nem kell, csak menüben kiszedjük a pipákat a hangvezérlés, svoice, beam, rámutatás... elől, + én benyomtam minden energiatakarékos modot. Ennyi. lag eltünt aku meg +50%. És nem vettem észre, hogy hiányozna az svoice, beam, rámutatás, mert nem.
-
No.01
addikt
válasz
mate198712 #4232 üzenetére
Szerintem melle nyultal most... de nem szeretnek elore itelkezni csak nekem is vannak tapasztalataim. Anno S2-hoz rendeltem elsonek. Nem tudtam meg, h az SGP az eredeti de szimpatikus volt igy megrendeltem. Mialatt utazott itt az S2 topikban linkelte v.ki az SGP-t en meg megorultem, h de jo uzletet csinaltam. Hat nem. Megjott es egy kalap sz*r volt. de felbuzdulva a tobbi ember pozitiv visszajelzesen rendeltem egy eredetit. arban a duplaja volt (13EUR szallitassal) de minosegben fenyevnyi volt a kulonbseg. S3-ra rendeletma kollegamnak tavaly megjeleneskor azota is teszi a dolgat.
Most okos voltam meg anno megrendeltem mikor meg a telefon nem is volt elerheto igy ajandekba kaptam a foliat ami ugyszinten premium minoseg. Igaz igy ~40EUR-ba volt 2 tok es 2 folia. Mindamelett a szallitas igen gyors volt a 9.-napon mar megkaptam.
Csak ajanlani tudom. Ezeket rendeltem: Neo Hybrid es Ultra Thin Air Color boven megerte!Igaz telefonom meg nincs
de mostmar varok is egy picit amig tisztazodnak a dolgok most a Google konferencia utan. Azon az 1 honapon mar nem mulik annal tovabb ugysem birom
-
válasz
Igen, pontosan 10000ft de óriási a különbség is!
Az eredeti közelében sincs a replika sajnos, munkatársam is rendelt az ebayről ilyet és ki is dobta, viccen kívül!
Lötyögött benne a telefon, és az anyaga pedig kritikán aluli volt -
szaboba2
tag
válasz
Küldtem PÜ-t
-
válasz
mate198712 #4228 üzenetére
Amit fentebb linkeltem ha onnan rendelsz akkor 100% eredetit kapsz!
Az ebay az más tészta, rengeteg fals cuccokat árulnak!
Nem akarlak elkeseríteni de nem lesz eredeti amit rendeltél! -
mate198712
tag
válasz
mate198712 #4069 üzenetére
Közben megtudtam Június közepétől lesz csak.
-
Levente
aktív tag
válasz
mate198712 #3869 üzenetére
Igen, valószínűleg én vagyok az idióta, aki nem hiszi, hogy csak úgy megkarcolódik a GG3...
Nem, ismétlem: nem vigyáztál eléggé, ez biztos. Nem ma kezdtem az ipart, drága ifjú barátom, nekem hiába bizonygatod, hogy te mennyire vigyáztál, a tény azt mutatja, hogy hibáztál.
Nekem nem sikerült még megkarcolni egyik GG üveget sem, egyedül kedves páromnak sikerült egy apró karcot csinálni még S1-re, de az sem volt vészes.
Tőlem bátran hangoztathatod, hogy kizárt, hogy a te gondoskodó bánásmódod mellett megkarcolódott, csak attól akartalak megóvni, hogy a szervizes szemberöhögjön.
Tudni érdemes, hogy minden megkarcolható, még a GG3 is, ahhoz csak egy keményebb anyag szükséges és annak mérete lényegtelen. Tehát, egy, a tokba került homokszem is elég lehet, ha azt kellő erővel sikerül rászorítani és mozgatni. Ezért vicces, mikor késsel karcolgatják, hiszen annál jóval keményebb egy sima üveg is, így annak ellenáll a GG, de valóban simán megkarcolható egy kvarcszemcsével, igen.
Félkörös karcolásról írtál, így adódik a kérdés: nem próbáltál menősködve egy asztalon pörgetést bemutatni cimbiknek? Ilyesmi után szokott lefagyni a vigyor pár okoska arcáról, mert nem vette észre az asztalon levő homokszemcsét... Nem könnyű észrevenni, ezért nem kell ilyeneket csinálni. Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára. De saját szememmel tapasztaltam ilyen mutatványokat és azért ezt még zafír üveggel se tartom okos húzásnak. Amúgy zafír üveget az órámon simán megkarcoltam sajnos én is, pedig kis érintőt vett a falon, ahol a vakolatban lehetett egy kemény szemcse.
Itt kell megemlítenem, hogy gyémántgyűrűvel se tesztelje senki, mert garantált a karc tőle. Ha esetleg van, aki nem tudná...
Ne gondold, kérlek, hogy nem drukkolok, hogy sikerüljön kicseréltetned, de attól próbáltalak megóvni, hogy pofára esés legyen a vége.
UI. Ilyen kis leidiótázást sokat ne csinálj, mert van itt olyan, aki ennyitől már toporzékol modinál. Én kinevetlek csak miatta, ifjú titán, de ha kíváncsi vagy, ki ilyen, sokat nem kell gondolkoznod, ha figyeltél...
-
szaboba2
tag
válasz
mate198712 #3869 üzenetére
Tényleg, beszéltél már a szervizesekkel? Mik a kilátások?
-
Levente
aktív tag
válasz
mate198712 #3857 üzenetére
Nekem nincs rá szükségem, te vagy ideges az eddigiek alapján...
Hidd el, nem karcolódik meg csak úgy, ezt ne is próbáld elhitetni senkivel, én ennyit tanácsoltam.
-
Levente
aktív tag
válasz
mate198712 #3830 üzenetére
Nekem mindegy, én csak szólok, hogy amit és ahogyan előadsz nem vezet jóra, de te csak csináld, ahogy jól esik!
zack!
Te meg ne dumálj, szaladj modiért inkább, ahogy szoktál.
Sokaknak fellélegzés lesz, ha S4-re térsz át, nem kellesz az N2 topikban, ezt elhiheted, segíteni nem tudsz, a zöldségeid meg feleslegesek. A viták zömét a te marhaságaid idézték elő. Most se igazán értem, miért ütöd bele az orrod, provokálsz?De azért megkérdezem: szerinted a karcolás úgy keletkezett, ahogy a védelmedbe vett kolléga meséli? Ha beveszed a meséjét, akkor már egy rajongód itt is van...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Én a helyedben keresnék egy másik indokot és reménykednék, hogy nem veszik észre a karcot mert karc miatt nem fogják cserélni.
-
zack
nagyúr
válasz
Dehogy kelt fel bal lábbal. Note2 topikban ezt csinálja hónapok óta. Szóval örülhettek, hogy ide is csatlakozott.
-
Dare2Live
félisten
válasz
mate198712 #3793 üzenetére
GG sokkal jobban bírja a karcot mint a régi műanyag, de átlagos használat esetén pár hónap múlva már karcos. Persze sokkal kevésbé mint a régi műanyag. De a lényeg, hogy mindkettőre folia kell vagy karcos lesz.
Innen igaziból mindegy, hogy GG vagy műanyag.Ellenben a GG oldalirányú ütésektől már egy 1mes eséstől is simán törhet, ld a linkelt youtubes tesztet. A régi műanyag ellenben prímán bírja.
GG nekem egy olyan átverés amiért mindenki ujjongott és hiába rosszabb az én szempontomból, minden gyártó rá lett kényszerítve mert a hypolt 99% különben leszarozza és nem veszi meg.
szerk: Erről az elmosodás/szellemképről tudnál írni részletesebben? Holnap megnézném, ha engem is zavar inkább kihagyom S4et.
-
Gold_fish
tag
válasz
mate198712 #3802 üzenetére
Nézd meg a 3534 számú hozzászólást. Ha van ilyen nálad is, talán segít.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nem csinalnak vele semmit.... Amugy bar nem vigasztal HTC One is karcolodik, sot en is eszre vettem S4-en minimalis mikrokarcot. Abszolut lathatatlan csak ha rasut a nap, de ott van. Szerencse kerdese az egesz. A GG csak nagy marketing.... Egesd be a kijelzot. Par napig hagyd tolton es ne kapcsoljon le a kijelzo. Aztan problema megoldva
Az mondjukdurva ha erezni is a karcot. Az magatol nem keletkezhet...plane akkora.
-
szaboba2
tag
válasz
Drukkolok, remélem nem lesz gond
-
dobolson
senior tag
válasz
mate198712 #3804 üzenetére
Ja, azt meg. Az lehet még az esélyed, hogy ha esetleg beég a kijelző majd (nem tudom, hogy mennyire hajlamos rá ez a kijelző, de a samoled úgy általában igen), mert úgy gariban cserélik, és mivel a kijelző az üveggel együtt van, így az egész új lesz.
szaboba2
Hát most gondolj bele: odaállsz a szervizes elé és az mondod neki, hogy nem tudod hogy került oda az a két karc, de nem a te hibádból. Ezt ki hiszi el? Még ha így is van, ezt nem tudod bizonyítani. A GG sincs gyémántból, a homok, porszemek simán megkarcolják. Nekem cseréltek advance-en kijelzőt beégés miatt. Pont jól is jött, mert nekem is volt karcom, így jól jártam. -
dobolson
senior tag
válasz
mate198712 #3796 üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ilyen esetben tuti nem fogják cserélni a kijelződet.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
A prémium garanciához pontosan hol kell regisztrálni?
Kaphatnék egy linket? -
szaboba2
tag
válasz
mate198712 #3790 üzenetére
Ez nem túl jó :S Egyébként nekem mindig ez a teszt jut eszembe a GG3 kapcsán:
Mikor ezt megláttam akkor nagyon meg voltam elégedve. Én napi szinten zsebben hurcolom a sajátomat egyelőre tok+ bármiféle védelem nélkül (persze a tok is tervben van, + minél nagyobb védelem) és szerencsére eddig karcmentes. (kopp kopp kopp)
Az az egy biztos, hogy ha a gyártó úgy árulja, hogy karcálló, sőt ugye az is megvan, hogy a GG2-höz képest hányszor strapabíróbb, akkor csak van valami garancia is az üvegre... Mármint nyilván itt is van valami "rendeltetés szerű" használati feltétel, de alapvetően az általad említett karcoknak szerintem bőven nem szabadna a kijelzőn lenni... lehet, hogy valami anyaghibáról lehet szó? Vagy tényleg már így kaptad meg :S Kérdés, hogy mit lehet ilyenkor tenni
-
Jaffa75
őstag
válasz
más topicban hallottam olyat, hogy ilyen esetben (+ nem túl mély a karc) ki lehet políroztatni... hátha valaki tud közelebbit!
Egy homokszem elég lehet, akármilyen GG megsínyli... -
Jaffa75
őstag
válasz
tegyél rá fóliát, az elrejti a karcot.. utána add vissza...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ha benne vagy a 3 napban, akkor tudtommal indoklás nélkül visszaviheted, akkor ciki, ha pl észreveszik hogy karcos és azt mondják te voltál, olyankor nem tudom mi van
-
No.01
addikt
válasz
mate198712 #3160 üzenetére
S3-nal gaz volt ennek elenere a foliai nagyon jok. Mire megveszem a telefont lesz itthon egy ilyen tok.
-
migabi24
nagyúr
válasz
mate198712 #3053 üzenetére
Istenem ez a mártanéni jól megkavarta a dolgokat, sorba kapom a nyertesek posta címeit
-
válasz
mate198712 #3023 üzenetére
Istenem de randák ezek a tokok, ingyen sem kellene, az S4 úgy szép ahogy van, nem szabad ilyen szarokkal elrontani a kinézetét
-
rankesz
veterán
válasz
mate198712 #3038 üzenetére
Már nem él a hirdetés...
-
Sz.Miki
őstag
válasz
mate198712 #3033 üzenetére
Engem 3 dolog zavar az S-View-ban.
1. Lehetne annyira mágneses, hogy ne álljon el.
2. Az előlepi kamera hívás közben így nem használható, bár ez annyira nem érdekes.
3. Ez az ami a leginkább zavar, kivághatták volna az értesítő lednél, mivel így teljesen elveszti a funkcióját, amikor kinyitod, úgy is feloldja a képernyőt és akkor már mind 1. vagy esetleg S-view nézetben valami effektet néha nyomhatna a kijelzőn az ablakba ami értesít az eseményről.
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
mate198712 #3035 üzenetére
Köszi!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Biztos, hogy nem, de ennyit megér. A lényeg, hogy mágnes legyen a fedlapban, különben nem érzékeli a teló amikor nyitod-csukod. Ez azt írja, hogy "magnetic fastening mechanism", ha ez az, akkor működnie kell. De a legjobb véleményt találni a termékről.
-
AMD X2
senior tag
válasz
Komolyan Jó az ára!!!
Ennyiért 10- kellene rendelni és árulni az aprón.
Eredeti van a képen, de a csomagban ??????? -
Sz.Miki
őstag
válasz
Nagyon úgy néz ki....
-
Mangerd
aktív tag
válasz
mate198712 #2993 üzenetére
25325 energiatakarékosan, anélkül 25267
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
mate198712 #2987 üzenetére
24k körül teljesen rendben van a dolog, ingadozások mindig vannak hardverizzasztó teszteknél, pl. külső hőmérséklet vagy HW előzetes használata, "melegen" indítva ugyanis a HW hővédelme előbb leszabályoz (ami sújtja is az Octás változatot). Vedd ki az SD karit, lődd ki a háttérfolyamatokat és adatkapcsolatokat, rakd be a cuccoc a mélyhűtőbe 3-4 percre, majd onnan futtasd le a tesztet, hátha lesz 24k+. Már ha ez számít.
-
manokaki
addikt
válasz
mate198712 #2982 üzenetére
nekem most 25652 pont , független S4 , és már tele van appokkal
-
FragMaster
addikt
válasz
mate198712 #2963 üzenetére
Energiatakarékos mód nincs bekapcsolva?
-
assemble
addikt
válasz
mate198712 #2947 üzenetére
Tobb hetes hir egyreszt, masreszt a 2-4 honap eleg nagy zoldseg szerintem, ha nem most az I/O-n jelentik be (ami a hirek szerint eleg valoszinu, es most csak 4.3 jon), akkor kb novemberig nem is fognak ujat bejelenteni, ami meg 6 honap. Mellesleg alapbol sem ertem hogy milyen halasztasrol beszelunk, soha nem volt szo se rola hivatalosan hogy most jonne, meg csak a letezese sem volt megerositvve, es valszeg nem is nagyon lesz egeszen a bejelentesig.
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
mate198712 #2941 üzenetére
Beszéltem velük telefonon! Azt mondta az emberke, hogy ezt ő így nem tudja megállapítani vigyem be a legközelebbi Telenor üzletbe.
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
mate198712 #2939 üzenetére
Köszi! Akkor még van remény!!
Holnap beszaladok egy Telenor üzletbe, remélem ott mást mondanak...
Közben próbálom intézni a Samsungos szervizest, aki házhoz jön szerelni! Kiderült hogy ez a telefon még nincs is a prémium termékek között ezért nem is tudom kihívni házhoz a szervizest...Remélem a Samsung csak elfelejtette hozzáadni az ottani listához a telefont!
-
FragMaster
addikt
válasz
mate198712 #2872 üzenetére
Mert a fejlesztők gondolom nem igazán jutnak hozzá meg nem jelent hardverhez. Eddig is kellett megjelenés után egy kis idő, nem új a jelenség.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
mate198712 #2865 üzenetére
Mivel még nagyon új hardverről van szó sajnos ez ilyen, de hamarosan úgy is frissítik a szoftvereket és utána már menni fog. Nekem a Rayman nem megy sajnos
-
buci30
addikt
válasz
mate198712 #2809 üzenetére
Kipróbáltam: Antutu 24910
De szerintem semmi értelme ennek , mert mindenki más programot használ a telefonján meg lehet többet és akkor már nem is lehet összehasonlítani. pl. nekem gyári launcher sose jön be rögtön cseréltem meg a tárcsázót is. Szóval gyárin és szűzen biztos több de szerintem semmi értelme ennek.I9505XXUAMDN
Ez hivatalos frissítés? Mert Trénél semmit nem jellez még. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
mate198712 #2653 üzenetére
Ja nem a legjobb, ettol is tunik kicsit akadozosnak a scroll, de legalabb nem olyan zoldes a kijelzo mint a note2 vagy s3.
azert az ips panelek sokkal szebbek sztem -
DjBlero
őstag
válasz
mate198712 #2653 üzenetére
s3 is picit elmosodik,de nem vészesen
-
mate198712
tag
válasz
mate198712 #2651 üzenetére
na most próbáltam ki
csinálja mindenhol, csak fekete háttér kell neki :S elég szar!!!!
-
Zolly1
csendes tag
válasz
mate198712 #2514 üzenetére
mégse
-
Sword
őstag
válasz
mate198712 #2514 üzenetére
Valamiért úgy rémlik, hogy a telenor nem szokott sim lock-kal vacakolni.
-
LuXAA
csendes tag
válasz
mate198712 #2487 üzenetére
Én most ilyen memóriakártyát rendeltem, 3-4e HUF-al olcsóbb, mint bármelyik boltban:
Kiváncsi leszek a sebességére... :-)
-
asdf_
veterán
válasz
mate198712 #1543 üzenetére
A telenor kiskapuzik, szerintük ők kivisznek egy telefont, te ott és akkor eldöntheted, hogy meg kivánod-e vásárolni azt és szerződést kívánsz-e kötni velük, ha igen, ott papíron aláírod azt, innentől máris nem távollevős a szerződés (a kizárólag távközlési eszköz útján köttetett feltétel nem áll meg) így nem állhatsz el 8 napon belül. Hogy ez jogszerű-e vagy sem, azon lehet vitázni (szerintem amúgy igen).
-
ThorsHUN
őstag
válasz
mate198712 #1543 üzenetére
Ha ugy vasarolsz, hogy nem latod a keszuleket (ergo futar hozza es akkor szembesulsz vele), akkor bezony 8 nap elallasi lehetoseged van. Ha megrendeled neten es bemesz a boltba megvenni, akkor buktad ezt.
-
No.01
addikt
válasz
mate198712 #1541 üzenetére
Netes rendelesnel visszalephetsz a vasarlastol 8 napon belul. Igazabol az a furcsa, h ez a Telenornal miert nem igy megy mikor ennek kozpontilag szbalyozva kellene tortennie...??
-
Robertoq
őstag
válasz
mate198712 #1459 üzenetére
Nem, ott max a bíróság segíthet, itt leírtam röviden. Ez egy most folyó húza-vona
És direkt rákérdeztem ismét, hogy nem lehet kipróbálni úgy kell megrendelnem, akkor hogy döntsem el, de csak egyet hajtanak
#1452 GLOCK34
Miért bántad meg? -
Burt1793
veterán
válasz
mate198712 #1463 üzenetére
A launchert az S2 se töltötte nálam még újra soha, se JB-vel, se ICS-vel, se GB-vel...
Ilyenekben már nem nagyon tud egyébként gyorsulni az S4 az S3-hoz képest, 4 mag-4 mag, ugyanazzal a böngészővel. Biztosan jobb, én S3-ról biztos nem váltanék, még S2-ről sem biztos, hogy fogok... annyira szarozzátok(#1464) ForRedGlory: Igen, de a FHD kijelzőhöz sokkal több kraft és így energia is kell... szerintem felesleges, gyorsan merül és még akár sebességben is lehet visszalépés
Persze az szomorú lenne.
Persze van sok különbség, az más kérdés, hogy megéri-e váltani.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mate198712 #1457 üzenetére
T-mobile-rol beszelek
-
Gizmo94
veterán
válasz
mate198712 #1190 üzenetére
Hivatalosan gyári slim tok névre hallgat.
És gusztustalanul drága ennyiért, még nem éri meg megvenni. S3-hoz a kettes csomag volt valami 2300 Huf...
-
válasz
mate198712 #1190 üzenetére
Igen, ennek inkább csak a széle lehet gumi/szilikon.. Én szerintem vagy megveszem a gyári "ablakosat", vagy inkább semmit. Ezek nem igazán tesznek jót a telefon esztétikai megjelenésének..
-
válasz
mate198712 #1186 üzenetére
Nem tudtam, hogy létezik/létezett gyári szilikon tok is...
-
válasz
mate198712 #1181 üzenetére
Ebay már most tele van tartozékokkal. Szilikon tokot 870Ft-ért rendelhetsz postával együtt(ha ilyenre vágysz mindenképp)
[link] -
Robertoq
őstag
válasz
mate198712 #1181 üzenetére
Én is azt néztem! Szimpatizáltam az S Banddel, mikor láttam az expansyson, hogy ~30e már egyből nem volt olyan szimpatikus
-
Robertoq
őstag
válasz
mate198712 #1127 üzenetére
Én sokat dilemmáztam a színen, el is mentem megnézni a fehéret az Allees Samsung boltban, de mivel fekete nem volt és nem tudtam összehasonlítani, így nem lettem okosabb
Remélem a veletechen lesz fekete is és max újrarendelem (az ápr 26 nekem semmit se ér, mert a választott díjcsomagra nincs 20%, ennél drágábban meg csak nem adják már).
-
Criton
veterán
válasz
mate198712 #1124 üzenetére
A fehér nekem is a választásom, de mielőtt megveszem szeretném látni a feketét is.
-
Hunreal
tag
válasz
mate198712 #1112 üzenetére
Fehérben. Nem tudom miért kaptam olcsóbban. Nekem azzal kezdték, hogy van egy jó hírük számomra. 2 ezer forint mínusz, így csak 109 ropi. Lefixáltuk a végén is. Gondolom valami apróság. Bónusz, hűség, csomagváltás vagy valami más alapján (Szexi a hangom és fűztem a kiscsajt...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest