- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
válasz
kurion #41046 üzenetére
sziasztok kérdésem a következő: van 1 s4esem van még rajta700mb hely és fura dolgokat csinál, lehet a helytől?
pl elküldök egy smst és a másik fél 5-6szorkapta meg... de nekem 1 van számlázva
másik hogy hívok valakit és be sem csörög nem hallom, egyszercsak felveszi és nem hallom. lerakom visszahívom és jó... ez most mi?
telnoros előfizető vagyok eddig nem volt ilyen gondom csak 1 olyan hogy sok sms em volt egy személytől és nem engedte elküldeni neki utána töröltem az smseket és jó lett. -
mgTerminator
veterán
válasz
kurion #39564 üzenetére
Mindig csak a saját kernelével használom, volt amikor kipróbáltam mást is de rövid időn belül repült, többnyire fagyás miatt vagy akku idő romlás miatt. De a lényeg az hogy teljesen felesleges kernelt cserélni. Én ART-al használom, eddig minden program működött amit próbáltam.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kurion #39560 üzenetére
Látod én mondom neked hogy jó...
Én nemrég beszoptam egy eBay-es rendeléssel, az MHL kábel szar, buktam 3k-t. Most rendeltem egy mágneses töltő kábelt ami szintén szar, dugóban lehet az érintkezési hiba, írtam az eladónak és azt akarja hogy küldjem vissza és visszakapom a pénzt, vagy visszafizeti a pénz felét, de azzal nem vagyok előrébb, kábel nincs pénz sincs...
-
mgTerminator
veterán
válasz
kurion #38777 üzenetére
Fogalmam sincs, nem próbáltam még soha. De nekem más kamera program se megy, kivéve a Facebook messenger, az tud képet csinálni, azon kívül semmi más... Érdekes hogy nálad megy, nálam a cm alapú romok egyik sem, természetesen full wipe volt. Neked melyik bootloader van fent? Nekem a 4.3 alapú, vagyis az MKF.
-
T0rnad0
addikt
válasz
kurion #38449 üzenetére
Rögtön az első videó amit találtam: [link] Az első hozzászólás:
"Don't buy it. In the first couple of minutes I already regret wasting money on it. Home and other 2 buttons are hard to press and they don't feel responsive. Also it's hard to access whatever that is at the sides of screen (notification window, contact letters etc).+ there was weird cracking sound when i pressed on screen."A másik kettővel amit linkeltem nekem az a bajom, hogy állítólag a rosszabbul hallani telefonálás közben... ( gondolom mert jól szigetelt ) Ezért nem rendeltem még meg.
-
bb.bocs
őstag
válasz
kurion #38112 üzenetére
aha.az ábra rajta meg a csatik megkevertek, arra a kis fehérre azt hittem micro sd olvasó erre az a micro usb csati
zsír már intézem is
meg 1 dual sim adatpert hozzá. sajnos a 3 kártyás megoldás már drága lenne. de 2 kártyám van elég az
már csak kikéne találnom hogy tudom megoldani majd hogy a simáról telefonáloka másikról netezek és ne keljen váltogatnide bonyolult vagyok
-
bb.bocs
őstag
válasz
kurion #38104 üzenetére
köszi akkor ez 2300ft és nincs posta?
akkor ahogy nézem ez jó is lenne hdminek+ usb csati is van rajta, amibe hubot tudok dugni akkor? (+ kártyaolvasó is...) jobb lenne mondjuk olyan ami kábellel megy a telóbba és nem igy egyben. de ez részletkérdés.meg gondolom ha 9500 hoz jó akkor a 9505höz is -
bb.bocs
őstag
válasz
kurion #37653 üzenetére
ezzel meg mi történt ?
am lehet nem ide illő kérdés, de rákérdezek hátha tudjátok. olyat szeretnék csinálni hogy van a teló a gép, és a homesys progi amivel tvzek. a team viewerrel megoldottam hogy tudjam irányítnani a gépet vele, de viszont a tv adás lassú akad nem jó.
sajnos csak ezt a prgramot tudom használni most, szóval valami megoldás kéne rá hogy rácsatlakozom a gépre és tudom az ottani tvt nézni. esetleg valami olyan is jó ami streameli a képernyön lévö általam kijelölt részt de akadásmentesen. hátha van ötletetek -
-
Gizmo94
veterán
válasz
kurion #36329 üzenetére
Persze, él a perémium garancia. Ha nem tudod a vásárlás helyét kiválasztod a webshopot, úgysem érdekli a kutyát sem, hogy hol vették, ha van garanciapapír és jó az imei. Ha Vodás garijegyed van, akkor Samsungos nem is lehet, mert kettő egyszerre nincs. A T is saját, egyszerű, nyomtatott garijegyet ad, vagyis most már azt sem, hanem nyomtasd ki magad, ha akarod.
Szolgáltatós telefon esetén nincs Samsungos garijegy.. De most te az "eléredt-szétpergett modellt" kívánnád garira regisztrálni?
Izé, nem szemétkedésből kérdezem, csak úgy kíváncsi vagyok, mert az merész
-
Gizmo94
veterán
válasz
kurion #35505 üzenetére
Igazán nincs mit maximum respect.
Hát ahogy így nézem, az a szimpla kerékpáros esés olyannak néz ki, mintha két kamion ütött volna el egyszerre valami Red Bull downhill challengen, kezedben a telefonnal.
Enyhénszólva is egy kissé damaged a cucc, mondhatni szétpergett. Ilyen cafattáment S4-et még nem láttam.Mindenesetre ezen, meg a kommenten is befostam, nem tudom abbahagyni a röhögést, fetrengek meg nyihogok mint a barom.. Asszem kimegyek cigizni egyet összeszedni magam, mert ez így tarthatatlan állapot, hamarosan mindenki hülyének fog nézni...
Béka: Na a te kommented még kellett. ÍÍÍÍÍÍiiiiii hehheee, megyek is...
-
Gizmo94
veterán
válasz
kurion #35479 üzenetére
Az üveget ha nem tört el, valamint a kijelző nem repedt el, nem sok értelme van leszedni, mert az üveg alatt a két touch meg a home gombon és a kijelzőn kívül nincs semmi. Az egész kijelzőt szedd le kompletten, azaz az egész telefont szedd szét, vedd ki az alaplapot, nézd meg a füles csatlakozót, stb. Ha még nem csináltad, akkor youtube, Galaxy S4 disassembly-assembly videót keress, mondjuk itt és go!
De könnyen meglehet, hogy ahogy a füles jackja elgörbült, megfeszítette annyira akijelzőt, hogy elrepedt. Szedd szét az egészet, nézd meg, igazgasd meg belül a dolgokat, rakd össze és hátha. Vesztenivalód nincs, szarabb már úgyse lesz...
-
Gizmo94
veterán
válasz
kurion #35469 üzenetére
Érdemes lenne azt a kijelzőt leszedned, illetve szétszedned a telefont, megnézned a jack csatlakozó aljzatot és a környékét. Ugyanis ha percekig megy a kijelződ, akkor tud az többet is menni, cserébe valami elhajlott érintkező, vagy megmozdult szalagkábel, stb. miatt valami kontakthiba vagy zárlat lehet bent, ami nem jó semminek. Viszont lehet, hogy megjavítható kijelzőcsere nélkül.
-
válasz
kurion #33774 üzenetére
azt, hogy egyrészt ebben a formában nem feltétlenül kellene feszegetni a témát ilyen nyilvánosan - samsung illetékesek is jelen vannak a fórumon, és ha ráunnak a trükközésre... -, másrészt nem mindenféle fizikai sérülés esetén cserélik a beégett kijelzőt, ha egyértelmű a külső behatás nyoma.
-
-
adamka36
tag
-
zragon18
tag
válasz
kurion #33575 üzenetére
Mindíg is tudtam hogy ragasztva vannak ezek az érintők.. de azt nem tudtam hogy ez tényleg csak egy üveg darab..
Akkor is működött az érintés amikor már az érintőt levette..
de ezek szerint akkor eddig én tudtam rosszul... pedig cseréltem már nem egy érintőt és azoknak mindíg volt egy szalagkábelük amit csatlakoztatni kell az alaplaphoz hogy működjön.
-
Valken
tag
válasz
kurion #33561 üzenetére
Én is visszamennék 4.3-ra, de a downgrade tudtommal nem oldható meg knox ugrás nélkül és bár nagyon el vagyok keseredve, de a garancia azért mégiscsak garancia.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy nagyon hamar meg tudom győzni magam, hogy a telefonom sosem fog elromlani és ilyenkor beleugrok bármibe.
-
b1sti
senior tag
válasz
kurion #33485 üzenetére
Hay Day a neve! Abszolut nem hardver izzaszto!
Szerk.: Amugy most igy netezes kozben is melegszik a kamera korul,de nem olyan meleg,mint jatek alatt!
Eltelt a tolto leveteltol 35 perc, ebbol hasznaltam a telot,ahogy irtam is 8 percig jatekra es most kb 10 perce netezek! Es mar 88%-os az akksi! -
Kapanyél
őstag
válasz
kurion #33410 üzenetére
A GE ROM-okban nincs ilyesmi program. WatchOn elvileg van, pár napja linkelte itt valaki, de még nem tettem föl. SHealth-ről nem tudok, de millió és egy program van, ami ilyesmire alkalmas.
A szenzorok egyébként működnek, a kernel kezeli őket: a megfelelő applikációval lehet is olvasni mindet, így a fenti alkalmazások is tudják használni. Nem tudom, hogy ezek igénylik-e a TW framework-öt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest