Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
NG2 szoft elég jól teljesít, nincs se restart se fagyás, kicsit szerintem simább is a rendszer mint az F1-el. Akkuidőben kicsit jobb. Egyenlőre meg vagyok vele elégedve.
-
nVIPER
senior tag
Újabb Német rom jelent meg ( I9505XXUGNG2 ), fel is dobtam, ezen legalább az akkuidő tisztességesebb, mint az előzőben.. Valaki használja még rajtam kívül?
-
nVIPER
senior tag
válasz
mgTerminator #38433 üzenetére
Remek a kérdés! Tisztázni kellene a forumtársal egy két alapvető dolgot.
-
nVIPER
senior tag
válasz
Ghostman78 #38426 üzenetére
http://www.samfirmware.com/ -on fent van már az új német rom, én is felrakom, eleget vártam már a XEH-re. Jó lesz a német is.
-
nVIPER
senior tag
válasz
mgTerminator #32670 üzenetére
Nincs, az enyémbe az E.ON szógáltassa az áramot
-
nVIPER
senior tag
Feldobtam OTA-n az új 4.4.2-t. Akkuidőben vagy 3x gyengébb mint a korábbi romok. Felraktam a Repartos változatot, mindent megformáztam, szintén szar. kb percenként merül 1%-ot. Akku nem púpos. Nektek is ilyen szar az üzemidő az új firm-el?
-
nVIPER
senior tag
Megvan. Bár az előző telómon Cyanogenmod volt, nem tudom melyiket lenne érdemesebb felrakni. Google-ből ezt a romot találtam: [link]
-
nVIPER
senior tag
Valaki tudja, hogy melyik az a ROM ami a Goolge Edition telefonon is van? Feldobnám, megnézni, hogy milyen. Egyáltalán elérhető ez a ROM vagy csak főzött romok vannak a 4.4.2-ből?
-
nVIPER
senior tag
Boldog Karácsonyt Minden Kedves Forumtársnak!
-
nVIPER
senior tag
Ha rendesen odapirítok a telónak, 100%-ról simán 0-ra merül reggel 7-től d.u 2-ig. Ha kikapcsolom a 3G-t és wifit akkor sima ügy a 2 napos üzemidő.
-
nVIPER
senior tag
Hogyan tudom a Product code-ot megváltoztatni? Mióta felflasheltem a német rommal megváltozott, visszatettem odinnal a gyárit, reset és mégsem változik meg
-
nVIPER
senior tag
Megjött ma d.u a XEH XXUEMKF frissítés, fel is települt. Ez megvan valahol letölthető formátumban? Csinálnék egy tiszta telepítést.
-
nVIPER
senior tag
A német UEMKE újabb szoftver mint a magyar UEMK8? Vagy most hogy van ez? Régiónként változik?
-
nVIPER
senior tag
Most melyik a legfrissebb firm amit kiesen keresztül le lehet szedni?
-
nVIPER
senior tag
válasz
biker10 #25276 üzenetére
Nyugodt szívvel be lehet kapcsolni, rá is dughatod a töltőre ha úgy gondolod, nem ezen fog múlni az üzemidő. Az akku idővel "bejár" tehát néhány le és feltöltés után majd be fog állni a normál állapotra. 16 óra ide vagy oda, a benne lévő töltésvezérlő 100% töltöttségi szint felett csepptöltésre kapcsol, most rádugod a töltőre, ha reggel lehúzod semmi gond nem lesz, de ez csak az én véleményem
-
nVIPER
senior tag
-
nVIPER
senior tag
Na kérem, ma le is teszteltem a telót rendesen. Az új szoftver egyenlőre hibátlan. Akkuban szerintem eddig ez bírja a legjobban. 15 óra 21p akkumulátor használat, ebből kijelző 2 óra 1 perc, hanghívás 2 óra 53 perc, wifi nem volt bekapcsolva, végig mobilinternet be,2 e-mail fiók szinkronizációja 15 percenként, e-mailezés, egy kis filmezés, facebook chat, böngészés, energiatakarékos mód be, rámutatás funkció be, a többi kilőve, és így mostanra értük el a 16%-ot! Szerintem korrekt.
-
nVIPER
senior tag
Ezt a hibaüzenetet kapom. Ilyenkor mi a helyzet?
<ID:0/004> Can't open the specified file. (Line: 1992)
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)Szóval BL-be kell illeszteni 3.09-es odin esetén!!!
-
nVIPER
senior tag
Ez az XXUEMK8 zip csak egy fájlt tartalmaz, odinba ezt hova kell betallózni?
-
nVIPER
senior tag
Ez a biztonsági kérdés engem is érdekelne. Egyébként szerintem qva sokat dob akksi üzemidőn a 4.3. Nálam általános használat mellett jóval tovább bírja a teló! Gyorsaságra nincs panasz, egyedül az animáció áll át 0,5 ről 1x-re ha használom a kamerát, de ennyi baj legyen!
-
nVIPER
senior tag
Wifi fix -nél elég csak a modemet újraflashelni vagy az egész szoftver újra fel kell tenni?
-
nVIPER
senior tag
Feldobtam a 4.3 -at. Gyorsabbnak gyorsabb, kevesebb a memóriahasználat is. Viszont ahol eddig volt HSDPA ott már csak GPRS lefedettség van
. Ez fasza..
-
nVIPER
senior tag
válasz
gatto_ #20529 üzenetére
Én is hasonlóan jártam, éppen hívni akartam, amikor se kép se hang, kicsöng, felveszem semmi zaj, hang, semmi!. Na aztán rájöttem, hogy meghalt a T...
Akkukímélésre pedig nálam bevált módszer, hogy azokat a programokat (samsung Hub, olvasó stb stb) letiltom. Nálam bevált!
Pl: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest