Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz
Ghostman78 #48503 üzenetére
Arra jött ki legelőször az oroszoknál.
-
Logeeen
senior tag
válasz
Ghostman78 #46050 üzenetére
Úgy indítottam, viszont lehet, igazad van.
Más laptopon csinálom, lehet lassabb...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ghostman78 #45724 üzenetére
Ezt csak úgy lehet kivitelezni, ha visszateszel a rootolás idejére egy rootolható kernelt, mert az újra már nincs knoxfree root
-
válasz
Ghostman78 #45724 üzenetére
Nem vagyok profi ebben, de mivel senki nem akar válaszolni neked a profik közül, ezért gondoltam, ha okosat nem de hülyeséget tudok mondani
nekem is gyári a teló, de már odinnal raktam fel 4.4.2 verzióból 2 fajtát is, oda vissza, már 4x, de knox ugrás nem volt...
-
válasz
Ghostman78 #45721 üzenetére
Nem nagyon értem mi a kérdés!
Van most fent egy 4.4.2 ami gyárilag is volt? És most van egy frissebb 4.4.2?
-
zseko
veterán
válasz
Ghostman78 #43198 üzenetére
Az S2-höz decemberre vagy január végére ígérték az egyik kiadást, cirka 4 hónapot késett. Pedig rögtön megkapták amint a google kiadta.
-
borsodika
őstag
válasz
Ghostman78 #43198 üzenetére
Onnan, hogy a Samsung sosem volt az a kapkodós fajta sw téren és egyébként is ironikusan írtam. Pl S5 esetében októberre volt harangozva a 4.4.4 most november közepénél járunk és még mindig nem kapták meg.
-
Hency7
újonc
válasz
Ghostman78 #43054 üzenetére
Hát csak annyi hogy lefutattam,minden szép és jó volt rajt addig a pillanatig amíg be akartam kapcsolni a bluetuth-t mert azt már nem lehetett többet. Próbálkoztam factory resettel is de mindhiába. Fel kellett tennem egy új repartos romot odinnal.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Ghostman78 #43076 üzenetére
Mit értesz az alatt,h a Black Edition megjutalmaz egy 1-essel?
Nekem is feldobta ezt a frissítést még a legelején a telefon és ráfrissítettem. Mi baja lehet ettől a 4.4.2-nek? -
Zsolaf
addikt
válasz
Van már újabb is "changelist 3162654"
-
madkiller
őstag
válasz
Szerintem mivel, hogy szolgáltatói több bent a bloatware. Napokon belül kint a 4.4.4 egyes portálok szerint nov. 15. Inkább érdemes azt megvárni. Bár a samut ismerve az első bugos lesz a 4. frissítés környékén meg már egész jó
-
[P]laci
senior tag
válasz
a samu soha nem adott és még most sem publikál részletes changelist-et...
(#43053) Keem1: szerintem segíteni fog!
volt verzióugrás, szóval nem fog ártani a dolog!
-
barna73
csendes tag
válasz
Ghostman78 #42977 üzenetére
június végén?
Kernel-Version 3.4.0-2309103 Tue Sep 09 2014
[link]
tudom, hogy elírás csak én most ezt használom és az akku időm drasztikusan csökkent! -
Zsolaf
addikt
válasz
Ghostman78 #42137 üzenetére
Kezdetnek jó, béta még.
-
Arween
senior tag
válasz
Ghostman78 #40812 üzenetére
de a helium-hoz kell asztali gép kapcsolat nem?az nem jó céges gépemre nem enged semmit feltenni
-
lukoz
aktív tag
válasz
Ghostman78 #40567 üzenetére
T-s a teló gyári garival. Már vásárláskor regeltem a mysamsungba, sikerült is, megkaptam a plusz 2hónap garit.
Írtam a Samsungnak, hogy ilyenkor mi a szitu. Remélem összejön majd. :-) -
lukoz
aktív tag
válasz
Ghostman78 #40561 üzenetére
A vásárlás előfeltételeiRegisztrálja termékét az ÁSZF szerint a My Samsung portálonA garancia kiterjesztés csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott termékek vásárlásától számított 12 hónapon belül vehető igénybe.
Az én telóm tavaly júniusi és nem engedi hosszabbítani :-(
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ghostman78 #40532 üzenetére
Ezért nem hívnak engem, mert ti leterhelitek a rendszert :-) pedig úgy bezöldült a kijelző 2 széle, ilyenre még senki nem panaszkodott
-
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40512 üzenetére
Holnap reggel már jönnek is javítani.
Kiváncsi vagyok, mi lesz. -
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40507 üzenetére
Igen, amúgy makulátlan, fóliás, tokban tartott. Úgy vigyáztam rá, mint a hímes tojásra
-
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40493 üzenetére
Köszönöm szépen, megrendeltem a szervízt.
-
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40490 üzenetére
És mit írtatok a javítás igénylésre?
-
szasza87
tag
válasz
Ghostman78 #40392 üzenetére
Esetleg még!
Az NB9 romot rakd fel, azzal működik a towelroot aztán OTA-n vagy Kiessel befrissít NG8-ra! (a csc váltás factory reset-el jár!)
Én is így csináltam! -
migabi24
nagyúr
válasz
Ghostman78 #40392 üzenetére
Sajna nincs, könnyebb dolgod lenne ha szolgáltatós lenne a teló, mert azok a romok single csc-vel jönnek ki, az xeh csomagba meg rengeteg pc kód van és pont nem az xeh az alapértelmezett
-
proly01
őstag
válasz
Ghostman78 #39906 üzenetére
Igen,én is erre gyanakodtam.Este kikapcsoltam úgy töltöttem (már kb másfél hete nem volt kikapcsolva) és úgy néz ki ez megoldotta.Most 9 és fél óra alatt csak 3% ot merült éjszaka.
Szerintem az elfogadható,bekapcsolt wifivel,mobilnettel,ébresztővel és meg 9 kor hívtak is kb 2 percet beszéltem -
Nospa
tag
válasz
Ghostman78 #39591 üzenetére
reboot már megvolt, de talán az sd kari format megoldotta a problémát.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Ghostman78 #39574 üzenetére
Viszont ezekről az akkukról pozitívak a vélemények (katt a képre)
Még februárban rendeltem ilyen akkut S3-hoz, amiből aztán az lett, hogy a telót már eladtam ismerősnek, mire ez megérkezett, végül ugyanez az ismerős vette meg a telóhoz. Elmondása szerint hozza a gyári szintjét. Annyit még megemlítenék, hogy mivel az NFC antennája az akkuban van, így az ezzel az akkuval nem fog menni (S3-nál legalábbis ez a helyzet, S4 NFC antennája passz, hogy hol bújt el
)
Megjegyezném még, hogy ilyen akkukat árulnak itthon is utángyártottként 3.500 Ft-okért
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Ghostman78 #39572 üzenetére
Ránézésre egész szép, szálhúzott arany borítás (jó, nyilván matrica) ,de jól néz ki, kicsit megfogott a kinézete. Ha hozná a ráírtakat, akkor bevállalnám ,azért tájékozódom,hogy használ-e valaki ilyet.
-
válasz
Ghostman78 #39452 üzenetére
NG2 romon a towelroot nem megy ?!
-
silentkiller
senior tag
válasz
Ghostman78 #39055 üzenetére
Végig csináltam a root-ot + SU + SD Fix de ugyan ez a hiba :-(
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #39032 üzenetére
-
erzol
őstag
válasz
Ghostman78 #39025 üzenetére
Próbáld meg ezt.
Nekem 4.3-on működik. -
nfsu17
veterán
válasz
Ghostman78 #39025 üzenetére
a gyári beépített (saját fájlok) nem tud írni rá?
FrankMonzano
4.3 után többet fogyaszt, igen -
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
Ghostman78 #38536 üzenetére
Szia! Neked melyik szervízben cserélték? Nekem a szervizes azt mondta 2 hét bevizsgálás után 90% hogy nem fogja a samsung cserélni (Pedig még mikroszkóppal is csináltam képet hátha én voltam
)
-
Gyula84
veterán
válasz
Ghostman78 #38488 üzenetére
v2nél nincs jelzés
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #38488 üzenetére
Teljes mértékben.
-
nVIPER
senior tag
válasz
Ghostman78 #38426 üzenetére
http://www.samfirmware.com/ -on fent van már az új német rom, én is felrakom, eleget vártam már a XEH-re. Jó lesz a német is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #38023 üzenetére
Van esélye, hogy ennek az üvege is a fejemreessen, mert amint megjön majd a rendelt üveg és ragasztó eBayről állok neki kicserélni az üveget.
Bár most lesz loca és megragasztom egyből, remélem, nem esik majd le...
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ez most a feltevésedről jutott eszembe:
Egy volt lakótársam (szőke 18 éves picsa) amikor a faszijával beszélt telefonon, folyton csapkodta az S3-asát. Volt hogy a fürdőben a csempéhez verte. Nagyon durván Zuhogott a lakás. Volt hogy földhöz vágta, med csak úgy dobálta mindenfele. Egy idő után megadta magát a gorilla glas, de még úgy is működött.. Az érintést is vette.. xD
Enyhe düh-kezelési gondjai voltak. Csórikámnak lakbérre nem volt pénze, de az nem jutott eszébe, hogy eladja még épen a telót, ha már kurvára mindegy neki...
Bocs az offért... -
gerenda110
aktív tag
válasz
Ghostman78 #38030 üzenetére
ezen filózom én is
de szetem maradni fogok.
-
gerenda110
aktív tag
válasz
semennyit nem kellene ráfizetnem
-
norrberth
addikt
válasz
Ghostman78 #37526 üzenetére
Letesztelem köszi
-
doe2
tag
válasz
Ghostman78 #37207 üzenetére
Személyesen nem tudok bevinni,mert messze lakom.
Postával meg nem fogadják el. -
válasz
Ghostman78 #37170 üzenetére
megoldva...
-
atila4
senior tag
válasz
Ghostman78 #36213 üzenetére
S3-mat is egy évvel később vettem, mert sokalltam a kezdő árat. De ha most ezt eladom kb. 50-ezret kell ráfizetnem. Akkor csere lesz belőle
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #36127 üzenetére
Köszi!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ghostman78 #36109 üzenetére
Hogy vagy hol kéred ugyan azt a srácot? Hozzám is mindig ugyan az jön, de jó is mert nekem szimpatikus.
-
senior tag
válasz
Ghostman78 #36022 üzenetére
És helyszínen cseréltetted?
nem púpos, a keret se kopik, elég jó az enyém
De lehet bejátszok majd egy kva hamar lemerül adjatok akksit dolgot
-
senior tag
válasz
Ghostman78 #36019 üzenetére
most kivettem az akksit ,hogy megnézzem a szám stimmel-e a mobilon ténylegesen ,meg a jótálási jegyen, igen. Viszont azóta nem csinálja
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ghostman78 #35875 üzenetére
Bassza meg a ló!!!
Akkor csak a frissítéskor lesz jobb..
Végülis a jó oldala, hogy már tudjuk a baj okát. Kicsit megnyugtatóbb. -
sanyek2
senior tag
válasz
Ghostman78 #35866 üzenetére
Igen, a rom szám stimmel.
Beérve nagyvárosba van net, van hálózat. Azt hogy hogyan kell kapcsolat típust választani, még nem találtam meg. pár napja vettem akészüléket -
FrankMonzano
őstag
válasz
Ghostman78 #35806 üzenetére
Lehet ez is o volt
.
Mas : Nektek is sokat eszik az android rendszer ?
Kijelzo utan a 2. helyen van epp.
Regebben nem zabalt ennyit. -
tothl
addikt
válasz
Ghostman78 #35262 üzenetére
Aki műszaki cikket vesz ne siránkozzon.
-
zx6r
aktív tag
válasz
Ghostman78 #34567 üzenetére
Az az érdekes hogy nálam minden romnal eljatsza ezt 1 hét után.
-
KisBundi
őstag
válasz
Ghostman78 #34492 üzenetére
Ott a pont!
adamka36: a munkatársam is szidja a 4.4-et, mert szerinte sincs olyan jó mint a JB. Lassabb, a GPS is problémás és hogy semmit nem tud a memkarra telepíteni, szintén idegesíti! Ez nem az Android sara, hanem az samué! Ez bizony el lett kapkodva! -
Vikooo
addikt
válasz
Ghostman78 #34492 üzenetére
Pont ezt akartam irni! Negyed annyi mint barmelyik sportauto es jobban is megy
Amugy en Z1 Compactra szeretnem cserelni az S4 et ezzel az akkuidovel botrany nameg a tobbi hiba... -
zseko
veterán
válasz
Ghostman78 #33923 üzenetére
Az enyém landolt már földön is, meg is repedt a keret, ezért azt mondta nem cserélhető. Hiába hogy jóval később esett le. Az a vicc hogy hátlapot meg simán cserélnek mert leesett a betű, de keretet nem mert szar az anyaghasználat...
-
zseko
veterán
válasz
Ghostman78 #33911 üzenetére
És mi volt az oka a cserének?
-
szaboba2
tag
válasz
Ghostman78 #33785 üzenetére
Köszönöm a tanácsod
-
Vagany
őstag
válasz
Ghostman78 #33219 üzenetére
Én tudom mennyi a Next XL, azért írtam így, hogy csacsi nézzen utána, mielőtt megrendelné az S5-öt
Szerintem az S4 sem esett többet mint más androidos csúcs telefon szokott esni. Az android-nak és az androidos telefon gyártóknak van előnye és hátránya az iOS-sel és az apple-val szemben, de ami az android előnye, néha pont ugyanez jelenti a hátrányát is, nevezetesen az aktuális csúcstelefont nehéz a csúcson tartani sokáig, mert van konkurencia, van másik gyártó és ez egy részről jó, más részről viszont a használt ár pont emiatt esik gyorsabban minden androidos telefon esetében.
-
tothl
addikt
válasz
Ghostman78 #33219 üzenetére
Csak ironizáltam...
-
barna73
csendes tag
válasz
Ghostman78 #32149 üzenetére
ez fogad pillanatnyilag:
<ID:0/005> sbl1.mbn
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> sbl2.mbn
<ID:0/005> Komplett (írási) művelet nem sikerült.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/005> Removed!!
<ID:0/005> Added!! -
barna73
csendes tag
válasz
Ghostman78 #32149 üzenetére
Természetesen!
-
barna73
csendes tag
válasz
Ghostman78 #32142 üzenetére
nem, már szinte az elején!
-
flegga92
senior tag
válasz
Ghostman78 #32130 üzenetére
Na én is nyomtam egy tesztet win rarban, nekem nem ír hibán és gologolo hozzászólása alapján jó, így nem törlöm mégsem a linkeket.
-
borsodika
őstag
válasz
Ghostman78 #32127 üzenetére
Én a Sammobile-ról szedtem le még délelőtt és fel is ment gond nélkül!
-
gologolo
tag
válasz
A flegga által linkelt rom jó kell hogy legyen mert én azt telepítettem 2 órája és kifogástalanul működik.
Odin meg 3.09-es volt sammobile-ról. -
flegga92
senior tag
válasz
Akkor törlöm is a linkeket.
-
flegga92
senior tag
válasz
Ghostman78 #32116 üzenetére
Lehet hibásan jött le sammobileról. Sajnos én nem találtam semmi ellenőrzési lehetőséget crc,md5 stb amivel ellenőrizni tudnám. A felpakolással pedig várok egy kicsit amíg lesz hozzá knoxmentes root.
-
flegga92
senior tag
válasz
Ghostman78 #32109 üzenetére
Itt a Megás link. Remélem ez már jó lesz.
-
hashpoque
tag
válasz
Ghostman78 #31654 üzenetére
Én is észrevettem, hogy mintha picit többet fogyasztana a 4.4.2 (német), de én sokkal pörgősebbnek érzem.
Egyébként minden ROM felrakás után egy ideig mintha többet enne, aztán beáll.
Ráadásul a 4.4.2-vel Parrot autós kihangosítóval együtt is jobban működik a Bluetooth kezelés. Eddig még nem jelentkeztek vele a 4.3-nál előjött hibák. Elképzelhető, hogy itt is lesz vele BT gond, de a kb. 2 nap használat alatt eddig nem tapasztaltam. -
madkiller
őstag
válasz
Tegnap engem is szopatott az aksi szinte láttam ahogy esnek a % ok google play 60% on volt, meg vmi eddig nem szereplő folyamat is kiugrott 13% al, adatokat töröltem mindkettőböl és mai nap ezidáig 66% ra merült reggel óta.
-
nfsu17
veterán
válasz
Ghostman78 #31720 üzenetére
a germany nb8, ez meg nb9, nem?
-
borsodika
őstag
válasz
Ghostman78 #31656 üzenetére
Egyértelműen jobban kajál a 4.4 sajnos. Még a régebbi leak is amit én használok.
-
gatto_
senior tag
válasz
Várj egy pár napot, hátha beáll az aksi statisztika. Az új rom felrakásakor ez értelemszerűen nullázódott, és kell neki egy kis idő mire észhez tér. Legalábbis én ebben reménykedem.
Egy napja raktam fel a németet, és valóban jobban lemerült, de elég sokat nyomkodtam. Jóval három óra felett volt a kijelző használat.
-
borsodika
őstag
válasz
Ghostman78 #31611 üzenetére
Ha nem is az ssd-s mobilt de annál inkább 1 optimalizáltabb androidot.
-
madkiller
őstag
válasz
Ghostman78 #31605 üzenetére
Nyugi előbb-utóbb sztem lesz ssd-s mobil
-
torreador22
senior tag
válasz
Ghostman78 #31499 üzenetére
Nem vagyok főnök a főnök te vagy itt a fórumban ! És kifejezetten örülnék neki ha te nem segítenél!
Ezen kívül nem hiszem azt hogy mindenkinek tudnia kéne mi a szerviz menü főleg ha nem foglalkozik telefon mokolásal! És nem foglalkoztatott ez a knox állapot mivel tisztába voltam vele hogy soha nem volt mokolva, roomolva, rotolva és semmilyen módon piszkálva a telefon! De mivel mindenki ezen a knoxon remeg igy megnéztem de az az érdekes hogy azok az emberek remegnek a knox állapotán akik szét akarják roomolni a telefont!
-
torreador22
senior tag
válasz
Ghostman78 #31493 üzenetére
Nem koma flegma voltál amikor közölte veled az ember hogy knox 0:0 ezenkívül én nem kértem hogy te segits nekem de vegyél vissza mert kisodrotsz lehet hogy itt te vagy a kiskirály de normális hangnemben beszélj!
BARÁTOM
-
barna73
csendes tag
válasz
Ghostman78 #31174 üzenetére
Ghostman78 - a torrent miért szar?
-
trobi28
addikt
válasz
Ghostman78 #31151 üzenetére
Szerintem tőltsd le mégegyszet.Én is jártam már úgy hogy hibásan jött le egy rom,pedig elvileg nem lehetne de többször is belefutottam.
-
Gyula84
veterán
válasz
Ghostman78 #31045 üzenetére
4.3 van fent, appok nem érdekelnek mert azok nem sok helyet foglalnak viszont a játékok igen 1-2GB-tól hamar betelik
(#31046) Vikthor
32GB-ost találtam, de az 200k felett van meg ott a többi is drága...(#31048) madkiller
ezt tudom, ezért is írtam hogy vacakolni kell -
Gyula84
veterán
válasz
Ghostman78 #31042 üzenetére
hát nekem nem megy akkor sem pl. deus ex-et átrakom, majd átmásolom az obb fájlt és le akarja tölteni újra
(#31041) Vikthor
én se találok amúgy -
Maxentius
addikt
válasz
Ghostman78 #30999 üzenetére
Sőt, a Quick Glance sem működik. Elvileg vissza tudsz lépni NA5-re, de ezt majd okosabbak megmondják, hogy tényleg lehet-e.
-
Maxentius
addikt
válasz
Ghostman78 #30958 üzenetére
Van problémám, most épp kettő is: az egyik, hogy a Smart Stay ikonja csak néha villan fel (amúgy se ért sokat, de így aztán pláne...), a másik, hogy rendszerszinten nem működik a kijelzőkép forgatása, csak ott működik, ahol direkt így lett megírva az adott program.
-
Gyula84
veterán
válasz
Ghostman78 #30533 üzenetére
be se jön
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Ghostman78 #30461 üzenetére
Aláírom, de nem vagyok senki lábtörlője. Lehet normálisan hangnemben és stílusban válaszolni. Csak úgy válaszoltam, ahogy a másik is, abban a szerény stílusban. Lehet, hogy tud, de én is. Ja, és nem szoktam idióta hozzászólásokat írni.
-
Szatura
aktív tag
válasz
Ghostman78 #30194 üzenetére
lapozzunk, nem lényeges
-
Szatura
aktív tag
válasz
Ghostman78 #30173 üzenetére
látom résen vagy a piacon, vagy csak bevetted a fogalmazás gátlót?
-
válasz
Ghostman78 #30175 üzenetére
Előfizetésesről beszélünk!
Azt nem veszek mégegyszer használtan!
Egyszer már nagyon megjártam, mégegyszer nem kérek belőle! -
válasz
Ghostman78 #30173 üzenetére
"ha meg van számla, azon látszik hogy fix összegért vették, vagy részletre........"
Ja,és akkor mi van,ha nem fizeti a számláit...? Akkor is tiltják!
-
Maxentius
addikt
válasz
Ghostman78 #30116 üzenetére
Nem, az új bootloader miatt.
-
stnstn
tag
válasz
Ghostman78 #29859 üzenetére
Több mint három éve használtam droidon, előtte pedig pna-n. Sygic-re tértem át, teljesen jó és offline.
-
stnstn
tag
válasz
Ghostman78 #29848 üzenetére
Nálam 4.3 és 4.4 alatt is csinálta, hagytam is a fenébe áttértem másikra.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ghostman78 #29856 üzenetére
Ha esetleg meglesz a megoldás, velem is megoszthatod !
Ne tartsd magadban
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ghostman78 #29853 üzenetére
Akkor két lehetőség maradt, várni egy újabb verziót, vagy teljesen váltani !
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ghostman78 #29850 üzenetére
Már én is végigpróbáltam mindent, de semmi eredmény. Csinálok egy újraindítást és egyből talál műholdat
Ezt a "hibajelenséget" a 4.2 alatt nem produkálta.
-
válasz
Nekem a felbontással volt baja, GPS-t azonnal talált. (FNA5)
-
kengyel
nagyúr
válasz
Nálam ugyan ez van jelenleg, csak annyi eltéréssel hogy 4.3 alatt csinálja. Restart után már megtalálja.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Ghostman78 #29119 üzenetére
Értem, köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest