Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian7
tag
válasz
bulikavagyok #14950 üzenetére
Van egy samsung s4 (i9506), betört a kijelzője, kicseréltettem utángyártottra és azóta sajnos nagyon rossz a gps jele, lehet ezt valahogy orvosolni? Szétszedtem, de semmi problémát nem látok, próbáltam már alufólia darabot is a gps antennához tenni, az se vált be. Milyen egyéb ötletetek van esetleg amit megnézzek? közben az androidot is frissítettem gyári 5.0.1-re, vagy ettől lehet a hiba? Vagy van vmi gps kalibráció amit megpróbáljak?
-
emre33
addikt
válasz
bulikavagyok #31159 üzenetére
IT emberke vagyok, nap mint nap jönnek hozzám Androidos kérdésekkel. Lemaradotnak érzem magam.
Hát kell valamit vennem. December körül úgy gondoltam, várom már egy kicsit....
Így lett SGS5 a válaszott.Nokia N8 és Nokia 808 után olyan különbség lesz, persze S4-et nyomkodtam már, tudom mire számíthatok: Sebességre
-
emre33
addikt
válasz
bulikavagyok #31155 üzenetére
Hát, én majdnem biztos, hogy megveszem.
Ez lesz az első Androidos telefonom. Eddig csak symbián-om volt.Nekem nagy igényeim nincsenek:
Optikai képstabilizátor. 720p 120FPS, esetleg 480p 240FPS
Többi apróság már biztos: Cserélhető aksi, microSD bővíthetőség, LTE. -
Valaki1234
tag
válasz
bulikavagyok #24798 üzenetére
-
Valaki1234
tag
válasz
bulikavagyok #24794 üzenetére
Hát igen majd az új akksival pár nap múlva lesz ez érdekes, de egyenlőre ugyanúgy merül mint a régi (amikor még jóvolt)
Igazából az az érdekes nálam hogy teljesen mindegy hogy milyen extra funkció, szinkronizálás van be kapcsolva ugyanúgy merül. De még játék közben is. Mintha be lenne állítva az aksi idő konstans értékre és azt tartja bármi is fut -
b.bela1
őstag
válasz
bulikavagyok #24034 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ürítés után kicsit köhög. Net gyorsabb, de hamar visszatelik arra a szintre, ahol előtte volt. Úgyanúgy a többi tisztított alk. is. Ezután szépen kisimul a működés. Lehet, csak nálam. Én tegnap töröltem a tisztítót. Nem sok értelmét láttam.
-
válasz
bulikavagyok #24029 üzenetére
-
válasz
bulikavagyok #24023 üzenetére
elég csak az alkalmazáskezelőben megcsinálni.
Gizmo94; nem is az ő részéről írtam, hanem a sajátomról, hogy csak azzal lehetne indokolni, de azt meg nem szeretem.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
bulikavagyok #24023 üzenetére
Akkor valami más akadhatott be.
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #23885 üzenetére
Én ezt a kettőt szoktam variálni, mikor rámjön.
#23887) bulikavagyok Ha nagyon kell, talán lehet itt is.. S3-on még ment, de kipróbálom, ha kell, hogy S4-en is fut-e..
-
Goldmen75
őstag
válasz
Ez de qrva jó!!!!!
Még nem láttam
D
-
válasz
Nem rossz,de azért még várok
hátha lesz más is. köszi
-
b.bela1
őstag
válasz
bulikavagyok #22694 üzenetére
Belül már nincs leírva. Ott én még nem jártam. 0x1
-
b.bela1
őstag
válasz
bulikavagyok #22691 üzenetére
Alkalmazásokban knox ikon. Kék négyzet, közepén sárga pajzs,katt, telepít, katt van három ablak. Az ablakra katt.
gabe 123: az már a 4.3 amit telepíteni akar. Az már ugye knoxos.
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #22404 üzenetére
Pc visszaállításhoz elég egy root és Galaxy S CSC program a playből!
-
zlatan77
aktív tag
válasz
bulikavagyok #22343 üzenetére
Köszönöm.Megvan!
Le is töröltem.(#22348) b.bela1
Nem igazán értem mit szeretnél pontosan. -
válasz
bulikavagyok #22115 üzenetére
nálad visszásság van product code tekintetében, mint amikor valósan y, de nem volt gyári visszaállítás és látszólag még x.
független firmware alatt, ahol multi csc adott, amiben több/sok identitás adott, problémásabb a dolog. -
válasz
bulikavagyok #22036 üzenetére
a kies nem képes ilyenre, az eleve csak akkor kínálja fel a frissítést, ha nem módosított a rendszer, és firmware illetve product code tekintetében minden összepasszol.
pedig visszaolvasva azt látom, hogy járt azért néhány eltérő (nordic...stb) firmware is a telefonodon, persze ez alapban nem is lenne baj, de a kezdeti romokban más típusoknál is volt már ilyesmi probléma...
biztos van persze megoldás, csak mókolni kell vele; root, cscc...stb.caska1991; 4.2.2 alatt jellemzően korábban jött a hazai t-s (tmh), mint a független.
-
válasz
bulikavagyok #22033 üzenetére
akkor ott valami nagyon nem kerek, és az eltérő product code probléma lehet garis ügyintézésnél is.
van tippem, hogy mi okozza, az efs környékén kellene nézelődni. -
válasz
bulikavagyok #22024 üzenetére
menü alól is nyomd rá a vodás firmware alatt; beállítások -> fiókok ->mentés és visszaállítás -> gyári adatok visszaállítása!
-
válasz
bulikavagyok #22019 üzenetére
pedig a firmware részei jók, adott csc alatt csak vodás identitás van, a gyári beállítások visszaállítása után csak vodás lehetne a product code!
menü vagy recovery alól nyomod a gyári visszaállítást?
recovery esetén mind a két wipe lefut?zx6r; a viber is bekér - illetve ezután már csak szeretne - néhány olyan infót is a rendszertől, amihez amúgy nem sok köze lenne.
-
válasz
bulikavagyok #21896 üzenetére
szia,
szolgáltatós firmware verzió alatt csak és kizárólag adott product code érhető el, így bármilyen is volt előtte az érték, a vodás rom felhúzása, és az azt követő teljes nullázás után vdh lesz a product code.
Rengete; akkor meg pláne!
-
nederlanden
senior tag
válasz
bulikavagyok #21070 üzenetére
Most néztem.Ma nappalra kijelző 50%,médiaszerver 20
%,android oprendszer 14% stb.A wifi bekapcsolva folyamatosan mint a többi telefonomnál is.A hálózat csak gsm-en van. -
b.bela1
őstag
válasz
bulikavagyok #18730 üzenetére
Akkor jó lesz ingyéé is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #18114 üzenetére
Írtam, hogy többféle verzióban van. Vannak tippjeim az eredetére, nem zárom ki a közvetlen Samsung kötődést és kapcsolatot sem a háttérben, ami egy égbekiáltó patkányság, de több dolog gyanús...
tothl Annyira mint a gyárié biztosan
.. Kézbefogva nincs különbség sem szemre sem érzésre, maximum nagyon apró illesztési, de megnyomkodtam oszt' jó lett.
Sajna a "forgalmazója" nem engedte szétkapni, de ha sikerülne rávennem, referálnék a beléről..
-
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #18108 üzenetére
Hát ez valami brutál hihetetlenül durva.
Kiváncsi vagyok a kerete mennyire strapabíró.. -
kengyel
nagyúr
válasz
bulikavagyok #18116 üzenetére
Majd figyeld meg, szabályosan beírnak a topicba, hogy ez nem jó.......
És akkor esik le, clone a gép !
-
kengyel
nagyúr
válasz
bulikavagyok #18108 üzenetére
Komolyan mondom megtévesztő ! Amúgy árban nem is olyan vészes, a használhatóságára lennék kíváncsi
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #18103 üzenetére
Annál is inkább népszerű lesz, mivel van már itthon egy ideje, 60k körül megy. Íme egy példány de van mindenfelé bőségesen fekete és fehér is.
Spawn Hali! Hogy szolgál a kis ex One-om?
Látom, meg vagy vele elégedve, de azért vonz a Samsung.
Az ex S4-ed kiváló egészségnek örvendve üdvözöl innen a kezemből. -
kengyel
nagyúr
válasz
bulikavagyok #18103 üzenetére
Na itt kezdődik majd a kereskedelem, és sok ember átverése ! Sok ember megfogja venni
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #17435 üzenetére
Nincs, miért lenne? Nem lenne rá semmi okom.
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #17429 üzenetére
Nem tudom, hol van ebben a békétlenség. Maximum nem értetted az egészet. Én sem sértődöm meg rajta, pedig nekem is S4-em van, ráadásul szeretem is, azért van ez (is). Azzal, hogy a negatív észrevételeidet leírod arról amit használsz (nem úgy írtam róla bármit, hogy a kezemben sem volt) és nem emeled a mennybe, ha nem mondod, hogy a világ legjobbja, még kit sértesz meg? Ha véleményt akarsz formálni valamiről, akkor igen, ki kell próbálni, mert addig nem tudod a gyakorlatban, hogy milyen is. A második okfejtésedre: Ha van egy S4-re pénzed, akkor van másra is, mert lehet cserélgetni oda-vissza, majd eldönteni, hogy számodra mi a legjobb. Kiemelted a hozzászólásomból a kritikát az S4 kapcsán, de a dicséretet nem. Ha nem érted az adott hsz. lényegét csak beosztasz, arról nem én tehetek.
migabi24 Nem gáz ez..
Nem magyarázom el egyiknek sem, hogy amíg én tapasztalatot osztok meg, ami a saját tapasztalatom és úgy formálok véleményt, addig mások nem egészen ezt tették és csak ezért szóltam. Ha nem látják a különbséget, arról én nem tehetek, viszont szar napom se lesz tőle..
-
válasz
bulikavagyok #17376 üzenetére
Igen ezt elírtam, és köszi
-
válasz
bulikavagyok #16220 üzenetére
nem annak a függvénye, de egy ideje már amúgy is kevésbé jellemző a re-partition képes firmware - kivétel a szervizes forrás -, és ez nem véletlen...
anno, még az sgs és sgs2 idejében a sammobile - és elődje - is főként re-partition képes firmware verziókat nyomott ki, legalábbis azok voltak többségben, mára ez már megváltozott. -
Giovanny
őstag
válasz
bulikavagyok #16216 üzenetére
Az idén lesz 4.3 ?
csabám ha betartják
-
válasz
bulikavagyok #16211 üzenetére
az úgy érdekes, akkor érdemes lesz majd a későbbiekben tiszta alapot tenni a rendszer alá, ha egy új firmware felhúzására kerül sor.
-
válasz
bulikavagyok #16188 üzenetére
recovery alatt nem elég csak az egyik wipe elvégzése, mindkettő esetén viszont beáll a product code - abból is is látszik, hogy az egyik wipe után nem indul újra a telefon, csak a másik lefutását követően.
Szakiii, igen, lehet!
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #16188 üzenetére
Beállításokból próbáld meg visszaállítani a gyári állapotot.
-
válasz
bulikavagyok #16184 üzenetére
pedig a teljes nullázás után illene beállni a szolgáltatós értékre, hiszen a firmware csak azt a product code identitást tartalmazza.
menü alól ment a gyári adatok visszaállítása?EasyLife; van szundi lehetőség, beállítható, hogy milyen intervallumban és hányszor ébresszen újra.
-
válasz
bulikavagyok #16179 üzenetére
a szolgáltatós firmware felhúzása után kell egy gyári visszaállítás, hogy érvényesüljön a megfelelő product code.
silentkiller; külsős alkalmazások is okozhatják, de elsőre érdemesebb a memóriakártyás hibalehetőséget kizárni, mert az a jellemzőbb.
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #16179 üzenetére
Nem lett rosszul feltéve, csak éppen nem csináltál egy factory resetet, hogy beálljon a vodás pc-re!
-
válasz
bulikavagyok #16172 üzenetére
az opciók és a robot között írja ki, a sárga szövegben.
-
válasz
bulikavagyok #16169 üzenetére
recovery?
-
csabicska
senior tag
válasz
bulikavagyok #16007 üzenetére
Akkor kinek van?
MGG romban elvileg van. -
csabicska
senior tag
válasz
bulikavagyok #16005 üzenetére
-
csabicska
senior tag
válasz
bulikavagyok #16003 üzenetére
Knox sz@rságok megvannak?
Nálam nincs.
MGG -
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok #15839 üzenetére
Nem biztos. De mindent letakarít, az tuti.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok #15837 üzenetére
A kérdés csak az, hogy ha tolsz egy wipe-ot, a PC mire fog beállni?
Lehet jobban járnál egy repartos cuccal.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok #15834 üzenetére
Most mi van rajta, főzelék?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok #15831 üzenetére
MGG gyors lett, meg javították az ékezetes okosságokat is végre. Eddig hiába raktam unicode-ra, kérdőjeleket jelenített meg.
Lajki: MDM lesz az.
-
csutizs
tag
válasz
bulikavagyok #15475 üzenetére
Melyik alkalmazással lehet működésre bírni a belső hőmérőt?
-
kelemenkelo
tag
válasz
bulikavagyok #15475 üzenetére
Köszi
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
bulikavagyok #15407 üzenetére
S Advance beütése van
-
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok #15402 üzenetére
Sajna nem vagyunk sorstársak
-
dobolson
senior tag
válasz
bulikavagyok #14184 üzenetére
-
dobolson
senior tag
válasz
bulikavagyok #14181 üzenetére
Milyen launchert használsz?
-
szaboba2
tag
válasz
bulikavagyok #14140 üzenetére
Én nem tudom, de személy szerint nagy hasznát venném, ha pontos lenne (bár ahogy említettem, én még nem néztem meg, hogy az enyém mennyire pontos)
-
szaboba2
tag
válasz
bulikavagyok #14138 üzenetére
Értem és köszi. De ez azért nagy kár, mert így gyakorlatilag nem több mint egy marketing fogás... :\
-
Footballer
tag
válasz
bulikavagyok #13738 üzenetére
Igen, most hogy visszaolvastam latom, bocsi.
-
kengyel
nagyúr
válasz
bulikavagyok #12525 üzenetére
Igen ismerős a dolog. Egy közeli barátom be is ugrott egy ilyennek , nem ennél a típusnál azóta is rendőrségi ügy van folyamatban. Előre utalta a pénzt, és ugrott is. Aki ilyen szinten "tapasztalt", az nem utal előre pénzt .
(#12524) SanyikaDC
Én nem használok FB, azért zökkenőmentes ?
-
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #11293 üzenetére
miért ?
-
válasz
bulikavagyok #10077 üzenetére
néztem ilyesmi tokokat is (mm), tetszene is a fekete, több színű betéttel is van (kék, piros, sárga...stb), de csak két méretben van, és a nagyobbik is kicsi az s4-re.
Palesz191; nem kell két óra sem, nyomja a 2 amper.
-
Fang
aktív tag
válasz
bulikavagyok #10067 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
A csomag módosításnak, majd utána kérdezek, úgy láttam 10€-ért 1Gb-ra lehet upgradelni, az alap 300 megás előfizetést.
-
válasz
bulikavagyok #10074 üzenetére
én is azért írtam tatyót is, mert az már nem is kifejezetten tok, nem merev és kemény, de mindenhol a vastag és kemény bőr és társai anyagból készülteket nyomják, pedig már tényleg sok helyen néztem, még a nem hülyék nagy boltjában is, és ott van is kínálat rendesen, de semmi - számomra - jó.
vannak minőségi bőrtokok is dögivel, nem is vészes az áruk, csak ne lennének olyan merevek meg vastag kialakításúak, ráadásul a belsejük sem kifejezetten puha...
nehogy felhúzzam magam, és elővegyem az asszony hobbis varrógépét, meg keressem megfelelő anyagot, rettegj s4! -
phain
tag
válasz
bulikavagyok #10052 üzenetére
És arra figyeltél, hogy ne legyen semm ia zsbedbe ? vagy annyira nem mindig figyeltél a telefonra?
Érdekes, mert nem egy személy van itt aki nem használ semmit és semmi baj a telefonjának mint pl MunezXBK kolléga
Nekem 4 napja van meg a telefon, de még nem mertem zsebre tenniazt hiszem most elindulok valami belecsusztathatós tokot nézni
-
phain
tag
válasz
bulikavagyok #10036 üzenetére
"szervizzel még várok, mert nagyon gyorsan karcolódik a kijelzőm"
Azt hogy csinálod/csináltad?? -
migabi24
nagyúr
válasz
bulikavagyok #10033 üzenetére
Szerintem tök mindegy mi az, hívd ki a szervizest
-
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #9943 üzenetére
Esetleg egy fénykép a jelenségről sokat segítene.
-
válasz
bulikavagyok #9248 üzenetére
(f)ota is úgy ellenőrzi a szerveren, szóval marad az odin, vagy product code módosítás kell.
b.bela1; odin, ha frissíteni akarsz - valami korrekt verzióra.
-
válasz
bulikavagyok #9240 üzenetére
-
válasz
bulikavagyok #9240 üzenetére
Megnéztem, sajnos BTU. Gondolom azért nem frissít...
-
gusztyka
csendes tag
válasz
bulikavagyok #8026 üzenetére
Köszönöm megprobalom.!!!
Örulok h nem csak az en keszulekemben van a hiba. -
zx6r
aktív tag
válasz
bulikavagyok #7394 üzenetére
köszönöm
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok #7288 üzenetére
Így van. Max. 3 hónapos koráig lehet biztosítást kötni rá.
-
Logeeen
senior tag
válasz
bulikavagyok #7205 üzenetére
Mert ha csakúgy feltolsz egy másik régiós romot az nem garivesztés?
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #7239 üzenetére
2.90-vel is próbáltam annak idején, mikor még hivatalosan nem volt az S4 a támogatottak között és nullázta.
Viszont mióta frissült 2.99-re (hivatalosan is támogatott) azóta a status-t is rendbe teszi (elméletileg).illetve, hogy egy sima stock rom felrakása után nullázódik a számláló.
Ez ügyben nem tudok érdemileg nyilatkozni sajnos. Ki kellene próbálni!Gizmo94:
Kapanyél: Melyikhez kellene pontosan?
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #7234 üzenetére
Tegnap nulláztam vele a számlálót (és elméletileg a status-t is official-ba rakja)...
És megjött a hiéna (ng)
-
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #7213 üzenetére
Triangle Away progival lehet nullázni. Bár nem tudom hogy itt működik e már.
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #7226 üzenetére
Valószínűleg igen, el.. De ez egy képlékeny téma... Lehet cirkuszolni,mert ugye ők sem tudják bizonyítani, hogy te miket műveltél vagy nem műveltél. De imei nélkül becsattogni gariban azért nem egy sima menet. Egyébként ahogy kali is írta, nem kell azért ezt túlparázni sem, normál használat mellett nem gyakori az efs elszállás. Csak ugye Murphy.. windows.. etc. Én menteni szoktam, inkább csak ennyit mondok.
-
válasz
bulikavagyok #7226 üzenetére
a kies csak ráfrissít a rendszerre, így azzal elég nehéz úgy kinyírni a telefont, hogy a download mód sem legyen adott.
odin által és csak - gyári - pda állományos frissítéssel is ez a helyzet, csak a re-partition mód veszélyes - de ahhoz ugye több állományos firmware kell -, de akkor is csak néhány kritikus pillanat van. -
válasz
bulikavagyok #7220 üzenetére
a root könnyen eltüntethető, firmware verzióból hiába gyártói, a nem megfelelő régiós eszközölhet olyan változást - csc...stb -, amibe beleköthetnek a szervizben, bár halkan leírom, hogy nem nagyon szoktak, ha csak annyi a gond.
root -> efs mentés -> root eltüntetése!
azt is halkan írom le, hogy nekem sosem volt még lementve efs, de egyrészt csak gyári/szolgáltatós firmware verziókat húzok fel, másrészt nem ijednék meg, ha egy esetleges imei...stb visszaállításra lenne szükség.rolcsibácsi; anno, az s2 idejében az xda is kitette azt a letöltési linket, amivel elszállt az imei, aki elég gyors volt, letöltötte és felhúzta, az már csak a hibával szembesült, hiába írták le később többen is, hogy nem okés. arról nem is beszélve, hogy sokan írtak pozitív tapasztalatot is, hiszen nem minden régióban okozott gondott adott firmware, csak néhány eltérőben.
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #7213 üzenetére
Nem a főzött romtól ugrik, hanem root.tól, illetve a módosított kerneltől. Minek győzködjelek én pl. téged?
Én használom a telefonod, vagy te? Ha neked úgy jó és elégedett vagy, miért győzködjelek bármiről? Most nem írom, hogy pont leszarom, hogy rootolsz-e vagy sem, mert az illetlenség, de valójában ez a helyzet.Itt ez nem arról szólna, hogy győzködjuk egymást bármiről is...
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #7205 üzenetére
Szíved joga eldönteni, hogy lemented-e avagy sem.
Viszont azért csak megkérdezem már: szerinted az, hogy felteszel egy olyan romot itt Magyarországon Odin-nal amit nem Magyarországra szántak, az nem jár garancia vesztéssel? Pusztán kíváncsiságból érdekel csak -
válasz
bulikavagyok #7200 üzenetére
nekem nem fáj az a szolgáltatós csengő- és üzihang, de még az a néhány előre telepített alkalmazás sem, a műsorújság és az origo...stb még hasznos is, így azokat használom is.
vannak olyan előtelepítettek, amiket el is lehet távolítani, de nem foglalkoztam velük, mert nem hiányzik az a néhány megabyte a tárhelyből, de nem is futnak, így nem okoznak problémát.
a független firmware verziók sem feltétlenül teljesen tiszták, azokban is van/lehet előtelepítve néhány dolog, régió függvénye, hogy mik. -
tsuckware
tag
válasz
bulikavagyok #7200 üzenetére
Akkor ha jól értem te nem mentettél efs-t, és odinból felhúztad a MEA romot, és minden patent?
-
válasz
bulikavagyok #7195 üzenetére
kezd az lenni a tendencia - és nem csak samsung esetén tapasztalom -, hogy a szolgáltatós telefonok gyorsan kapják a frissítést, sokszor a függetlenek előtt. régebben ez fordítva volt.
a t-mobile pláne belehúzott, ezt már az xperia z esetén is megtapasztaltam, hogy a feleségem s advance telefonját ne is említsem, amire már régen kint a t-mobile jelly bean, a telenor esetén is régóta adott, a voda most dobta ki, de a független (még?) sehol! -
válasz
bulikavagyok #6395 üzenetére
Wipe Cache megoldotta. De továbbra sem értem...
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #6323 üzenetére
Nekem úgy kezdte, hogy még az első bekapcsolás előtt végigment egy csík, német szöveg, telepítette ezeket az alkalmazásokat és csak utána jött be az üdvözlő képernyő ahol a nyelvet tudom választani stb....
Annyit hozzátennék, hogy a mobilnet már az első indításnál is aktív volt és kommunikált valamit folyamatosan.#6327 Gabesz77: Akadásnak egyenlőre nyoma sincs, lilás mosódás is megszűnt, akárhogy állítom a fényerőt.
Nyomtál factory resetet? -
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok #6316 üzenetére
Nálam sincs, egy se. Cserébe akadás van.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #6316 üzenetére
Ezt raktam fel:
I9505XXUBMEA_I9505OXABMEA_DBT
nem hiszem, hogy csak nekem tette fel, ha mindenki ugyan ezt a romot szedte le samfirmware-ről.
Amúgy hál istennek engedte eltávolítani mindet.
Jah alacsony fényerőné is lilás mosódásnak nyoma sincs!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #6312 üzenetére
Köszönöm!
Nos végeztem én is az új rom telepítésével.
Eddig minden szuper, viszont mik ezek a német progik amiket felpakolt?
Ez nektek is meg van?
(Bild, HRS hotels, kaufDA, mytaxi stb...
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #6141 üzenetére
Én kiszoktam hagyni a kódos sz@rt.
Be írok 2x-3x rosszat, aztán alul kiadja a letöltő linket egyből -
Ateszpapa
addikt
válasz
bulikavagyok #6122 üzenetére
Köszi, akkor majd csinálok egy wipeot. Már ujrainditottam hátha beragadt egy app.nekem ez a 4. Toltesem csak.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #6125 üzenetére
Ez független rom? Kipróbáltad már?
-
válasz
bulikavagyok #6122 üzenetére
Bocs lejárt a szerk.időm.
I9505XXUBMEA német rom 29.05.2013 a bulid date! -ezek szerint majdnem egy hónappal későbbi mint az ME2!
Szerintem felrakom...
MunezXBK kb 10 töltés -
válasz
bulikavagyok #6048 üzenetére
Na nekem is KB ezek vannak, tényleg lehet, hogy már én misztifikálom túl a dolgot de ne lagoljon már egy ilyen telefon
Gizmo94-Tényleg csak 4 megapixeles a kamerája a HTC ONE-nak
Forrás -
zseko
veterán
válasz
bulikavagyok #6023 üzenetére
Én nem veszek észre drámai merülést. Viszont nem is tudom nélküle milyen lenne, lehet ki is kapcsolom és kipróbálom. Az S2-től még így is jobb.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok #6023 üzenetére
Akkor esélyes, hogy nálam is hasonló a helyzet. Sokkal gyorsabban merül eddig, mint előtte. Battery drain guru ez.
-
Vagany
őstag
válasz
bulikavagyok #5923 üzenetére
Nálam a 3,4 gigás .mkv videóval semmi gond nincs, csak a blue ray .m2ts 20 gigással. Milyen lejátszóval nézed, nekem az MX Player jól bevált.
fojtviki: vidd be a szervízbe ki kell cseréljék, a tartozékokra 1 év gar van.
-
Fang
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5399 üzenetére
Köszönöm szépen!
Hasznos olvasmány, a felmerülő kérdésekre is választ kaptam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest