Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, S4-hez keresnék gyári aksit, tudtok valami helyet ahol jó áron lehet kapni? És tuti eredeti. Köszi!
-
Bavid
senior tag
Akkor az én véleményem az 5.0-ról. Én még 4.3-ról frissítettem, ahhoz tudok hasonlítani.
Szerintem sokkal folyamatosabb a működés (animációk szép folyamatosak), több alkalmazás marad a memóriában, sokkal gyorsabban tudok köztük váltani, felület is sokkal szebb szerintem mint 4.3 alatt volt. Van néhány hasznos új funkció is.
Akku időben nálam kb 4.3 szintjét hozza. Összességében én elégedett vagyok, tudom ajánlani, (root hiányzik egyedül, de csak lesz megoldás, hogy knox ne ugorjon). -
Bavid
senior tag
Lolli alatt amikor van egy értesítésem (pl gmail) a záróképernyőn, fel lehet úgy oldani a telefont hogy egyből az adott appba ugorjon? Jó lenne ha menne...
-
Bavid
senior tag
4.3-ról lehet egyből 5.0-ra frissíteni odinnal? Nem okoz gondot?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok használ valaki itt GPE rom-ot, vagy Cm12-t, vagy valami hasonló AOSP rom-ot?
-
Bavid
senior tag
válasz
Don't Panic #43401 üzenetére
Most is így van...
De egyébként szerintem se jó megoldás. -
Bavid
senior tag
Az mitől lehet hogy a akku infónál folyamatosan bekapcsoltnak írja a GPS-t, pedig ki van kapcsolva (google settingsben is le van tiltva a hozzáférés)
-
Bavid
senior tag
válasz
sz.z.csicsi #41930 üzenetére
USB csatlakozó hiba, szervízes kb 5 perc alatt megcsinálta.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok a helyszíni javítást hol lehet lemondani, ha véletlen rossz készülékre hívtam ki (ugyanúgy S4 csak nem a rossz)? Még nem hívtak fel, meg semmi, a honlapon ez van "Ehhez a készülékhez helyszíni javítást igényelt Státusz: Új igény", de nem találom hol lehetne lemondani.
-
Bavid
senior tag
Ma betévedtem ebbe a menübe és kicsit elcsodálkoztam, régen kb 2 naponta kikapcsoltam/újraindítottam a telefonomat, az S4-et több mint 2 hónapja nem
Semmi probléma nincs vele, 1x nem fagyott le. Tényleg durva. Egyszer se jutott eszembe hogy most ráférne 1 újraindítás. Szomorú hogy a 4.4-ről nem azt hallom hogy ilyen szép stabil lenne (na majd talán az L)
-
Bavid
senior tag
-
Bavid
senior tag
válasz
FrankMonzano #35327 üzenetére
Valamennyit vastagít, de szerintem csak jobb lesz a fogása a telefonnak, egész jól is néz ki, plusz tényleg nagyon jól véd, haverom ebben ejtette le kijelzővel lefele betonra kb 1,2 m-ről és semmi nem történt. Van olyan 0,3 mm-esem is, de azzal az a baj, hogy alul meg felül nem védi teljesen a keretét a telefonnak
-
Bavid
senior tag
válasz
bébi67 #34999 üzenetére
S4: Szerintem szebb kijelző+nagyobb, jobb filmezni, játszani (van ONE családban, úgyhogy láttam már párszor együtt a kettőt), jobb kamera (picit visszaolvasol, pont linkeltem egy tesztet), nagyobb akku (tovább bírja és cserélhető is!), micro sd miatt több tárhely, sokkal jobb garanciális szerviz (kijönnek, megcsinálják helyben akár, one topicjába nézz be, elég sok probléma van a szervizeléssel).
One: Fém külső (bár e miatt sokkal jobban látszódik rajta a használat, kopnak a feliratok a hátáról), Sense felület szvsz szebb mint a samué, (bár ez orvosolható launcherral), külső hangszóró jobban szól.
Kb ennyi jutott eszembe most hirtelen.
-
Bavid
senior tag
válasz
Tirexi #34979 üzenetére
Ha megnézed ezek régi cikkek/fórumok, új verziók már messze nem merítik vészesen a telefont, én kb csak azon írok üzenetet, mégis akku használatban kb 1%-ot ha fogyaszt.
Más: Újabb kamera teszt S5-el, M8-al, elég jó a helyezés
-
Bavid
senior tag
-
Bavid
senior tag
-
-
Bavid
senior tag
Annyi pozítivum talán lesz számunkra, hogy sokan inkább az S4-et fogják venni és ezért nem esik majd annyira az ára.
Gizmo94 megelőztél
-
-
Bavid
senior tag
Akinek nemtetszik a csúszós hátlap pillantson rám hardveraprón
-
Bavid
senior tag
Na elvileg elkészült a knox reset, csak kicsit drága a gép maga.
-
Bavid
senior tag
Érkezett ma 2 aksi S4hez, XDA-s vélemények alapján választottam, 3500mAh kapacitással hirdetik, a valós 3000 körül van, (tehát azért gyárinál 15-20%al jobban teljesít), novemberben rendeltem még, úgyhogy le is mondtam már róla, és vettem közben egy másikat, úgyhogy esetleg valakinek nem kell? 2 pót aksi+ töltő 5000Ft.
-
Bavid
senior tag
válasz
EasyKnight #28835 üzenetére
Le lehet tiltani az alkalmazás kezelőben
-
Bavid
senior tag
Úristen, ez a helyesírás, meg beszédstílus.. Egy kis pihenés azt hiszem nem fog ártani nekem a fórumtól távol.
-
Bavid
senior tag
válasz
oratovszki l #28768 üzenetére
Igen, pl van-e rajta download mód? Hangerő le+powert kell nyomni egyszerre hosszan. (Kikapcsolt állapotban).
Műanyag az mindenkinek ne izgulj.
-
Bavid
senior tag
Kicsit csalódott vagyok üzemidő tekintetében, ma sokat kellett várnom: 3 óra kijelző idő, ebből 2,5 óra játék (Assasin's Creed) és 20%-on van
, telefonálás egyéb nem nagyon volt. Nektek is ilyen ez? Energiatakarékos be van kapcsolva.
-
-
Bavid
senior tag
válasz
pixelblondie #27755 üzenetére
Rott kell hozzá és van marketen program.
-
Bavid
senior tag
Ennnyit a knox-ról, de jó is hogy van nekünk.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Van egy felesleges ilyenem innen:
Nagyon jó minőségű, tökéletesen illeszkedik, vadonat új, fehér színű, akinek elege van a sima hátlap csúszósságából, ajánlom! Akit érdekel keressen meg privátban. -
Bavid
senior tag
Sziasztok szerintetek ezzel működik tényleg a view cover funkció? Csak mert én úgy tudtam hogy a hátlapon van egy érzékelő ami kell hogy érintkezzen, ami után a telefon tudja h most S view cover van rajta, és azért kapcsolja be ezt a funkciót csak. Ennél meg ha jól látom a hátlapra kerül ez rá. De viszont leírás szerint működik.
-
Bavid
senior tag
-
Bavid
senior tag
válasz
RAID 2 #25241 üzenetére
Itt egy teszt, kb felére csökkent a jelerősség
-
Bavid
senior tag
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, aki ilyen üveg lapot használ a képernyő vélelmére, meg tudja mondani hogy a gloves mód működik e? (kesztyűben tudjátok e használni a telefont?)
-
Bavid
senior tag
Köszi, ezt sajnálom, tuti root még nincsen mi, ami nem ugrasztja a számlálót? Note 3-ra ha jól emlékszem már van.
Szakiii: neked is köszi, igazából csak a képernyő indokolatlan elrepedésétől félek (amiről van ugye külön topic is), de akkor remélhetőleg megoldható garanciában a javítás.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, tervezek egy S4-et venni, az utóbbi időben olvasgatom a fórumot már, és pár dolgot szeretnék ha segítenétek letisztázni bennem:
1) Ha veszek mondjuk telenornál egy S4-et és mondjuk remélhetőleg nem knox-os firmware van rajta még, akkor jól gondolom h pakolgathatok GPE romokat Cm-et mindenfélét (kivéve zárt bl-est rá) és ha valami gáz van visszarakom az eredeti 4.2-es romot, akkor garancia megvan (nyílván triangle away után)?
2) ha frissítek hivatalos 4.3-ra (vagy eleve azzal kapom), akkor nem tudok utána Cm-et meg egyebeket telepíteni? Azt vágom hogy know warranty 0x1 lesz, de tegyük fel ez nem izgat.
Köszi előre is! -
Bavid
senior tag
A tartozékokról jó lett volna írni egy kicsit, hamár ennyi hangsúlyt fektetett bele a samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest