- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
samu496 #40882 üzenetére
Hidd el, mindenki megszívta eddig, aki bárhová vitte, botrányos dolgokat művelnek a szervizek. Kis segítség: ha nem akarod otthonra kihívni bármely ok miatt, hívhatod az ország területén bármilyen címre, nem kell a sajátodra. Annyi a lényeg, hogy egy asztalt meg széket biztosíts, ahol szerelhet. Tehát pl. bármelyik haverodékhoz is megrendelheted, csak légy ott az adott időpontban telefonostól.
Nagyon nagy hiba volt jegyzőkönyv nélkül átvenned a lepusztított telefont, mert így nem lesz egyszerű bizonyítanod, hogy nem te élted le. Egyébként így sem lesz gond, a háznál javító szervizesek általában mind rendesek, segítőkészek. Ha még egy éven belül van, mindent cserélnek szó nélkül, új akku, hátlap, ajándék fólia, stb. Ha túl van egy éven, akkor sem lesz gond szerintem, de akkor a tartozékok, akku, töltő, fülhallgató, kábel, stb. már nem garisak, csak a telefon. -
mogyesz
aktív tag
válasz
samu496 #40877 üzenetére
"utána visszakaptam kopott kerettel (durván, látszot a fehér műanyag nagy felleten) és csíkos kijelzővel..és újraindulgaott"
Na, Én itt vetettem volna fel egy jegyzőkönyvet, és panasszal éltem volna a megfelelő szerveknél, és a Samsung is kapott volna a panaszlevélből.
De minek a prémium szerviz???
Nekem eddig SGS2-nél volt tapasztalatom velük, korrekt, gyors, precíz, és mindent a szemem előtt csinált a szervizes... Egy cm-t sem kellett utána járnom....
-
Gizmo94
veterán
válasz
samu496 #40879 üzenetére
Lehet, hogy tévedtél. Ha nem élsz a Samsung által részedre biztosított prémium garanciális szervizszolgáltatással, mert te úgy ítéled meg, akkor erről mit lehet beszélni?
Hurcolásztad jobbra-balra, ahelyett, hogy a mysamsungon megrendelted volna a háznál javítást, és elégedetten dicsérnéd most a Samsungot. Ezt a problémát magadnak generáltad sajnos, kb. ezerszer van leírva itt a topikban is, hogy mi a teendő. még mindig nem késő, amint írták, hívd ki-rendeld meg a prémium szerviz háznál javítását. . Ha meg nem fér bele az idődbe, akkor amint írtad, dobd ki azt a trágyát. -
scapegt
őstag
válasz
samu496 #24880 üzenetére
Meg van már a megoldás. A hülye kijelző lezárás csinálta. Egyébként sem szeretem, mindig ki van kapcsolva, csak most tetszett, hogy átírtam a feliratot rajta és hagytam, de már kikapcsoltam és ugyanúgy megmarad a PVZ 2, mint korábban, nem dob ki. Ezen túl viszont azt kell sajnos mondjam - csak hogy szaporítsam elégedetlenségem okait - hogy szinte játszhatatlan sok zombinál a PVZ 2. Előtte is akadozott, de ez már túlzás, olyan, mintha kb. 10-15 fps-sel menne
Valamit csak csináltak szoftveresen is, csak az a baj, hogy most még lassabb, mint volt.
mkoch820: Az a baj, hogy a kijelző ismételt csíkosságát nem jeleztem helyszíni javítás kérésekor, szóval azzal nem is fognak most már foglalkozni gondolom jövő hét kedden. Megemlítem majd, de amikor kint járt a szervizes a héten, az sem látta a csíkokat. Meg kellett neki mutatnom azt a fotót a kijelzőről, amit ide is belinkeltem kb. 2 héttel ezelőtt. Aztán amikor meglátta, nekem úgy tűnt, hogy látott már ilyet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
samu496 #16890 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást. Igazából március óta iPhone-t használtam (az előtt android), és az IOS úgy megtetszett hogy azt mondtam más nem kell. Viszont most eladtam a 4S-em míg normális áron ellehetett, így gondolkozok most lehet váltok valami másra. Az a baj ha veszek egy i5-öt nem ad annyi újdonságot a 4S-hez képest, ezért gondolkozok kipróbálok valami komolyabb androidot.
Amúgy ha pl Note2-vel össze kellene hasonlítani a S4-et a méretüket leszámítva, mit lehetne elmondani? Csak azért mert van a családba egy Note2, annyira nem ájultam el tőle, bár a nagysága miatt már alapból nem szimpatikus.
(#16882) frigoo: Köszi az infót.
-
-
csabám
addikt
-
-
Vagany
őstag
válasz
samu496 #12759 üzenetére
Tudtommal a Telenorosokra nincs még, csak azokra a korai készülékekre amit a Telenor a legelején el kezdett forgalmazni és gyárilag független magyar XEH-val adták ki, azaz fizikailag megegyeznek a sima magyar független készülékekkel, jogilag nyilván nem, nekem is ilyen Telenoros XEH-ra jött meg az OTA frissítés.
-
-
Sz.Miki
őstag
válasz
samu496 #10139 üzenetére
Én azért vettem ezt a telefont mert tetszett, nem mindenféle külsős gyártó termékét akartam fogdosni meg nézegetni, nem szerettem volna tankot építeni belőle.. ez egy vicc, hogy ilyen használat mellett ennyire sérülékeny.
Nálam ebbe az árkategóriába ez már nem fér bele... -
tothl
addikt
válasz
samu496 #9454 üzenetére
Nekem nem fakul hanem egy kicsit rozsaszines arnyalatot olt, ha tok feherrol van so akkor meg hidegebb, kesetet. A vonalat csak nagyon vajt szemmel latni.
Olyan mintha ket panelbol lenne osszerakva es az egyiknek mas lenne a szinbeallitasa mint a masiknak.
Teli atom alapszineknel RGB nem latni semmit...azok jok....
-
kengyel
nagyúr
válasz
samu496 #9388 üzenetére
Az tökéletes ,és mutatós is . Kicsit gyorsan akartam bevédeni a masinát, és ez lett belőle
(#9390) samu496
Én nem mondhatom el ,hogy védi a kamerát.
-
kengyel
nagyúr
válasz
samu496 #9378 üzenetére
Ilyen lenne ? Mert ez baba
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest