- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
2008Kft
tag
válasz
ThorsHUN #11291 üzenetére
Szia! Hát azért szerintem veri a ONE kameráját, főleg ha tud az ember vele fotózni, még a sorozat felvétel is jó képet csinál. Az exponálás már szerintem megoldva, én nézegettem a ONE kameráját, és nem vagyok elájulva tőle...az is olyan mint a Sony fejlesztés, igazából semmire nem jó...de tényleg ízlések és pofonok. Nekem a kamera fő szempont. Így az S4 mellé esett a választásom, gyorsaságra lehet kicsit jobb a ONE, de másban semmivel sem, no meg hát HTC...én idáig iPhone párti voltam, innen váltottam s4-re de nem bántam meg, mindenben jobb.. (i5)! 3db kamera appot használok, gyári, a 4.3-asét valamint a ProCapture, módosításra meg a Perfectly Clear-t. Így tökéletes az összhatás.
a samu szervizről meg annyit, hogy hibátlanok!!!Azért már megéri őket választani. Ha akarsz S4-képeket szólj. Gondold át alaposan
a kijelző meg hát, nem tudom miről beszél mindenki, szerintem hibátlanul lehet látni MINDIG...én látom legalább is, úgy hogy most egy tükrös fólia van rajta. Ha mattot veszel az még jobb. Bár az torzít rendesen, de jól látható.
-
-
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #11211 üzenetére
Bizalmi alap. Jogilag semmire nem jó, csak arra, hogy odamész címre ha gond van, és ha nem adja vissza a vételárat, max kihúzod a belét a lakcímen. Nekem eddig ezzel sosem volt gondom, bár a pacekomra minden rá van írva, és aki ennek ellenére megírja, hogy ezt közlöd vele, ott nagy valószínűséggel nem lesz gond.
Nexus 4-nél jártam úgy, hogy az eladó semmilyen adás-vételit nem akart írni, mert nem adja ki az adatait. Mondtam neki, semmi gond, akkor buktad az eladást. -
Tirexi
addikt
válasz
ThorsHUN #11211 üzenetére
Én annó írásos letiltás elleni garanciát kértem az S3 vásárlásakor úgy, hogy figyelmeztettem az eladót ha ebből valami lesz akkor hatósághoz fordulok és bizonyítani tudom ezzel a papírral a dolgokat.
Ez azért még mindig jobb mintha semmi nem lett volna.
Volt már olyan aki többet nem írt vissza PH-n soha ugyan ilyen dolog miatt amikor leírtam neki ezt. Aztán láttam, hogy nem rég kivágták az oldalról csalás miatt.
Szal ott már nem a szolgáltató lesz a behajtó hanem kap egy kis rendőrségi rásegítést csalás miatt.
De persze ez akkor sem tántorít el mindenkit a csalástól, de még is nyugodtabban alszok egy ilyen papírral a kezemben. -
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #11132 üzenetére
Nem hinném hogy rossz vásárt csinálnál a One-nal. Frissítést illetően már 4.2.2 járnak, szóval nem igazán vannak lemaradva. Nem is maradhatnak le, össze kell kapniuk magukat, support szinten is, mert tényleg nem lesz épeszű ember aki vegyen HTC-t. Ha ebből indulunk ki, és miért ne tennénk, akkor ez akár még jól is jöhet a One tulajoknak. A One S supportját érő kritikák is megoldódni látszanak, mert úgy néz ki mégis lesz frissítés. Nagyon nem ugrálhatnak, mert az egész ágazatot bukni fogják. Tehát a papírforma azt mondja, össze fogják kapni magukat, mert nincs más választásuk, és nem tehetnek meg olyat, hogy egy One S-re 1 év után azt mondják nincs frissítés. One esetében ez még inkább kényes kérdés.
-
kengyel
nagyúr
-
válasz
ThorsHUN #11132 üzenetére
a one, xperia z...stb akciós most, pláne domino csomagban; link
ejj, de ráéreztem egy bő hónapja, hogy eladós az xperia z, a mostani domino ár környékén adtam el, ráadául én még a drágítás előtt vettem, viszont most alig adnának érte valamennyit...
volt akciós az s4 is, aztán felnyomták az árát, de lesz még olcsóbb, valamikor... -
Dare2Live
félisten
válasz
ThorsHUN #11090 üzenetére
BMF4 ez a legujabb Ts.
Meghallgatnád nekem? 99% akár youtuberól is jó csak max hangerőn és elég az utolsó 2perc. [link]
szerk: Tényleg eltünt az új rommal egy rakás szám alól a pattogás de másoknál meg rendszeren lehet hallani. Persze nem csendes környezetben közepes hangerőn hanem amikor kell a amx hangerő.
-
válasz
ThorsHUN #10961 üzenetére
szia,
függetlnere pedig az xxubmea.
Szelley; arról nem is beszélve, hogy a jelly bean több ramot is lát/kezel az s advance esetén, és a adott rendszer alatt már a kétmagos proci is rendesen lekezelésre kerül, nem úgy, mint a gingerbread esetén.
nagyon is tűrhetően fut a jelly bean adott telefonon, hiába csak 768 megabyte ram és 1 gigahertz dual core proci.
akik ilyen vagy olyan okkal visszamennek gb alá a telefonon, azoknál nem a jb a hiba forrása... -
válasz
ThorsHUN #10524 üzenetére
nem szabad elfelejteni, hogy a s4 li-ion, a one pedig li-pol akkumulátorral rendelkezik!
mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai egyaránt, de amiért a one esetén óvatosnak kell lenni; a li-pol kevesebb töltési ciklust bír! persze előnye is van, azonos térfogat mellett, több kakót képes nyomni mint a li-ion! -
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #10524 üzenetére
Az a 13g tényleg nem sok, de valahogy S4 könnyebbnek hatott. Lehet a formája volt az ami zavart futás közben, és nem a súlya. 1 biztos. S4 karpántban kényelmesebb volt. Azt nem tudom mitől, de valószínűleg akkor nem a 14g miatt.
Nem hiszem hogy 2 éves ciklusban bármi gond lenne a gyorsabb töltésből adódóan. Ki van ez találva.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ThorsHUN #8130 üzenetére
nem bantam meg a cseret, csak ez sem tetszik, varok valami normalis telora vagy romra. lehet hogy a nexus sem egy nagyagyu de konyorgom fele aron van.. es mellesleg sokkal szinhubb a kameraja, es gyorsabb mint ez. nemtudom a one valamiert nem tetszik, nem lehet boviteni a memoriajat, de az meg oke, de a htc hibak mint hogy lassan tolt, nem erzekel rendesen a touch gombsor stb. talan feketeben nekem is tetszene de akkor is aluminium es konnyen serul, nemtudom, lehet ha huzamosabb ideig is kiprobalnam akkor megbaratkoznek vele de igy hogy mindig csak nezegetem es nem mindennap hasznalom nem jon be, meg ennek az arabol mar aligha tudnek egy ujat venni. (kb 350-400fontert mennek itt most az s4ek, 600ert vettem)
amugy ha sirok vmiert az nem azert van mert i5 jobb volt, csinalhatnek osszehasonlito tesztet csak lusta vagyok de rengeteg aprosag van ami miatt elegem lett az iosbol. persze hianyoznak is belole dolgok, de kapok annyit az androidtol hogy egyelore megtartsam, aztan ki tudja mit hoz a jovo, amugy is szeretek valtogatni mert megunom egy ido utan
-
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #8108 üzenetére
De egy izgő mozgó gyereket lehet nem mobil fényképezővel kellene akkor fotózni, és a telefont ekézni e miatt.
Kell venni egy középkategóriás DSLR-t az ilyen mutatványokhoz, amikor pedig a "pillanatot" kell megörökíteni az otthontól távol, és csak S4 van kéznél, örülni kell hogy egyáltalán meg lehetett örökíteni az adott pillanatot. Nálam is volt olyan hogy 6-7db szinte egyforma képből 5-öt töröltem, de az az 1-2db jó lett.
Ezért én már rutinosan eleve többet csinálok, és utána leválogatom.(#8109) Muffi
Ezt most csináltam, szóval nem láthattad 4x. De ha ennyire jó megfigyelő vagy, hogy a két kép között nem látod a tartalmi különbséget, akkor mi alapján fogod megállapítani a részletekből melyik hogy sikerült?
-
Bilux
veterán
-
ferrari1
őstag
válasz
ThorsHUN #7166 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom a korábbi rom verziókkal csak az MEA-val, de eddig nem volt ilyen jó kamera egyik mobilomban sem
, pedig nem csak 1 volt nálam. PW808-am nem volt.
Vertigo: Az egyik kedvenc appom a távirányító lett. Teszi a dolgát mindennemű fagyás nélkül. Kamera sem fagy, nem lép ki. Nálad valami gond lehet ennyi hiba láttán.
MunezXBK: Igen, lehetne gyorsabb, de úgyis javítani fognak még rajta biztos vagyok benne.
-
válasz
ThorsHUN #7139 üzenetére
engem sem zavar a lila betű, hiszen ha gyorsan görgetek, akkor közben nem olvasom végig.
az a lényeg, hogy a többi probléma nem adott!
én is a régebbi firmware verzióval hoztam még el a t-től, egy napig úgy használtam, mert csak másnap hajnalban jött le megszakadás nélkül az újabb firmware, de aztán ment rá a teljes nullázás, majd fel az újabb firmware, ismét teljes nullázás, végül belakás, és örömmel használás. -
válasz
ThorsHUN #7129 üzenetére
a t-mobile utolsó firmware verziójával kapcsolatban merem mondani - pedig az még nem "b" csak "a" -, hogy csak a lilázás adott - de ez nem olyan nagy probléma, más táborban külön látványosságnak adnák el -, a többi okés!
nem is olyan utánhúzás ez, hanem a betűk színe változik fehérről lilára, a gyors görgetés alatt. -
joe357
tag
válasz
ThorsHUN #7044 üzenetére
De. pl linkelt itt valaki egy fekete háttér mellett kék csík jobb oldalt. Mivel itt ledek világítanak és feketénél egyszerűen nem kapnak vezérlést így a kék csík csak akkor világíthat ha a kijelző vezérlő meghajtja ezen pixeleket, ergó nem a kijelző égett be hanem max a vezérlő makkant meg. Ilyen ilusztrált tényleges beégést csal az lcd tud, mert ugye ott a fekete jelenti a teljes vezérlést és a fehér a kikapcsolt pixeleket.
-
zack
nagyúr
válasz
ThorsHUN #6284 üzenetére
Hát...Én ezt pontosan tudom, Sennheiser IE8 + FiiO E11 + Sony SWZ-S618F tulajként.
Kipróbálom majd IE8-cal mit produkál.
(#6288) Cyberpunk
Nem biztos hogy ezt vettem volna, de visszalépni nem akartam, és nem volt semmi más ami szóba jöhetett mint alternatíva. Note2-öt szerettem, de fél év után eladtam, majd a Nexus 4-ben csalódtam. HTC One túl van árazva, és sok a gond velük, Sony Z gyatra aksi, szóval nem volt más, mint az S4 ami az előrelépést illeti.
Meg azért a Premium garival nyugodtabb is vagyok. Pl a Sony Z-n 3-4 hetet ül a Sony szerviz...Ilyen telefon ebben a kategóriában nekem nem kell.
-
vick33
tag
válasz
ThorsHUN #6188 üzenetére
a lag az első szoftverrel gáz volt az i9505-ön. Az ME2 frissítés rengeteget javított(csak az animációk laggoltak amúgy a többi dologgal nem volt gond). A mai MEA megszüntette az animáció akadásokat. Visszaállítottam az animációt 1x-re és egyáltalán 1 döcögés nem volt reggel óta 20 program megnyitva váltogatás, bezárás satöbbi.
letöltöttem egy fekete képet bementem egy teljesen sötét ablaktalan pincébe, felcsűrtem a fényerőt beraktam a fekete képet teljes képernyőre és sehol nem látszott semmi:-) 100% fekete,valamit a lila izé és teljesen megszünt alacsony fényerőn is.
Ezzel a szoftverrel kellett volna kijönni és akkor senkinek nem lett volna panasza:-) -
-
Max_218
tag
válasz
ThorsHUN #5149 üzenetére
azhogy lehetséges? átvertek volna? mert amikor vásároltam még vaciláltam hogy megvegyem,-e vagy ne. és közben elugrottam pénz-t kivenni .addig a csaj beállitgatott dolgokat és jött még aznap ilyen ,kérdőiv féle. hogy mennyire vagyok elégedett a vásárlásommal. de Shazam,mcm,utasbiztositás,virusirtó chrome, dropbox google earth alapból rajtavoltmár mikor kihoztam.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ThorsHUN #5046 üzenetére
Akarmilyen tvd van elony ha az s4et veszed hisz a oneban nincs infra.
Spawn: ja sajna egyszer mar vissza is akartam kuldeni mert fel hangeroig se tudom kihasznalni mert jonnek a szomszedok mindenhonnan, de szerencsereca minosege is jo ugyhogy megtartottam csak le van veve majdnem tokig a bass meg a hangero is
El kene koltoznom egy tanyara vele. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ThorsHUN #4684 üzenetére
nincs elköszönés...csak most másik telefont próbálok ki, amire lesz 8 napom (internetes váráslás lehetősége)
de, ha már utaltál arra, hogy mi az ami nem tetszik a one-ban, és minden képen írnom kellene valamit, akkor: kamera, (fényképező és videó is) kijelző, (számomra túl szürkés) akkuidő, (sIII-tól gyengébb) zárt bootloader lenne az, amit ellenérvként megemlítenék. -
válasz
ThorsHUN #3263 üzenetére
S2-m volt az S3 kimaradt az életemből, viszont volt 4 magos telóm az S2-t egy HTC one X váltotta, na az tényleg lagolt és akadozott még görgetés közben is és nagyon zavart többek között ezért is adtam el, mert annyira felmérgelődtem, hogy egy 4 magos akkori csúcstelefon dehogy már akadjon stb...!
Tehát elhiheted, hogy eléggé meghaladja az érzékenységi küszöbömet pont ez a dolog ahogy te fogalmaztál, de elhiheted nekem, hogy akkor azokban a készülékekben volt a hiba amiket próbáltál
Lehet, hogy tele volt pakolva minden szarral, vagy túl melegük volt nekik nem tudom, de minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy az enyém nem csinál ilyeneket, és halkan megjegyzem nem egy ismerősömnek van már S4-e és egyiknek sem akadozik meg ilyesmi, használjuk, ja és igen, BÜSZKÉK VAGYUNK AZ ÚJ KÉSZÜLÉKÜNKRE -
Bayzee5
tag
válasz
ThorsHUN #2211 üzenetére
Nem, ez így nem egészen igaz. A 3dMark tesztjében rosszabbul szerepelt, ellenben minden más szintetikus tesztben jobb volt. A 3dMark-ban ellentétben minden mással valamiért nagyon rosszul szerepel az Exynos.
Illetve egy játékban érezték még jobbnak a snapdragont. Ezek a kérdések viszont ígyis-úgyis optimalizáció és szponzoráció kérdése marad később is. Lesz játék, ami a tegra-n fog jól futni, lesz ami snapdragonon és lesz ami exynos-on.Egyébként meg az Octa a koreai verzióban 1,8-on megy, a normál 9500-ben pedig csak 1600-on. Szerintem joggal lehet feltételezni, hogy minden bűvészkedés nélkül a nem koreai is gond nélkül húzható majd addig.
Ráadásul akku időben is több az optimalizáció lehetősége, mivel úgy olvastam xda-n, hogy szoftveresen vezérelhető, melyik magok kapcsolódjanak.
Az meg már csak hab a tortán, hogy hardware akadálya nincs, hogy a 8 mag egyszerre menjen, tehát lehet, hogy ezt is valami modder megoldja majd
A hab tetjén a cseresznye pedig a wolfson DAC, bár erről tesztet még nem láttam/olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest