Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
Hát én elhagyom szerény közösségeteket egy hirtelen jött hatalmas váltás miatt (Xperia Z Ultra). Köszi mindenkinek a sok segítséget és infót
-
kurion
senior tag
válasz
N.otorious #40915 üzenetére
Hát nem is tudom fél évig meg jó volt? ezt 2 napja csinálja....
-
kurion
senior tag
az miért van hogy a TDK fejhallgatómmal a telefon olyan jelenséget produkál mintha el lenne törve a kábele(nincs leteszteltem más telefonokkal, gépekkel) viszont más fülhallgatókkal meg jó.... most veszek bele egy másik jack csatlakozót hátha.....
A zenelejátszásnál is néha ilyen érdekes hangokat ad ki.... és nem tudom hol lehet a hiba... Wifi modul cserélhető benne?
-
kurion
senior tag
CM11 van fent és kihangosítva fogad csak hívást a tegnapi rom. a Maiban vajon jó e?
-
kurion
senior tag
Customról gyárira odinnal vissza tudok térni?
-
kurion
senior tag
válasz
dragon1993 #39755 üzenetére
próbálj meg olyan romot felrakni rá amin még volt IMEI száma hátha ilyenkor az segíthet.
-
kurion
senior tag
CM11 alatti érdekesség nálam. Ha kiteszem az időjárásos óra widgetet vibrál a kereső sáv és a jobb alsó ikon.
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #39561 üzenetére
Egyébként te a CM-es kernelt használod esetleg valami mást? Dalvik vagy ART alapon használod?
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #39561 üzenetére
ezt a visszaküldős dolgot nekem is erőltették múltkor. Mondtam neki hogy esélytelen mert nem az én hibámból rossz az amit megvettem, vagy küld egy másikat vagy írok az Ebaynek oszt majd velük megbeszélik.
-
kurion
senior tag
válasz
ebegab92 #39559 üzenetére
nekem 100-ből 1x fordul ilyen elő akkor viszont időben vissza fizetik a vételárat. Általában minden időben ideér.
Egyéb: Ma raktam fel a CM11-et és hát eddigi tapasztalatok alapján semmi gond nincs vele. 1 Samu app van amit mással nem tudok pótolni (watchOn) de ezt a hiányt bevállalom a jó üzemidejű stabil futásért.
-
kurion
senior tag
HÁt ma használtam egy NF1-es romot és kellett vele fényképeznem és elég gyér volt.... szóval gyári átírat részemről eléggé felejtős úgy érzem.... Valami CM vagy google editions romot valaki tudna linkelni amiben legalább a kamera jó?
Esetleg gyári rom átirat is jöhet ha valaki garantálja hogy ingen is az jó lesz mert ő azt használja.
MIUI téren miujság? valaki használja? ez most felcsigázott
-
kurion
senior tag
válasz
bprubin #39415 üzenetére
Splash Top? vagy csak FTP szintű dolog kellene?
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #38778 üzenetére
I9505XXUFNAD a BL-em.
Hát szétnéztem se Watch on-t nem találtam se Knock Knock alapú feloldást.
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #38775 üzenetére
Feldobtam a CM-et egy rendesen a kamera, azt akarom kérdezni S Healt, Watch on meg ilyenek mennek a rom alatt?
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #38775 üzenetére
Most egy Omegát raktam fel 4.4.2-t De még lehet belőle ma CM is.
néha segít rajta ha leszedsz egy másik camera appot és elindítod a gyári is megjavul.
-
kurion
senior tag
4.4.4-ből ki mit javasol?
-
kurion
senior tag
Megjött az új kijelző kerettel mindennel, tegnap dél óta tesztelem, elég patentúl megy, jól is néz ki tehát semmi gond vele.
Esetleg valami jó kis romot tudtok ajánlani, még a 4.3-as omega volt a menő amikor megadta magát
-
kurion
senior tag
Erről a tokról van valakinek tapasztalata?
olyat keresek ami bírja az ütést és ha vizes lesz se gond, gondolok itt akár vízbeejtésre is.
-
kurion
senior tag
Na végre megrendeltem a kijelzőt a pergős S4-hez
mindent kicserélek rajta csak az alaplapi dolgok maradnak.
Valaki egy jó ütés és vízálló tokot tudna javasolni? én ezt néztem
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #38109 üzenetére
Tessék, de néha használhatnátok a keresőt ebay-en.
-
kurion
senior tag
Szerintetek ha kihívom a garis csávót ezt megtudja csinálni?
biztos nézne nagy szemekkel
-
kurion
senior tag
válasz
sultansmith #37261 üzenetére
-
kurion
senior tag
válasz
sultansmith #37257 üzenetére
vastag műanyag keret ebay-en 770-1500 FT között van, 8 csavar fogja kb, megoldható otthon.
hangszóró rész 1500FT 4 csavar fogja.
a kijelző körüli alucsík csak kijelzővel cserélhető könnyen 30-40k. Esetleg kijelző kiolvasztással 1500-ért. -
kurion
senior tag
NA hát nekem még mindig nincs kész az s4-em
bár most már elkezdtem beszerezni az olcsó alkatrészeket, hátha úgy jön össze oszt egy kijelzőt is tudok majd bele venni.
-
kurion
senior tag
Alig várom hogy kész legyen az s4-em. Ma egy Iphone 3gs telón megnéztem hogy szól a fejhallgatóm(TDK "LoR" ST750) és hát bealázta a gépes integrált kártyát is(pedig az se hoz kutya teljesítményt). Kíváncsi vagyok az s4 hol foglal helyet.
Ha jól tudom minden snapdragon cuccot ugyan az az audi chipp hajt kb a 600-tól a 801-ig.
-
kurion
senior tag
válasz
kareszkaresz #36424 üzenetére
régebben a bind.prog-ban tárolt készülék tipus névhez volt rendelve még anno valamelyik HTC-nél (Emlékszem a sony-m is megkapta akkor ha átírtam) Nem tudom most hogy van.
-
kurion
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #36344 üzenetére
én belogoltam és jött is valami értesítő hogy megigényelhetem
-
kurion
senior tag
ha a samu oldalára regelem be a telefont és nem tudom pontosan melyik boltba lett vásárolva, illetve nincs meg a samus garijegy csak a vodás attól érhet ez a házhoz jövős garancia?
-
kurion
senior tag
válasz
Smartphone69 #36260 üzenetére
Én is bíztam de hát az s4 "esikszét" vagy mondhatnám pereg szét
-
kurion
senior tag
válasz
FrankMonzano #36144 üzenetére
Nem
-
kurion
senior tag
Látjátok nem csak az én s4-em pereg szét
Már lassan egy hete csak pihen mert nem ad képet csak a led világít
-
kurion
senior tag
OCA LCD plexiszerű ragasztót használt már valaki? ehhez tényleg szükséges a vákum is? gondolom persze igen.
-
kurion
senior tag
válasz
Sanci789 #35638 üzenetére
Ez alapján megtudod csinálni, én is innen csináltam.
-
kurion
senior tag
Úgy látom itt mindenki teljesen szétpergett mint a telefonom
Egyébként a panel felső része sérült, valszeg még az első lefejtésnél megsértettem a ragasztást és ott keletkezett a gond.
Kicsit olcsóbb lenne ez a telefon ez lenne a legjobb mert ha szétpereg is az ember olcsón vesz hozzá valami slejm alkatrészt összecsapja oszt hasíthat vele tovább.
-
kurion
senior tag
Én csak fejlesztői változatnak nevezem
Egyébként szerintem egy átlátszó üveggel az elején igen jól nézne ki
-
kurion
senior tag
Na jó elég lesz srácok
Én itt idegeskedem honnan lesz pénzem a cuccokra ti meg ilyen jól szórakoztok rajtam
-
kurion
senior tag
JÓ hát esett le állványról(tok nélkül , itt tört az üveg, ez után vettem meg) , Aztán most folt ez a fejre állós baleset tokkal mindennel de már ez előtt pergett szét, kicsit olyan volt mintha valami eléredt műanyaggal dolgoznék.
A következő megvétele után nem szedem szét az biztos
-
kurion
senior tag
válasz
Gizmo94 #35504 üzenetére
Köszönöm az elismerést
az a mókás benne hogy kb magától pergett szét, betekertem a csavart oszt amikor már kicsit szorult szét is nyomott mindent, szépen lassan megadta magát
mind egy megvan a menü már csak a pénz kell rá:
-Kijelzőkerettel
-Keret hátra
-Hátlap
-Hangszóró(talán az is végleg szétpereg)És kész az új S4 egy új árából kb
most már biztos nem adom el ennyi meló votl vele meg ennyi pénzbe van
pedig még 2 napja csak 65-be volt és duruzsolt szépen
-
kurion
senior tag
Csak nekem pereg ennyire szét indokolatlanul? Sok telefont szétszedtem már de ez elég gyalázatosan pereg szét....
-
-
kurion
senior tag
válasz
Gizmo94 #35466 üzenetére
A CPUz nem jó sajnos.... Az Antutu a legjobb, Teszteltük klón S4-en és a CPUz azt írta 8 magos S4 meg minden amíg az Antutu írta hogy 2 mag MTK 400x800-as screen.
Én sikeres üveg csere után egy béna biciklis balesettel betörtem a Display-t.... Valószínűleg a jack csatlakozónál történt a gond mert amikor eltávolítottam a fülest elég rendesen elvolt hajolva a csatlakozó. azóta max 2-3 percet tud menni a kép aztán összeomlik, szóval most én is gyűjtögetek egy új kijelzőre.
-
kurion
senior tag
A minap megadta magát a telefonom kijelzője... ha kicsit jobban felmelegedik a telefon szétesik a kép és csak vibrál az egész..... Elég elkeserítő Knox0x1-nél, bár az üveget is magamnak cseréltem rajta szóval nem hiszem hogy bármi esély is lenne gariztatni.
-
kurion
senior tag
Valaki jártm ár úgy hogy SD-re fotózott és a képek így egy idő után nem olvashatóak? lehet SD hiba mondjuk.
-
kurion
senior tag
Beruháztam egy 64gb cl10-es noname kártyára
ma meg is érkezett. Tesztelés alatt 8.228MB/s írás és 15MB/s írási sebességet hozott. Szerintem a 3000FT-os árát megérte
most kezdődhet a tartós teszt.(csak adat tárolásra használom, Videót csak belső memóriára veszek fel mivel az a legjobb erre a célra, de akarok FHD tesztet is csinálni majd SD-ről, remélem hozza várt hatást)
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #34571 üzenetére
[OFFVedd illusztrációnak
az első volt amit kidobott, de mint a kolléga is linkelte létezik
és ha minden igaz ők is egyre jobban fejődnek
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #34569 üzenetére
Már hogy ne lenne
példa
-
kurion
senior tag
4.4.2 custom rom gyári átirattal van már használható?
Nekem volt fent Omega 4.4.2 de nagyon nem szimpatizáltam vele mert szerintem nagyon elkapkodták ezt a 4.4.2
-
kurion
senior tag
Ha csak Vodás garancia levelem van akkor is jár a prémium garancia?
-
kurion
senior tag
Tegnap nekiálltam szét szedni a telefonom kijelzőjét hogy kicserélem. Most van egy üveg nélküli telefonom vagy 2 hétig mert elrontottam a ragasztást....
-
kurion
senior tag
Mit tudtok arról hogy ezzel az appal be lehet égetni a kijelzőt és akkor ha törött is a beégés miatt cserélik?
-
kurion
senior tag
A mai nap megérkezett az üvegem előre és az UV ragasztó, szombaton várhatólag megpróbálom kicserélni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest