- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz
2008Kft #15841 üzenetére
erre az infora régóta vadászok
hiába pakolok VDH-s romot, mindig SIM marad...
MÁS: 4.3 hivatalosan bejelentve
(többek között S4-re a "jövő hónapban")
-
tothl
addikt
válasz
2008Kft #15714 üzenetére
Hat ahogy nezem ez sux lesz. Varatlan fordulat.
Egyebkent anyukajat annak az arcnak is aki ellenorzes nelkul pakolja fel a csomagokat az xdara. Most persze kurva nagy kuss van. Paraknak sikerult visszaterni regebbi romra de hogy a custom recovery is megy-e az meg homaly. Meg egyebkent is ugyanis ha zarolva van tenyleg akkor nem lehetne visszaterni regebbi verziora lasd verizonos mf3 verzio. -
Keksz03
senior tag
válasz
2008Kft #15521 üzenetére
Értem h a mágnes csinálja, van egy kis kör alakú sötét rész a tok belső felén ami ha rá van hajtva a kijelzőre akkor az óra alatt bal szélen érheti a képernyőt, sztem ott lehet benne a mágnes.
Engem az érdekelne h mit csinál az a mágnes a telefonnal h tudja kapcsolgatni! -
válasz
2008Kft #14324 üzenetére
nekem is t-mobile sim kártyám van, ráadásul nem is teljesen új, de nincs vele gond.
a leírtak alapján inkább szoftveres problémának tűnik, teszteld teljesen gyári állapotban, és ha úgy nincs gond, akkor a belakáskor, illetve a használt alkalmazások visszatelepítése során kiderül majd, hogy mi okozza a hibát. -
válasz
2008Kft #14319 üzenetére
szia,
- próbáld ki másik sim kártyával
- memóriakártya nélkül (amennyiben a hibák jelentkezésekor van a telefonban)
- teljes gyári visszaállítás után, korábbi mentés visszaállítása és belakás nélkülamennyiben valamelyik megoldást jelent, úgy ki is bukott a hiba oka, ha viszont egyik sem, akkor mehet a szervizbe.
arra tippelek, hogy nem lesz szükség szervizre... -
heidrich
senior tag
válasz
2008Kft #12411 üzenetére
nem tudom, hogy a product code atirodik-e TMH-ra ha felrakok egy 1 fileost, mert most asszem BTU-n van amit alapbol beallitott mikor felraktam az MF8at
mert ha nem irodik at akkor t-s mf4-et is rootolnom kell átállitani a csc-t (mondjuk itt alapbol bukok mindent a wipe miatt), triangleaway nullazas, majd megint fel egy mf4 hogy törlödjön a root..
-
-
joe357
tag
válasz
2008Kft #11638 üzenetére
fényképezővel csinálj róla képet mert a képernyőmentés a kijelzőnek küldött infót menti nem a megjelenített képet, ergó ha a kijelződ hibás attól még a képernyőmentés jó lesz. Egyébknént a legujjab t-s rommal nekem sem homogén a fekete a beállításoknál, lefelé sárgul. Eddig nem volt ilyen és képeknél progikban homogén így ez szoft "ficsőr".
-
válasz
2008Kft #11650 üzenetére
mindjárt megnézem akkor a komolyabb notin a képet.
melyik firmware verzió van most a telefonodon?
a wifi speciális beállításaiban nincs véletlenül bekapcsolva az internetszolgáltatás keresése?
végszükség esetén lehet, hogy érdemes lenne nyomni egy teljes gyári visszaállítást! -
válasz
2008Kft #11646 üzenetére
a dropbox tárra feltöltött képre gondoltam, hogy azon is látod?
lehet, hogy a "háttérvilágítás" egyenetlensége miatt lesz, az pedig minden telefon esetén adott valamilyen szinten.
próbáld meg más/minden csatornán a wifi szórást, hátha csak elnyomja a hálózatodat egy - vagy több - azonos - vagy szomszédos - csatornán forgalmazó idegen hálózat, vagy olyan szélsőséges csatorna van beállítva, amit szeret(nek) a telefon(ok).
vagy nem csak a kapcsolatot dobja el a wifi, hanem ténylegesen ki is kapcsol, az ikon és wifi menü jelzése szerint is?
akkor már csak a firmware verzióhoz tudom kötni a navigációs ikont, máshoz nem nagyon...
számomra nem hiányozna, ha eltűnt volna, a térkép alól egy pöttyintéssel indítható a navigáció, de mindenki "lázad" az eltűnése miatt, nálam meg maradt és működik!?!? -
samu496
tag
-
válasz
2008Kft #11623 üzenetére
Én már cseréltettem SIM-et is ami elméletileg jó.. hát persze h nem jó. Elvileg a t-nél már mindegyik SIM képes rá, de ez nem igazán úgy fest. Lövésem nincs h hova mit kéne még tennem. MCM mobil-ra reggeltem a bank kártyát, de a teló az NFC alatt nem talál mobil tárcát..
-
válasz
2008Kft #11284 üzenetére
a gyáriban is elindulnak, nem csak a t-s verzióban.
lazlora; megfelelő méret...stb, és a gyári alatt is okés lesz.
heidrich; nem csak firmware függvénye, nekem ebben (is) alapban az lte képes hozzáférési pont állítódott be a sim kártya beazonosítása után, csak annyit kérdezett, hogy t-mobile vagy blue mobile, mást nem kellett megadni.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
2008Kft #11297 üzenetére
Biztosan veri a ONE kamerajat, foleg idealis korulmenyek kozott. A ONE kamerajaval egy gond van, kicsi a felbontasa.
Az s4 kameraja veszett jo, de ha pl nem idealis kornyezetben gyors mozgasu gyerekeket fenykepezek
1, elmosodott lesz a felvetel
2, nem exponal instant, sot... innentol meg nem azt fenykepezek amit szeretnek.Ez a bajom csak
-
zack
nagyúr
válasz
2008Kft #9750 üzenetére
Ilyen fólia nincs. Aki fóliát használ, az a biztonságért, karcmentességért feláldoz bizonyos dolgokat. Az egyik az érzékenység, a másik a színek torzulása. Bármennyire is jó egy fólia, a kijelzőn megjelenő színeket még ha minimálisan is, de torzítani fogja, tehát fólián keresztül nem azt látod, amit fólia nélkül.
Ezért nem használok fóliát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest