- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Gabesz77 #48105 üzenetére
Azért 2 óra kijelzőidővel simán hozható a három nap, persze belefér naponta 2-3 öt perces hívás is, kis böngészés...
Less rá a statisztikádra inkább, csekkold milyen programok futnak legtöbbet, milyen hálózaton vagy, megy-e a mobilnet/wifi és hasonlók. Lehet, hogy csak beragadt valami - pl egy glance folyamat vagy egy youtube.Az SD kártyás felvetés helyből baromság, feltéve, hogy nem sértült a kártya. Ha hibás a fájlrendszere és mondjuk akad rajta egy-két olyan fájl amit képtelen beolvasni, akkor szöszölhet vele a végtelenségig.
Jobb esetben pl. ha gépbe tolod kártyaolvasón keresztül, akkor egyértelműen megtudod, hogy kukázhatod a kártyát. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Gabesz77 #42824 üzenetére
Szia!
Én is így jártam egy hónapja.
Az lcd több helyen is berepedt, képet sem adott.
bezzeg a gg3 meg sem repedt.A lényeg, hogy biztosítás alapján megcsinálták az 27 ezer volt.
Viszont kicserélték teljesen és a black edition hátlapot kaptam hozzá.A kijelző csere ha szerviz cseréli akkor kb 40-50 ezer körül lesz. Mivel van rá garid az lenne a célszerű és nem házilag cserélni ebayes kijelzővel.
Sajna ha nem volt biztosítás rá, akkor nem olcsó mulatság.
-
törölt tag
válasz
Gabesz77 #11373 üzenetére
Igazából most volt lehetőségem a már amúgyis régóta vágyott ios kipróbálására és igen, elég a korlátokból!A memóriakezelése fantasztikus, de ennyi, meg gyorsabb az appváltás, a többi mind negatív.
Varázsról szó se volt, nem gizdulásból vettem, hanem kíváncsi voltam az oprendszerére, de inkább hagyjuk... -
válasz
Gabesz77 #8235 üzenetére
lehet, hogy hamarabb kell borotválkoznod, mint gondoltad!
az is csalóka lehet, hogy a gyűjtőket nézve - sammobile...stb - látja az ember az újabb és újabb firmware verziókat, de sok esetben hiába az újabb betűjelzés - sokan tudják, hogy mit jelentenek a betűk -, számunkra nem feltétlenül jelent sok újdonságot, sokszor csak régió-specifikus javítást tartalmaz, és bár a betűk alapján újabb - mert az új hónap eltérő betű -, de sok eltérés - részünkre - nincs a korábbi firmware verziókhoz képest.
az is fontos, hogy a kifejezetten magyar régiós firmware viszonylatában, a t-mobile verzió nem áll rosszul, sőt! -
Vagany
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
Gabesz77 #8066 üzenetére
Akkor kezd kiderülni illetve körvonalazódni, hogy miért annyi a kijelzőidő amennyi. Nem noobság, nem a főzött ROM-ok feltétele miatt, hanem az érzékelők fogyasztása ami a befolyásoló tényező. Kipróbálom, hogy csak az AirView-t hagyom bekapcsolva, a többit kilövöm...AirView szerintem hasznos galériában való lapozásra, és miniatűrök nagyítására, képek belenézésére...
De azért nem fogok mindent kikapcsolni, hogy 5 óra legyen a kijelzőidő. A telefon van értem, nem pedig én vagyok a telefonért. A pislogás érzékelés pl furán müxik, Note2-nél másképpen működött, itt folyamatosan ott van a status bar-on, ami szerintem nem normális, és sokat fogyaszt. Ugyanakkor hasznos funkció, aminek van értelme, mert 15sec lehet tenni a lekapcsolási időt, mert amíg nézed úgysem kapcsol le a kijelző.(#8063) MunezXBK
Jó bizony.
Ugyanis ezek az érzékelők nem biztos hogy ezekben a kezdeti romokban megfelelő energiatakarékossággal működnek, ergo nem lenne meglepő, ha zabálná az aksit kijelzőidő tekintetében.
Nálad állandó "BT on" funkcióval mennyi a kijelzőidő? -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest