Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
Macsorsi #25771 üzenetére
Csak ha törlöd, és újra beregisztrálod. 1 perc az egész. De szerintem így is jó, mivel úgy sem nézik, ez csak egyféle visszacsatolás a Samsungnak, hogy hol kelnek a termékei, garanciát nem befolyásolja. De ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor beregisztrálod a pontosat, hogy Online a t-s webshopban.
Amúgy van a Samsungnál egy ssd, amire 5 év garanciát ad, de ha beregisztrálom, akkor meg csak 3-at mutat. Már írtam többször nekik az ügyfélszolgálaton, de mindig csak azt írták vissza, hogy igazam van, és a probléma tovább lett küldve az illetékeseknek.
Dani0113: A barna gyári garancia az jónak tűnik. Ez a fehér papír ez meg nem. Milyen az is hogy a plusz 2 hónap garanciáért még fizetni kellene?! De ha jó árban van (nem túl olcsó, mert az mindig rejt valami bibit), akkor szerintem megveheted. A gyári garit mutasd ha szükség lenne rá, amazt meg ne. -
hdekakas
senior tag
válasz
Macsorsi #25761 üzenetére
És akkor mit írtál a vásárlás helyének városába, otthon a szobából?
T-mobile üzlet = bemész valamelyik üzletbe és megveszed. Ha interneten vetted, akkor az aligha ez.Terminator: Ha interneten vásárolsz valamit, akkor mondhatod egyedül (8 napon belül) hogy mégsem kell, és akkor is kérheted a vételárat. Nem is szükséges indoklás. De ha személyesen megtekintetted a terméket, akkor elfogadtad annak tulajdonságait, és ez esetben nem mondhatod hogy "mégsem kell".
-
válasz
Macsorsi #13199 üzenetére
elég régi készítésű a kép, bár ha időutazó...
persze megpróbálhat minden (téma elhelyezése, fényviszonyok...stb) hozzávetőlegesen azonosra beállítani, hátha...
meg aztán azóta már az i9500 is kapott újabb firmware verziót, és írta is, hogy felhúzta azt.
mindegy, talán jobb is, hogy hazánkban hivatalosan csak az i9505 került forgalmazásra... -
lajki7
senior tag
válasz
Macsorsi #9851 üzenetére
Szerintem a legegyszerubb tipusbol szarmazik
Akkor mar leirom hogy is volt ez... Bementem az alleban venni egy Samsung Protectiv cover+ tokot "Samsung markaboltban" gondoltam kiprobalom mar a foliat ezert vettem ott egyet 2500ftert. Nem tudtak felrakni...mind1. Elmentem kajalni es kozben felraktam,lett benne egy kis buborek,ettol mar agyfaszt kaptam...de a kijelzo minoseget ahogy zack is irta rontotta! Fogtam leteptem a picsaba mert besokaltam:/ Mentem lefele es ott van egy superphone gsm stand,gondoltam brahibol megkerdezem mar h van e folia es milyen! Volt is! Mondta a ficko h egy sima folia de uj fajta...mivel S4 ezert valami uj csoda folia!
mondom oke,de mennyi?! "Gondoltam en 2-3ezer ftra" Erre aszondja hat 1300 de felrakom nagyon szivesen ugy 1500!!!
mondom azonnal!!! Szoval igy sikerult beszereznem
Es tenyleg mas mint a tobbi!!! Mintha rajta se lenne. Mondom en aki foliaktol irtoztam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest