-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Hi! Nem speciálisan ,,angol,, hanem a linkelt oldalon EU 960A-hoz való V20a- tettem fel, ( mivel a V20b-t eltávolították LG-ék..) Nos, működik, de mivel eü kényszerpihenőn vagyok kb szerdáig , nem tudtam nagyon autózni , de akkor ott lesz velem az S7 és a V10 is a kocsiban, és folyamatosan figyelem a speedtesttel mindkettőben u,a sim (egy fő+egy autós kártya, tehát nem dobálhatják el a térerőt , hogy ne venném észre..) Sajnos ,, az S7 gyenge térerőnél bár 4G-t jelez, de mondjuk mérek vele 10le/3 fel (amúgy a T, kriminálisan szar..) de ! nem dobta el a térerőt mint a V10 ( a v20c-vel..).. Jelentkezem szerdán mindenképp , hogy mit tapasztalok a v20a,, val .
-
-
-
hito
nagyúr
"Üdvözöllek újra a "nyerő csapatban".
"
Mindenkihez: van néhány apróság, ami még előző V10-emnél merült fel, hátha történt változás azóta.
- manual videó felvétel és automatikus videófelvétel hangminőségei között ordas nagy különbség van. Talán már régen is linkeltem sample videókat. Ha nem, pótolni fogom, látni (illetve hallani) lehet majd a különbséget. LG nem manifesztálódott a dologgal kapcsolatban? 6.0 van fenn nálam, de változás sajnos nem történt. Telt, jó minőségű hangot még mindig csak manual módban lehet felvenni
- a dual-sim LTE kérdést esetleg meg lehet oldani egyszerűbben, mint eddig? Rootolni nem szeretném, csak ha nagyon muszáj
- meg még volt valami, csak nem jut eszembe. Abban esetleg van változás, javították a dolgot?
Köszi előre is!
-
Aryon87
félisten
Szep. Es ennyi. G5rol tuti nem eri meg a valtast, foleg hogy ugyanaz a hardver van benne.
V10 sokkal mutatosabb, ahogy a G4 is mutatosabb a G5-tol, ezt en is alairom. Most is G4-em lenne ha nem kaptam volna csereutalvanyt, de ez off resz.
Ha jol latom a V20 szeleslato kameraja nem is annyira szeleslato mint a G5-nek, mert nem terjed ki annyira.
Kivancsi leszek az osszehasonlitasokra.
Legalabb a modularitast nem eroltettek arra is
Kijelzomerete mekkora? -
Ez igy ebben a formaban inkabb V10 SE. +200mAh akku, vicc. A snapi 820 miatt talan jobban fogja birni, de egy ekkora tepsi elbirt bolna egy 3700as akkut.
Amugy duraskin ide v oda a V20 is megkapta a MIL-STD-810G minositest. A hatlapi gombok elhagyasa ontokonszurasnak erzem az LG reszerol. Ettol is volt kulonleges a G oll a V szeria egy tagja. Most beallt a tucat droid telok soraba :/
Kivancsi vagyok a tesztre, cserelni max G4 rol eri meg. -
psg5
veterán
Köszönöm, mindegyikőtöknek.
Beszerzés alatt egy "erősebb" autóstöltő és egy PowerBank is. Bár ragaszkodom a hazai webáruházakhoz...így nehezebb
Alábbi szövegben a "színezőktől" szó már nem emlékszem igazából mit takart,de úgy látszik a Swype segítője erre helyettesítette amit írni akartam...
"Ja és hazafele, amikor ment a navi és színezőktől volt akkor nem töltött csak szinten tartott, ha lekapcsoltam navit, gps, wifi stb. akkor töltött lassan. Ez így normális?" -
-
psg5
veterán
Köszi.
De azt hogy tudnám megoldani, hogy felveszek a telefonnal 720p 120fps-vel vagyis nem auto módban lassított felvételt, hanem manuálban és a telefonon szépen lassítva adja vissza, de felhőben (onedrive) már normál sebességgel játssza le. Ehhez is kell szerkesztő progi? -
Arween
senior tag
Nos semmi hőbörgés nem volt a hsz-ban,feltettem egy kérdést de Te úgy látom bármi kérdés van személyes sértésként éled meg, mert bizony sok időt töltöttél az összefoglaló írásával mégsem tudja azt betéve a galád fórumozó aki ide mer állítani a kérdéseivel….
Nekem bátran írhatsz 3 meg 4 pólusról fogalmam sincs miről írsz ,és mivel az ajánlott kiegészítőket egy topiktárstól vettem meg nem kintről rendeltem ,nem rémlett fel bennem a lehetőség hogy esetleg nem jó az extender amit átvettem tőle.Sok telefonom volt már jóval pörgősebb topikokban jártam eddig ,sok-sok kérdést megválaszoltak készségesen akár többször is ,segítve a fórum tagokat (még úgy is hogy le volt írva az 1hsz-ban ) de ilyen Topikgazdával mint Te még nem találkoztam, aki folyamatosan leoltja az ide tévedőket,. Komolyan mondom a kedvét veszed az embernek hogy olvassa netán még kérdezzen is itt. Ez egy fórum ,és bizony sokan lesznek akik nem fogják végig nyálazni az összefoglalód ,és kérdeznek mert az egyszerűbb,próbáld meg feldolgozni ezt a tényt. Megkérek amennyiben lesz még kérdésem ebben a fórumban Te ne válaszolj mert a Te válaszodra nem vagyok kíváncsi,nyugotan kerüld el a kérdéseim,nem kell késztetést érezned hogy válaszolj rá. Normál stílusban elég lett volna annyit írnod a kérdésre: valószínűleg nem jó a kiegészítő amit használok, vegyek olyan típust ami tudja a headset vezérlést pl. amit a téma összefoglalóban leírtál. Ennyi nem több ,nem kell megint fényezned magad mennyire patent összefoglalót írtál.
-
gretzky77
veterán
Szia! Hát ne haragudj meg de akkor én is nyers leszek! A listából a premium megjelenést valamint az optimalizált rendszert hozza az OP3 is ezt nyugodtan kihúzhatod! Az meg,hogy lenéző stílusban azt írod,hogy ha egy kínai csodára cserélem a V10-et akkor nem nekem való sztem igen erős! El tudom dönteni,hogy mi való nekem és mi nem hidd el! Többször mondtam már sajnos telefononb.zi vagyok sűrűn cserélgetem a telefonomat viszont a V10 az egyik legkorrektebb készülék amit használtam és egyáltalán nem biztos,hogy nem az marad! De ez a lenéző kínai csoda megjegyzés téged minősít! Volt már a kezedben OP3 láttad nyomogattad? Sok gyártó megirigyelhetné a minőségét! A hifi résszel tisztában vagyok,az OP3 kamera része pedig nem is rossz! Nincs annyi beállítás manual módban mint V10-nél de a lényeges beállítások megvannak! Úgy gondolom igen elfogult vagy a V10-el kapcsolatban de mint mondtam nagyon nagyon jó készülék de kissé elvakultnak tűnsz! Úgy mondasz ítéletet egy másik telefonról ,hogy talán még csak nem is láttad!
A 110e pedig szerintem sem reális ár ebben a formában!
OPiiPO: egyáltalán nem gerjesztek semmit semmiféle vitát nem szeretnék! Írtam egy hsz-t amiben szerintem egyik készüléket sem helyeztem a másik fölé!
Peace -
GoneTom
tag
Én szerintem örülni fogok, ha megérkezik rá a 7.0-ás droid...csak optimalizálja azt is megfelelően az LG brigád
De előtte jó lenne, ha az a biztonsági frissítés érkezne meg, amit itt többen már fel is raktak a V10-esükre, méghozzá OTA-n...
Nekem se Bridge-n keresztül, se OTA-n nem lát frissítést...úgy gondolja, hogy ami rajta van az a legfrissebb...
Tuti nincs összefüggés azzal (tudom, hogy itt ez már ki lett fejtve kicsit fentebb, de akkor is...) hogy GSM üzletben lett véve és ezt regisztráltam be?
Reg. előtt például a rendszerfrissítéssel nem volt gond, de azt nem is OTA-n csináltam, hanem Bridge-el...
Megnéztem a friss hírt a V20-ról itt a mobilarénán, és ha azt a videót, amiben a Nougat-ot ecsetelik, tényleg egy V20-assal vették fel, akkor le a kalappal, nagyon bitang kamerája lesz...
-
ronaldo
őstag
Nekem normál használat mellett 2,5-3h SOT jön ki.
Illetve a nap végén még maradni szokott 25-30% nafta, de azt nem nyomkodom ki belőle, szóval 3,5h kijöhet belőle.
A felhasználási mód:
- wifi mindig bekapcsolva (nap közben általában csatlakozva is van)
- data (4g) mindig bekapcsolva
- 2 google fiók + 1 céges fiók szinkronja (azonnali szinkronizálással)
- BBM, Viber, Whatsapp, Hangouts mindig fut
- Van hozzáadva még pár fiók ezeket default módban szinkronizálja: dropbox, evernote, horizon go, lg account, linkedin, office, onedrive (két fiók), skype for business
- bluetooth always on (mi band miatt, fontos hogy jelezzen ha hívnak)
- gps-t igyekszem kikapcsolni ha nem használom, de azért sokszor úgy marad
- napi 30 perc telefonálás meg szokott lenni, de van amikor 1,5 óra jön ki
- játszani nem játszom vele
- zenehallgatás is ritka mostanában, akkor is csak 20 percekre (ha megyek A-ból B-be napközben), bár azt vettem észre ez nem meríti.
- aliexpress meg gearbest kínai appok is fent vannak, előbbi sokszor ha nem is mutatja az akksitörténet, hogy fut, szépen ad push notification-öket (pl. változott a csomagom státusza)
- előfordul azért gyakran gps használat is, elsősorban swarm meg gmaps.
- emellett 20-30 perc chrome böngészés is, a SOT egyik jelentősebb része ebből jönÍgy nekem nap végéig kihúzza az akksi mindig, akkor is ha valami miatt a "nap" nem 6-7 körül ér véget, amikor hazaérek, hanem 10-11 között. Nekem nagyon sok háttérfolyamat fut, így kikapcsolt állapotban is "elég gyorsan" merül, de mivel van egy pótakksim (meg még korábbról power bankom
), így nincs "lemerülök parám".
Szóval megfelelő számomra mit ad, de egyébként semmi extra. Ma egy samsung galaxy s7 ebben jobb, még ha nem is zongorázható a különbség. Nekem ez azt jelentené, hogy kb. felhasználói szokástól függetlenül 3-4 napig bírja egy feltöltéssel (beleértve, hogy éjjel nem kapcsolod ki!). Ettől még fényévekre vagyunk.
Igaz, akkor már legalább engedjék cserélni az akksit - a V10 pedig ezt tudja.
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
"Az a furcsa, hogy a 6.0-ás Androidnál nem ment az OTA, most meg azonnal lejött OTA-n a V20b frissítés. Közben pedig csak annyi történt, hogy regisztráltam a készüléket az LG Magyarország weboldalán.
Ha nem emiatt, akkor mégis mitől került be a telefonom az LG FOTA rendszerébe?...
Vagy ha nincs benne az LG FOTA rendszerében a telefon, akkor mitől kezdett el működni az OTA update?"Sajnos, még nem rendelkezem V10-zel, csak G4-re tettem szert a szolgáltatói ajánlat csábításának engedve - ahogy Te is mérlegelted G4 beszerzését anno -, így tapasztalati példát csak arról tudok felhozni.
De az általam kikövetkeztetett ok: a mostani frissítés terjesztési metódusában a Te készüléked hamar sorra került a felelős szervernél.
Az LG Magyarország rendszerében történő regisztrálás csak annyit fed le, hogy az adott V10 készülék adataihoz rendelted hozzá Magadat, mint aktuális használóját a telefonnak. Gyakorlatilag a regisztrálás során készítesz egy LG fiókot a saját adataiddal - ahogy Google-nél. Ennek nincs köze az OTA terjesztéshez - már csak azért sem, mert abban a fiókban a G4 adatainál lévő Szoftverfrissítés csak egy útmutatót tartalmaz arról, hogyan lehet a készüléken frissítést kezdeményezni - azt sem jeleníti meg, milyen verzió van telepítve a készülékre.
Nekem ez a fiók akkor lett létrehozva, mikor egy M2452DP-Z Personal TV-t vettem (2012 júniusában), a pár hónappal később beszerzett optikai meghajtót is ahhoz a fiókhoz adhattam. Új készülékként már a G4 került be, de május 10-én az átvett készüléket kicsomagolva még Google fiókot sem adtam meg, már jelezte, hogy frissítene 6.0-ra, amit röpke 20 perc alatt meg is tett (tény, már februárban kijött e frissítés, majd negyed évvel később kisebbségben voltam már új tulajdonosi szerepben - ezért a kevéssé terhelt szerver rögvest sort kerített a készülékemre). Az LG szerverén lévő fiókhoz csak másnap, ebédszünetben adtam meg G4 adatait, és beszerzési forrását.Szerk.: Sajnos, csak 2010-től lett szerencsém Android rendszerű készüléket birtokolni - igaz, abban még nem volt megoldott az OTA frissítés, ilyen modell csak Nexus 7 volt nálam. Nexus esetében pedig Google szerverei terítik az új verziókat, vagy verzión belüli frissítéseket, és ott is volt eltérés a készülékeken bekövetkező jelzésben - Kollégám ugyanolyan Nexus 7 példánya csak egy hónappal később kapta a jelzést 5.1.2-ről, mint ahogy nálam települt.
-
MaxxDamage
félisten
Már berendelve (külön és olcsóbban)
Amúgy van PowerBank a birtokomba amit nem igazán használok kiPárszor már használtam telefon és BT füles töltésre is, de még csak lemerülés közelébe sincs.
Számomra a + battery és egy olyan töltő jobban kivitelezhető (csak egy battery csere és megint full töltöttség alatt a telefon!)Ez a PowerBank van nekem (igazi túlélő darab!)
L
-
Ixion77
addikt
Szerintem hiába 2.1A a töltőáram ha a QC2-t nem támogatja.
Valamint az amit linkeltél valószínűleg úgy 16000mAh-s, ahogy itt már 50000-es -
s4tch
veterán
Hardveres hiányosságokról írsz, miközben erről szó sincs. A xiaomik általában licencköltség miatt nem jönnek B20 sávval, ettől még némelyiknél szoftveresen lehet engedélyezni a frekit. Telefonokról van szó, nyilván engem nem bántottál meg.
A Redmi 3 Note bend tesztje kb. másfél hónapja jött ki, te a Mi5-re gondolhatsz, az tényleg botrány volt.
A miuihu/xiaomi.eu romokban egyébként nincsenek kínai karakterek, amelyikre van fordítás, ott minden gyári app angol/magyar, illetve már a módosításmentes ('global') romokban is szépen lassan előfordul a magyar nyelv. Ha valami miatt kerülni kell a xiaomit, az a garancia helyzete - bár az itthon forgalomba kerülő telefonokra egyes hazai forgalmazók saját kockázatukra ezt is megoldják.
Nem offolnám szét a topikot, a lényeg, hogy rengeteg a tévhit a kínaiakkal szemben. Nálunk a családban is beváltak, és ha a Mi Note Próban lenne SD foglalat, már rég megvettem volna. Vicc áron kapsz kulturált audio alrendszert... Nincs tökéletes telefon, mindegyikben elég könnyű hibákat találni, de az kétségtelen, hogy számos kínai telefon az áráért rengeteget ad.
-
Arween
senior tag
Köszönöm a részletes helyzet kifejtést
A buhera részben azért én megemlíteném hogy bár létezik ilyen lehetőség ,de hazai körökben még nem tudunk arról hogy ezt valaki meg is valósította. ergó gyakorlati teszt nem született ezen a vonalon.....
Részemről zárom a kérdést ,amennyiben szükségem lesz 4g-s hálózatra fájó szívvel, de elbúcsúzom a V10-től és keresek más alternatívát
(mondjuk ha nem kell a 2 sim akkortájt ,akkor tuti az egy sim-es verziót fogom előnyben részesíteni,vagy esetleg a V20-at)
A nem olcsó megoldásos a Qi-töltést valaki esetleg tesztelte? Eredeti/ vagy után gyártott de QI matricával ellátott hátlapot vett már valaki?Az mennyire muzsikál szépen?
-
joco1977
tag
Nem szükséges külön program a ahhoz, hogy átmozgassunk programokat az SD kártyára, elég, ha a Beállítások/Alkalmazások menüpontban kiválasztjuk az alkalmazást, majd az alkalmazásinformáción belül rákattintunk a Tárolás sorra és a Felhasznált tárhely sorban a Csere gomb segítségével elvégezzük a Tárhely váltást. (feltéve, hogy ez a funkció engedélyezett-e az adott program esetében)
-
E2E4
aktív tag
Kimaradt egy válasz, és lejárt a szerkesztési idő:
Hogyan lehet microSD-re játékot telepíteni?
- Először is, 32 GB flash mellett tényleg szükség lenne erre?- Ha mégis, először telepíted simán, ekkor alapból a flash memóriára menti. Ezt követően keresel, majd letöltesz a Google Play Áruházból egy olyan app-ot, ami azt tudja, hogy a flash-re telepített applikációt átmozgatja az SD kártyára.
-
törölt tag
Köszi szepen a reszletes valaszodat! Az 5. pontot kivéve egyet értek -utana olvasva- írásoddal.. Ezen válaszod maximálisan megfelelő hangnemű volt. De nem is folytatom,nincs is miért. Természetesen nem szerettelek volna semmilyen szinten sem megbántani - melynek ellenére természetesen fenntartom az írásomat ,szerintem - rejtve benne - kijött belőle a lényeg...
U.i.: A topic-ba vetett energiádat pedíg -többed magammal-nagyon köszönöm,és be is fejeztem a nem idevaló írásomat... -
zoleeno1
veterán
-
-
zoleeno1
veterán
En siman feltoltam ugy, hogy csak azokkal a "kendokkel" toroltem at, ami alapbol a nillkinhez volt. 1x a nedvessel, utana a szarazzal, aztan meg atmentem rajta azzal a "ragacsos izevel", muanyag darabbal amit adtak hozza (nem tudom mi a neve). Utana fel az uveg es tokeletes, por mentes. Siman a szobaban az iroasztalnal, nem steril korulmenyek kozott
Ja es a kamera lencsere is ragasztottam foliat, mert azt is adtak hozza.
Mas: Nektek nem csinaltal olyat a telo, hogy nem reagalt az ujjlenyomat olvasora, sem a szamzarat nem engedte beutni? Nekem mostanaban vagy 2x csinalt ilyet zsebbol eloveve. Csak restart segitett. 5.1 alatt nem volt ilyen, csak 6.0-nal.
-
E2E4
aktív tag
Utoljára beteszem a képeket. Úgy döntöttem, hogy itt is hagyom őket a további "akku-trollok" távol tartására:
A hozzászólás, ahol erről írtam, ITT OLVASHATÓ.
-
Hali,
Az üveg előtt van a bumper síkja, majdnem 1 mm-rel. Ha nem síkra esik, akkor természetesen törik a kijelző, ha nincs rajta biztonsági üveg. Porszem bárhová bármikor, természetesen - de ezen az acélon nem látszik meg, a matt feketére festett felületnél pedig mattulás léphet csak fel, de az eleve matt
Szia,
OPi,
-
psg5
veterán
Igen LG-vel beszéltem én is pár napja és ezt mondták , mondjuk azt hogy az imei vagy gyári szám legyen rajt azt nem mondták nekem lg-nél, és meg sem kérem a gsmhome-ot, hogy ráírják a számlára, mert akkor tuti kibontják a terméket és külön kértem, hogy bontatlan gyári legyen, majd felvezetem rá utólag.
Vagy hivatkozhatnak egy esetleges bontott termék megküldésénél arra, hogy a gyári szám miatt ki kellett csomagolni.Azért phonearena tesztjében lényegesen jobban jött ki a 6P...
-
Arween
senior tag
Szó szerint nem de ebben a megfogalmazásod alapján akár "szutyok" is megállja a helyét:
nem egy távol-keleti, bizonytalan eredetű és anyag összetételű, "copy-paste" termék, aminél a minőség olyan, mint az orosz rulett, csak itt a 6 helyen van vagy 3 töltény. És ha kilő a pisztoly, akkor az azt jelenti, hogy sikerült egy újabb, - bár jól kinéző, - de mégis ipari hulladékba futni.
Ha nem a versus tokra értetted akkor sorry nem volt egyértelmű ,és nyilván az hogy kinek mi tetszik az egyéni kérdés.
Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha a kérdésem arra irányul hogy milyen alternatívát tudtok ajánlani a kicsit sem olcsó versus/illetve gyári tok helyett ami funkcióban és minőségben is okés, akkor miért jön nekem itt mindenki a "ne tegyél rá tokot mert ront az összképen" válasszal? Nem az volt a kérdésem kell e rá tok.(nyilván szerintem kell ha ez irányú a kérdésem)Köszönöm azokat a válaszokat ahol alternatívát ajánlott valaki,innentől megoldom magamban a tok kérdést
-
Arween
senior tag
Azért a Versus cuccok nem kimondottan bizonytalan távol keleti szutykok....ennyi erővel a spigen termékeket is ide lehetne sorolni....
Nyilván nem 300 ft-os műanyag tokban gondolkodom de azért ne szutykozzuk már le az ami nem gyári ,attól még lehet minőségi cucc.Részemről sem szívesen teszek rá tokot ,de csak egyszer essen le,és ne szőnyegpadlóra tuti ez sem sérthetetlen készülék bármilyen minősítése is van...
-
Arween
senior tag
Nos én is csatlakoztam A V10-es táborhoz egy bézs dual sim-es telefonnal
Mint olvastam a B20-kérdésre elvileg van megoldás csak kell egy hozzáértő aki a téma összefoglaló alapján megoldja
Még keresés alatt de ha valaki innen a fórumról elérhető távolságban lakik és esetleg bevállalja a mókolást,ne késlekedjen keressen meg privátban
Egyébként a mobil előfizetésemben bár korlátlan a net,nem elérhető a 4g így jelenleg nem érzem hiányát, működik így is minden élvezhető gyorsasággal (letöltés,youtube,stb)
Ma végigolvasom tüzetesen az összefoglalót ,a kijelzővédőt már meg is rendeltem, tokot még nem tudom mert olyan szép a hátlap is nem akarnám eldugni valami tok mögé,viszont a szilikon átlátszó toknál meg az a gondom hogy nem fog csúszni ?Hi-fi részt még emésztem nem vagyok egy guru a témában a felét nem is értem annak amit irtok
Sima felhasználóként első körben elég ha a meglevő poweramp-hoz letöltöm azt a bizonyos kiegészítőt?
-
saddybaddy
tag
Osztom a véleményed,nekem 3 napja van meg és 3 napja van a kezemben folyamatosan...
Hihetetlen durva lett ez a telefon!
A hangzása meg ahhhh,eszméletlen egy jó fülessel.Eddig iPod touch 4 et használtam zenehallgatásra,már árulom
A kijelzőjéről nagyon senki nem beszél pedig azt kell mondjam,hogy ez az eddigi legjobban bekalibrált kijelző amit valaha láttam! (IPS LCD-ből)
-
psg5
veterán
Előrebocsátom, ezek nem kötözködések részemről, egyszerűen olyan helyen szeretnék vásárolni ahol rendben lesz a garanciális ügyintézés is. De nagyon furcsállom a gsm boltoknál, hogy 1-2 éve léteznek (webshopo üzemeltetői) ráadásul több esetben nem is magyarok a tagok, ügyvezetők, a telefonok sokkal-sokkal olcsóbbak mégis valami miatt ugyanazok a feltételek vonatkoznak rájuk, melyek a "hivatalos" sokkal drágább boltokban vásárolt termékekre.
Nexus 6P miatt konkrétan leveleztem pl. két gsm bolttal is, ahol egyértelmüsítették, hogy nem lehet regisztrálni gyári garanciára.
LG-nél amikor felhívtam őket, összevissza keverte a szavatosság, kötelező jótállás és önként vállalt (gyártó vagy bolt részéről) jótállást. Azt mondta valóban hogy európába szánt terméket regisztrálhatják, de majd a Telemax javítja ( ja és már nem lehet személyesen bevinni ez mostantól megszűnt) és hát nem mindegy, hogy milyen az imei szám és a bolt vállal egy évet utána meg ők javítják...érthetetlenűl magyarázta, visszakérdezve meg azt mondta ha baj van a telefonnal legyen számla és jelezzem...no ez nekem semmit nem mond...
Valszeg egyébként az LG minden európai imeit beregisztrál csak az más kérdés, hogy amikor a telemaxhoz eljut, akkor utánanéznek, hogy az magyarországra szánt és akkor a magyar importőr fizet és rendben minden, ha pedig nem magyarországra szánt akkor a kötségeket nem állja az importőr, ezért általában elutasítják a javítást ilyen-olyan indokkal (ezek az én véleményem már)...ja és kizárólagos szervíz a telemax ha jól értettem. -
törölt tag
Nagyjából követem a topikot,az összefoglalót nem olvastam egy ideje,és ugye frissült rendesen
Azért kérdezem mert a jelenlegi samu A3 telómon a fém keret utólag kidetülve nem fém,csak fémes hatása van,baromira sérülékeny,pedig vigyázok a telefonra,de teli van az a vékony csík apró hajszál karcokkal. Kijelző és burkolat egyébként rendben van.
Többek között ezért is tetszik a V10,mert nem kell rá mindenféle tok,meg még a saját kezemtől is védem stílus -
joco1977
tag
"Ha ráteszem a telefont a töltőpadra azelőtt, hogy a töltőpad áram alatt lenne, nem indul meg a töltés. Csak akkor indul meg a töltés, ha a telefont leveszem majd újra visszateszem a töltőpadra."
Két töltőpadot próbáltam ki: egy névtelen kínai csodát és egy Samsung S Charger Pad töltőt. A fent említett eseményt én egyik töltőpadnál sem tapasztaltam, tehát rátettem a töltőpadra a készüléket, majd bedugtam az USB kábelt és azonnal el is kezdett tölteni. A töltést sem dobta el 10 perc után egyik töltő sem, és nem kellett ide-oda mozgatnom, hogy a töltés rendben menjen. Ezeket a hibákat én LG G4 esetében tapasztaltam, V10 esetében nem. Szerintem a beragasztott töltőmatrica nem illeszkedik teljesen jól és így "kontakthiba" léphet fel.
-
ronaldo
őstag
Nekem is van egy elsőkörös tapasztalatom a vezetéknélküli töltésről, ugyanezt a csomagot vettem.
A töltőn én úgy helyezem el, hogy csak a kék és piros ledek látszanak, meg van még kb. 4-5 mm hely és nekem így frankón tölt, tölti a Nexus 4-et is.
Viszont reggel, amikor leemelem a töltőpadról, van egy érdekes hibajelenség: hiába nyomom meg a lenti menügombok bármelyikét (multitasking, menü) nem történik semmi. Egy 15-20 mp-ig "be van akadva" a telefon és csak jobbra-balra tudok lapozgatni, meg mondjuk az értesítési sávot lehúzni.
Ez 2 egymás utáni reggelen megtörtént. Ma a dokkolójában töltöttem (gyári töltőfejjel) és nincs ilyen probléma.
Még próbálom reprodukálni ezt a dolgot, de mindenesetre fura.
-
MaxxDamage
félisten
V10 nagyon eltalált teló, ez biztos.
Töltő kábelt ami V10 -hez van, biztos lehet valahol venni nem? (webshop) minőségi darabot)
Esetleg tudsz ajánlani megfelelő darabot, boltot ahol kapható?(ilyen Tescoba nem akarok venni, kitudja milyen minőség...)
Igen, hivatalos magyar tesztből rendesen kimaradt a HiFi DAC 32bit tesztje... SAJNOS !
Nem ártott volna arra is külön rá koncentrálnia a telefon tesztelőnek, mivel ez a tulajdonsága a telefonnak külön említésre és tesztelésre lett volna méltó!(#2535) koxx: Érdekes az biztos! Ötletem sincs
L
-
a.sebi
őstag
Én még mikor megrendeltem aznap rendeltem egy xiaomi powebankot.
Ma jön meg elvileg... De koppanok vele . mert nem fog kelleni. Hihetetlen de nekem jobban bírja mint a galaxy note 4 esem amiről váltottam... Messenger facebook minden ami szar egy akkunakfelvantelepítve.. Komolyan eddigez a legjobb telefonom.
Kár h a a tesztek így lehúzták az akkut, mert nem igaz h szar! Nem bírtasokkal jobban a mate 7 sem, de mindegy is ha az 40 szazalekon van, a másik 20 on akkor is töltőre vágom minden este.... Aki meg napi 7 orát nyomogatja a telefont az forduljon orvoshoz vagy keressen egy szexpartnert. -
littleshagy
csendes tag
Félre értés ne essék, itt nem is arról van szó, hogy "taknyozom" a telefont, hiszen nem véletlen, hogy kis csodának neveztem. Egyszerűen csak felbosszantott, mint ahogy írtad is és valószínűleg pont sz@r szögben fogott padlót. De!! Ahogy én láttam 55 ezer a javítás.. Persze közel prémium készülékről beszélünk... Na dehát... Amióta bezúzódott, azóta körbe túráztam a fél Bükköt és tovább reped 🙁 mondjuk lőttem kb 100 képet.. Továbra is várom a tippeket a legjobb megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest