- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
saddybaddy #6587 üzenetére
Pont az S7 Edge volt az a telefon, amivel részletesen összehasonlítottam a V10 kameráját, amikor még azt használtam....nagyon-nagyon nem egy kategória a kettő, gyakorlatilag nem volt kép, ahol a V10 ne verte volna szarrá az S7-et.
Csak manualban használtam őket, minden esetben letámasztva, nem kézből, egymás mellett, a lehető legegyformább beállítások használatával.
Már jó ideje eladtam a V10-et, V20 van most, de én azt mondom, hogy a V10 kamerája jobb volt....nem minden esetben, de amikor még mind a kettő megvolt, akkor rengeteget hasonlítottam a két telóval lőtt képeket és bizony sok esetben jobb lett a végeredmény, mint amit a V20 produkált. -
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #6351 üzenetére
Az LG nem ismerte el a V10 bootloop hibáját. (Ezt a fórumon és a téma-összefoglalóban is jeleztem.)
Noha volt itt a fórumon olyan felhasználó, akinek mégis cserélték az alaplapot.Még egy kört érdemes lehet futni abban, hogy a két éves szavatossági időn belüli javítást kéred, (ami esetedben 2018. augusztusáig lehetséges) jelezve a "kedves LG"-nek, hogy vélelmezhetően a G4-nél már elismert módon, itt is ugyanazon forrasztási gyártási hiba okozta a bootloop hibát.
Ha szerencséd van, megnyered, és kicserélik díjtalanul az alaplapot.Ha nincs szerencséd, - "konzultálnak a jogi osztályukkal" - akkor a 6 hónapon túli szavatossági időn belüli javítás esetén, kérni fogják a vevőt, hogy ő bizonyítsa be ennek az igazát. Az-az a bizonyítást neked kellene megoldanod. Bár ez sem lehetetlen, mégis talán ez az a pont, ahol valóban esedékes lehet a már említett "kuka".
Mivel az első kör kvázi költség nélkül megtehető (e-mail / levél / vásárlók könyve) így azt mindenképpen érdemes meglépni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
az szep, eddig ugy tudtam elismerik. Volt is ott olyan, akinek cseréltek nem?
-
válasz
bazeg
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #6346 üzenetére
Nálatok nincs mobil felvevő pont?Én ott szoktam leadni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #6346 üzenetére
MPL is megfelelő (én is azzal szoktam küldeni LG-nek) és GLS hozza vissza ingyen.
MD
L -
tothak
tag
válasz
saddybaddy #6178 üzenetére
Szia, konkrétan játszottam és egyszercsak újraindult, aztán többé nem tudta befejezni a bekapcsolást. Mondhatni az volt, amit vár az ember a bootloop-tól
Ennek örömére én fogtam magam, bementem a váci úti szervizbe, leültem a székbe, és azt mondtam, hogy úgy látszik, hogy engem is elért a bootloop hiba. A srác velem szemben nem kérdezett semmit, felírta a lapra és átvette a telefont. Kérdeztem, hogy milyen gyorsan lesz meg, mert kell a telefon, mondta, hogy ha van alaplap, akkor már aznap is készen lehet. Erre megkértem, hogy meg tudná-e nézni? Hátramenet, majd 1 perc múlva jött, hogy van 4 lap hátul, úgyhogy gyorsan meglesz, és úgy is lett. 10kor adtam le, du 2kor kaptam az sms-t, hogy mehetek érte.Nagyjából ennyi a sztori
Kicserélték az alját meg a tetejét is, de azt kértem külön.
Aminek nagyon örültem, hogy semmiért nem kértek pénzt.
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #6122 üzenetére
Pfúúú,akkor gari elfogyott........Az Enyém most 9.hónapban van.Akkor még van időm.....
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #6116 üzenetére
Ajaj,sűrűsödnek a gondok.Napi szinten szoktam a szomszédos G4 Topikot és ott nagyon sűrű ez a probléma(G3-nál kevésbé,pedig abból is használtunk sokat és sokáig).Lehet,hogy előbb-utóbb ide is beüt a ménkű?
Igaz az Enyém még Januárig garis.
Én is szeretném tudni,mennyi idő után ért el a végzet?
-
zoleeno1
veterán
válasz
mondtam én, hogy ez nem egy játék miatt van...
-
válasz
Ehh, mennyi ido utan?
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6089 üzenetére
Ajajjj... Rossz kdz-vel ki is nyirhattad, bar nehez... Szerintem vidd be az lg-hez.
-
válasz
saddybaddy #6089 üzenetére
-
válasz
saddybaddy #6087 üzenetére
eredmény?
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6085 üzenetére
Sajnálom, akkor ebből szerviz lesz...
-
saddybaddy
tag
válasz
saddybaddy #6084 üzenetére
Sehogy sem akar menni...
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6082 üzenetére
A telot felismeri? Lg drivert felraktad? Probald masik usb porton is, illetve masik kabellel, nekem anno volt, hogy egyikkel ment, mig a masikkal nem.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6080 üzenetére
Ha FR után is ez a gond, akkor ott szerintem más baj lesz, nem a játék kavart be... LG flash tool + kdz, még ezt lehet megpróbálni. Én CSE Flash-el csinálnám, az töröl mindent. Megjegyzem utoljára samunál csináltam odinnal kdz telepítést, ott mókoltam rendesen
V10-zel sosem csináltam.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #6077 üzenetére
Így? [link] Elvileg így rögtön felkínálja a factory resetet nem?
-
válasz
saddybaddy #6077 üzenetére
akkor passz
viszont a játék neve érdekelne, nehogy más is belefusson . . .
-
válasz
saddybaddy #6075 üzenetére
ez esetleg? hangerő le + bekapcs
-
válasz
saddybaddy #6073 üzenetére
akku ki-be?
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5994 üzenetére
Érdekes, nálam 2 éve ugyanaz van fent belőle, semmi baja
Az is igaz, hogy igazán nagyot még nem is esett, ez az első telóm amit nem áztattam el, törtem össze 1 éven belül
aminek nagyon örülök, mert nagyon szeretem ezt a telefont, engem a gyengébb akku idő sem érdekel
-
Zoltn
senior tag
válasz
saddybaddy #5986 üzenetére
Na nem mondod hogy gaz!
Ja egy sd kartya ki, be es megoldodott a problema. Erdekes. Szerintem a poweramp media szkennere ragadt be. Vagy nem tudom. De mostmar minden patika ismet.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5987 üzenetére
out of stock V10-hez
bár én ezzel sem szórakoznék, csak a nillkin
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5949 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5945 üzenetére
No igen,Nekem is volt.Nem tudom baj-e valahol,de nagy LG Fan vagyon Én is.
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5941 üzenetére
Nekem 2 db pihenget a fiókomban,egy 2/16+egy 3/32.Imádom Őket,viszont elmaradt a vártnál a V10 a G3-aktól.Persze jó kis teló,csak azt mondtam,hogy több szempontból jobban szeretem őket.
Lásd parts kiegészítését.Pl.Néha vissza-vissza akarom tenni a SIM-et.
Béke.parts +1 és bocs,de el kerülte a figyelmem a hozzá szólásod.
Teljesen egyet értünk akkor.
Most feltettem ezt:
[link]
Hátha.....
Nagyon régen használtam már,amikor ilyen funkció nem volt a telefonokon.Meglátjuk. -
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5929 üzenetére
Azzal ilyen baj nem lesz, mert az majd ugy eg bele, hogy ott is marad...
-
atike
nagyúr
válasz
saddybaddy #5919 üzenetére
Igen, ilyet keresek, köszi.
11 dollár, 22 dolláros szállítással...? Jézusom.
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5918 üzenetére
Igazándiból az Én telóm még csak fél éves ezért még nem kell rá,viszont még a G3 am hoz is van egy original.
Ahoz úgy is kell rendelnem egy akksit és kíváncsiságból kérek egy gagyit és meg nézem a gyakorlatban.
A másik,amit linkeltél valóban horror. -
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5899 üzenetére
Akkor nem Én vagyok a vaksi.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5868 üzenetére
Akkor valamit nagyon elnézhettél.
Bekapcsolt képernyőnél mutatja a nevem és tudom húzogatni (ahogy eddig) és kikapcsolt kijelzőnél írja a napot, dátumot , időt és mutatja a töltöttséget és ebben az esetben is húzogatható / váltható a képernyő... szóval minden OK vele. (szerintem kevered az alatta levő sávval ami aktív kijelző esetén lehúzható és az a fő kijelző maga / része) azt eddig is úgy lehetett használni "valamit kezdeni vele" ha lehúztad... és kicsit más az egész (átdolgozott az a rész) de talán jobb is lett.MD
L -
válasz
saddybaddy #5859 üzenetére
igen, az az egyetlen ami visszás
-
válasz
saddybaddy #5856 üzenetére
hasonló gondolataim vannak, de a V20 mostani új ára már annyira belül van a komfortzónámon, hogy ihaj
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
saddybaddy #5844 üzenetére
A DAC modul a G6(EU)om mellé van....Nem írtam,hogy a V10hez lesz..Azt írtam mellé érkezett NEM hozzá!!!
Félre értetted én se voltam egyértelmű ezek szerint.
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #5840 üzenetére
Másodjára buborékos volt a fólia a kijelzőn, (mint amikor felszedik és visszarakják) vagy pontosan úgy volt rajta, mint amikor vadonatúj volt? (Buborék mentesen.)
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #5833 üzenetére
Milyen állapotban kaptad vissza a telefont?
1. Az első alkalommal (amikor nem cserélték, csak azt hazudták)
2. A második alkalommal (amikor valóban cserélték)a.) Nem volt a kijelzőn semmi.
b.) Rajta volt a gyári kijelzővédő fólia, de buborékosan. (Tehát úgy, mint amikor felszedik, majd ismét visszahelyezik.)
c.) Rajta volt a kijelzővédő fólia, ahogyan gyári állapotban rajta kell lennie, buborék mentesen. -
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #5803 üzenetére
Hogy derült ki az, hogy hazudtak, és először nem is cserélték ki az előlapot?
-
Rickenstein
senior tag
válasz
saddybaddy #5818 üzenetére
Legutóbb, amikor fenn volt, nem támogatta az LG-s widgetteket. De mondom nekem bőven elég (lenne) a gyári appdrawer nélküli launcher.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
saddybaddy #5814 üzenetére
Szeretem a gyári megoldásokat, Novát akkor használtam, ha lassú volt az adott teló gyári Launchere. Ez most nemaz.
-
válasz
Nekem is olyan mint újkorában. Most megnéztem este is és teljesen megszűnt a 2. kijelző fényszivárgása. Talán a kijelző fényereje is nagyobb lett 15-20%-kal.
-
Gabatt
csendes tag
válasz
Hát akkor ideje visszavinnem mégegyszer
-
válasz
saddybaddy #5637 üzenetére
Az úgy teljesen korrekt.
-
válasz
saddybaddy #5630 üzenetére
azt nem vitatom hogy létező probléma, csak jeleztem hogy ennek ellenére nem mindenkit érintő (de én külön állatfajta vagyok, még a bootlop is elkerül messzire
)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5604 üzenetére
Ennyi!
Majd ha a 960A -ra elérhető lesz a hivatalos Nougat, írjatok majd meg!MD
L -
rejtettlampa
tag
válasz
saddybaddy #5589 üzenetére
Akkor nálam is így van, ha adok neki rendszergazdai jogokat! De nekem kellene az ujjlenyomat védelem is, mivel azt használom!
-
rejtettlampa
tag
válasz
saddybaddy #5585 üzenetére
Ott be is állítottam a képernyő lezárást, de mégsem úgy működik, ahogy kellene. Kell neki fél perc, mire aktív lesz az ujjlenyomat védelem. Addig viszont anélkül is fel lehet oldani egy érintéssel! Pedig jó volna ha azonnal aktivizálná az ujjlenyomat védelmet, mihelyst lezártam duplakoppal a képernyőt!
-
rejtettlampa
tag
válasz
saddybaddy #5582 üzenetére
Van beállítva pin kód! Másodlagos kód nélkül nem is engedi bekapcsolni az ujjlenyomat védelmet. De nálam így se működik rendesen a Novával.
-
rejtettlampa
tag
válasz
saddybaddy #5579 üzenetére
De nekem pedig pont, hogy jó lenne, ha maradna az ujjlenyomat! Nem szeretném kikapcsolni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5558 üzenetére
Vagyis a legtobb alkalmazasnal, amik vilagos hatteruek, nem is olyan zavaro...
Ezert mondom, hogy SZERINTEM kicsit tul van ez lihegve, en ezert biztos nem adnam szervizbe az erintetlen telomat, hogy ki tudja milyen idegallapotban lévő verpistike ossze ganyolja
Ez persze csak a sajat, szubjektiv velemenyem
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5541 üzenetére
Jahm. Sok gyártót felkerestem már, de nem a hazait (eredetit) és eddig mindig mindent megoldottam úgy... 😁😂
Amúgy nem zavar a képernyős pillanatnyi gond, mert nagyon ritkán tapasztalom (hosszas azonos program használata után van csak jelen)és meg is szűnik, még ha újjal is ez lenne akkor tényleg nincs sok értelme, mert így elmondható, hogy ez a V10-EM még nem volt szétszedve, gyáriSzoftveres probléma nem a kijelzővel kapcsolatos, félre értettél. Kijelző az típus hiba konkrétan. Én csak felvetettem mint kérdést, hogy a szoftveres probléma okozhat-e battery meghibásodást hosszú távon?!?
MD
L -
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5537 üzenetére
Az más kérdés, hogy az újjal is ugyanolyan lesz pár hónapon belül
Nem értem ezt a nagy "beégés mizériát"... Ez nem olyan beégés, mint anno samu s2-n volt, hogy az beégett, aztán az ott is maradt... Ez meg eltűnik pár perc alatt, ahogy olvasom, mert engem még nem érint... Ezzel én úgy vagyok, hogy ennél nagyobb baja sose legyen -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5537 üzenetére
20.-an járt le a garancia. Ez a javitas (még ott van, mint garanciális mert 13.-an küldtem fel) ilyenkor mit tehetek? Hivjam fel holnap a szervizt és mondjam meg, hogy már pedig ragaszkodom a kijelző cseréhez? Dokumentum tartalmazza a hiba leírást és úgy raktam be ahogy a Topikgazda azt leírta... és mellékeltem, kinyomtatva.
MD
L -
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #5380 üzenetére
Mint a téma-összefoglalóban leírtam, nem a kijelzőt cserélték ki, hanem a komplett előlapot, amihez belülről rá van ragasztva a kijelző. (Ez szerintem azért is megnyugtató megoldás, mert amellett, hogy a telefonnak - a Dura Guard szélek kivételével - vadonatúj külseje lesz az eleje felől, teljes mértékben kizárt, hogy egy esetleges nem tiszta térben történő szerviz munka kapcsán porszem kerüljön az előlap és a kijelző közé.)
Előtte az ügyfélszolgálattal történt több telefonos és e-mailt váltás alatt, képeket is küldtem a hibajelenségről, valamint a hibát írásban is bőven kifejtettem. (Erről itt számoltam be.)
A szervizben a munkafelvevő az "Átvételi" lapon az "Egyéb megjegyzés" részben ezzel a hibával kapcsolatban csak annyit írt, hogy "kijelző beég."
Mint írtam, még nem tudtam átvenni a telefont, így részletesebben még nem tudok erről beszámolni. (Bár futárral díjmentesen el tudnák küldeni a készüléket, én mégis ragaszkodom az átvétel esetén is a személyes közreműködéshez, ugyanúgy ahogyan az átadásnál is tettem.)
(#5376) ADAM1337 "Android főverzió váltáskor a root természetesen eltűnik, de a B20 frekvencia megmarad." (téma-összefoglaló / 3. BUHERA (Bütykölő rovat.) )
(#5387) MaxxDamage Akkumulátoros hibánál - garanciális javításkor - a készüléken és az akkumulátoron túlmenően, mellékeld a gyári törlőfejet és kábelt is. Nagy valószínűséggel egy új akkumulátort fogsz kapni.
(#5388) OPiiPO Nagyon intenzív használat mellett - a kolléga korábban írta, hogy a kijelző automatikus kikapcsolása funkcióját sajátosan ignorálta - közel egy év alatt azért le lehet amortizálni egy akkumulátort.
(#5390) ADAM1337 Jól látod. Nézőpontom szerint már maga a cím is kellően hatásvadász. R-go, egyetlen valós hardveres hibára sem világít rá. Ettől függetlenül, jó ezekről tudni, és tisztában lenni azzal, hogy a legtöbb komolynak tűnő, akár hardveres hibajelenséget is szimuláló hiba, pusztán szoftveres eredetű, és valóban azok legtöbbje 3rd party app miatt fordul elő - megjegyzem, sokszor nem csak ezen telefon esetében.
-
dlaj
őstag
válasz
saddybaddy #5354 üzenetére
A hazai V10-ekre mikorra várható?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5329 üzenetére
Hogyne lenne, de a battery nem merül jobban, mintha minden képernyő kikapcs előtt bezárom ami futott?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5323 üzenetére
Igen, ezt vettem is észre!
Akkor ezentúl nem kapcsolgatok ki semmi progit...MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5321 üzenetére
Nálam ez egy megszokott dolog
No mind1...talán az új rendszer megoldja...(lassan talán érkezik hozzánk is)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5318 üzenetére
Nem látom az akku használat alatt (minden képernyő kikapcs (bekapcs gomb 1x megnyom) után ki szoktam lőni az aktív programokat, de igaz van a "launcher" /vagy mi az/ amit nem lehet - Google így van "nevezve" asszem..az az!)
L
-
válasz
saddybaddy #5215 üzenetére
Annyival nem jobb sztem.
-
hard74
senior tag
válasz
saddybaddy #5215 üzenetére
Viszont abban nincs magyar nyelv, ha ez számít.
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #5173 üzenetére
Jah,na az szuper. Mitől lehet ?
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #5171 üzenetére
Mekkora részen van beégés?
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #5057 üzenetére
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
saddybaddy #5053 üzenetére
Hát ha ilyen egyszerű lenne .....
Egyszer kétszer ez előfordult, akkor működött.
Most viszont a századik utánn se -
Yondaime 四代目
tag
válasz
saddybaddy #4860 üzenetére
+1
-
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4847 üzenetére
Őszintén szólva kicsit lepődtem csak meg, de számítottam rá, hogy nálatok is előbb-utóbb (ez esetben utóbb) előjön..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4844 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, tapasztalom és korábban írtam is már (de nem írt rá asszem senki semmit)
pl. Este beszélek Messengeren (mondjuk 2 órát legalább - csak TV fénye van) és telefon folyamatos kijelző ON -ba és csak messenger ablak... vagy 1-2x Chrome, gmail, mind1 nem oszt / szoroz, a telefont kikapcsolom úgy, hogy töltőn van és kikapcs után a kép újra bekapcsol (töltöttség jelző) és akkor látszik szépen a "beégett" kép... (nagyon látszik!)Ha adott példát mindenki nézi (próbálja), tuti tapasztalja, ez így egy normális jelenség !
Lényeg a folyamatos kijelző bekapcs... nálam pl. be van állítva, hogy a kijelző ne kapcsoljon ki (csak akkor kapcsol ki ha megnyomom a gombot hátul
L
-
manoarc
senior tag
válasz
saddybaddy #4837 üzenetére
leadom énis szerencsere garis még
-
manoarc
senior tag
válasz
saddybaddy #4835 üzenetére
sárga v szürke?
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #4701 üzenetére
Kössz az infót, én se hallottam sok jót róluk a gariztatással kapcsolatban , ezért is halogatom a dolgok😒
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #4689 üzenetére
Hol cserélteted a kijelzőt, ha szabad megkérdeznem? Mert eme hibajelenség nálam is jelentkezett és érik nagyon a reparáció. A gondom csak az, hogy a partneronál vettem anno és csak adásvételim van amit az LG nem fogad el garinak. Ezért a partneroval kell felvennem a kapcsolatot mert náluk még él a garim márciusig. Nem leptem még az ügyben mert nem igazán volt vele időm foglalkozni mostanság.
-
válasz
saddybaddy #4687 üzenetére
"Nagyon el találtak ezt a kis drága V10-et"
- kifutó modell korba lépett, szeptember óta nem változott az ára szignifikánsan -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4689 üzenetére
Ja, az G4 es G5-nel is jelen van
-
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4687 üzenetére
Lg-nel ez az egyetlen, ami hibamentesnek mondhato. G3-,4-,5 se hibatlan sajnos..
V20 meg meg fiatal. -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4684 üzenetére
En meg megprobalokepcsosen feljutni arban arra szintre, mar elegge vagyakozom egy V szeriara. Most a Mi5 cserelesen gondolkodom, es a 4 telo kozt jelenleg a V10 is szerepel, de egyelore tul jo ez a telefon..
Tetobau: nincs magyar nyelvvel
-
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4682 üzenetére
Stemplar es Babosmiki onnan vette ha jol tudom
Ha nyernek a lotton..... -
Kavinton75
senior tag
válasz
saddybaddy #4661 üzenetére
Ezek kártya hibák lehetnek, mert nekem Telenoros a kártyám, de nem dobálja.
-
válasz
saddybaddy #4598 üzenetére
hmmm, hivatalos Messenger Lite nem található a Play Store-ban, rákérdezhetnék hogy pontosan mit is használsz?
Köszi!
-
válasz
saddybaddy #4579 üzenetére
Melyiket használod? Ez hivatalos Facebook app, mint a Facebook Lite, vagy third party?
Köszi!
-
hcs57
addikt
válasz
saddybaddy #4574 üzenetére
Kaptam egyet abból, amit kérdeztem, feltettem, jónnak tűnik.
A G2-re anno Nillkint tettem, most megnéztem azt is, felrakva nem tudnék különbséget tenni a két márka között. Ugyanaz a 2,5D, a zsírtaszító felület.. -
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4514 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4514 üzenetére
:-) a másodlagost megoldották most szépen , nincs beszűrődés , és ha kijelző off akkor nagyobb az óra mérete is .-)
A fő kijelző kontraszt is sokkal nagyobb lett ( nem mintha a V10 kevés lett volna, de emeltek ezen is ) -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4485 üzenetére
Engem is erosen csabit, csak az a franya penztarca nem akarja megadni a lehetosegeg, hogy jozza is juthassak egy peldanyhoz. Igaz G5 melle egy Redmi Pro lett, de eljon meg az ido. Max egy V20 lesz egyszer
De hogy ez egy kivalo, hibamentes szeria lett, az a nem semmi. -
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4394 üzenetére
Pedig jó lenne vmi normális. Ott is volt több. Ugyanaz a fejlesztője, mint az eredetinek?
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4379 üzenetére
Ha rákeresek az áruházban, többféle Messenger Lite van. Melyiket javaslod? Még soha, semmilyen messenger sem volt a telón.
Bolodok Karácsonyt mindenkinek!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4379 üzenetére
Nekem korábbi Messenger verzió is tökéletesen megfelelő lett!
L
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #4378 üzenetére
Na erre ranezek en is, koszi!
-
parts
tag
válasz
saddybaddy #4361 üzenetére
Próbáltad már a Facebook Lite és Messenger Lite appokat? Bevallom, én nem használok telón Facebookot és asztali gépen se nagyon, de több topikban olvastam már, hogy ajánlják. Playből telepíthető mindkettő. Nem tudom, hogy mennyire fapadosabbak a símánál.
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4357 üzenetére
[link]
Swype + DragonÉn ezt használom pár éve, érdemes megvenni, ez nem laggol, és jó is ..
-
válasz
saddybaddy #4357 üzenetére
Én az új vibertől kaptam agyfaszt, főleg az új emoticonok. Desktopon befrissült, mobilon azonnal letiltottam.
Messengert utálom, lassú, bugos. -
válasz
saddybaddy #4351 üzenetére
ezek az utángyártott dzsunkabalra pici occók gyakran az eredeti akksi gyári kapacitását sem érik el, nem csodálkoznék, ha bőven 3000mAh alatt lenne már eredetileg
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4351 üzenetére
Nem érné meg szerintem... én tökéletesen elégedett vagyok a "gyári" akksival is és biztos nem vennék ilyen-olyan akksikat...azt ha behalna a teló, akkor meg csodálkoznék, hogy mi is van.. és az után gyártott sz*r lenne az ami okozza.. és LG szervíz is biztosítana afelől, hogy a nem megfelelő alkatrész használat okozta a galibát...(így kuka kb.)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4349 üzenetére
Úgy legyen!
Addig élvezzük ki a V10 minden előnyét !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4344 üzenetére
Jól döntöttél !
Nekem, ha valami csoda folytán behalna a V10 ... akkor ilyet szereznék mindenképp (vagy V20...)L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest