- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Na meg ilyet se lattam, metron egy kis tiptop csajszinal egy feher V10 befigyel
Gyonyoru a telefon, de a gazdaja is -
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105 #5432 üzenetére
Tudom en azt nagyon jol
Akkora hype van korulotte hogy jaj. Csak azert vettem, hogy lassam mit is tud az istenitett telefon.. hat semmivel se tobbet mint barmi mas. A Honor 8 rohogve megfingatja.. Mate9 utan egybol feltunt, hogy a Samu lassabb joval.
G4, G5 is alazza sebessegben. Sot kameraban is van ami alazza..
S7e 1 honapja vettem MM-ben, 1 hete vittem szervizbe. Valoszinu refurbish-t kaptam.. elso es utolso Samu volt. -
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105 #5428 üzenetére
Samut lassan minden seggreveri.. plane szoftveresen
Mondom ezt perpillanat S7e tulajkent.. -
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105 #5338 üzenetére
Nem mondtál újat akkor
1 hónapos az enyém, már szervizben van..
Amiket leírtál, pont ezek miatt "dobom" majd a telót. Szép meg minden, de ára van a törésnek. 90k nekem nem ér annyit, úgy hogy az előző telók puffantak párszor pofára is, és egyiknek se volt baja. Az edge nem bírná ezt ki.koxx: V20-ra akarok váltani, bár a ez a model se lenne rossz, pont a baromi jó design miatt is
Üzemidő nem izgatna, már megszoktam hogy mindegyik kaki. Nugattal meg pláne, szal annyira ne várjátok.
5 Nugatos telóm volt eddig, mindegyiknél visszaesés volt üzemidőben -
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105 #5333 üzenetére
Priviben érdekelne a váltás oka
Bár sztem itt is leírhatod.
Felüdülés ilyet olvasni, hogy a híres S7edge-ről vált valakiAmúgy én is tervezem annak dobását, igaz V20-ra.
-
Aryon87
félisten
Na fiuk-lanyok, ha szerencsem van, akkor hamarosan tudok csatlakozni hozzatok, igaz, attol fugg milyen hamar megy el a Mi5
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #5071 üzenetére
Igaz most vannak szabadok, legutobb jegeltek voltak. Csak az a baj hogy korlatozott keret all rendelkezesemre, jelenleg max 90k.
Lehet bevarom a V20at, mig szepen lemegy 100k korulre. Jo lesz majd osszevetni a G6-al
V30 szamomra elerhetetlen aron lesz, kiveve ha valami csoda folytan nem kerul szolgaltatoi kinalatba. (Kb soha)
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #5058 üzenetére
Raadasul hasznaltan se latok, pedig beruhaznek egyre, bar a V20ra faj a fogam
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4997 üzenetére
Aprora kifele, problem solved -
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4992 üzenetére
Annyival van konnyebb folgom hogy a fele osszege megvan egy Xiaomi Mi5 formajaban. Ahhoz kell majd a megfelelo osszeget osszekaparni.
-
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4986 üzenetére
Na igen, csak azert a nemzetkozi gatiztatas eleg macera
Na majd elvalik mire jutok, addig gyujtogeto eletmod -
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4983 üzenetére
Kulfoldrol semmikepp nem akarok telot, tudom a V20 sincs itthon, igy annak garija is macera (kiveve a partnero).
Mi5 miatt is para van, ha valami baja lesz, hogy gariztatom, mivel kinabol lett vasarolva.. -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4973 üzenetére
Szepen csokken az ara, ha igy folytatodik, es beesik 100k-ra, az aktualis Xiaomit levaltom a V20-ra..
Jol fog mutatni a leendo G6 mellett -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4847 üzenetére
Őszintén szólva kicsit lepődtem csak meg, de számítottam rá, hogy nálatok is előbb-utóbb (ez esetben utóbb) előjön..
-
Aryon87
félisten
Nugat egyelore sehol nem jo, csodat ne varj tole, plane az elso kiadasnal. G5-nel is csunyan visszavette az akkuidot, holott jobb mint a G4-nek volt. Tobb masik gyartonal is visszaesest okozott, meg a Honor 8-amnal is erzekelem (igen, mar nincs meg a G5 sem) valamint mint olvashato volt, le is alltak a kiadassal. Sztem emiatt kesik nektek es a G4-re is.
-
Aryon87
félisten
Valami okbol kifolyolag nem kapja meg, legalabbis ugy tudom, allitolag a hardver miatt. Fozott rom altal van ra opcio, felteve ha folytatjak a fejleszteseket ra.
P8 es P8lite se kapja meg, pedig az siman elbirna, ahogy sztem a G3 is, bar az LG ugy tudom csak 3 foverziot ad ki a 2 eves ciklusban. -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4689 üzenetére
Ja, az G4 es G5-nel is jelen van
-
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4687 üzenetére
Lg-nel ez az egyetlen, ami hibamentesnek mondhato. G3-,4-,5 se hibatlan sajnos..
V20 meg meg fiatal. -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4684 üzenetére
En meg megprobalokepcsosen feljutni arban arra szintre, mar elegge vagyakozom egy V szeriara. Most a Mi5 cserelesen gondolkodom, es a 4 telo kozt jelenleg a V10 is szerepel, de egyelore tul jo ez a telefon..
Tetobau: nincs magyar nyelvvel
-
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4682 üzenetére
Stemplar es Babosmiki onnan vette ha jol tudom
Ha nyernek a lotton..... -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4657 üzenetére
Telenornal nem hiszrm, mert nalam a G5 stabilan tartja a 4G-t.
A G3 is tartja a 4G-t, parom nem panaszkodott vele. -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4634 üzenetére
Mitol merithet a poweramp? Mert nekemnjs mar letorolt, ujrarakott face/mess van, de megis ugy merul a G5 mint a fene. Bezzeg a Mi5 mar kevesbe produkalja a merulest, pedig most online zene megy a winamp-al.
-
Aryon87
félisten
válasz
Kavinton75 #4595 üzenetére
Qrva anyjukat
Bar ma kevesebb kijelzoidot produkalt a telom, annyira nem veszes. Igaz tegnap huztam ujra.. -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4589 üzenetére
Passz. Olvastam, hogy csak a droidot erinti, az ios eseten nincs ilyen gond. De hogy miert.. Passz
-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4585 üzenetére
Nalam is van merules, nem orvosoltak a problemat ezek szerint..
Tegnapelott a G5 rendesen forrt... -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4548 üzenetére
Jaja. Amiben en vagyok, 3 topik mai temaja volt: G4, G5 es Redmi Pro.. akkor ez mindenhol jelen van
Ezek szerint nalatok is.. -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4509 üzenetére
Maradj csak itt nyugisan, meg sztem mindenki üljön meg a fenekén. V20 topik is ami van, az is féltopik. Majd ha lesz teszt róla, az lesz a végleges, addig itt bőségesen elfér, meg legalább jobban nyomon tudom követni, mert ez a topik kedvencként van mentve
Minden morzsainfó sztem jöhet ide, van néhány érdeklődő olvasó. -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4500 üzenetére
Izgatott lettem
nem, nem úgy
Nem mintha most tudnék azonnal venni egy ilyen "szörnyet", de mondhatom, epekedés van iránta. G5 mellett jól mutatna
Engem a kamera része érdekelne leginkább. -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4495 üzenetére
Te vagy az elso itthoni V20 tulaj. Na kivancsian varom a velemenyezesedet.
Gratula.Szerk: kisse fura ott a kanyaritas a kamera elott. Az uvegfolia akar lenni?
Meg ha jol latom kisebbek a kavak a V10hez kepest. -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4492 üzenetére
Tyi, ez igy eleg erdekes
..
Nalam lejtmenetben volt ilyen a diagram meg G4 idejeben, persze nem ekkora ugrassal.. -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4485 üzenetére
Engem is erosen csabit, csak az a franya penztarca nem akarja megadni a lehetosegeg, hogy jozza is juthassak egy peldanyhoz. Igaz G5 melle egy Redmi Pro lett, de eljon meg az ido. Max egy V20 lesz egyszer
De hogy ez egy kivalo, hibamentes szeria lett, az a nem semmi. -
Aryon87
félisten
válasz
gretzky77 #4457 üzenetére
Tennem szivesen, de sajnos nem rendelkezem pluszban egy V10 araval, pedig nagyon szeretnek egy ilyen "dogot" birtokolni.
Addig maradok nalatok passziv olvasokent es irigykedem, hogy micsoda remek, hibatlan tipusotok van. Mert tenyleg nincs hibaja, 1-2 egyedi esetet leszamitva.G5 marad, kivetelesen jol teljesit, leszamitva ugye a kijelzot, meg a Nugat miatti Titanic merulest.
Tartaleknak meg erkezik egy Xiaomi Redmi Pro. Ennyire futotta.
Jovore meg jon a 6os kiadas, bar meg elgondolkodom rajta, mert eddig igencsak a G5 javitott kiadasanak tunik... -
Aryon87
félisten
Boldog es problemamentes Uj Evet Kivanok tavoli olvasokent a V10-es csapatnak.
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4443 üzenetére
Nem vitatom a dolgot. -
Aryon87
félisten
válasz
kovacserno95 #4439 üzenetére
Egy szint a két telefon kamerában. Más adottságban különböznek
Na mi van az S7e-vel, mindenki agyondicséri azt a telefont
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4432 üzenetére
Hardver es szoftverezettseg teren eri meg. Foleg hogy a Snapi egy szeriat kihagyott, szal eleg nagy ugras.
Lasd pl. G4->G5 nekem.
Teny hogy a s808 is eros, 2 evig meg lazan megallja a helyet, meg az UX4.0 is kivaloan van optimalizalva.
Raadasul nektek nincs is hibatok, ellenben a G4-nek van..
Mai napig tetszik amugy a V10.. -
Aryon87
félisten
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!🎄
-
Aryon87
félisten
Ma voltam MM-ben telot nezegetni. Arena. Rengeteg van, meg a Xiaomikbol is van kirakva.
A lenyeg, ott feher/arany V10 volt kiallitva. Hat gyerekek, beszaras az a peldany -
Aryon87
félisten
válasz
bb_bence #4247 üzenetére
V10 eseteben csak az uzemidobe lehet belekotni, miota kovetem a topikot, mondhatni hibatlan a telefon. G4et is lepipalja ilyen teren..
Ha lenne lehetosegem vennek, de G5 utan visszalepes lenne, bar az optimalizaltsag annyira jo, hogy nem ereznem azt hogy 1 eves telefon (ahogy a G4 eseteben sem).
Mellesleg kimagaslo audio kepessegekkel van megaldva, toresallo, legalabbis kimagasloan birja a leesest es hasonlo dolgokat, robosztus megjelenes, dupla kijelzo ami meg pozitivumkent erositi a telot. -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4239 üzenetére
Nalam Telenor is hibatlan. Viszont lehet vmikor atigazolok a tmobilhoz, sokkal nagyobb a kinalat..
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4237 üzenetére
Mondtam en multkor hogy nem a teloddalesz a bibi, csak addigra mar becsomagoltad.
Sztem probald meg az APN beallitasokat. Keresd vissza amit irtam akkor -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4235 üzenetére
Azt felejtsd el hogy csereutalvanyt kapj
Es hiaba viszed be az LG-hez, nem fogjak ujraismetelni a szervizes kerdest, mert a telemax mar adott szakvelemenyt (persze ha ez tortenne).
Ezt multkor a G3-al be..optam, mikor keretrepedessel ment be a telo, telemax meg halal nyugodtan kozolte, hogy nem rendeltetesszeru hasznalatbol van a repedes.. Szidtam is oket mint a bokrot.. (Nem a mikrofonoknal repedt, hanem azon hely masik felenel..)
Sorry off, de szerviz tema ha valaki szemet szurna -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4233 üzenetére
Kivancsi vsgyok mit mondanak. Mert LGsek gyorsak, de ha mar 1 het, sztem az TMX lesz..
G5:
1. szerviz: 3 nap - Lg
2. szerviz: 2 het -TMX
3. szerviz: meg nincs, ha lesz, csereutalvany -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4231 üzenetére
Az siman a telemaxnal van
-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4167 üzenetére
Akkor nem feltetlen ugyanaz a jellegu hibatok van.
Valakinek helyrejott az allitassal a dolog?
-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4165 üzenetére
Pff..
En az APN-nel siman csak "internet" irtam es mukodik -
Aryon87
félisten
Ami nalam mikodott beallitas:
Nev:
Telekom NET LTEApn:
internetMinden mas marad ahogy van. Remelem ezzel megoldodik a gond, mondom nalunk ez megoldotta, azota nem dobja le a mobinetet.
Erdemes ugy tesztelgetni, hogy wifire fel, varni 1-2 percet, utana le a wifirol. Ha ugy azonnal kapcsoodik akkor jo. Ezt lehet ismetelni kesobb is. Vagy havyni a mobilnetet, es ugy figyelni. Ha ez sem segit, akkor passzolom.
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4156 üzenetére
Sztem igen. A regi kartya tokeletesen mukodott, nem volt LTE eldobas. Amint az uj kartyat megkapta, volt hogy 10 percig volt net, utana nem.
Mas eszkozokkel is eljatszotta. -
Aryon87
félisten
Csak egy kerdes ezzel az LTE temaval.
Pontosabban az volt a hiba hogy telefonhalozat volt, de mobilnet nem? Mert ha igen, ebbe parom is belefutott.
G3 szervizben van, igy ideiglenesen egy K8-at hasznal, ami nano simes. Uj kartyat kellett kerni, hogy a telefont tudja hasznalni. Nos 2 napig nem volt mobilnetje, de a hivas mukodott rajta. Szerintem nem szoftveres, hanem a sim kartyahoz, es a Telekomhoz kapcsolodo hiba. Bent a T-nel azt mondtak minden beallitas megfelelo, a telefon hibas. Viszont megjegyzem, hogy a Telenoros kartyam hibatlanul mukodott mind2 slotban (dual simes)..
Addig babraltam az APN beallitasoknal mig sikerult megcsinalnom.. Este megosztom az APN-t amivel mukodhet nektek is, mert sztem nem az van nalatok beallitva es ott lesz a hiba.. -
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4118 üzenetére
Nyugi, G5 2x-ra van szervizben kijelzobeegessel es fenyszivargassal. A tartalek telom a K8 is beegeses, par napja fedeztem fel mikor megvettem.. Szal ez uj IPS feature
-
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #3891 üzenetére
Nem V10-em van, hanem G5, de amit leirtal ismert jelenseg nalunk. G4 es G5 eseteben rendszeresen van kijelzobeeges (ami nem olyan mint az amolednel), pihentetes utan eltunik. A gond hogy visszatero jelenseg. Ezek szerint nalatok is jelen a problema.. Faxa.
Ez az LGD panel rakfeneje, elvileg a JDI panelnak mar nincs ilyen baja..
Mielott valaki szervizbe vinne, mindenkepp fotozza le! Viszont szamoni kell azzal is hogy a foszerviz a sok G4 miatt atkuldheti a TMX-hez a telefon, ahogy en is jartam a G5-el. Meg is lett az eredmenye.. -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #3442 üzenetére
Voltam szervizben nemreg a G5-el.
V20 megjeleneserol meg nincs semmi informaciojuk.Hopp, nem valaszkent akart menni sorry
-
-
Aryon87
félisten
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
Ne kezdjuk megint a G5 lehuzasat. Neked nem jott be, ennyi. Note 5 se fog, lepsz tovabb, lesz V10ed, ami szinten valamiert nem lesz jo neked, valtasz Note 7-re stb..
V10 teljesen mas kategoria. G5 megint mas.
G2 megintcsak mas, es mas korszakot is kepvisel.. Amen -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Szep. Es ennyi. G5rol tuti nem eri meg a valtast, foleg hogy ugyanaz a hardver van benne.
V10 sokkal mutatosabb, ahogy a G4 is mutatosabb a G5-tol, ezt en is alairom. Most is G4-em lenne ha nem kaptam volna csereutalvanyt, de ez off resz.
Ha jol latom a V20 szeleslato kameraja nem is annyira szeleslato mint a G5-nek, mert nem terjed ki annyira.
Kivancsi leszek az osszehasonlitasokra.
Legalabb a modularitast nem eroltettek arra is
Kijelzomerete mekkora? -
Aryon87
félisten
livestream
Kb hajnal 3kor lesz itt.
En is nagyon varom a bemutatóját .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest