- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
A G4-nek nagyjából annyi köze van a V10-hez, mint egy Toyota autónak a Lexushoz.

A V10 megkapta a G4 kameráját és a SoC-t, és ennyi. Mind az alaplap, mind a kivitelezés más. (Ehhez még az LG-t sem kell megkérdezni.)
Természetesen minden ízlés dolga, bár számomra újszerű az, hogy a Huawei P8, a Nexus 6P és az LG V10-t nézve neked "igazából egyik sem tetszik igazán
"Szerintem a másik két telefon megjelenésben, minőségileg, kül- és beltartalmat is nézve, egy lapon sem említhető a V10-el.
(Pl. amikor én Huawei-eket néztem, konkrétan vágta a kezemet az oldaléle, pedig nincs kis tenyerem. Hamar vissza is tettem a polcra.)Az autós tartóval kapcsolatban már írtam a topikban (a kereső sokat segíthet ebben) de most be is emeltem a téma-összefoglalóba. (Lsd. FAQ/GYIK elején.)
Ha még lenne kérdésed a döntés előtt, kérdezz bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"