Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gretzky77

veterán

válasz E2E4 #3120 üzenetére

Szia! Hát ne haragudj meg de akkor én is nyers leszek! A listából a premium megjelenést valamint az optimalizált rendszert hozza az OP3 is ezt nyugodtan kihúzhatod! Az meg,hogy lenéző stílusban azt írod,hogy ha egy kínai csodára cserélem a V10-et akkor nem nekem való sztem igen erős! El tudom dönteni,hogy mi való nekem és mi nem hidd el! Többször mondtam már sajnos telefononb.zi vagyok sűrűn cserélgetem a telefonomat viszont a V10 az egyik legkorrektebb készülék amit használtam és egyáltalán nem biztos,hogy nem az marad! De ez a lenéző kínai csoda megjegyzés téged minősít! Volt már a kezedben OP3 láttad nyomogattad? Sok gyártó megirigyelhetné a minőségét! A hifi résszel tisztában vagyok,az OP3 kamera része pedig nem is rossz! Nincs annyi beállítás manual módban mint V10-nél de a lényeges beállítások megvannak! Úgy gondolom igen elfogult vagy a V10-el kapcsolatban de mint mondtam nagyon nagyon jó készülék de kissé elvakultnak tűnsz! Úgy mondasz ítéletet egy másik telefonról ,hogy talán még csak nem is láttad!

A 110e pedig szerintem sem reális ár ebben a formában!

OPiiPO: egyáltalán nem gerjesztek semmit semmiféle vitát nem szeretnék! Írtam egy hsz-t amiben szerintem egyik készüléket sem helyeztem a másik fölé!
    Peace :R

Új hozzászólás Aktív témák