-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szia! Hát ne haragudj meg de akkor én is nyers leszek! A listából a premium megjelenést valamint az optimalizált rendszert hozza az OP3 is ezt nyugodtan kihúzhatod! Az meg,hogy lenéző stílusban azt írod,hogy ha egy kínai csodára cserélem a V10-et akkor nem nekem való sztem igen erős! El tudom dönteni,hogy mi való nekem és mi nem hidd el! Többször mondtam már sajnos telefononb.zi vagyok sűrűn cserélgetem a telefonomat viszont a V10 az egyik legkorrektebb készülék amit használtam és egyáltalán nem biztos,hogy nem az marad! De ez a lenéző kínai csoda megjegyzés téged minősít! Volt már a kezedben OP3 láttad nyomogattad? Sok gyártó megirigyelhetné a minőségét! A hifi résszel tisztában vagyok,az OP3 kamera része pedig nem is rossz! Nincs annyi beállítás manual módban mint V10-nél de a lényeges beállítások megvannak! Úgy gondolom igen elfogult vagy a V10-el kapcsolatban de mint mondtam nagyon nagyon jó készülék de kissé elvakultnak tűnsz! Úgy mondasz ítéletet egy másik telefonról ,hogy talán még csak nem is láttad!
A 110e pedig szerintem sem reális ár ebben a formában!
OPiiPO: egyáltalán nem gerjesztek semmit semmiféle vitát nem szeretnék! Írtam egy hsz-t amiben szerintem egyik készüléket sem helyeztem a másik fölé!
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest