- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mjani1172 #4007 üzenetére
A Snapdragon 808 ezzel a jól optimalizált rendszerrel tökéletesen elegendő a mindennapokra, nincs döccenés, a rendszer tökéletesen smooth. Ha benchmarkokat futtatsz napi szinte, akkor valóban nem ez a megfelelő mobil a számodra. Akksiidőt ezerszer kibeszéltük már, nekem az is megfelelő a napi használatra, persze jobb lenne egy >5000mAh akksivel, elhiszem.
-
.:Ádám:.
tag
válasz
mjani1172 #3129 üzenetére
Ott a pont.
@gretzky77
+1
Én is gondolkodtam az OP3-on. És pont bele estem a rendelési szünetbe. Lehet azt vettem volna.@OPiiPO
Ha nem LG lenne ennek az elejére írva hanem Samsung vagy HTC, Sony, 1+, vagy mi egymás, akkor is ezt a telefont vettem volna meg. Véletlenül az LG-nél találták ki. Arról nem is beszélve, hogy nincs tökéletes telefon, valamint csak az tud véleményt is mondani róla akinek van. Ki mást kérdezzen az ember, ha nem olyat akinek van. Az elvakultság az egyik olyan dolog amit nem szeretek.És rosszul használod a 'vita' kifejezést. Veszekedés megy valószínüleg a topikban ahol elvakult "fanboy" tulajok bróbálják egymást földbe döngölni, hogy melyik a jobb. Ráadásul olyan témáról ami teljesen szubjektív.
-
gretzky77
veterán
válasz
mjani1172 #3129 üzenetére
Ha neked megfelel privátban írok pár sort,mert ha ide írnék azonnal közellenség lennék! Úgy gondolom eddig is kulturáltan fórumoztam és próbáltam segíteni akinek tudtam! Viszont sajnos úgy látszik mint minden típus fórumában itt is vannak akik sértésnek veszik ha említeni merek másik készüléket,úgy hogy az adott készülékkel is rendelkezem! Nem értem ez miért ilyen nagy probléma,ráadásul semmi rosszat nem írtam,de az,hogy csak említek egy telefont amire azt kapom,hogy ha csak felmerült bennem egy kínai csodára való csere akkor már nem is nekem való a V10 adjam el,ezt igen felháborítónak tartom! Milyen alapon írja azt bárki,hogy mi való nekem és mi nem? Ez a fórum eddig nem volt ilyen ezért is szerettem,de sajnos nem jó irányba halad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest