- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #3986 üzenetére
Ha már felhozódott
Mostanában (november-december) szeretnék készüléket váltani, és nagyon nézegetem ezt a telefont (is),tipus hibát még nem igazán olvastam róla,néhány fórumtárs írta hogy beégést tapasztalt,ami remélem nem terjed tovább,ezt a mobilnetes dolgot meg egyértelműen a szolgáltatás okozza. A méretével szerintem meg tudnék barátkozni,de nagyon jó lett volna még egy ip68 védelem bele. Vízállóság miatt nézelődök jelenleg más márkák felé is,bár ugye nincs nagyon elterjedve sajnos.V20-ról mi hír terjed? Jön európába? -
törölt tag
válasz
stemplar07 #3982 üzenetére
Nem V10 telóm van (sajnos) de ez amit leírtál szolgáltatói probléma. Samu A3 telóval ugyan ezt tapasztaltam Debrecen-Budapest-Bécs-Linz távokon oda vissza folyamatosan.Vodafon és telenor is ugyen ez,telenor talán picivel jobb,vodafon sokszor még BP-n sem volt acélos.
-
-
törölt tag
A topikgazda lemondott?
-
törölt tag
válasz
Kavinton75 #3436 üzenetére
Én nem értek hozá,de ha gyártói garis akkor mindegy hol vetted szerintem.
-
törölt tag
Sziasztok!
A megjelenés után kb mikor volt elérhető/beszerezhető ez a teló Magyarországon?
-
-
törölt tag
válasz
Ixion77 #3281 üzenetére
+1 és Ámen!
Én nagyon vártam a megjelenését! Ph-s tesztre még azért kíváncsi vagyok,de sok jóra nem számítok. Mostanában szeretnék venni telefont De a tesztet bevárva is szerintem a V10-et választom. Végre valaki előrukkol egy olyan külsővel amit már régóta keresek,nem csúszik,nem gyűjti az új lenyomatokat,nem is karcolódik annyira,,kamera nem lóg ki egyáltalán,nincsenek oldalt gombok. Erre vissza lépnek fémre,oldalsó gombokra stb. Akku csere lehetőség helyett inkább már vízállóságot csináltak volna. De így hogy szinte ugyan az az akku,kijelző szinte semmivel nem jobb,,/szebb,ugyan az a méret, az a kamera modul meg húúúú... biztos lesz akinek tetszik is majd. V10-et egyáltalán nem éri meg lecserélni.
"Lehet, hogy a nagy átlag szerint szebb lett, de az S7 / Note 7 így is úgy is köröket ver rá ebből a szempontból. "
S7 mivel jobb?? Hogy vízálló,meg a ponthajkurászásban első a táblázatban. Telefont keresgélve leszűkült a kör nekem is a V10-re és az S7-re,de nagyon nem akarok üveget venni így annak a felárát inkább másra költöm. jobban tetszik az LG.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #3226 üzenetére
Ha annyit megy a navi akkor sztem az S7-et is töltőre kell vágni... Ez nekem biztosan nem lenne döntő tényező
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #3224 üzenetére
Ugyan ez van/volt nálam is... de már leszűkítettem a kört LGV10 és Samu S7-re. Itt nagyon nem tudok dönteni,mert a samu üveg hátlappal van,ami annyira nem bejövős,viszont méretben közel áll hozzám,LG baromira tetszik kívülről,a hardvere elég lenne,mert nem játszom,viszont hatalmas készülék. Néztem élőben mm-ben,és félek hogy nem fogom tudni megszokni a méretet.
-
törölt tag
Nagyjából követem a topikot,az összefoglalót nem olvastam egy ideje,és ugye frissült rendesen
Azért kérdezem mert a jelenlegi samu A3 telómon a fém keret utólag kidetülve nem fém,csak fémes hatása van,baromira sérülékeny,pedig vigyázok a telefonra,de teli van az a vékony csík apró hajszál karcokkal. Kijelző és burkolat egyébként rendben van.
Többek között ezért is tetszik a V10,mert nem kell rá mindenféle tok,meg még a saját kezemtől is védem stílus -
törölt tag
Mi ez a nagy "lehet e még kapni" , "ki tudja meddig lesz még " ez a telefon elérhető dilemma??
Még nincs egy éves a teló megjelenése sem,ennyire nem gyártják majd a közeljövőben?
Arra gondoltam hogy megvárom a V20 megjelenését,mert ha már új telefont veszek jobb lenne a még újabb,(már ha tényleg elfogadható lesz a hardver és külső),de annyira elbizonytalanít ez a pár hszEgyébként aki használja is eme remek telefont mik a tapasztalatok mennyire sérülékeny,mennyire karcolódik?
-
törölt tag
válasz
zoleeno1 #2493 üzenetére
Köszönöm a választ!
Gondolkodom hogy belevágok! Vagyis erre cserélem a jelenlegi telómat. Vásárlásnál van valami amire figyeljek? Egy simes készülékre gondoltam. Bár,nem tudom van e hátránya a dual simesnek?! Samu A3 nál sajna van nem is kis különbség az egy és a dualos között. Hogyan tudom ellenőrizni hogy eus,magyarországi készüléket vegyek biztosan? -
törölt tag
Sziasztok!
Ma volt szerencsém élőben megnézni kipróbálni ezt a telót MM-ben,jelenleg jóval kisebb telóm van (A3) így kicsit félek ettől a hatalmas mérettől.
Tudna valaki véleményt mondani navigációval kapcsolatban? Néha néha munkámban GPS -ként használnám. Mennyire melegszik,mennyire pontos/nem pontos stb.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest