- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
gretzky77 #5956 üzenetére
Az hogy ugyanolyan hibával visszaadják valóban nem korrekt,de ebben az esetben tolnám is vissza nekik!
Pontosan ezt tettem, és ekkor rázott le az LG a fentebb közölt dokumentummal.
Csak hogy pontot tegyünk az ügy végére, leírom még egyszer:
A fogyasztóvédelmi hatóság csak annyit vizsgál, - pl. egy vásárlók könyvébe tett bejegyzés esetén is - hogy érkezik -e válasz a kereskedőtől. Ha nem fogadja el a választ a vásárló, akkor egyetlen lehetősége az évekig tartó polgári peres eljárás egy bizonytalan összegű kártérítés reményében. Ezt már három helyről is megerősítették.
Még azt sem vizsgálja a hatóság, hogy a kereskedő elfogadja -e a csereutalványt, vagy sem.
Csak azt vizsgálja, hogy a kereskedő ad -e valamilyen választ.A PartNero adott, 97.000 Ft-os pénzvisszafizetés volt a megállapodás tárgya. Még így is úgy érzem, hogy korrekten járt el. Igen, buktam 35.000 Ft-ot, de mit is jelen ez? Egy éven át, havi 3000 Ft-os áron használhattam egy csúcskészüléket, igaz, fél évig a jelzett - egyre erősödő - hibajelenséggel.
Emellett megvásárolhattam azt 200.000 Ft helyett 132.000 Ft-ért.Ennyi.
-
E2E4
aktív tag
válasz
gretzky77 #5911 üzenetére
Sejtettem, hogy az anyagi részre is lesz kérdés.
A készülék természetesen nem az LG Magyarország Kft. disztribútoraként került a kereskedőhöz, ha ez így lett volna, akkor 2016. júniusában nem tudtam volna megvásárolni 132.000 Ft-ért, hanem még akkor is fizethettem volna érte 200.000 Ft-ot. (!)
Ahogyan az LG Magyarország Kft. ezt meg is írta "A készülék a Cseh köztársaságban lévő leányvállaltunk értékesítette, így valószínűsíthetően a kereskedője tőlük szerezte be." (Egy közbeiktatott beszerzőn keresztül valóban ez történt.)
Azonnal felvetődik a kérdés, hogy ha ezt az IMEI szám alapján nyilvánvalóan tudták, akkor miért nem zongorázta le egymás között ezt a két LG disztribútor?A PartNero - a választást meghagyva - 90.000 Ft-os javítási vagy készpénzes visszatérítést ajánlott. Innentől kezdve egyenes út vetett oda, hogy a készpénz irányába induljak el, mivel a javítás sikere (esetleg minősége) abszolút megkérdőjelezhető volt. Erre kértem még plusz 7000 Ft kompenzációt, így lett az összeg 97.000 Ft. Mindezt azzal a szándékkal tettem, hogy 20.000 Ft-al megpótolva egy LG V20-at vásároljak a kereskedőnél. (Az egyetlen helyen, ahol Magyarországon azt üzletben értékesítik.)
Tehát a tavalyi vásárlás értékéhez képest 35.000 Ft-ot buktam, plusz a jótállásos hiba rendezésének szándékával négyszer szerveztem utat Budapestre, közel 200 km-ről, aminek szintén volt költsége.
Viszont egy évig használtam a készüléket, (ebből fél évig a jelzett hibával) így a PartNero kártérítése még mindig korrektebbnek nevezhető, mint az LG Magyarország Kft. "lepasszolós" hozzáállása.
Ugyanis az LG állásfoglalása egy nem szerződött kereskedőre semmilyen valós kötelezettséggel nem jár. (Ezzel nyilvánvalóan ők is tisztában voltak.) Ilyen esetben az egyetlen lehetőség, a kereskedővel való megegyezés. (A fogyasztóvédelmi eljárás értelmetlen és eredménytelen lenne, végső esetben csak a polgári peres úton történő, hosszú éveket igénybe vevő tortúra maradhatna, amibe belevágni nem célszerű.)Röviden miért nem lett LG V20:
- A "ghost image" kijelző beégés kockázata annál a modellnél is fennáll, azzal a hátránnyal, hogy az LG Magyarországon nem szervizeli. (Ezzel a kockázattal a vásárlás előtt is tisztában voltam.)
- Nem B&O-s verzió volt. (B&O Play helyett LG fülhallgató, nem volt a B&O logó a hátlapon, illetve a főkijelző alap témájának hátterében sem. Ez egy esetleges későbbi eladásnál anyagi hátrányt jelenthet.)
- Nem sikerült a helyszínen a magyar nyelvet előcsalogatni a V20 topikban ajánlott applikációval. (Mint utóbb megtudtam, ahhoz PC-re lett volna szükség.) - Ez volt a fő oka annak, hogy nem hoztam el a készüléket.
- Mivel a magyar nyelv gyári beállítás szintjén nem támogatott, főverzió váltásnál, az esetlegesen belekerülő új funkciók magyar nyelvű megjelenítése is abszolút megkérdőjelezhető. (Miért is fordítanák le, ha hivatalosan nem tették szupportáthalóvá a magyar nyelvet?) -
Shinjike87
aktív tag
válasz
gretzky77 #5661 üzenetére
Számomra a 100e alatti ár lenne megfizethető , de akkor még várok vele. A G3 után csupán az jöhet szóba, mint utód. Egyelőre bírja az is. Na meg a másik probléma , hogy nekem pont a fekete nem tetszik , a kék és a bézs színű a tuti, de köztudottan félresikerült ízlésem van.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
gretzky77 #5564 üzenetére
Aham, legújabb ami elérhető (6.0)
Még ha Nougat került volna rá, szét röhögtem volna magam, na de ilyen szerencsém nincs
Már rég csináltam ezt az LG Bridge-s vissza állítást... előtte a telefont vissza kell állítani gyári állapotra, majd bekapcsolni és belépegetni G-s fiókba és alap dolgokat belőni, vagy tévedek?MD
L -
darthsmoke
Korrektor
válasz
gretzky77 #5106 üzenetére
Nem azért adtam el, mert gondom lett volna vele.
Régi titkos vágyam volt egy BlackBerry Priv, a fizikai billentyűzet miatt, és sikerült szert tennem egyre. A kijelző jobb (bár kisebb), a billentyűzet fantasztikus, de a szoftveres optimalizáció terén van még fejlődni valója a BB-nek. Nem bántam meg a cserét, de sajnálom a V10-et, bitang jó kis telefon, csak én idegrohamot kapok az érintőbillentyűzettől... -
Aryon87
félisten
válasz
gretzky77 #4457 üzenetére
Tennem szivesen, de sajnos nem rendelkezem pluszban egy V10 araval, pedig nagyon szeretnek egy ilyen "dogot" birtokolni.
Addig maradok nalatok passziv olvasokent es irigykedem, hogy micsoda remek, hibatlan tipusotok van. Mert tenyleg nincs hibaja, 1-2 egyedi esetet leszamitva.G5 marad, kivetelesen jol teljesit, leszamitva ugye a kijelzot, meg a Nugat miatti Titanic merulest.
Tartaleknak meg erkezik egy Xiaomi Redmi Pro. Ennyire futotta.
Jovore meg jon a 6os kiadas, bar meg elgondolkodom rajta, mert eddig igencsak a G5 javitott kiadasanak tunik... -
Tibor7878
tag
válasz
gretzky77 #4257 üzenetére
Köszönöm! Basszus ezt nem tudtam.. Ez baj. Mik az aktív dualosok? G4 esetleg? Amúgy itt annyi a gond, hogy amig én telefonálok az egyikről addíg a másik nem elérhető? Mert az talán belefér, úgy is kapok értesítést ha közben keresett valaki. Az a dolog megy, hogy az egyikről megy a mobilnet és még is elérhető mindkettő? Vagy ha megy a net akkor a másik már kilőve? Köszi, hogy tisztázod a fejemben a dolgokat!
-
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77 #4107 üzenetére
Megvan, ..még a V10 .. de nagyon baráti áron volt a samu , 2 év garis.. háát erőltetni kell a szememet , nagy a különbség . :-) A hangja nem rossz az MSR7-el , de korántsem olyan telt ,dinamikus , és az AMP is gyengébb ,mint a V10 impedancia trükkel . Még meglátom mi lesz vele .
-
resist
tag
válasz
gretzky77 #3572 üzenetére
Székesfehérváron pedig a Mobil Világ GSM, ők még hivatalos LG szerviz is.
Az oldal nem írja a telefont, de szerintem ha rájuk csörögsz, megmondják van e. Én amikor vettem 135e volt, TIM-es. -
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #3377 üzenetére
G5-öm volt és finoman szólva sem voltam elájulva tőle. Igen, az app kínálat az egyik gyenge pontja a w10m-nak. De végülis ami kellett, az volt. Vagy rendszer szinten, vagy az Áruházban megtaláltam, ami kellett. Semmi sem hiányzott.
koxx: nagyon durván jó készülék és a rendszer is kegyetlen jó már. Csak egy picit későn állt össze. Nem is picit. Már a hardcore elvakult userek is otthagyták a platformot, mire ilyen jó lett
psg5: 735 egy kicsit más kategória, mint a V10/950XL. Ott nem is csodálkozom, hogy nem volt kérdés, hogy a V10-et választod. Viszont a 950XL masszívan flagship és igenis helye van a V10 mellett (is).
gretzky77: nem bizony! 950XL állóképben ráver a V10-re, videóban jobb a V10.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #3365 üzenetére
Benne van a pakliban
De nem ezért fogok távozni, ha fogok. Nyomorult 950XL elkapott rendesen. Nagyon egyben van a rendszer (a kevés app és sok bug ellenére is) és a készülék is eléggé rendben van. Arra váltanék vissza, de nem szeretném elsietni. Egyelőre megpróbálom elfelejteni
Más: néha egy kicsit kevés a zenelejátszó hangereje. Lehet még belőle némi naftát kifacsarni valami trükkel? A füles JBL Synchros E10. Tudom nem egy nagy wásziszdász, de nekem megfelel. A gyáritól fényévekkel jobb
-
E2E4
aktív tag
válasz
gretzky77 #3128 üzenetére
Kedves fórumtárs!
Ha esetleg nyersen fogalmaztam, s ezzel megbántottalak volna, akkor kérlek, hogy bocsáss meg nekem. Most visszaolvasva önmagam, tényleg elég nyers és emocionális volt a véleményem, ami szigorúan magánvélemény, semmi több. Szóval: bocsánat.
Engem nem zavar, ha off-ban reális, tesztelésen alapuló összehasonlítást végzel a V10 és más telefon között.
Őszinte leszek, és elárulok néhány dolgot magamról, ami amúgy nyílt titkolok:
1. Már megégettem egyszer magam egy kínai csodával, amit "okostelefonnak" neveztek, de valójában csupán egy szépnek kinéző, ipari hulladék volt. Kétségem sincs hozzá, hogy Kínában is van minőségi gyártás, csak eddig én ilyennel még nem találkoztam. Amikor olcsóbb kínai gyártmányú terméket veszek, gyakran kiderül, hogy egyszerűen sz.r, (lsd. a legutóbb a QI töltő padot). Persze ez akkor az nem olyan fájdalmas, amikor csak pár ezer forintot kockáztatok. De amikor 200 USD összeget lapátolok ki az ablakon, az már egy más kategória. (Kanai "okostelefon".)2. A V10 engem megvett kilóra. Ezt leírtam az első hozzászólásomban is. Soha nem hittem volna, hogy egy elektronkái eszköz ilyen szinte "elcsábíthatna". Sőt, - s ezt is leírtam már - mielőtt V10-em lett volna, picit mosolyogtam is a fórumon olvasható, emocionálisan túlfűszerezett hozzászólásokat. Oszt' most meg majdnem - vagy legalább úgy
- úgy írok, mint a többi V10 tulaj.
3. Amikor a V10 MobilArenás tesztjét olvastam - akkor még csak kerestem egy jó kis okostelefont - csak a hiányosságait láttam:
- Nincs notification LED
- és....
És más semmi.Mondtam is magamban: "De kár! - De hát' nincs tökéletes telefon..."
Igen, a V10 sem az, mert bár a 2nd screen elegánsabb megoldás az értesítésekre, azért a jelenlegi szoftveres megoldással alkalmatlan arra, hogy méterekről informáljon.
A probléma csak az, hogy a legtöbb telefon számomra (!) - hiányosságai már a tesz elolvasása folytán is jóval több, s ebbe a OP3 is beletartozik. Idézek is a OP3 MA-s tesztjéből:- "alul-felül viszont élesebb alumínium burkolat,": Ja, mint a Huawei-ek. Kézbe véve, engem vágott, mint a veszedelem. Ergonómiailag nekem nem jön be!
- "A kiálló kameralencse már nem mindenkinek fog tetszeni" Nekem sem tetszik.
- "a csúszós hátlapot leszámítva kényelmes tartani. "Hol van ez a V10 duraskin hátlapjától?
- "Az előlapon ezúttal is 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző pihen, azaz a gyártó nem ült fel a QHD-s gyorsvonatra, ami a VR-kiegészítőt és a remek hardvert figyelembe véve fura, bár nem zavaró." Jajjj! Az FHD a hétköznapi életben nagyon OK, de ha már ennyire nyomják a VR-t, akkor: pont ez az a szegmens, ahol kellene a QHD. Szóval ez így egy öngól a kínaiaktól.
- "A színek élénkek, a kalibráció viszont kékes, aminek a korrigálására bizonyos keretek között van lehetőség a menüben, bár a OnePlus mérnökeinek kellett volna jobb munkát végezniük." Magyarul nem olyan élethű, mint egy Quantum IPS. Kösssszzz, de neeeem kell kínai AMO LED koppintás. ("RGB helyett RG / BG, azaz két szubpixeles elrendezést használ.")
- "extra világosság más AMOLED panelhoz hasonlóan ezúttal nincs" -> napfényben ez így gyér lehet...
- "Ha már AMOLED, akkor van ambient display, azaz beállítható, hogy az OP3-t felkapva, vagy a kezet a közelségérzékelő fölé emelve felvillanjanak az aktuális értesítések fekete fehérben, az óra kíséretében. " - Mesélj még.Bocs, de a V10 másodlagos kijelzője szerintem ennél fényévekkel elegánsabb megoldás.
- "Bár sokan elfogadtak volna egy picit vastagabb házat, a 3000 milliamperórás, elzárt akkumulátornál méretesebb teleppel" Hát' ja... Nem cserélhető akkumulátor: azonnal bukó nálam is.
- "és a 64 gigabájtos, UFS 2.0-es tároló sem semmi (52 gigabájt használható fel szabadon), még ha nem is bővíthető." Ja, hogy nem bővíthető a háttértár sem? Azonnali bukó - nálam.
- "Azt viszont hamar észrevettük, hogy a kelleténél sokkal szigorúbb a memóriamenedzsment, azaz megnyit az ember 7-8 kövérebb alkalmazást, esetleg még 1-2 játékot, és az első kiürül a háttérmemóriából. Mivel ugyanennyi appot sok 2-3 gigabájtos mobil is gyorsítótáraz, úgy tűnik, a OnePlus 3 alábecsüli saját képességeit. Carl Pei egy Tweet-bejegyzésben azzal magyarázta a bizonyítványát (amit a stockholmi gazdasági egyetemen állítottak ki), hogy a RAM-kezelés az akkumulátorkímélés érdekében ilyen szigorú. Akkor viszont minek 6 gigabájt, ha legalább 2 sosincs használva, a gyorsítótár korlátja pedig ennek a fele? " LOLKínai csoda...
- "Többféle gesztus elérhető kikapcsolt kijelzőnél: a duplakoppos feloldás,"Ezt persze sikerült ellopni az LG-től, ugye, "Copy/Paste", zéró szerzői jogvédelem / fogyasztóvédelem ország szülte cég, mi? Kár, hogy sok mást meg nem...
- "A VR tartalmak közül a YouTube 360-as videói és a kapcsolódó Cardboard játékok próbálhatók ki – ekkora felbontáson egyik sem nagy élmény, a headset ráadásul nem is túl kényelmes. A Loop VR nem egy Vive, és még csak nem is egy Gear VR." VR opció FHD-val. LOL... (De ezt fentebb már írtam.)
- "Kimaradt a mérési- vagy fókuszmód változtatása, a programozható fehéregyensúly és az expozíciósorozat – sőt: kézi módban a vakut sem lehet bekapcsolni furcsa módon." No komment!
- "Csökkent a minőségen a felesleges túlélesítés, ami a zajmentesítéssel kombinálva festményszerű hatást kölcsönöz az apróbb részleteknek." "az automatika este magas érzékenységgel és sok színes zajjal rögzít, 1/17 másodpercen maximalizálva záridőt. Az eredmények, ha nem is rosszak, hagynak kívánnivalót maguk után"
- "A kézi beállítások ugyanakkor megnyitják az utat a kitűnő esti fotók felé" Tényleg? f/1.8-as rekeszértékkel?
- "Az FM-rádió kimaradt, a videolejátszó meg a fapadosnál is fapadosabb. Mivel a DivX, az Xvid és az AC3 kódolásokkal nem birkózik meg, feliratokat pedig nem játszik le"
- "Fülest a gyártó nem mellékelt, a fejhallgatókra ugyanakkor tiszta, dinamikus, kiegyensúlyozott hangkép jut zörejek és érezhető áthallás nélkül, bár hangerőben egy HTC 10 vagy egy LG V10 többet kínál."
Csak hangerőben kínál többet a V10?
Bone123! Ez most komoly? Még mindig itt tart a MobilArena tesztelői csapata? Mi az Istenért téptem a számat eddig a V10-el kapcsolatban? Még most sem sikerült megtalálnotok a Hi-Fi kapcsolót?
Komolyan mondom, sírni tudnék a MobilArena szakmaiságán is! És ilyet egy amúgy még elég korrekt MA-s tesztelő írj le."A jó hangzásból a Dirac HD Sound is kiveszi a részét." Hogy mi a fa...m? Kész! Befejeztem!
- "Az iránytű, a gyorsulásmérő és a giroszkóp nem maradt ki, az infra viszont igen." Kapufa!
- "4 - 4,5 órás képernyőidőknél"Bone123! Ez most komoly? Képernyő? "Nooooormális?
" - mondaná besenyő Pista Bácsi.
No kérem! Besenyő TIM István, aki vagyok, az-az Besenyő Technikai Információkat Megmondó István, elmondanám önöknek, hogy egyetlen okostelefonon sincs képernyő, így képernyő idő sincsen!
Képernyő = CRT technológiát alkalmazó képcső, ami a régebbi TV-kben van. De az itt nincsen! Sem az OP3-on, sem a V10-en, de még a Nokia 3110-en sem, sehol sincs, nem volt, és nem is lesz ilyen eszközökben képernyő!Nem bírom itt tovább! Inkább megnézem megint a Besenyő Pista bácsi a hülyeségről-t.
.. Hú. Ez életmenő volt. Laár István! Az Isten áldjon meg Téged, felebarátom!
Vissza az OP3 teszthez:
"(Az megint más kérdés, hogy ha nincs egyetértés a gyártó és a vásárló között adott esetben a garancia kérdéskörében, akkor ott milyen jogorvoslati lehetőségek adódnak.)"
Megmondom: Semmilyenek! Kínában ez bukta!!! Próbáltam 2 magyar társhatóság közreműködésével is egy "kínai csoda" okos telefonnal kapcsolatban! Le se sz..ják a vásárlót Kínában! Jogorvoslat? Jog? Ugyan már! Ilyen ott nincsen!!!Na így vegyen bárki Kínából kínai csodát!!!
Ezzel szemben a V10, - ahogy írtam - audio minőségben, küllemben, kamerában, ütésállóságban - s ezen túlmenően:
- kamera "full manual" módjában;
- a kivehető kamerában;
- az FM rádióban;
- a micro SD kártyás bővíthetőségben;
- a távvezérlésre és adatátvitelre is alkalmas infában,
- a kitűnő hazai garanciális háttérrel
olyan köröket ver a kínai csodára, hogy az arról kódul.
Legalábbis szerintem.De felőlem mindenki azt vesz, amit akar. Azonban továbbra is fenntartom a véleményemet: aki V10 után egy OP3-ra vált, az szerintem nem érezte meg azt, amit a V10 nyújtani képes. Hangsúlyozom: ez a magánvéleményem.
A nyugalom legyen velünk a fórumon.
Asszem' én is megyek, és alszom még egyet, annyira megnyugodtam már.
Hajnal 2-kor ez még belefér. -
válasz
gretzky77 #3119 üzenetére
Egy dolgot viszont NAGYON szeretnék kérni tőled: mint ahogy az OP3 topic hét elején a Honor 8 vs OP3 vitától hangos, teljesen szétoffolt és használhatatlan állapotban volt , NAGYON nem szeretnék itt is egy V10 vs OP3 vitát általad gerjesztve. Ez esetben azonnal letiltalak és kilépek a topicból.
Köszönöm
-
.:Ádám:.
tag
válasz
gretzky77 #3114 üzenetére
Szia!
Ha nem kell számodra a V10 DAC-je szerintem OP3. Bármilyen rom-ot tudsz rá rakni garivesztés nélkül és a SD820+6Gb ram ( úúú nagyobb számok, Nagyobb Számok, NAGYOBB SZÁMOK) ennyiért verhetetlen valóban. Vannak store-ban camera appok amik tudják majdnem azt mint a V10 kamerája, talán még a manual video módot is....
....vagy megtartod mindkettőt
Számomra kivehető akksi az "must have" esetleges puposodás miatt, ha történik ilyen a modern aksikkal.
Meg iR és az FM rádióVideo appokról az XDA-tól
[link]
A leírásban vannak az appok pontos nevei. -
psg5
veterán
válasz
gretzky77 #2942 üzenetére
Igen. Vagyis megjon az értesítés mondjuk kattintok ra,ekkor az elsodleges kijelzon megjelenik nagyobban az értesítés (és alatta egy nagy szürke négyzet) de ott hiába kattintok az ertesitesre nem nyitja meg,mert először fel kell oldanom a kepernyozarat. Na ezt hogy lehet kiküszöbölni?
#2943) E2E4 válasza: a csuszkara gondolt. A nagylatoszog ok.
-
psg5
veterán
válasz
gretzky77 #2743 üzenetére
Dehogy haragszom...bár nem értem, miért fáj neked, hogy válogatok a boltok közül...
Egyébként pedig igen megvolt a bolt, már rendeltem volna de kiderült, hogy fekete ott sincs...smartshop.
Előtte másik gsm-ben ugyanígy jártam...
Már rendeltem volna aqua.hu tól ipontól is többért de ott sincs fekete...leveleztem is velük ez ügyben nem is várható...
Vip Phone csak fehér...
Van aki a telefont sem veszi fel...
Talán ezekről nem tehetek...
Most írok az eurogsm.nek (telefonálni már nem fogok elég volt, hogy szól a zene percekig...)hogy van-e fekete, mert valamiért úgy tűnik, hogy hiába van a weben, rendeléskor kiderül, hogy nincs.
Gsmhome-nál úgy néz ki van, de akkor javaslatod alapján megkérdezem eurot is mielőtt rendelek.#2744) saddybaddy: mobilkereskedésnél sincs fekete (tegnapi info)...
-
psg5
veterán
válasz
gretzky77 #2686 üzenetére
Jah felhívtam aztán visszahívtak rendelés után hogy nincs, de ha visszaolvasol kollega is így járt...
Már nem csinálom azt hogy felhívnak bemondják csak rendeljem aztán majd ha jön lesz, inkább írásban kérem a választ azt könnyebb az orruk alá dörgölni, hogy azt mondták, hogy van és mégsincs...szó elszáll...
Valamint mégegyszer mondom, hogy azért szanálom a webáruházakat...Más:
Másodlagos kijelző, ha nem is feltétlenül használható, de nem zavaró a napi használatban? -
psg5
veterán
válasz
gretzky77 #2672 üzenetére
Végre találtam egy számomra is elfogadható gsm boltot...azért megvárom, hogy mit válaszolnak hogy lesz-e, addig most már másfele nem nézek.
#2671) luimapeiz : Nem. Itt valami más van. Aqua és Ipon is most vette le a kínálatból, pedig egy-két napja néztem és ott már más színben sincs...még az MM-ben és Edigitálnál van, de az az ár nem játszik..
speedshop is most vette le...persze az is drágább,de...gretzky77:: itt írtam, hogy a smartshop:
[link] -
válasz
gretzky77 #2460 üzenetére
Furcsa lenne a visszalépés. 4000-es akku és snapi 820 6GB rammal teljesen reálisnak hangzik. Másodlagos kijelzőn a fényszivárgást remélhetőleg javították.
update: wattafakk [link] komolyan ennek mi értelme? visszalépni 3GB ramra meg 5,5" FHD-ra
így aztán tök felesleges belerakni a 4000-es akkut. A fhd önmagában a snapi 820-szal is elég lett volna a fogyasztás csökkenéshez. Ez inkább V10 mini mint V20.
-
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
gretzky77 #2396 üzenetére
Köszönöm!
Remélem, senki nem haragudott meg, amiért beszámoltam a kedvező vételről, nem akartam vele dicsekedni, vagy ilyesmi...Lenne kérdés is: ha a zárképernyőn látszik egy értesítés, akkor ha rábökök, akkor egy szürke téglalap jelenik meg alatta, és nem történik semmi... Ez miért lehet? (Android 6.0)
-
válasz
gretzky77 #2286 üzenetére
Az akksihasználatnál milyen appokat sorol föl, mik a legnagyobb fogyasztók?
Ki lehet próbálni olyat, hogy letiltani egyes appokat, vagy a helymeghatározást (ez utóbbi flight módban működik?)
De a legtisztább az éjjeli töltés szerintem, akkor nincs ilyen gond, és a nappalt simán át lehet vészelni vele. -
E2E4
aktív tag
-
válasz
gretzky77 #2030 üzenetére
Az Amber alert az emergency értesítések egy fajtája. Katasztrófahelyzetekben riaszt, valamint eltűnt személyeket köröztet ha épp arra jársz, stb.
Nem is lenne vele sok baj, de a Waze is csatlakozott ehhez, és vannak helyek, ahol rendszeresen spammel elcsavargott cigánygyerekekkel, lehetőleg abban a pillanatban, mikor épp fontos infókat mutogat a forgalomról. Már a hajam hullik tőle.
Értem én, hogy a Waze ingyenes, és én vagyok a termék, de a telefon rohadtul nem ingyenes, ezért elvárnám, hogy ezt ki lehessen kapcsolni. Tudja-e valaki, hogyan? -
E2E4
aktív tag
válasz
gretzky77 #2019 üzenetére
Ez azért érdekes, mert a 704-es alpha build csak egy kiegészítő, amely a Power Amp-ba integrálódik be, tehát külön nem kellene, hogy működjön.
Jómagam maradok a 703-as alpha-nál, mert hallásra ugyanazt hozza, mint a 704.
Viszont magáért a PowerAmp-ért (főleg ahogy az ingyenes alpha kiegészítővel szól) adni 999 Ft-ot örömmel adtam, s szerintem a világ legjobb Hi-Fi képességű telefonjánál, (s pláne úgy, hogy 100+ ezres árkategóriáról beszélünk) tudni kell adni ennyi kis plusz összeget az érhető meg jobb minőségért. Ez az app ennél a telefonnál alap.
-
Outblast
tag
válasz
gretzky77 #1995 üzenetére
Köszi szépen. Én is így vagyok a benchmarkokkal, csak furcsa volt hogy ennyivel többet kapott.
Köszi a kipróbálós ajánlatot, de Miskolci vagyok így ez kimarad.
Nagyon a V10 felé húz a szívem (végre megszabadulok a G2 minitől) még olvasgatok kicsit + nézek pár tesztet aztán lehet meg is rendelem a héten valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest