- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
zoleeno1 #5188 üzenetére
Köszi .. még nem tapasztaltam a ,,P!NK,, Gate-t , de az extreme digitalos 24 hó gari remélem elég jó védelem :-)
Nem mellesleg azért trükközni kellett az LG HiFi plus modullal, majdnem ideges lettem , az usb-c fordítóval nem megy ,csak ha egy USB-C otg ( egyet adtak is hozzá nem is tudtam benne volt a dobozban ) + egy normalUSB- USB-c kábel megy a modulba , hogy rohadjon meg a Samu, elég szép ,,fűzért,,
kellett csinálni , hogy működjön ...
-
stemplar07
őstag
Hát akkor sziasztok , eladtam a V20-at (is) , S8 lett + az Lg HiFi+ B&O modul :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #5057 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #5055 üzenetére
kicsit módosítok én még ennyiért rendeltem ( szállítással együtt ) : 18,766.97 HUF sajnos most már 22,972.43 HUF :-( túl jól ment úgy látom ..de sztem ennyiért is jó vétel, főleg , hogy az LG G5 idején ez 60-70 körül volt
-
stemplar07
őstag
Off :
Akit érdekel [link]
Megrendeltem egyet 19 pénz volt egy hét alatt megérkezett (ebay [link] )ma.. 4 db van még ha valakit érdekel..jelenleg egy Samsung Galaxy S7 -el használom, tökéletesen működik a HighGain/Aux trükk, de anélkül is szól úgy és olyan erősen mint a V10 szólt .
látható a mérte egy Galaxy S7 mellett , elég vékony és kicsi :-)
Természetesen minden platformon IOS és Droidon is működik, ezt már kipróbáltam, de MAC/PC-n is ahol is drivert lehet letölteni , egyszóval, akinek van egy átlagos telefonja , ami OTG képes , élvezheti a V10/20 , 32 bites sabre DAC-ját és AMP, -t , egy hátrány miközben használjuk, úgy addig tölteni nem tudjuk a telefont, hisz az adat forgalom miatt foglalt az USB . Eldő blikkre a Poweram V3-al 0-100 DVC módban egy 1441 kbps Flac 28-35. állásban hallgatható akkora erőt tud ez a kis kütyü ( high gainben , ugyanazzal a trükkel mint ahogy azt a V10/20 esetén itt is leírta a topik gazda) Egy ismerősöm a DragonDly Red- et cserélte le, mert ez nagyob dinamikával, és szebben szól.. Ha érekli a csapatot beszámolok a PC- tesztről is .. -
stemplar07
őstag
:-) ha visszaolvasol írtam erről, mivel egy évig használtam a V10-et a V20 előtt , röviden , ,,még alacsonyabb zajszint ,, az amúgy is nagyon jó zajszintű V10-hez képest ( QUAD DAC ennyit hozott , tisztább hangok) , de.. csak ezért nem kell cserélni, a hardver sem eget verően jobb , .. én csere -berélős típus vagyok amúgy is .
Magyarul kütyü és HiFi b...zi .. ( tőlem érdemes venni dolgokat, drágán veszem és viszonylag olcsón adom)
Az alapvető gondom nekem a V10-el az aksi idő és a 4g esetén a hálózat eldobás (vidéken) volt csak a gondom .. Nagyon kedveltem , kettő is volt belőle :-) ha nem tudtam volna szerezni V20-at akkor V10 H961N-t (dual sim 64Gb) vettem volna megint .. -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4959 üzenetére
Igen úgy van, legalább is a PA fórumon ezt írták ...
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4956 üzenetére
Ha jól emlékszem a V3 jó a V10-re, mert a v4 , az Nugátos verzió :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
Yondaime 四代目 #4943 üzenetére
Poveramp v3-v4 DVC on , 0-100
-
stemplar07
őstag
Nem egyáltalán nem mondhatom, hogy sokkal jobb , kivétel az aksit ! +1,5 óra sot a V10-hez és 24 óra biztos üzemidő .
Az AMP gyengébb a V20 -nak, de a hang és a torzítási adatok jobbak , ez csak nagyon vájt fülüek veszik észre . Maga a rendszer sebessége kezelés stb. hasonló mint a V10 volt anno--a Nugát ellenére...) ( nekem volt 961N és 960A- is ) Talán a telefon modem része is jobb, illetve itt nincs a V10 960A esetén itt is leírt LTE esetén lévő hálózat dobálás ... az engem azért frusztrált erősen . Jó kis telefon a V10 még mindig. Az viszont dühítő ,hogy a frissítésekkel leálltak ... de ezzel a V20 is így lesz gyanítom.. -
stemplar07
őstag
válasz
darthsmoke #4912 üzenetére
Alpha V4 (704) nekem működött a V10-en is ,és a V20-on is azt használom :-) a PA fórumon kérdeztem , március-áprilisban jön ki a végleges verzió .
Én elfogult vagyok a PA-al szemben , még ha a 24 bit outot nem is tudja ,csak a 48/16-ot akkor is a legszebb hangú player amit valaha hallottam, pedig megvettem a Neutront,Playerprot, Black, st. próbáltam megszokni őket .. de ez olyan mint a drog, mindig vissza tértem a PA-hoz.. -
stemplar07
őstag
off:
LG G6
,,...The device also features wireless charging and a Hi-Fi audio DAC, but unfortunately, these features are going to be region specific. So, while wireless charging will be available only in the US, the audio DAC will be limited to select markets in Asia. LG says that this is an informed decision based on consumer wants and needs in each particular region. For example, the demand for wireless charging is quite high in the US, while it isn’t as important in other regions, such as South Korea...,,Ezek szerint a 64Gb/HiFi Quad DAC csak az ázsiai piacon lesz .. EU-ban 32 GB/Snapdragon 821 saját hangkeltője lesz csak ..
Display 5.7” Quad HD 18:9 (2880x1440)
Processor Snapdragon 821 quad-core
GPU Adreno 530 GPU
RAM 4GB RAM
Storage 32GB storage
MicroSD Yes, expandable up to 2TB
Cameras Rear: 13MP dual (71 degrees + 125 degrees), 1.12µm pixel size, Aperture (wide - f/2.4, normal - f/1.8)Front: 5MP 100 degrees, 1.12µm pixel size, f/2.4
Battery 3,300mAh, non-removable, wireless charging
Water resistant IP68
Connectivity USB Type-C, NFC
Software Android 7.0 Nougat
Colors titan, black and white -
stemplar07
őstag
off: LG G6
,,...LG G6 to have better audio than V20 thanks to upgraded Quad DAC ...,,
( Bár ezt már csak a denevérek érzékelik)
Tehát ezek szerint lesz komoly audió hardver az LG G6-ban is ( sőt..jobb mint a V20-ban) , Snapdragon 821/4GB vízhatlan,, 5,7" unibody , nem cserélhető az aksi ,, Febr 27. kiderül .. -
stemplar07
őstag
Ebben az az érdekes , hogy a H961N amiben ugye nincs B20 LTE, gond nélkül visszakapcsol 4G hiánya esetén vidéken is.. az EUS H960A meg miért cirkuszol ? És a V20 is gond nélkül megy egy hónapja amióta megvettem ugyanazzal a t-komos kártyával , ami a V10- ben xarakodott ..
egyszerűen nem értem ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4761 üzenetére
+1
jó ajánlat az RHA , 16 ohm 100Db , a két kütyüvel,( extender+impedancia növelő) vagy eggyel ( Aux/High Gain módban szépen fog szólni mint ha egy iem füles erősítőd lenne ) -
stemplar07
őstag
válasz
Faresz29 #4763 üzenetére
Mielőtt leadod , próbáld ki Voda vagy telenor kártyával is.. nem biztos ,hogy hrdver gond, (( t mobile 4g carrier integration error)) hanem szolgáltató ..volt itt aki felvitte, és nem csináltak rajta semmit ,vodafonnal tökéletesen megy neki a 4g ..ugyanez volt nekem is a tkommal ..a V10 esetén . ( sim-et cseréltem stb, végül is úgy használtam, hogy 4G off , úgy viszont nem dobálhatja el a hálózatot .. minimális a gyorsaság különbség , eléggé megemelték a 3 g-t)
( az más kérdés ,hogy a V20 már nem dobálja el ) -
-
stemplar07
őstag
válasz
Csillag01 #4742 üzenetére
Nem lehet eltüntetni a feliratot , ahogy ezért is nem lehet manuálisan (hivatalosan, csak trükkel ) High Gainbe tenni a V10/20-at sem , jogi okokból kell nekik ezt tenni , nehogy valaki beperelje őket .
Javaslom vegyél 2 olyan adaptert amit a HiFi részben olvashatsz , szebben is fog szólni a füles , és ha azt a feliratot ezek után High-ban meglátod, na akkor már megsüketültél -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #4726 üzenetére
.
-
stemplar07
őstag
Jók ezek a lejátszók, a gyári LG is ( kicsit jobb felület mint a V10-en volt )
DE.. sajna a Poweramp V3 mindent visz :-) olyan mint a drog , kívánod ha más playerrel hallgatsz zenét egy darabig :-) ez van .. valamit ott eltaláltak nagyon az oroszok . Hiába tud csak outba 16bit 48 K- t mégis mégis , a legjobb hangja ennek van . ( még ha a fogyasztása High ban a nagyobb, mint a többié )A Neutronnal még csak elvagyok, a PlayerPro viszont a DSP kiegészítéssel nekem torzít , ha leveszem a DSP-t akkor pedig u.a mint a Neutron ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4724 üzenetére
Köszi . Hát most nézegetem, hallgatom .. szoknia kell a fülemnek :-) a DSP packot letöltöttem , érdekes , 1200 pénzt lehet megér . (DSD-t nem megy ) DNLA megy rajta ? persze nyelvet nem lehet állítani rajta
a V20 ugye angol .. így nem találok rajta változtatást .. na próbálgatom,
-
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4716 üzenetére
Egy kérdés .. már megvettem majd minden lejátszót.. a Player Pro-t még nem próbáltam , tudja a High Res outot is ?
Amúgy a Poweramp, tényleg nagyon merítette High-ban a V10-et, de a V20-at úgyszintén .. -
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75 #4711 üzenetére
,,.. play+le gomb benyomva tartva eközben ..bedug a telefonba a jack , kb 2-3 másodpercig benyomva tartva ...,,
Ha megnyitod a HiFi beállítást és a fentiek alapján csinálod ? A V20 esetén olyankor egy pillanatra változik a kép ( amikor már be van dugva miközben play+fel , vagy play+le nyomva tartva ) és auxba kerül.
Bár lehet ez csak a V20 esetén műxik .. köszi ,hogy vissza jeleztél .. -
stemplar07
őstag
:-) Ez így van ahogy írod , bármilyen kábel jó az Aux kiváltásához . Egyébként semmi baja nem lehet az Auxtól a fülesednek, és 1,5 éve mindkét Audiotechnika fülest High Gainban használom , az pedig még erősebb + 50%-al mint az aux mód .
Valószínű csak az android play/fel/le nyomógombos kábel jó a fent leírt (aux) trükkhöz , de mivel a V10-em már nincs nem tudom kipróbálni .
-
stemplar07
őstag
Egy érdekesség : A High Gain trükkel kapcsolatban
Ha megpróbálná valaki a V10-en, mert a V20 esetén működik :-)Aux mód : (+25 % erősítés )
1. Az ugye működött , hogy egy extender jack bedug a telóba és utána a fejhallgató bedug az extenderbe és Aux módba kerül .
2. Ha egy olyan fejhallgatónk van amin van távirányító ( fel/le és play gomb ) ha a play+fel , vagy a play+le gomb benyomva tartva bedug a telefonba a jack , kb 2-3 másodpercig benyomva tartva , Aux módba kerül az erősítő . ( természetesen itt is 50 ohm alatti füles esetén él a dolog )
valaki dobjon egy választ ha működik a V10-en , köszi -
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Nem , a V34 Ishai Beat (5,2" stb) lesz állítólag az EU-ban V20S néven ( de ez ugye csak az XDA-ról származó infó )
az aksi idő a V10-nél engem nem zavart, azonnal vettem egy pótaksit anno .. valamint a mágneszáras flipptok ( aki persze bírja ) sokat számít .. a V20-ra is azonnal vettem , engem halálra idegesített kop-kop- meg még elhúzni , az új lenyomat meg amikor autós tartóban van , hátul tapperolni .. ezt kinyitom ,és használom .. -
stemplar07
őstag
válasz
#31631410 #4685 üzenetére
A magyar nyel hiánya szerintem azt jelenti ,hogy a V34 ( vagy V20S ) 5,2 kijelzővel unibody Ip,,x,, valamilyen vízálló, de azonos ( és másodlagos kijelzővel ) hardverrel lesz EU-ban forgalomban ( le is védte németeknél a V20S nevet az LG) . itt egy link, Japánban már kapható :
[link]
[link]
egyébként jól néz ki , nagyon ..A V20 ( 5,7") sajnos nem lesz EU-ban forgalmazva .. (XDA-n legalább is aki kérdezte az LG-től ezt válaszolták , nem is értem a Note7 fiaskó miatt miért nem ..)
az aksi egy 20-25%-al jobban bírja , mint a V10 , B20 LTE van benne , a hangjáról már írtam itt . -
stemplar07
őstag
Tidal HiFi
Valaki használja ? Most megpróbálom másodszor is egy hónapra , anno egy éve ..csak én nem vettem észre ,? de most van benne ,,loudness,, állítási lehetőség , egész korrekt bass jön ki belőle HighGainban , de azért ,,kéri,, a zárt MSR7-etnagyon hozzá lehet szokni a Poweramp v3 EQ- hoz ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75 #4662 üzenetére
sajnos nem kártyahiba , frissen cserélt sim , V10-ben xarakodott ( ősz óta addig semmi hiba ) , S7-ben jó, V20-ban jó , na akkor ? :-(
itt a probléma nem az , hogy nem megy az LTE, hanem ahol esetleg gyenge az LTE nem kapcsol vissza 3G/H+/E -re hanem eldobja a hálózatot .
1. Ha a z LTE off , akkor semmi gond 3G/H+/E szépen működik , illetve gyenge 3G esetén sem dobja a hálózatot .
2. ha a fejlesztői módban állandó LTE on (wifi is) akkor bár (nagyon)meríti az aksit , de nincs hálózatdobás .
luminampez,, szerint mindez a Voda LTE esetén nincs gond .Nos erre varrjon valaki gombot ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Faresz29 #4649 üzenetére
Én a V10-en sim-et cseréltettem , vissza raktam a v10a Firmwaret stb, de ugyanez volt .. érdekes mert a H961N a dualsimes (amiben nincs b20 lte ) az nem csinálja, és visszaváltogat .
Ahogy az Lg V20 990ds is LTE-n van és az is jól működik .. Neked is egy vodás kártyával kellene kipróbálnod ..
Lehet h a Telenor/Tkom LTE a probléma .. -
stemplar07
őstag
azért ,hogy némi objektív összehasonlítás is legyen : V10 vs. V20 vs. ZTE Axon7 audió összehasonlítás
(forrás Androidauthory )Amiből kiderül ,hogy dinamikában a V10 erősítője jobb !
Az SNR ami jelenleg egyedül álló a V20 esetében . Gyakorlatilag ezek a különbségek ,csak magas minőségű fülesek esetén hallhatóak (és HighRes hanganyagokkal ,... ,,vájtfülüek,, számára .. :-) tehát a V10 hifi teljesítménye még mindig kiváló :-)(( off: az Axon 7 esetében hátrány, hogy a HighGain trükk nem aktiválható ..))
-
stemplar07
őstag
egy kis V20 csemege (akit érdekel persze ) forrás ubergizmo
[link]Avagy hogy is működik a Quad DAC ? (a több DAC az jobb ? hát nem , csak tisztábban erősíthető )
és hogy van az ,hogy egy 3000 dolcsis Astell & Kern AK240 SS HiFi music playerrel szinte ugyanazt a hangot kapjuk egy Sennheiser HD-800 -as fülessel ( (~$1,400) ... mint az LG V20-al ?? ((vagy valami eddig túl volt árazva ?
))
-
stemplar07
őstag
válasz
#31631410 #4625 üzenetére
1,Sajnos a tmobil LTE egy rakat xar ... vidéken főleg, nem vált vissza normálisan pár készülék . (4g/3g/h+/e)
2,más készülékekkel is probléma , van nem csak a V10-el pl a Galaxy S7 esetén is előfordul ..
Kapcsold ki ha vidéken jársz az LTE-t igaz ,,csak ,, 3G-d lesz , de akkor legalább megszűnik a térerő gond ,amúgy a 3G is majd olyan gyors már mint a 4G (vidéken..)
(én letöltöttem egy gyors widgetet a pay-ról, és ha vidékre mentem LTE kikapcs, így használtam a V10-et amíg megvolt . ezt leszámítva kiváló készülék .. -
stemplar07
őstag
,,..A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ma közölte, hogy a „legnagyobb 4G hálózat” szlogenű kampányokkal elkövetett jogsértésért 600 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Telekomra...,, khhhmm ..
-
stemplar07
őstag
Hmmm
miután letöröltem az energia zabálókat, újabb problémás fogyasztóval találkoztam ,a Poweramp alpha 704-et rátettem a 703-ra , próba , és lezabálta az aksit szinte teljesen, Alapvetően a 128+64 gb tele van rakva DSD/FLAC-al és az újrakeresési folyamat kicsit lassúnak tűnik, de ez a 703-asnál is előfordul . Valakinek a V10-nél ? hasonló problémája volt már ? lehet hogy a Nugat -ra nincs tesztelve ? Amúgy az a 703-as (v3) már elég régóta ,,béta,, nem is értem miért nem adnak ki rá véglegest...
-
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75 #4587 üzenetére
Szerintem mind1 , hogy lite,, a faxbook szerverekkel van megint gond , töröld le , mielőtt újra húznád . Megint az összes fórum tele van vele ..
-
stemplar07
őstag
Hát Mark Zuckerberg én a helyedben leváltanám a programozóimat ... bakker megint melegszik zabál, le kellett törölni ,xar az egész ...faxbook/messenger
-
stemplar07
őstag
Restart your Facebook and Messenger apps if they’re currently killing your battery ( Android Authory )
Faxbookék bevallották hogy rossz ,,kicsit,, -
stemplar07
őstag
Harsognak a fórumok ma a Faxbook/Messenger páros energia nyeléséről !!! ( melegedés indokolatlan aksi idő stb ) marad a lite verzió , vagy megleszek nélküle ...
-
stemplar07
őstag
Valami google szarság van, ..mert a V20 is úgy debütált , hogy pénteken megvettem, szombaton feltöltöttem, szombatról éjszaka 80%-ról csak úgy magában éjjel 0-ra merült
na mondom vágom ki az ablakon .. azóta éjjel feltölt és pl. ma reggel 6.30 óta megy , mailok 4g , zene hallgatás stb , 40%-on van ..
Az s7 fórumon is írtak a napokban indokolatlan merülésekről , a google app állandóan pörög, és gps-t is használ .. a faxbook nagy zabáló még , katasztrófa ..Állítólag a LG V34 (Isai Beat) lesz az EU-ban 5,2" ugyanezzel a hardverrel , de IP 67 vagy magasabb vízálló kivitellel , másodlagos kijelzővel , vélhetően unibody házban ..
-
stemplar07
őstag
Ok , ha a többség úgy kívánja szívesen írok róla :
Egyenlőre az aksiidő jobbnak tűnik , de az majd elválik , a saját gyorstöltőjét Q3 nem tudtam még kipróbálni, mert Taiwani három lábú csatlakozós, és pénteken már nem volt kedvem vásárolni adaptert (ua. mint a H961N volt) A sima Qualcom 2.0 gyorstöltővel is nagyon gyorsan tölt kb mint a V10 . Az A7.0 érdekes egy állat ...gyakorlatilag nincs háttérben semmi (alkalmazás) , kb IOS 10 , ami települ, az ott van , és ha a kukára húzod akkor uninstal.. furcsa . Kijelző egy kicsit nagyobb fényerejű cca 15-20%-al (V10-hez) Magyar nyelv nuku: Német ,Angol ,Spanyol ,Francia ,Török, Orosz, és vagy 15 féleékírás . Az UI dettó mint a V10 , nekem az is tetszett . A rendszer gyorsaság :-) haladós de ezért nem cserélném le a V10-et... . Anyag minőség .. fura kettősség , vékonyabb , könnyebb , de a V10 masszívabbnak hat .
Hang :-)Hát igen na ez az ,,whitefülüek,, mint én ami miatt megvettem, igaz előtte kicsit kérdezősködtem a HeadFin , igazuk volt , elfogult voltam a V10-el hangminőségével , nehezen hittem , hogy telefonban túl lehet tenni rajta .. jelentem igen !
Az extenderes/impedancia növelős HighGain trükk működik . Nem tudom , hogy a Sabre QuadDac , vagy Bang&Olufsen mit csinált ? de hallható érezhető ugyanazzal a Poweramppal ,Fülesekkel , zenékkel .. több minden szólal meg , még teltebb , tisztább , a mély lejjebb ,a magasak tisztábbak , egy évig hallgattam a V10-et tehát nem placebó .. Sokan írták a headfin-n , hogy a V10 AK120(vagy FiioX7) szintű dap , akkor a V20 majd Astell&Kern AK 240 ? .. nem tudom, mivel nem volta alkalmam meghallgatni egy 2,499.00 $ -s cuccot .
A hozzáadott B&O füles is sokkal jobb mint az előd , sokkal ergonómikusabb , szépen szól , bár maradok a két Audiotechnika fülesemnél .. (ATH AD300x air , MSR7 ) Kérdezzen akit érdekel -
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4514 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4514 üzenetére
:-) a másodlagost megoldották most szépen , nincs beszűrődés , és ha kijelző off akkor nagyobb az óra mérete is .-)
A fő kijelző kontraszt is sokkal nagyobb lett ( nem mintha a V10 kevés lett volna, de emeltek ezen is ) -
stemplar07
őstag
Uraim ..egy szavatokba kerül s nem írok többet itt a V20-ról (ps. bár nem értem miért is ? ez nem az utód ?és sokan gondolkodnak a váltáson, miért ne kapjanak tanácsokat ? ez olyan mintha az Iphone 7-ről amikor megjelent nem írhatnának a 6-os rovatba ...)
és valljuk be 2015 novembere óta van/volt V10-em, s néhány okosságra , mint a HiFi extender+impedancia trükköt , még a topic gazdinak én írtam le , de ezt nem váll veregetésképpen írnám ..
Nos a többség dönt
De annyit azért mondanék, hogy hál istennek nem adtam el az extendereimet és az impedancia növelőt, mert a quad DAC esetén is működik(aux/HighGain/poweramp v3.. FLAC/DSD.. stb.) és ha a V10 tisztán és szépen szólt, na ez pedig kristály tisztán :-)
Na ezek után ha akarjátok töröljétek ..
privátban szívesen válaszok, akit érdekel ..
-
stemplar07
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #4431 üzenetére
Bizony ilyenkor az esetek 90%-ban megvédte volna egy jobb üvegfóla 2500-ért , ...szerintem 60 körül cserélik a teljes kijelzőt , tehát ha a használt árát nézed...én hozzátennék 30-40-et és esetleg vennék egy másikat , maradna egy aksid, + egy csomó alkatrész .. de mindenképp csak üvegfólia után venném használatba..
-
stemplar07
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #4411 üzenetére
:-) na majd holnap tesztelem , max 4g off , .. de legalább kiderül, hogy a mi is a hiba .. a szolgáltatók tesztelnek , és megérik a banán a fogyasztónál..
néha eszembe jut az Ericsson Hotline telefon , ami 2,5 kg-os volt és kb 1 óra beszélgetést bírt ki :-) ( és amikor engem hívtak én is fizettem..) bruhaha ..
-
stemplar07
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #4405 üzenetére
Ok , köszi , holnap én is vidékezem, kipróbálom , az hogy amikor a wifin vagy és mobilról tölt le , könnyű megnézni, de szerintem a wifi a prioritás . ..akinek volt még ezzel gondja , kipróbálhatná ..esetleg..
-
stemplar07
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #4403 üzenetére
Ezt amit írsz ,hogy eldobálja a hálózatot , az azután is megtörténik, hogy ezt a funkciót bekapcsoltad( állandó mobilnet.)? Vagy ez előtt történt ?
-
stemplar07
őstag
Boldog Karácsonyt !
(vidéki) LTE váltási problémákra egy lehetséges megoldás : (az S7 topicból , mert ott is előfordul)
Beállítások- fejlesztő mód - mobilinternet folyamatosan be- állítólag sokkal gyorsabban váltogat térerő és torony/vétel függvényében 4G- H++-3G-2G fel és le, nincs pillanatnyi vétel kiesés .. (egyébként a leírásában erre is szolgál..) aki problémás LTE vétel környezetben mozog és kipróbálta jelezzen már vissza működik -e .
-
stemplar07
őstag
off .
V20 , egyre jobbakat olvasok a HeadFi-n a hangminőségről róla, működik az Aux/HighGain trükk is rajta, ..de a HighRes kimenet a Poweram alpha3-on nem megy még sajnos . Jó páran váltottak V10-ről, hááát szebben szól, de java részt rátolják a V4A-t (+root) .. nem igen fogják ezt EU-ba behozni nekem úgy tűnik , lehet bepörgök és hozatok egyet ..
( használom az S7-et, de a zenét fülessel mégis csak a V10-en hallgatom , ...) -
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4357 üzenetére
[link]
Swype + DragonÉn ezt használom pár éve, érdemes megvenni, ez nem laggol, és jó is ..
-
stemplar07
őstag
Hangban (Dac/Amp) pariban van az ,,Astell & Kern,, néhány típusával .. az S7 még egy Fiio profi fül erősítővel is gyengébben szól ..( nem hangerőre gondolok, természetesen, mert az ,,így már,, van, hanem minőségre )
(az aksi ami a gyenge pont ,( de legalább cserélhető) kell venni tartalékot aki nem tudja dugdosni ..) -
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4315 üzenetére
Azért megnézném mostanában milyen appokat raktál fel, nincs e vmi beakadva ,, ami meríti ? Egyenként leszedném visszafelé , aku stat programmal megnézném , stb , aztán FR, ha nincs eredménye, v20c van fent ?
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4299 üzenetére
Amikor felküldted először a telefont felírtad az akksi gyári számát ? :-( ha nem akkor most tedd meg ..
-
stemplar07
őstag
The Audio/Video Authority : LG V10: A True Audiophile Smartphone?
Érdekes cikk , a Fiio X7- nél is jobb a V10 ? sőt néhány nagyon drága hangkártya sem szól így ? ( ASUS Strix Raid DLX )( egyébként érdekes, hogy a V20-ban integrált erősítő van, azaz nem külön ,,diszkrét,, AMP mint a V10-ben )
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4267 üzenetére
Hát erre csak annyit , hogy ami Tré az Tréé ...
-
stemplar07
őstag
akinek kevés az egy nap üzemidő :-)
10500mAh Mbuynow Extended Replacement Battery + Back Cover for LG V10 BL-45B1F
ezzel összejön a 4 nap -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4263 üzenetére
:-) és az lte is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest