- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Előrebocsátom, ezek nem kötözködések részemről, egyszerűen olyan helyen szeretnék vásárolni ahol rendben lesz a garanciális ügyintézés is. De nagyon furcsállom a gsm boltoknál, hogy 1-2 éve léteznek (webshopo üzemeltetői) ráadásul több esetben nem is magyarok a tagok, ügyvezetők, a telefonok sokkal-sokkal olcsóbbak mégis valami miatt ugyanazok a feltételek vonatkoznak rájuk, melyek a "hivatalos" sokkal drágább boltokban vásárolt termékekre.
Nexus 6P miatt konkrétan leveleztem pl. két gsm bolttal is, ahol egyértelmüsítették, hogy nem lehet regisztrálni gyári garanciára.
LG-nél amikor felhívtam őket, összevissza keverte a szavatosság, kötelező jótállás és önként vállalt (gyártó vagy bolt részéről) jótállást. Azt mondta valóban hogy európába szánt terméket regisztrálhatják, de majd a Telemax javítja ( ja és már nem lehet személyesen bevinni ez mostantól megszűnt) és hát nem mindegy, hogy milyen az imei szám és a bolt vállal egy évet utána meg ők javítják...érthetetlenűl magyarázta, visszakérdezve meg azt mondta ha baj van a telefonnal legyen számla és jelezzem...no ez nekem semmit nem mond...
Valszeg egyébként az LG minden európai imeit beregisztrál csak az más kérdés, hogy amikor a telemaxhoz eljut, akkor utánanéznek, hogy az magyarországra szánt és akkor a magyar importőr fizet és rendben minden, ha pedig nem magyarországra szánt akkor a kötségeket nem állja az importőr, ezért általában elutasítják a javítást ilyen-olyan indokkal (ezek az én véleményem már)...ja és kizárólagos szervíz a telemax ha jól értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest