Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoneTom

tag

Sziasztok!

Nekem még mindig nem érkezett meg a biztonsásgi frissítés...

Mint ahogy azt írtam is TIM-es, be is regisztráltam...

Szerintetek mi lehet a probléma?

Esetleg van olyan, akinek szintén TIM-es és be is van regisztrálva és már megérkezett neki a biztonsági frissítés?

• GoneTom

tag

válasz OPiiPO #3113 üzenetére

Igen, mert ahogy itt olvastam az az európai, a kétkártyás 64 GB-os meg a távolkeleti....direkt egykártyás 32 GB-osat kértem, EU-ast (olasz lett) és azt is kaptam :)

(#3114) gretzky77:

Nekem is tetszik az OP3...szerintem sem rossz, sőt ha teheted, akkor szerintem nyugodtan használd mindkettőt egészséggel! :K

• GoneTom

tag

válasz E2E4 #3111 üzenetére

Én szerintem örülni fogok, ha megérkezik rá a 7.0-ás droid...csak optimalizálja azt is megfelelően az LG brigád :K

De előtte jó lenne, ha az a biztonsági frissítés érkezne meg, amit itt többen már fel is raktak a V10-esükre, méghozzá OTA-n... :))

Nekem se Bridge-n keresztül, se OTA-n nem lát frissítést...úgy gondolja, hogy ami rajta van az a legfrissebb... :N

Tuti nincs összefüggés azzal (tudom, hogy itt ez már ki lett fejtve kicsit fentebb, de akkor is...) hogy GSM üzletben lett véve és ezt regisztráltam be? :F

Reg. előtt például a rendszerfrissítéssel nem volt gond, de azt nem is OTA-n csináltam, hanem Bridge-el...

Megnéztem a friss hírt a V20-ról itt a mobilarénán, és ha azt a videót, amiben a Nougat-ot ecsetelik, tényleg egy V20-assal vették fel, akkor le a kalappal, nagyon bitang kamerája lesz... :K :K

• GoneTom

tag

válasz MaxxDamage #3084 üzenetére

Szia,

esetleg linket tudsz küldeni, hogy honnan rendeled, akár privátban is?

Előre is köszi! :R

• GoneTom

tag

válasz E2E4 #3067 üzenetére

Már regisztráltam, amikor olvastam, hogy psg5 megtette ezt. Talán aznap, vagy másnap én is megtettem (azaz vagy 23-án, vagy 24-én...)

De biztos meg fog érkezni az a frissítés...egyszer... :))

• GoneTom

tag

válasz MaxxDamage #3051 üzenetére

Én is tervezek egy ilyent venni (akksitöltő + akksi, meg adnak hozzá egy kis tokocskát is ha jól tudom az akksinak).

Szerintem nem rossz, egyedüli probléma, hogy csak az USA-ban (volt) elérhető, míg ami a G4-eshez van, azt akár itthoni webshopban is meg lehet rendelni...

• GoneTom

tag

válasz OPiiPO #3037 üzenetére

Szia!

Puszta kíváncsiságból futtattam le a benchmark tesztet mindkettőn...és meglepődtem az eredményen. Ennyi.

Semmi bajom nincs sebesség szempontjából a V10-el, félreértés ne essék...nagyon szépen teszi a dolgát, nem akad sehol sem. Az Optimus G-m viszont már sokszor döcög, akadozik...s ezért volt meglepő számomra.

Amúgy az OP3 is nagyon tetszik, tanácsolták is nekem, hogy olyant vegyek, de a hangminőség (nem mondom magam audiofilnek, de nagyon szeretek zenét hallgatni, és ha van lehetőség egy szinttel feljebb kerülni, akkor élek a lehetőséggel - a tegnapi nap folyamán el is kezdtem .flac zenéket összeszedegetni, meg tervezek egy komolyabb fejhallgatót is venni...) és a kamera minősége gyorsan eldöntötte a dolgot.

Itt megint ne essék félreértés, az OP3-al sincs semmilyen problémám, sőt ha tehetném megvenném azt is :DD :Y

Ja, és én nem a benchmark eredmények alapján szoktam dönteni, hanem a saját ízlésem és a Ti felhasználói véleményetek alapján :R

• GoneTom

tag

válasz E2E4 #3022 üzenetére

Okés, egy kis keresés után találtam is egy jól kinéző kellemes árazású 85 Ohm-osat :DD

Köszönöm a segítséget! :R

• GoneTom

tag

válasz Litván Zongora #3017 üzenetére

Ebben nem vagyok annyira képben, így nem is tudok mit hozzáfűzni, elfogadodom, amit írtok...Viszont akkor kereshetek megint olyan fülest ami nem túl nagy a fejemre, jól is néz ki, nem bluetoothos, androidos (vagyis nem olyan ami csak iphone-hoz jó) és nem is túl drága, de már Hi-gain-nel nem szeretnék nagyon trükközni...

(#3018)E2E4

Olvastam az összefoglalót még korábban, csak kiment a fejemből, hogy van benne ilyen rész.... Bocsi és köszi
    :-)
    A microSD-s válaszokat is köszi!

Nem, nincs feltétlenül szükség rá....
    Nem tudom, hogy fogok-e telepíteni SD-re, de mivel amúgy is írtam a hsz-t, eszembe jutott ez, s gondoltam ezt is megkérdezem már...csak nem lesz belőle gond :-D

Ha 50 Ohm-os fülest veszek az már jó, vagy tényleg csak az 50 felettiek lennének a jók?

• GoneTom

tag

válasz MaxxDamage #3011 üzenetére

Amit kinéztem Sony MDR-XB950AP, az elvileg 40 Ohm-os (1 kHz-en)... azzal gondolom már elég jól kellene majd szólnia.

A microSD-re azt mondom, hogy szerintem akkor bevállalok egy ilyen 128 gigás Lexar-t...csak előtte még egy paypal-t kell létrehoznom... :P

Nekem szerintem elég lesz a 128-as is egyenlőre... :K A lényeg, hogy elég gyors legyen, mert a videókat, fotókat majd arra szeretném menteni, meg ha lehet akkor egy-két játékot is arra telepítenék.

Ezzel kapcsolatban eszembe is jutott egy kérdés:

Jelenleg nincs benne microSD. A kameránál nem is látok sehol olyan lehetőséget, ahol be lehet állítani, hogy hova mentsen...
    Ha belekerül a microSD, akkor látni fogom?
    :F

Hogyan lehet microSD-re játékot telepíteni? :F

Előre is köszi a válaszokat! :-)

• GoneTom

tag

válasz Lite #3009 üzenetére

koxx:

Köszi, jónak tűnik, az ára sem vészes és a kártyaolvasó különösen tetszik. Az eladóval viszont remélem nem lesz gond, mert azért olvastam egypár negatív kommentet, pl, hogy nem a megrendelt termék érkezett meg (csak kiemeltem egyet).

A Lexar-os értékelések viszont pozitívak. Egy felhasználói értékelés van, ami azt írja, hogy a sebessége nem egyezik azzal ami fel van tüntetve...

Megnéztem a Lexar hivatalos weboldalát, ott is az van, ami az ebayen, szóval aki írta az értékelést nem tudom, hogy mit nézett....

Lite:

A dobozán van a hivatalos címke, amin az IMEI is rajta van, meg a szín is, stb... s ott van a TIM-nek a logoja. Meg a dobozban a papírok is olasz nyelven vannak, de csak ennyi. A telefon, mivel európai és mint kiderült kártyafüggetlen, ezért semmi másban nem különbözik a többi európai régiókódostól.

Ennek (mármint, hogy TIM-es) sem hátrányával, sem előnyével nem találkoztam még....

Elküldöm priviben, hogy hol vettem, ha esetleg még valaki kíváncsi rá, írjon...válaszolok, de lehet nem egyből :))

Fehérből több van, mert az arany (oldalélek) párosítással elég nőies... szépnek szép, de fiú lévén nekem nem kellene :DD

• GoneTom

tag

Sziasztok!

Pár nap mobilhasználat én is megírnám a beszámolómat a V10-esel kapcsolatban.

Ott kezdem, hogy amint azt sokan olvashattátok, nem ment egyszerűen az új telefonom megvétele...Sokáig úgy hittem/gondoltam, hogy a G4-es lesz a jó választás.
    Az ottani forum kommentjeit olvasgatva úgy döntöttem, hogy valami hasonló képességű telefont keresek. Nem tudom, hogy már tanácsolták nekem vagy magamtól jöttem rá, vagy a V20 kapcsán jöttem rá, hogy volt egy LG V10-es is....

Utánanéztem, elolvastam a tesztjét, írkáltam ide is... :DD

Aztán írtam egy pár pesti GSM üzletnek, meg itt az egri Capri-ban is rákérdeztem a dologra. 2 pest GSM üzlettől kaptam visszajelzést. A kérdésem csak arra vonatkozott, hogy van-e nekik fekete, vagy tudnak-e beszerezni.... A két pozitív válasz után mindkettőnek írtam még pár kérdést.
    Az egyik am kb 5ezerrel (szállítást is beleszámolva) olcsóbban kínálta.
    Mindkét 2. e-mailre is kaptam választ. Az egyik azt kérte, hogy hívjam fel őket, mert sok kérdést tettem fel. Felhívtam őket és egy kicsit unott hangú hölgy/lány/csaj vette föl a telefont... Nem voltam elragadtatva... :))
    A másik (az olcsóbbik) üzlet is válaszolt. Ők minden kérdésemre korrekt választ adtak.

Nem volt nehéz döntenem, az olcsóbbikat választottam.

Megrendeltem a telefont előz hét csütörtök délelőtt. Kaptam egy pár visszajelző e-mailt. Délután fel is hívtak az egyeztetés végett. Mondták, hogy olasz TIM-es. Mondtam ok...akkor még nem tudtam, hogy pontosan mit értettek ez alatt. Gyorsan utánanéztem, s láttam, hogy olasz szolgáltatós, vagy milyen...

Visszahívtam őket, hogy ez nem-e fog gondot okozni magyar SIM-ekkel. Megnyugattak, hogy nem lesz gond, kártyafüggetlen és bontatlan, no meg fekete.... :K

Másnap direkt nem mentem be reggel dolgozni, délelőtt fél 10 körül meg is érkezett. Átvettem a futártól. Nagy volt az izgalom.

Még az udvaron kibontottam a papírcsomagot. Benne volt egy bontatlan átlátszó fóliás V10-es "dobozka" egy afa-s számla és egy garanciajegy.

Mivel olvastam itt, hogy lehet kérni (illetve ők is írták, hogy bármilyen kérésem van, a megrendeléskor a megjegyzésnél írjam le...le is írtam :DD ), hogy ráírják ezekre az IMEI számot, kértem is....

A számlán és a garancián is rajta van rendesen. Ekkor nagy kő esett le a szívemről, mert ez elég fontos volt. Ja és nem kézzel van ráírva, hanem rendesen nyomtatottan.

NA, bementem, kibontottam..

Háááát huuuuhhhhh nagyon király volt. Nagyon minőségi, nagyon masszív és elég nagy... :DD :)) :K :C :R

Pacsi innen az LG-nek, nagyon király mobilt tettek le az asztalra. :R

A bekapcsolás után készítettem 1-2 fotót meg megnéztem, hogy milyen...

Mivel nem volt nanoSIM-em ezért gyorsan beutaztam Egerbe, be a T-be és a régi normál SIM-em helyett kértem egy nano-t. Nem volt semmi gond. Vettem egy univerzális belebújtatós tokot is (zsebpiszkok ellen) ...kihozták a legnagyobbat... :C pont jó volt :Y

Hazaértem, felraktam a töltőre. Gyorsan fel is töltött. Letöltöttem a Bridge-t. Rákötöttem a gépre a V10-est, majd csináltam egy biztonsági mentést, a képeket pluszban le is szedtem. Ezután csináltam egy FR-t. Majd Bridge-l letöltöttem a 6.0-át, fel a V10-re majd megint FR.

Ezután beállítottam mindent, nem is tapasztaltam eddig semmilyen gondot, és nagyon remélem, hogy ez így is fog maradni.... :))

Észrevételeim:
    - Jobban melegszik az Optimus G-nél.

- Benchmark teszten a RAM esetében több pontot ért el az Optimus G.

- Elég gyorsan merül, pedig kb 25%-os fényerőn használom, mert azt szoktam meg.

- Opt. G-hez képest melegebb a kijelző színhőmérséklete, de kezdem megszokni.

- A telefonálás során ha bekapcsoljuk a hangtisztaságot vagy mit (most nincs előttem a telefon..) akkor rosszabb lesz a hangminőség, legalábbis ezt tapasztaltam (sima 2G-n telefonálok asszem, mert nem szoktam ezen állítani, nincs előfizetésem, feltöltőkártyás vagyok.)

- A hozzá kapott AKG-val elég jól szól, de én fejhallgató párti vagyok. Minőségi cuccom még nincs, de tervezek egy ilyent venni:

Sony XB950ap

- Kihangosítva, csak úgy szimplán viszont sokkal rosszabbul szól, mint az Optimus G. Kicsit rosszul is lettem, hogy ne már...ez most komoly, de úgy tűnik tényleg komoly... Ebben egy kicsit csalódtam is :(

- A kamera baromi jó, és mivel ez nálam egy különösen fontos szempont volt, így, megnyugodtam. Nagyon remélem, hogy a továbbiakban is jól fog működni. :)

- Egy dolog van ami nem tetszik a kamaránál, mégpedig hogy a használata során a kamera és a környéke gyorsan felmelegszik. Fotózásnál is.

Ez csak nálam van így, vagy más is tapasztalta? Normális ez?

- A hátlap iszonyat jó tapintású :K

- A rendszer gyors, az UI tetszik.

- Talán egyetlen dolog ami nem tetszik, hogy a kezdőképernyőt nem forgatja el landscape-be, de csak ennyi. (kipróbáltam egy alkalmazást, de nem jött be...)

- A SOT az kb 4 óra körül van, ami nem sok szerintem...főleg, hogy játék, fotó, miegymás nem nagyon volt és a képernyő is csak 25% körüli fényerőn volt...de talán ez javulni fog, remélem :K

Tervezek venni hozzá egy plusz akksit, s akkor a hosszabb igénybevétel is meg lesz oldva.

MicroSD-t is szintén tervezek venni, ezt gondoltam:

Kingston 128GB microSDXC UHS-I U3

Ha tudtok esetleg jobbat, vagy jobbat olcsóbban :DD akkor nyugodtan írhattok :K

Hát nem is tudom, hogy mit írhatnék még... Jelenleg még az Optimus G-t hordom magammal, majd akkor fogok váltani, ha már teljesen megszoktam a telefont és ha vettem rá valami képernyővédő fóliát vagy üveget...addig az lesz rajta ami gyárilag is rajta van... Nincs semmi gondom vele amúgy, de jobb lenne egy edzettüveg... :)

Tényleg, Ti milyen képernyővédő üveget ajánlatok nekem a V10-re? A Nillkin az jó? Tudtok linket küldeni?

Illetve jól hallottam, hogy a Nillkinhez jár a hátlapi kamerára való védőfólia is?

Tudtok ilyenről linket küldeni, hogy melyik lenne?

Előre is köszi Nektek a segítséget!! :R

Ha bármi gondom, kérdésem lesz vagy újabb tapasztalatom, akkor megosztom Veletek, de már rövidebben... :DD

• GoneTom

tag

Meg is érkezett, de most nem fogok sokat írni, megyek Egerbe nanoSim-et kérni. Később beszámoló

Egy észrevétel...melegszik, jobban mint gondoltam, de nem vészes

A kérdéseimre pedig majd várom a válaszokat, addig nem is állítok be rajta semmi különöset...

• GoneTom

tag

Srácok, tegnap az eliteGSM-nél megrendeltem én is a V10-est. Fekete lesz, ha minden igaz és olasz (azt mondták a dobozon TIM van feltüntetve, aminek utánanéztem, olasz szolgáltató, vagy mi.....), de azt mondták ez nem jelent gondot kártyafüggetlen.

Erről mit gondoltok?

Elvileg ma érkezik meg, és ha nem túl későn akkor elviszem a tmobilos SIM-ememt nanoSIM-esíteni, s ki fog derülni...csak érdeklődnék, hogy mi a véleményetek...Előre is köszi a választ! :-)

Illetve lenne még egy kérdésem:

A telefonálás hangminősége milyen?

Néztem tesztet youtube-on és volt aki panaszkodott erre (nem tudom melyik video volt, talán német teszt volt.....és hogy pontosan mit mondtak....de erre emlékszek)

Szóval, ha tudnátok nyilatkozni a telefonálás minőségéről, örülnék neki :-)

Ohh és még egy kérdés eszembe jutott:
    Frissítést WiFin keresztül érdemes megcsinálni vagy inkább LG Bridge-n keresztül?
    FR elég csak frissítés után és elég csak az egyszerűbb módon, h rendesen bekapcsolom a telefont és rámegyek a beállításoknál, a gyári adatok visszaállítására?

Ezt a frissítés egy kis ismerkedés után csinálnám meg, tehát csak a wifi lenne beállítva meg max pár tesztfotó lenne rajta...

Előre is köszönöm Nektek a válaszokat!

Az első benyomásaimat pedig majd szeretném megosztani Veletek, de azok alapján amiket írtatok, szerintem nem fogok csalódni benne (főleg, hogy egy Optimus G-ről váltok...)

• GoneTom

tag

válasz Bodagreg #2868 üzenetére

Szia! Ez a külső akksi töltő milyen típusú? Ugyanaz, mint amit a G4-hez lehet venni? Rendesen működik a V10-es akksijával is? (Jó, ez kicsit hülye kérdés....,de inkább rákérdezek) Előre is köszi a válaszokat! :-)

• GoneTom

tag

válasz OPiiPO #2735 üzenetére

Szia!

Ne is mond... Mikor megjelent a G4, úgy éreztem, hogy az lesz a következő telefonom. De akkor még rendesen működött az Optimus G-m....

Az utóbbi pár hónapban folyamatosan romlik... lassan 3 éves lesz és megérett a cserére.

Elkezdtem olvasni a G4 fórumát és rengeteg hibáról lehet olvasni, de a legsúlyosabb a bootloop, meg a kijelző beégése.

Mivel vidéki vagyok, Egertől nem messze egy kis faluban lakok, az utazás meg nem olcsó Bp-re, így jól meg kell gondolnom, hogy mit és mennyiért választok és az megéri-e annyiért...

Pesten olcsóbbak az árak, de ha oda fel kell vinnem 1-2-szer, akkor mindjárt kevésbé éri meg. Meg, hogy egyáltalán megéri-e egy olyan telefont venni, ami hiába tetszik (nagyon tetszik), de feketében, ami leginkább illik hozzám nem tudnak itt rendelni, mert elfogyott a nagykerben.

Alternatívát kell keresnem, de vannak kikötéseim:
    - cserélhető akksi
    - nagyon jó kamera
    - stabil rendszer
    - jó RAM kezelés
    - microSD bővíthetőség
    - még megfizethető ár

Ami ezeket tudja a G4-en kívül az sztem csak a V10...

De annak még csak nem is kérdeztem utána a Capri-ban, neten is alig találni feketét, így kérdéses a dolog, hogy most mi a nyavalya legyen..

Próbálok infókat gyűjteni a megfelelő döntés érdekében, hogy a következő mobilom is kibírjon kb 2-3 évet, mivel nincs annyi pénzem, hogy folyton váltogassam a telefonjaimat...

A segítségeteket köszönöm és higgyétek el, ez amit Ti kaptok a döcögős mobilvásárlásomból az semmi ahhoz képest amit itthon hallanak a szüleim, akiket totál hidegen hagy a mobilos téma....

• GoneTom

tag

válasz MaxxDamage #2733 üzenetére

Szia!

Nagyon köszi a válaszokat! :R

Elolvasom az összefoglalót, illetve tegnap elkezdtem az összes hsz-t olvasni...azt is folytatom. :K

• GoneTom

tag

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek és a tapasztalataitok...

Most egy Optimus G-t használok...kezdi megadni magát. Néztem a G4-est nagyon tetszik... a fórumot és a (inkább) az LG-t egy kicsit leterheltem a garanciás kérdéseimmel...(bootloop hiba, kijelző...)

A kérdéseim a következők lennének:

A V10-nek van bootloop hibája?

Mivel majdnem ugyanaz a hardver van benne, így jó lenne tudni, hogy volt-e már valakinek ilyen gondja...

Ha jól értem, akkor itt Európában csak a 32GB-os verzió volt forgalmazva. Ha ilyent veszek valamelyik GSM üzletben és európai régiókódos és megvan a számla, garancialap, akkor azt az LG-nél minden gond nélkül javítják?

Aki G4-ről váltott, mik a tapasztalatai?

Nem tudom, hogy itt az egri GSm boltban tudnak-e és ha igen, mennyiért...de megéri azt a felárat a V10 a G4-el szemben?

A kijelző fényeresztésén kívül jellemző-e rá a a kijelző beégése vagy sárgásodása? (G4-nél sajnos ez is jellemző...)

Előre is köszi Nektek a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés