- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Van olyan aksi, ami belemegy a mostani helyére, de mégis nagyobb kapacitású ?
-
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki, hogy a bootloop nálunk is előjöhet ? Pár cikket átnéztem, és lehet mi is a G4 sorsára jutunk.
-
eladogeppc
veterán
válasz
saddybaddy #3608 üzenetére
Mikor már ?
-
eladogeppc
veterán
Valaki segítsen kérlek benneteket, mert szétb.....
LG Airdrive valamiért olyan fiókot akar, ami nincs is.
Facebook kisképpel egy digikabel-es azonosítót akar. DE NEKEM nincs ilyenem... Vicc.Hogyan tudom a telefonon az AirDriveból kiszedni azt a k____ fiókot ?
Köszönöm !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Na vettem egy V10-et. Kíváncsi vagyok mit tud.
-
eladogeppc
veterán
Örülök hogy valamilyen oldal valami szerint osztályoz. Meg kell nézni youtube-on tesztvideókat, vagy teszt képeket. Note 7-el vetekszik a HDR+ miatt is. Tényleg senkit nem akarok itt ugrasztani, de a 6P kamerája már a szenzor miatt is profi.
Itt még nem a legszarabb helyen van -
eladogeppc
veterán
Hát srácok sajnos nem lett V10-em.
Megkaptam a kedves itteni eladótól, felküldte Pestre.
Sajnos olyan volt a telefon, mintha a földön húzták volna kijelzővel lefelé. Persze túlzok mint mindíg, de ha értitek, hogy tele volt mikrokarcokkal. Egy fólia tuti takarná, de eladhatatlan lenne.Bekapcsolni bekapcsoltam, gyönyörű tűéles a kijelzőtök - gratulálok hozzá - de a kamerára azt kell mondjam, hogy nem látok a Nexus és az LG között túl nagy differenciát. Egyszerűen azt tudom mondani, hogy más.
-
eladogeppc
veterán
Még !
A G5-ös klubból kitiltottak egy időre, mert iPhone-al mertem összehasonlítani.
Kamera hibái voltak kitárgyalva. Beszéltem LG-sekkel a szervizből, illetve máshol is, és bevallották, hogy mélységélességet illetve a fókuszt a hátsó 2 kamerával oldja meg a Laser helyett, majd javítják.
Na ez se tetszett nekik. Pedig sajnos igaz a dolog. -
eladogeppc
veterán
Engem minden fórumban utálnak. Nexus 6P-ről nem tudok rosszat mondani az új 7.0 után.
Ugye ott belefutottam a kamera sárga kép csinálós szar firmware-be amit visszavontak, az újjal rendben van minden. Akku, kamera, stb.... -
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki jövök hozzátok, ha nem karcos a V10. Nexus 6P-t fogja váltani.
Nem volt ott túl sok bajom, itt az ideje egy próbát tenni V10 képességek terén. -
eladogeppc
veterán
válasz
Aryon87 #3305 üzenetére
Nem tudom miben kellene más korszaknak lennie egy G2-nek.
Nem kell nekem sem a 2 nap, de örülnék neki, hogy egy mindenhol utált milliomosoknak való harapott alma akkufogyasztását próbálnák már elérni végre. Volt a legnagyobb változat, nagyon jó volt, de baromira el vannak maradva még a Droid változatosságától. Sajnos tele van millió apró hiányossággal az IOS, közbe körbe van hype-olva.
A google vagy a Waze navigáció tök mindegy melyik chipseten fut. Az egyik fejlettebb chipset mint a másik, ennyi. Snapi 800 vs 810 vs 808. Nem a játékok minőségéről beszélek, nem is érdekel milyen effektek hogyan mennek. G2 alatt is ugyan azt a navigációt használom mint most ezeken.
Egyáltalán nem sírok. Miért sírás ha valaki leír valamit ? Nem értem. Megállapítottam valamit
Az, hogy nekem meg mim van, az a saját dolgom. Úgy gondolom minél több telefon, annál több tapasztalat. V10-em még nem volt, véleményt úgy gondolom még nem formáltam. Kérdeztem, utánajártam, ennyi.
Prémium, minőségi darab, sőt továbbmegyek. Nem az LG tehet a Snapi túlfogyasztásáról. Külföldi szakmai topikok már a megjelenéskor megállapították, csodák meg nincsenek. Jók a mai prockók nagyon is, még az akku technika nem bírja követni. Majd lesz ez jobb is.
Itt is megjegyzem, hogy az LG akkor is a szívem csücske lesz, nem csak a szervíz hozzáállása miatt, hanem a cég illetve a vezetés pozitív szemlélete miatt. -
eladogeppc
veterán
OFF Topik ON
Hát én nagyon vaciláltam, hogy mi legyen. Note5 lett a választás, aztán lehet hogy megbánom.
Az nem vicc tényleg, hogy egy akármekkora batár telefon ennyit menjen el kijelzőben.
Nem bántani vagy fikázni szeretném a V10-et, mivel nekem a formavilága illetve a prémium anyagai nagyon is tetszenek !!!!!!!! De megvártam a v20 megjelenését, és a G5 után csapkodom most a fejemet, hogy az LG hogy lehet ekkora kukika. De most tényleg.
A G5 akárki akármit mondd, nem lett sikeres. Ótvar ahogy kinéz, főleg ehhez képest. A G2-esemet ilyen szempontból nagyon szerettem. Na ott volt innováció !!!
G2-nek volt az első olyan kijelzője ha emlékeztek, aminek külön memóriája volt, megjegyezte a tartalmakat, ha nem piszkáltad, így a prociról levéve a terhet. Na meg az akku (SIO+ vagy mi). A hátsó gombok. Na én ilyet vártam volna most is.
Szóval a V10 penge telefon.....lenne, de számomra egy akku bank hordozása egy kicsit az orosz technikára hajaz. Amikor egy szekrénnyel több van a szobában....
Aztán fene tudja, úgyis kipróbálok egy V10-et majdMár csak a remegésem miatt is
Lehet hogy megnánom a samut majd. LG UI jobban tetszik.
OFF Topik OFF
Bocsánat a topik szétvágásáért. -
eladogeppc
veterán
Szétmegy a szemem annyi tesztet néztem már.
V10 / Mate 8 / S7 edge / Z5 Premium / OnePlus 3
Nem tudom eldönteni, mert az akkuidő is fontos, meg a kamera minősége. LG úgy tudom rendben van.
-
eladogeppc
veterán
BoomBeach menne rajta, rengeteg GPS-el, sok fotóval.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem.
Slow motion mennyire szakadozik visszajátszásnál ? Vannak fent videók, az egyik simulékony, a másik szakad 120fps-nél.
Illetve ha valaki lenne olyan kedves, megosztana ilyen videót de nem youtube-on, mert az is belepiszkálhat.Akku idő statisztikát tudnátok megosztani ?
Android N lesz rá ?
Köszönöm szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest