Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz MaxxDamage #2529 üzenetére

Mindenekelőtt az kell látni, hogy a micro USB csatlakozó nem azért áll stabilan a telefonban, mert az apró kontaktusok ott tartják, hanem a csatlakozó kialakítása folytán, ez pedig olyan, hogy elég stabilan képes tartani a micro USB csatlakozót a telefonban, és nehezen képzelhető el az, hogy egyszeri párnáról való lecsúszás folytán annyira kilazul, hogy nem tart már erősen.

Szerintem ez így nem garanciális probléma, (pláne, hogy a kontóakt tökéletes maradt) de mivel az LG-ről van szó, simán lehetséges, hogy kicserélik neked. Javaslom, hogy hívd fel telefonon őket, és beszéld meg velük ezt a problémát.

A V10 kitűnő optimalizálása folytán adódó remek akkumulátor idejét már többször kitárgyaltuk, és a legtöbb felhasználó simán képes átlag 4-6 óra SOT megtapasztalására (sőt, ez még akár 8 órára is adódhat.)
    Ezt mi, fórum lakók, és V10 tulajdonosok már jól tudjuk, tehát nem szükséges újabb screenshot-okkal díszíteni a fórumot, ahogyan ez más helyeken is - konkrétan pl. a G4 fórumában - vissza-vissza térő felhasználói szokás. (Persze ha lelkesedésből megtetted, felőlem maradhat. :) )

[hajnali filozofálás on]

Ennek ellenére más fórumotokon (pl. a V20 bejelentésekor is) nagy elánnal hangoztatják a V10 "gyenge üzemidejét", s amikor leírom, hogy mik a valós felhasználói tapasztalatok, hogy a gyenge üzemidő valótlan állítás, sőt, még azt is bátorkodom megemlíteni, hogy innen jöttem, mi több, ezen fórum topikgazdája vagyok (aki megírta a TIR-t, és ezt is alaposan letesztelte) akkor erre a legtöbbször támadó visszajelzést kapok, amiken én már tényleg csak nevetni tudok. Amikor a tényekkel szemben valaki váltig állítja azt, amit hallott valakiről, akinek valaki mondta, hogy a V10 üzemideje gyenge, ami egy akkora igazság, amit nem cáfolhatnak meg holmi tények. :N
    El kell fogadnom, hogy a MobilaArena fórumain sok esetben nem szakmai az értekezés, sokszor nem a valós tények hangoztatása folyik, hanem mindenféle mende-monda, amihez néhány fórumtárs úgy ragaszkodik, mint a kis óvodás (Vér Pistike) a lopott homokozólapáthoz. S bár a valós tulajdonos váltig állítja, hogy a lapát nem Vér Pitikéjé, s már kis tula apukája is közbe lép, hogy szó szerint kitépje Pistike kezéből a műanyag lapátot, hogy visszaadhassa a kisfiának, Vér Pistike továbbra is görcsösen szorítja kezeit, s hangosan ordítja mindenkinek azt, hogy "Márpedig az az én lapátom!"
    Nem szeretnék az ilyen esetben sem pszichológus, sem tanító szerepébe kerülni, inkább csak mosolygok ezen, megpróbálva már le sem reagálni azt, s egyben ismét meglátom, hogy a sok embertársunk bár biológiailag felnőtt testben van, mégsem nőtt fel önmagában, s csak egy 7 évesnél fiatalabb, sértődött kisgyerek vezérli életét. Ez pedig nem csak a fórumokon, de ez élet más területein is tetten érhető.
    Ide lenne felnőnünk!

[hajnali filozofálás off]

Új hozzászólás Aktív témák