- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
psg5
veterán
Valóban a linkelt kép alapján így van, azonban most nézegettem a képek mobillal topikot, meg egy-két külföldi összehasonlítót (újra, mert ugye vásárlás előtt már körbementem a témán...) s meglátásom szerint azért pici a különbség, így megnyugodtam.
U.i.:Amúgy milyen nokiára gondoltál?Vagy lemaradtam megint valamiről ebben a microsoft-nokia tengelyben?
-
MaxxDamage
félisten
Hivatalos LG Márkaszerviz biztosan cseréli (érdeklődjetek náluk telefonon vagy személyesen)
L
-
E2E4
aktív tag
Első este után meglepett a QI töltő kínai "csoda"...
Este kb. 23% akkumulátor töltöttségnél tettem fel a V10-et QI padra. A töltés megindult, így hagytam is úgy. 6 órával később ránéztem a telefonra: a QI töltő piros LED-je (hálózat be) és a töltést jelző kék LED (QI töltés folyamatban) egyaránt világított, azonban a V10 az alábbi üzenettel "köszöntött": "Az akku feszültség alacsony.... 15%...."
Ezt követően a V10-et újra rátettem a QI padra, de kb. 10 perc után ismét "eldobta" a töltést a telefon.
Végül rátaláltam a helyes pozícióra: nem teliben tettem rá a telefont, (a töltő pad kb. akkora, mint a V10) hanem fentebb, úgy, hogy alul maradt 18 mm rész. Így 15%-ról 100%-ra, kb. 2,5 óra alatt a töltés sikeresen végbe ment.
Konklúzió: Ha a szóban forgó töltő padnál megindul a QI töltés, még ne örüljünk. Találjuk meg a megfelelő pozíciót. Ez tapasztalatom szerint a V10 feljebb helyezésével érhető el. (Alul maradjon kb. 18 mm távolság.)
-
littleshagy
csendes tag
Nem komplikálom, lehet hogy rosszul fogalmaztam. A lényeg, hogy nem tudott semmi előre utaláshoz alkalmas doksit adni, megrendelni nem akarta a kijelzőt mert túl "drága"
Adjak előre pénzt, hogy megrendeljék, de papír nincs róla.De a telefonra visszatérve (hogy ne térjek el a fórum témájáról) nagyon meg vagyok döbbenve, hogy hiába pókhálós a kijelző, bárhol tökéletesen érzékel, nem potyog ki az üveg. Olyan, mintha 3 rétegben lenne repedve.
-
-
gidion90
tag
Írnál majd nekünk véleményt, hog ynote 4től mennyivel gyengébb az üzemidő?
Kettő telefon között vacillálok, mert fontos a kivehető akku, de a v10 mellett sokkal több érv szól, csak az akku miatt félek :SS anno sony z3mam mindig 5-6 órás kijelzőidőket csinált
régi szép idők
-
manoarc
senior tag
Szia, én 1.5 év note 4 használat után váltottam v10 re. Sztem jó döntés mindenképp,minőségibb szebb gyorsabb és sokkal stabilabb is. Ha nem gáz,hogy nincs cerka hozzá akkor ne gondolkodj rajta.Én nagyon kritikus vagyok a telefonokkal kapcsolatban, de egyenlőre még mindíg nem találtam negatívumot az lg vel kapcsolatban. Tokot és ha kell fóliát érdemes előre beszerezni mert nem egy ismert típus szóval nem úgy van,hogy csak besétálsz az első telefonos boltba és kapsz hozzá mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest