- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3051 üzenetére
Verus tokon sokat gondolkodtam én is és lehet, hogy lesz még olyan is, mert hosszú távra tervezek ezzel a "kis csodával"
Nálad miért került le a telefonról? Van valami negatív tapasztalat vele?Nekem is kellene majd plusz aksi, úgy hogy az a következő projekt (lehet, hogy ez)
-
littleshagy
csendes tag
Kijelzőm még mindig törött. Buelbird.b -vel elkezdtem levelezni és mondta, hogy ma küld majd árat.
Elég hosszú és kalandos volt az eddigi utam, lévén, hogy fontos lenne nekem a számla és mindenki vagy számla nélkül, vagy okosítva szeretné, de legtöbben nem is vállalták és nem is ismerik a típust.
A konklúzió az, hogy senki ne törje be a kijelzőt, mert szegény V10-nél nehezebb a csere mint egy "mezei" telefonnál. -
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3045 üzenetére
Igazán nincs mit
Méretek tokkal: - vastagság 13,2 mm; - szélesség 83,3 mm; hosszúság 161,9 mm
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3041 üzenetére
Van fekete is, de ott a bőr erezete nekem nem tetszett, persze ízlések és pofonok.
Olyan érzés lett most a teló, mintha egy Honda NSX-ből átültem volna egy Maserati Ghibli-be.Kb 4 hét volt mire ide ért... (várakozás közben törtem be a kijelzőt)
-
littleshagy
csendes tag
válasz
littleshagy #3003 üzenetére
valamiért nem sikerült a kép feltöltése
-
littleshagy
csendes tag
megjött a tok egyenesen Hong Kong-ból
-
littleshagy
csendes tag
Nem komplikálom, lehet hogy rosszul fogalmaztam. A lényeg, hogy nem tudott semmi előre utaláshoz alkalmas doksit adni, megrendelni nem akarta a kijelzőt mert túl "drága"
Adjak előre pénzt, hogy megrendeljék, de papír nincs róla.De a telefonra visszatérve (hogy ne térjek el a fórum témájáról) nagyon meg vagyok döbbenve, hogy hiába pókhálós a kijelző, bárhol tökéletesen érzékel, nem potyog ki az üveg. Olyan, mintha 3 rétegben lenne repedve.
-
-
littleshagy
csendes tag
Sikerült a telefondoki.hu-val beszélnem. Elvileg Ők gyors szerviz, tehát megrendelik az alkatrész, amikor megérkezik akkor szolnak, én viszem a telefont, belerakják és kész is.
Csak úgy rendelnek, ha én elküldöm a telefont és várok, hogy egyszer csak kész lesz, vagy előre utalok x összeget.
Mondtam, hogy akkor küldjenek egy díjbekérőt, vagy egy utalásos számlát és én már is utalom az összeget.
Azt mondja, hogy ő ilyet még nem csinált és nem tudja hogy kell. Mondtam, hogy nekem muszáj a forma nyomtatvány a könyvelésembe a céges számla miatt.
Erre a hölgy azt mondja nem elég ha e-mailbe azt írja díjbekérő?
Különben is Ő polcra nem rendel ilyet mert mi van ha tényleg nem viszem el.A vége az lett, hogy hagyjuk... Velem van a baj??
Hát én az egészet elutaltam volna nekik előre ami szereléssel együtt 46 000 Ft lett volna. -
littleshagy
csendes tag
Most beszélek velük és érdemben infót nem tudnak adni, csak annyit, hogy pénzes lesz a dolog amit nyilván sejtettem. Most próbálja kinyomozni, hogy hova tudom vinni.
-
littleshagy
csendes tag
Kedves fórumtársak!
Tippeket kérek, hogy hol lehet javíttatni a porul járt telefonomat számlásan. (céges a teló és el tudom számolni a javíttatást)
A tapasztalatom a következő eddig: Smart clinic nem foglalkozik V10-el, a Gsmszervíz Kft. nem reagál levélre.
Egyenlőre itt tartok, ha van valami még úgy is jelzem, de nagyon várom az ötleteket mert borzasztó szomorú így a "kis csoda" -
littleshagy
csendes tag
Félre értés ne essék, itt nem is arról van szó, hogy "taknyozom" a telefont, hiszen nem véletlen, hogy kis csodának neveztem. Egyszerűen csak felbosszantott, mint ahogy írtad is és valószínűleg pont sz@r szögben fogott padlót. De!! Ahogy én láttam 55 ezer a javítás.. Persze közel prémium készülékről beszélünk... Na dehát... Amióta bezúzódott, azóta körbe túráztam a fél Bükköt és tovább reped 🙁 mondjuk lőttem kb 100 képet.. Továbra is várom a tippeket a legjobb megoldásra.
-
littleshagy
csendes tag
Én is abban bízok, hogy csak üveg, de azt hallottam, hogy kijelzővel együtt cserélhető csak.. Egy komplett napom elkeseredett emiatt
élőben még szomorúbb látvány. Ha meg lesz javítva természetesen leírom a tapasztalatokat, mert mindenki benyalhat egy ilyet. Ami bosszantó, hogy csak 1 méter volt. A nexus 5 ennél sokkal nagyobbakat repült baj nélkül..
-
littleshagy
csendes tag
Kedves Mindenki!
Most, ameddig ki vagyok akadva leírom, hogy katonai szabvány ide-vagy oda, 1 méterről leesett a telefon pofára és úgy szét tört a kijelző üveglapja mint a sz@r...
Garancia gondolom erre nem véd, van értelem elvinnem szervizeltetni? Mi a francot csináljak?
-
littleshagy
csendes tag
Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni, hogy mennyit telefonáltam a készülékkel az adott nap, illetve egy összeset?
-
littleshagy
csendes tag
Na még egy kis infó kellene, mégpedig, hogy ki - milyen fejhallgatón próbálta ki és fosta le a bokáját a V10-től?
Tervezek venni én is és kíváncsi vagyok, vajon milyet lenne érdemes hozzá.
Ha a kérdés nem teljesen vág a V10-hez akkor bocsánat -
littleshagy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #2319 üzenetére
igen, felhívtam az ügyfélszolgát és azt mondta, hogy nézzem meg a beállításokat... nyilván ez volt az első dolgom mielőtt őket hívogatnám, illetve csak úgy nem gondolnám, hogy elállítódik. Arra is gondoltam, hogy a sim kártya okádta össze magát.
-
littleshagy
csendes tag
Hali mindenki!
Pár napja (1-2) azzal mókázik a telefon, hogy nem tudnak felhívni elsőre, mert vagy azt jelzi vissza a hívónak, hogy ki vagyok kapcsolva, vagy azt, hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható"
Lehet, hogy a 6.0-ás verzió óta van ez, csak eddig nem tűnt fel, nem tudom. Valakinek hasonló tapasztalat? Lehet, hogy túl ügyesen akar "aludni" a teló és azért kapcsol le mindent?
Többnyire munkára használom a készüléket, úgy hogy ha ezen nem tudok változtatni, akkor meg kell válnom tőle, amit nagyon nem szeretnék mert, hát ez egy kis csoda!Ötleteket előre is köszönöm!
-
littleshagy
csendes tag
Segítség!
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hol lehet a kedvencek csengőhangját átállítani.
Valakinek tipp? Előre is köszi! -
littleshagy
csendes tag
nagy a dilemmám!
nem tudom, hogy tegyek-e tokot a telóra (bár kicsit lealacsonyító a teló, inkább készülék őnagysága) mert annyira szép, hogy kár volna eltakarni, mindazonáltal nagyon féltem is.
Mit tegyek? -
littleshagy
csendes tag
olyan tokot keresek ami nem flipes, nem túl "böszme" és mégis minőségi.
Tippek? -
littleshagy
csendes tag
azt tudom, hogy már szinte unalmas a telefont "fostora" dicsérni, de nekem is ez a véleményem.
Viszont amit nem értek, hogy miért nem működik a Qi töltés. Vagy félre vagyok informálva és nincs is benne ilyen funkció? -
littleshagy
csendes tag
nos, meg van a ketyere. Annyi bajom van, hogy a nexus 5-el nem hajlandó szinkronizálni..
pedig érintgetem, de nem...
mindig leáll-megszakad.
-
littleshagy
csendes tag
Rendelném a kicsikét, de ahol elfogadható áron van, mindenhol lerabolták.
Tipp, hogy honnan érdemes? Cégbe venném, szóval kell az áfás számla, illetve, hogy magyar legyen.
-
littleshagy
csendes tag
hello mindenki!
Nyilván már 600-an tépődtek rajta, de azért én is egy kicsit.
Szóval most adott a zsebemben egy nexus 5 és cserén gondolkodom.
A V10 volna a potenciális versenyző meg a Huawei P9.
A G5-től fázom.Az aksi baromi fontos volna, mert a N5 nem igazán bírja jól, jelenleg 3-3,5 óra képernyő idővel rendelkezik max.
Mi az ami a V10 felé billenthetne? Most hogy elég sok embernek van itt már ilyen érdekelne, hogy kinek milyen időket tud a teló? Miben jobb a V10 mint a P9?
Segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest