-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Most voltam a Vodafonban, vicc ami ott folyik. 150 ezer lenne egy G6 úgy, hogy 4 előfizetésem van náluk évek óta.
Úgyhogy V20 lesz szerintem, egyik helyen láttam 99 ezerért, az nem pénz érte, magyar nyelv hiánya abszolút hidegen hagy. Írtam nekik, ha van, már rendelem is. Ha a V10-et megjavítják, akkor valamelyik lányom megkapja. (De melyik, nehéz ügy...)
MaxxDamage: V20-at nem érinti a bootloop amúgy?
-
zoleeno1
veterán
Igen, engem a pen nem mozgat, amikor note-om volt is alig használtam. Maga a mérete impozáns, szeretem a nagy telókat. Meg valahogy jobb fogni mint az S8+-t, egyik kezemben a note volt, másikban az S8+. Ezzel a nyújtott formával is meg lehet barátkozni szerintem... Bár gyorsan üzenetet gépelni biztosan rosszabb lesz vele...
(#6315) MaxxDamage: Miért linkelted ezt nekem?
-
zoleeno1
veterán
Tegnap fél órát nyomkodtam MM-ban az S8+-t, meg a Note 8-at. Mit mondjak... telibevert szépek azok a telafonok
DE igen, az az ujjlenyomat olvasó nagyon nincs jó helyen... Az a baj most megint elgondolkoztam a note-on, de szerencsére túl drága nekem
(#6311) MaxxDamage: +1, igazából mindenre elég a V10 a mai napig, imádom én is, ugyanolyan smooth mint amikor megvettem... Egyetlen dolog miatt cserélem majd, ha cserélem, mert viszket a tenyerem az újdonság iránt
tényleg hülye világ ez
-
MaxxDamage
félisten
Mi a gond(od) a V10 -el ?
Én még akár évekig ellenék vele...mert új telefonok nem tudnak sokkal többet, hogy megérje annyira váltani...
Sebesség, tárhely, memória, szoftverezettség, stb... minden szempontból helytálló a V10 (szerintem)
Mai világ érdekes, mert ha megjelenik valami új...már venni akarja mindenki (aki teheti) ...régen meg míg el nem romlott, addig nem is vett(ek) újat..az emberek.
Hát igen, a világ változik és vele együtt az emberiség, társadalom is. (nagy léptékben)MD
L -
-
sixpak
nagyúr
Pfff....gondoltam, hogy nem occsó ez sem....
Rejtettlámpa: a bitsebességtől (is) függ a rögzített video minősége, minél nagyobb, annál jobb a videó és nyilván több helyet is foglal.
Itt többet is megtudhatsz. -
sixpak
nagyúr
Nálam az akksi idő az utolsó, amit vásárlásnál figyelembe veszek, nyilván vannak akiknek meg az egyik legfontosabb dolog, felhasználói szokásoktól, meg egy csomó más dologtól is függ.
Ha most kellene telefont vennem, akkor nagy bajban lennék...szerintem V20 lenne, esetleg 30, ártól függ.
Nálam a kamera (video) a legfontosabb és ebben a V series a legjobb a piacon. -
zoleeno1
veterán
Unokaöcsém ugyanigy jart a G3-mal, beeges miatt kicsereltek neki a kijelzot meg az elolapot. Ra 2 hetre nem tudta bekapcsolni, kicsereltek neki az alaplapot, akkut, hatlapot
tehat egy vatta uj G3 lett neki, garancia ido lejarta elott 2 hónappal
En is fosok nagyon, hogy bekrepal a V10, jovo ev elejeig biztosan nem akarom cserelni, de lehet meg utana se... Igazabol mindenre tokeletes nekem, ugyanolyan smooth mint amikor megvettem, sose szerettem telefont ennyire, mint ezt... Csak mar 2 eve nem vettem telot, ilyen meg nem volt, viszket a tenyerem
-
Szerintem nem érdemes idekeverni - az egy zárt hardveres és szoftveres ökoszisztéma, egy kézben tartott fejlesztéssel, ott ez jóval egyszerűbben megoldható. Droidnál nem véletlen hogy a Samsung és LG csúcsmodellek max. 2 verzió ( ? ) utánkövetést kapnak meg (tényleg, Samsungnál mi a helyzet)
-
atike
nagyúr
Jogos. Futottam vele pár kört - kint az USA-ban 2-3 k körül mozog. De amiket első körben találtam, annak 6k volt a postázási költsége...
Durva. Amit most linkeltem és meg is vettem, annak csak 450 Ft. Nem is értem, hogy hogyan lehet ilyen szintű különbség akár a hátlapra nézve, akár a postaköltségre...
-
gjoco1
addikt
Pedig nagyon kényelmes funkció.Csörög a telefonod-füledhez emeled és már fogadod is a hívást.
A hívás beállításoknál van ez a lehetőség.Én már a G3-nál annyira megszoktam,hogy most olyan,mintha félkezű óriás lennék.Nagyon hiányzik.A megszokás nagyon nagy úr......Benne van a Nougat-ban is,de valamiért nem végzi a dolgát.
Most egy erős hete jött vissza a szervizből,nem szeretném újból ott landolna 2 hétig.
Ezért volt a kérdés,hogy másnál is ilyen-e. -
MaxxDamage
félisten
Én ma reklamáltam meg a kijelző csere elmaradást, és azt, hogy mikor telefonom szervizbe volt, nagy nehezen tudtam csak elérni őket (telefont nem vette fel senki...) és kellett írnom mailt az ügyfélszolgálatnak a problémámmal... lehet azért nem cserélték ki, mert mikor náluk volt, pont akkor járt le a gari...így csak battery amit cseréltek rajt
Akkor mehet rá a Nougat !
Eddigi tapasztalatom, nagyon jó benyomást tett rám az új rendszer. Sok beállítási mód és jobb üzemidő (eddig ment 1 hr-t , abból 40 min Poweramp (704 -es Nougatra való Plugin-el) és nagyon ott van ! töltöttség 94% (még)
Szóval elmondható, hogy ott a TOP-on (eddig)
6.0 -val már rég 90% alatt lenne ennyi Poweramp használattól (és ilyen hangerőn) az zabálta a batteryt... ja és kamera beállításai is egyszerűbbek és átláthatóbbak lettek, UHD filmet csináltam már és "talán" nem 5 perc a max ami felvehető...(ezt még nem néztem, de mintha úgy emlékeznék a 6.0 alatt írta volna, hogy 5 minből mennyi van még vissza amit lehet csinálni, de lehet rosszul emlékszem)Sokkal jobb mint volt így összességében és eddig amit látok rajta... ez biztos!
Még pár sok időt ki fog húzni akkor is ez a teló, ha nem jönne rá újabb Update!MD
L -
MaxxDamage
félisten
Van benne valami!
Most jöttem meg nyaralásból (Horvát), 2 akksim 2x töltöttem (tehát 4 teljes akksi kapacitás volt a max ami kellett egy nap) és úgy volt teljes nap használható a V10 (bár isteni képeket lőttünk vele)Napoztunk, fürödtünk, kirándultunk vegyesen...általába 2 akksim kapacitása volt kelendő. Olyan nap talán nem is volt amikor egy akksi kapacitás elegendő lett volna. Aztán egyik akksi új a másik sem sokat volt használva.
MD
L -
-
-
E2E4
aktív tag
Jó esély van a Nougattal a relevánsan jobb akkuidőre, ha kalkuláljuk az LG legendásan jó optimalizációját is.
Azonban felmerül a kérdés, hogy esetleg a V10-ben lévő akkumulátor - használatból fakadó - kapacitás csökkenése okozhatja a problémádat. Főleg, ha újonnan még nem volt ilyen jellegű panaszod az üzemidővel kapcsolatban.
Egy új akkumulátor kipróbálásán nem gondolkoztál még?Abban teljes mértékben egyezik a nézőpontunk, hogy V10-ről nem nagyon van mire váltani. Bár én még azt is hozzáfűzném ehhez, hogy jelenleg nem is nagyon érdemes...
-
Giorgio7105
tag
Nekem jó az akkuidőm... mint már leírtam, gyakorlatilag megegyezik az S7 edge - vel. Ugyanúgy laktam be,ugyanúgy használom ( telefonálás, folyamatos 4G, Facebook, Messenger, Viber, Mobil internet használat...) Ha azt veszem, hogy a Samunak 3600-as az akkuja + amoled kijelzős, ahhoz képest nem rosz ez az üzemidő!!! Reggel 6-kor vettem le a telóm a töltőröl, ebben a pillanatban 47%-on vagyok.... Oppá... 😀
-
"s7e topikban nem ritkak a 6-8 orak"
- ez így eléggé általános, erősen függ a felhasználási feltételektől, csak akkor lehetne ezt ennyire határozottan kijelenteni, mint ahogy te teszed, ha biztosítanád az azonos felhasználási feltételeket.Giorgio7105: a te adataid fogadom el hitelesebbnek mint koxx-ét, mivel nálad legalább biztositva vannak az erősen hasonló felhasználási feltételek.
-
aTe014
aktív tag
Eddig csak a koreai verziókra jött ki, elvileg.
A Mobilaréna is lehozta cikknek, meg hogy a kdz is leszedhető valahonnan, de linket nem tettek közzé.ui.: Tegnap este ránéztem az LGBridge-el, de nem jelezte a Nougatot.
-
ronaldo
őstag
-
Arween
senior tag
Egy dolog miatt cserélném,mivel dual sim-es telefonom nem tudja a B20-at eddig nem volt probléma(upc-nél csak 3g-s net volt) de most szeretnék szolgáltatót váltani ,és kellene már
Írtam lako05-kollégának anno Ő megoldotta a B20-at a telefonján,ha elvállalná az enyémet is tuti nem adnám el
A másik ami miatt kicsi parázok,hogy lassan a telefon után a kiegészítők is limitált mennyiségben lesznek beszerezhetőek -
Yondaime 四代目
tag
"Next, LG will continue their efforts on the LG V10 and LG G4. With the G4 update rumored for early January or February, and sadly the LG V10 sometime in March. Those are only rumors though, and it could be much earlier depending on how development goes."
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
Beállítani sehol nem tudja, csak nem a gyári töltővel tölti, hanem egy másikkal, kisebb amperen
Én is úgy tudom, hogy minél lassabban töltjük, annál kevésbé ártunk az aksinak... Ezért amikor csak tehetem és időm engedi, én a mai napig a régi Samu S2 töltőjével töltöm, ami 0,7 A-es. Ha egész éjjelre dugom fel, akkor mindig csak azzal. (Igaz már celluxozva van mind a 2 vége, mert megtört a szigetelés, de még működik)
-
hard74
senior tag
Kíváncsi vagyok mt lép az Lg, lévén hallottunk már olyan esetről is amikor ezt a "beégést" tulajdinságnak minősítve nem cserélték a kijelzőt(G5 vot az alany). Ellenben az én G4-em bootlooplal került szervízbe, a hbalistára felvetettem a kijelzőbeégést, és a gyengélkedő akkut, és simán cseréltek mindent, sőt még kamerát is ami hibátlan volt.Igaz nem az Lg központi szervízben, hanem a Telemaxnál. Ja és nyitott, majd visszazárt bootloaderes volt a teló.
-
Aryon87
félisten
Nugat egyelore sehol nem jo, csodat ne varj tole, plane az elso kiadasnal. G5-nel is csunyan visszavette az akkuidot, holott jobb mint a G4-nek volt. Tobb masik gyartonal is visszaesest okozott, meg a Honor 8-amnal is erzekelem (igen, mar nincs meg a G5 sem) valamint mint olvashato volt, le is alltak a kiadassal. Sztem emiatt kesik nektek es a G4-re is.
-
sixpak
nagyúr
Eddig fólia nélkül használtad?
Nekem sem mindig bírja ki a 8 órat, attól függ mennyi meló van, de mellettem van a konnektor, nem gáz.Én a napokban döntöttem el, hogy nem cserélem le.
Amíg működik, addig marad, ez lesz az első telefonom, amin nem adok túl.
Beleástam magam a kínálatba, de még csak megközelítőleg sincs a piacon olyan telefon, ami pótolni tudná a V10-et.
Gondolok itt elsősorban a fotó/videó képességekre, zene, design etc.... -
UPC koaxban kb. ennyim van otthon, és semmilyen módon nem éreztem problémának.
Torrent sincs nagyon amelyik 10Mb fölött tudnak kiszolgálni, sima weboldal 2-4Mb amikor megnyitod, milyen alkalmazás ahol ennyire nagyon szűk keresztmetszet egy 28/4? No offense, tényleg érdekel -
-
Most néztem, Piliscsabán:
Ping 19
Download: 89 Mbps
Upload: 43 MbpsKarcsúnak nem mondanám azért.
Ahhoz soha nem érdemes viszonyítani, hogy mennyi az elméleti maximum, pláne azt várni, hogy ahhoz bármi közeli is tartósan meglegyen.
Az alapvető sebességi képességen kívül az épp elérhető kapacitás mindenekfölött megszabja a pillanatnyi maximális sebességet, és ez ellen nincs segítség; ha épp rajtad kívül tizenheten próbálnak abban a cellában netezni, akkor karcsú lesz a sebesség. Az elmélet csak akkor teljesülne, ha egyedül lennél, vagy max térerőn és minden egyéb paraméter ideális lenne az időjárástól kezdve a számodra kiosztott preferencia protokollokig. -
Aryon87
félisten
Valami okbol kifolyolag nem kapja meg, legalabbis ugy tudom, allitolag a hardver miatt. Fozott rom altal van ra opcio, felteve ha folytatjak a fejleszteseket ra.
P8 es P8lite se kapja meg, pedig az siman elbirna, ahogy sztem a G3 is, bar az LG ugy tudom csak 3 foverziot ad ki a 2 eves ciklusban. -
stemplar07
őstag
Nem , a V34 Ishai Beat (5,2" stb) lesz állítólag az EU-ban V20S néven ( de ez ugye csak az XDA-ról származó infó )
az aksi idő a V10-nél engem nem zavart, azonnal vettem egy pótaksit anno .. valamint a mágneszáras flipptok ( aki persze bírja ) sokat számít .. a V20-ra is azonnal vettem , engem halálra idegesített kop-kop- meg még elhúzni , az új lenyomat meg amikor autós tartóban van , hátul tapperolni .. ezt kinyitom ,és használom .. -
Kavinton75
senior tag
Itt valami LG bug lehet, mert a kollégám Huawei Mate 8 hivatalos messenger-el és Facebook-al sem merül így.
Újra raktam este, de nem sok minden változott.
6:53 perce megy, 100%-ról 56%-ra esett, 1h 6m kijelző idővel.
Amíg ezt megirtam 3%-ot merült +7 perc kijelző idővel
Ugyanez a gebasz volt anno a G4-el és gondoltam majd ezen nem lesz.
De van és már nem tudom mit kellene csinálni, törölni, felrakni.
De a vége lehet váltás lesz, vagy S7 vagy valami Huawei felé -
broland79
csendes tag
-
s4tch
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest