- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Egyébként ha az alapárát nézem pont a duplájával jobb minden téren a Nokia Plus 7 a Redmi Note 5 től?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Félre ne értsetek
Ha eladom a V10-est remélhetőleg 60K-ért, akkor melyik az az új telefon ezért az összegért+10K ami legalább ugyanezt a minőséget hozza fénykép terén? Egyáltalán van-e ilyen?
1. Azért itt teszem fel, mert jobban bízom olyan megítélésében akinek volt V10.
2. Bízom benne, hogy 2-3 év óta fejlődött annyit a technológia, hogy nem kell 150-200K-ig elmenni a 2 évvel ezelőtti technikai tudáshoz.
3. Lehet mellélőttem ezzel a gondolkodással, de kipróbálnék másik telefont is pusztán kíváncsiságbaól, de nem hajt semmi és ennyinél többet nem is szánnék rá.Köszi!
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6543 üzenetére
+1 szintén!
Hálás köszönet az összefoglalóért, valamint a segítségekért, persze ez igaz minden segítő lakóra itt a topikban
!
Lassan gondolkodom cserén, de nem ért fel hozzá egy sem (főleg fényképek terén) meg aztán őszintén mondva nem sokat tudok hozzátenni ha esetleg eladom, így szűkült még jobban a helyzet
Bár hajtani nem hajt semmi a cserére, mert ilyen jól eltalált telóm nem volt és tartok tőle hogy nem is nagyon lesz. Teljesen süvegelendőnek tartom, hogy nálam még mindig ugyanolyan gyors és a feeling is ugyanaz mint első nap. A szervízről pedig nem is beszélve, se szó sebeszéd simán cserélték gariba 1 év után a törött kijelzőt. -
psg5
veterán
Kérlek segítsetek:
Keresek itthon beszerezhető autó szellőzőrácsba rögzíthető telefontartót V10-hez. Nem találok...
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6410 üzenetére
Semmi gond, azzal úgyis roadshozom a topikokban
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6408 üzenetére
Köszi!
Csak akkor eállnék neki, ha végigjárom, hogy tuti hogy kell a frissítés az autóm kijelzőjéhez való tükrözéshez. (Toyota Touch 2). Igaz van egy feltevés, hogy ez a fejegység az autóban nem elegendő a fogadáshoz, kellene elvileg egy +go-s verzió, de neten bogarászva ez még nem egyértelmű számomra)
-
psg5
veterán
Valamint az lehetséges, hogy a V10 nem tudja a MirrorLink funkciót?? Vagy csak droid 7-ttől? Ki akarom tükrözni valamilyen Mirrorlink-vel a telefont az autóm érintőkijelzőjére. (Toyota Corolla)
Ja és köszi a válaszokat az adatkapcsolat helymeghatározás kérdéskörben. Azóta nekem sem volt.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segitsetek kerlek hogy oldhato meg droid 7 re frissites pc vel. Meg mindig nem dobta fel a telefin hogy magatol frissitene. Mi a menete pintosan?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Nos LG a király!
V10-esem kijelzője hullámos volt még egy éven belül akkor LG szervizben azt mondták várjak nyugodtan majd ha nagyobb a baj akkor kicserélik.
Sajna azokon a helyeken ahol hullámos volt hajszálrepedések keletkeztek és egyértelműen úgy nézett ki a telefon, mintha leesett volna, pedig NEM!
Gondoltam visszaviszem a sufni gsm-be Gsmotthonba ahol vettem, majd rendezik. Na szóval mehetnek a pi...ba. Jelezték, hogy nem javítható "garanciába". Mondom legalább megnézték, hogy mi lehet (persze annak idején nekik is jeleztem a hullámosodást, most is arra hivatkoztam). Azt mondta törött kijelzőnél ez van és kész. Hozzáteszem, direkt előre megkérdeztem hogy érdemes-e egyáltalán visszaküldenem megnézik-e a törött kijelzőt azt írták persze. Ennyit a sufniról.
Tulajdonképpen még jó hogy nem nyúltak hozzá, mert LG szervízbe bementem és bár nem emlékezett a srác rám akinél a hullámosodást mutattam, de ahogy megbeszéltük egyértelműen befogadta a telefont és "garanciában" két nap alatt kicserélték a kijelzőt és kaptam egy új aksit is!
Csak az LG! Ez a korrekt hozzáállás! Le a kalappal. Most van kvázi egy új V10-esem!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
No visszaszoltak a sufni gsm szervizéből ( magától asztalin külső behatas nélkül hajszalba repedt a kijelzo) hogy gariba nem javítható. Nem tudom mit tegyek, allitolagmajd ha visszaküldik a szakvéleményben bent lesz minden es hogy mennyiért javítják...nem tudom mit tegyek...nagyon gaz éppen elmúlt egy eves, viszont használni igy nem lehet mert kb vágja is a kezet ahol eltort egy reszen... -
psg5
veterán
Gyerekek teljesen kesz vagyok.
Annak idejen irtam, hogy a kijelző bal oldalának felső részénél, a szélénél bizonyos szögben nézve, amennyiben a fény úgy esik rá látható volt, hogy hullámos a kijelző, kézzel minimálisan érezhető, működés közben hibát nem okozott, elkképzelhető, hogy már vásárláskor is megvolt, de nem tűnt fel. Igazából még fényképfelvételt sem tudtam róla készíteni, mert tényleg meghatározott szög és fény kell hozzá. A nyáron bevittem a szervizbe ahol megnézte egy csoka és egyértelműen látta a hibát de azt javasolta hogy amennyiben gondot nem okoz raerek vele a 2.év végéig beadni javításra.
Ezt elfogadtam, azonban a mai napon a telefon azokon a pontokon ahol hullámos volt a kijelző végig hajszálrepedések jelentek meg. Teljesen kisimult a kijelző, már hullámok nincsenek de végig azokon a helyeken hajszalrepedések vannak! Olyan mintha idaig feszult volna a kijelzo es most kisimult...eleve 2016 augusztusi + ha nem tudom hogy biztos nem csinaltam vele semmit biztos azt mondanam hogy leesett...szerintetek? Most irtam LG nek remelem pozitiv valaszt kapok...amugy tokeletesen mukodik. -
psg5
veterán
Sziasztok!
A legújabb droid telefonon keresztuli frissítese nem is lesz elérheto csak a PC- vel osszekotos verzio fog jatszani mindig? -
psg5
veterán
válasz
rejtettlampa #6141 üzenetére
Igen néztem ez valóban egy boltos, írtam is neki kíváncsi vagyok, de tartok tőle...meglátjuk.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítsetek mit tegyek, vagyis mit lehet vagy felejtsem-e el:
Nem nagyon szeretnék megválni a V10-től, de egyre égetőbb, hogy dual simes telefont használjak.
Hogy tudnám megoldani, hogy min. ilyen tudásut használjak dualban is, ha csupán minimális max 10-15k-t tudok a bizniszre fordítani?
Nem tudom milyen irányba induljak, mert eladni csak durván ár alatt tudnám, beszerezni meg nagyon félek használtat. -
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6101 üzenetére
Azzal meg sem probalom.
kicsit elvből amit a telo nem ajanl fel azt nem eroltetem
vagy késobb is csak azzal fog menni?
(#6102) zoleeno1: nem, Telenor
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Olyannal talalkoztatok, hogy ha az adatkapcsokat és helymeghatarozas egyutt be van kapcsolva akkor néha-néha eldobja mindkettőt sőt telefonhálozat sincs olyankor és ha az egyiket kikapcsolom akkor a másik már lesz és a telefonos hálozat is visszajön. Ez miezmi lehet?
-
psg5
veterán
Teljesen érthető ahogyan kezelted, nincs is azzal baj. Eleve ritka, hogy valaki így utánajár és utánamegy.
Majdnem kihoztad a legtöbbet a szemét sufni gsm tekintetében. (újfent: az ő beszerzési szabályozásuk rendben lenne nem lenne gond, igaz drágább lenne a sufni isTermészetesen a 49/2003-as krom rendelet már 2012-ben hatályát vesztette vagyis az arra való hivatkozás bukó megint a sufni részéről (19/2014-es van helyette, ami picit változott azért).
Pontosítás: 19/2014 mondja: " Ha a fogyasztó kijavítás iránti jótállási igényét közvetlenül a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál kívánja érvényesíteni, a javítószolgálat köteles a vállalkozást haladéktalanul értesíteni a jótállási igény bejelentéséről."
A 151/2003 (kötelező jótállásról) pedig mondja: A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.Vagyis az fontos, hogy a jótállási jegy kitöltve legyen a javítószolgálat elérhetőségével (amit nyilván meg kell nézni, hogy mi, márha volt jótállási jegy, ugyanis annál lehet, hogy a sufni magát határozta meg!).
Nos sufni újabb bukója tuti a kitöltetlen/rosszul töltött jótállási jegy, azonban ha az LG szervíz javította és hivatalosan, akkor ő is kellene hogy értesítse az eladót...
De sose feledjük, hogy szerződésben az eladóval állunk, nem pedig a szervízzel, ez fontos ezért dobja a cuccot magáról az LG (jogosan).
Vannak itt problémák a rendszerben.
A termékszavatosság lesz a jövőbeni járható út csak legyen már rá akár kúria általi állásfoglalás egy ügyben.
Vagyis, hogy azonnal mehet a gyártó-importőrhöz a cucc és ő vállalja a felelősséget, javítja, cseréli mindegy hol vetted. Egyet nem fog tudni pénzt visszaadni. (igaz itt meg a mikrtól áll fent a termékszavatossági időintervallum lesz a kérdés, ezért kell egy végigfutott döntés, de mert pár éves az új jogintézmény erre még várnunk kell, pedig él a jogszabály...) -
psg5
veterán
Az egész történetben a "legnagyszerűbb", hogy az eladó viszonylag kultúráltan állt a dologhoz. (hozzátéve, hogy még így is kibújt a jogérvényesítés teljessége alól).
Véleményem szerint ez 100-ból max 1 esetben történik így...nekem ez a legnagyobb bajom a rendszerrel...
Természetesen az alap probléma, hogy egy ilyen premiummal ilyen történhet szomorú, de úgy gondolom, hogy az a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy neked sikerült a jogaidat érvényesíteni (majdnem teljesen), de ezzel kb egyedül leszel. Hozzátéve mindehhez, hogy amennyiben sufni gsm az eladó.
Azért gondolom, hogy ez a nagyobb baj, mert ha a jogérvényesítés (gyorsan) működik, akkor teszek nagy ívben rá, hogy a prémiummal baj van rövid időn belül.
Örülni is nehezen tudok a kimenetelnek, hisz egy beismert hibánál nem a teljes vételár járt vissza...nonszensz.
Szerintem bíróság előtt is simán megáll az ügy. Ezt szerintem nagyon kifelejtette a tékozló a neked írt válaszból.
Szemét sufnik beszerzését szabályoznák inkább. -
psg5
veterán
Figyeljetek srácok, lányok. Nem akarom tovább húzni ezt az off témát, van erre itt a prohardveren is megfelelő topik, de nagyon elfele mentek a valóságtól.
Mi az hogy készpénzfizetési számla meg imei
Onnan indul a dolog, hogy el kell fogadnunk, hogy a sufni azért sufni mert sufni.
Tényleg ezután én itt ezt befejezném úgy gondolom:Eleve Korm. rendelet alapján (151/2003) jótállási jegyet kellene adnia az eladónak. Biztosan mindegyikőtök kapott a telefonhoz...
Ugyanezen korm. rendelet:
"3) A jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot – az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát – a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetőek."
Ló...szt kizárólag számla, a sima nyugta mellyel igazolod, hogy ott vetted annyiért teljesen elegendő.
Imei meg max az LG-nek érdekes, aki korrektül írja, hogy a saját "garija" egy év (kivéve, ha kettő), bár az imeit egy esetleges gariztatáskor is meg tudja nézni, előre ha jól gondolom max azért kell, hogy biztosan EU-s legyen. DE ebben az egy évben a kötelező jótállás sokkal szigorúbb az eladóra nézve, mint az LG garija, DE sufni miatt az LG-vel gyorsabb az ügyintézés.
Mondhatnám, hogy ördögi kör, pedig az...
Sufni=nehézkes ( bár nem lehetetlen) gariztatás.
Egyébként meg a gyártót két évig terheli a termékszavatosság...csakhogy pontosak legyünk.
A fogyasztó követelheti a gyártótól, hogy a termék hibáját javítsa ki, vagy - ha a kijavítás megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeinek sérelme nélkül nem lehetséges - a terméket cserélje ki. -
psg5
veterán
- igen a 12 honap garit alapvetoen a kotelezo jotallasra gondoljak egyertelmuen és ezek az uzletek komolyan is veszik. Azert azt tuntetik fel mert arra van nekik kozvetlen kotelezettseguk csupan kovetkezetesen garanciat irnak...azert ok sem angyalok...pontosan tudjak a garancia jotalkas szavatossag kozti kulonbsegeket s a kifejezesek hasznalata is tudatos de marketing szempontbol...
- alapvetoen mindig jobb ha kozvetlenul szervizbe kuldjuk a dolgainkat hisz rovidulhet az atfutasi idob Csakhogy jogi ertelemben a szervizhez nem kötődünk. A szerzodeses viszony az eladoval van. Javaslat hogy szervizhez fordulassal parhuzamosan ertesiteni kell az eladot is. Ez roppant fontos a kesobbi jogervenyesites miatt. (panasszal az elado fele tudsz elni, de ha az még arrol sem tud hogy jotallasi vagy szavatossagi igenyed miatt szervizbe kuldted a terméket hamar megakadhat a panaszkezeles is pl, s ez csak egy pelda). -
psg5
veterán
Már nem tudtam szerkeszteni:
Nekem is azt mondták személyesen az LG-nél, hogy két éven belül nyugodtan vihetem. Egyébként ezt el is hiszem. (persze el is akarom hinni), hisz őket nem köti az 1 év kötelező jótállás, mert nem ők az eladó. Őket a saját maguk 1,2,3, akrámennyi éve köti. -
psg5
veterán
Kb jól írod. A gond leginkább ott van, hogy az unióban maga a jótállás jogintézménye mint olyan nem létezik és a gyártók egyöntetűen a 2 év szavatosággal kooperálnak (pontosabban általuk megszabott 2 év "garanciával").
No de mikor nálunk érvényesítődne a jog akkor ugye bejön ez a jótállás, ami eleve szigorúbb az általános szavatosságnál és/vagy gyártói "garanciánál" és ami a legfontosabb a jog a felelősséget egyértelműen az eladóra (végfrogalamzóra) és nem a gyártóra teszi. Csakhogy természetesen ez az eladókat egyáltalán nem érdekli, azonnal dobják (jogtalanul) a felelősséget a gyártóra/szervízre.
A mi és a többi szürkeimportos termék esetében ez azt jelenti a gyakorlatban (itt már sajna a jogérvényesítés csorbulni fog, de ameddig nem pontosabb a szabályozás ez lesz), hogy ha 1 éven belül hibás a készülék (megjegyzendő: tök mindegy milyen, ha 10k feletti és a Korm.rendeletben szerepel, akkor még az sem érdekes, hogy jótállási jegyet adtak-e hozzá, elég a számla) akkor a sufni az alábbi opciókat dobja fel:
- vidd a márka szervízbe (ez járható út, ha úniós tagországból származó a készülék. Ha harmadik oszág akkor csak a bolt fog vele foglalkozni) ekkor eredeti alkatrésszel javítják
- nem javítják, hanem csereutalványt kapsz, ez bukó, mert a sufnik azért adják olcsóbban mert nem a magyarrszági LG-n keresztül vették, így nem fogják mkicserélni a csereutalványra, mert azt neki az LG (úgy tudják ) nem számolja el. Egy kis jogi huzavona után persze működik így is a csere, de be kell vonni az LG régiós forgalmazóját.
- ne vidd szervízbe a bolt megcsinálja ekkor egyáltalán nem biztos, hogy eredeti alkatrésszel javítják
- Elutasítja, mert te tetted tönkre.
1 év után 2 éven belül:
- ha kötöttél biszem baszom szoftveres garanciát, akkor elutasít, mert csak szoftverbajra vonatkozik
- elutasít mindenképpen, mert 1 évet ajánlott
- nem a sufniba viszed (nálunk LG-be) és az Lg mivel a figyel a renoméjára és uniós a készülék kijavítja, plussz ma már a legtöbb termékére 2 év "garit" ad uniós szinten
- elviszed egy szervízbe bevizsgáltatod, megjavíttatod a saját kötlségen vagy kiállítatsz egy szakvéleményt, hogy gyári eredetű a hiba és felkeresed angol nyelvű levéllel a gyártó régiós képviseletét aki az úniós jogszabályokkal ma már harmonizáló termékszavatosság jogintézménye okán cseréli vagy javítja (megjegyzendő ez esetben pénz soha nem jár vissza).
Kb ennyi.Ha nem sufniból van akkor minden sokkal egyszerűbb, gyorsabb.
Itt jön mindig a dilemma, hogy sufni -30 akár -40k (nagy értékű készüléknél) vagy a biztonság és "hivatalos" hely pl szolgáltató. -
psg5
veterán
válasz
rejtettlampa #5643 üzenetére
Én még a számlát is bevittem (gsmotthon.hu), személyesen voltam bent kíváncsiskodni, hogy mi lenne ha baja lenne (konkrétan kijelző hibára is kérdeztem) és erre 2 évet mondott egy srác aki kifejezetten telefonokkal foglalkozik.
-
psg5
veterán
válasz
Giorgio7105 #5527 üzenetére
Nekem viszont tetszik. Nalam a kamera a fo szempont ami ugye most is rendben de ha egy picit csiszoltak rajta akkor meg kifijezetten. Nagy ugrast en sem varok, mert abban tok igazad van hogy a v10 is boven elegendo mindenre
-
psg5
veterán
Nagyon tetszik akoncepcio. Azt hiszem megvan a V10 utodja (ha elobb el nem adom a dupla sim miatt)
-
psg5
veterán
Most olvasom itt hogy a V20 utodjanak nevezik a G6 ot??
-
psg5
veterán
Csak annyit tennék, hozzá, hogy minden esetben - amennyiben sufni gsm-ből történt a vásárlás - egyeztessünk az eladóval a javítás tekintetében és ne azonnal az LG szervízbe vigyük, ugyanis amennyiben LG csereutalványt állítana ki arról előre nem biztos, hogy tájékoztatnak, azonban a sufni gsm nem fogja elfogadni a csereutalványt. (a sufni nem a magyar LG-n keresztül hozza be így a magyar LG nem fizeti ki neki a telefont ezért nem fogadja be a csereutalványt) Ha csak javítás -biztosan - akkor mehet közvetlen az LG szervízbe.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
Sziasztok! Tudom alapvetoen nem V10 kerdes, de az megoldhatatlan hogy kocsiba V10 bluetooth al kocsival osszekotve, de ha a navigaciot hasznalom akkor nincs hangja a navinak csak ha megszuntetem a bluetooth kapcsokatot viszont ekkor nincs kihangositas ugye ha hivnak. Egyutt a ketto nem megy?
-
psg5
veterán
válasz
Giorgio7105 #5338 üzenetére
Érdekes...
Dual simre kell váltanom ezért keresek V10 leváltására valamit és már az S7-est is néztem, de ez most így tényleg...Lassan elgondolkozom a V10 dualon ha még létezik
Végre szintén valaki aki rájött, hogy a tokokkal ugrik a design -
psg5
veterán
válasz
Giorgio7105 #5333 üzenetére
Bár szerintem is ethalon a V10, sosem volt jobb telefonom és bár nem ismetem az S7 edget eloben, de most meglepodtem...
-
psg5
veterán
Bár ez nagyon off lesz ezzel befejezem, de nem kell ám szakerto a bevizsgalashoz elég egy telefonos aki vallalja belyegzovel es leirja hogy gyartasi eredetu a hiba (persze ha tenyleg az mert kamuzni nem erdemes mert az elado elkenvelemenye utan birosagig megy a dolog). Már rég nincs kermi meg kijelolt kutyatoke. Ja és mindig forgalmazot irsz, de a kotelezett mind szavatossag mind jotalkas tekinteteben az elado (érsd: uzlet ahol vetted) a gyarto hogy vallal ra valami "garanciat" az mar más teszte.
Bocs de ezek roppant mod nem tisztak nalunk még és ezt ugy hasznaljak ki az eladok mint a pinty.
Off vége. -
psg5
veterán
Biztosan elérthetted. Szavatossagnal 6 honapig az elado bizonyitja utana a vevo. Annyi van hogy a telora alapvetoen 1 ev kotelezo jotallas is vonatkozik (151/2003 as korm rendelet alapján) ami erosebb mint a szavatossag és abban 1 évig az eladóé a bizonyitas , de arra nyilvan nem érthette.
-
psg5
veterán
Ptk-ból:
Itt a két év szavatossági időről van szó, s nem az 1 év 151/2003 Korm.rendeletben szabályozott kötelező jótállásról, de alapvetően újraindul a szavatosság:
" 6:163. § [A kellékszavatossági igény elévülése]
(1) A jogosult kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított egy év alatt évül el.
(2) Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a fogyasztó kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított két év alatt évül el. Ha a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés tárgya használt dolog, a felek rövidebb elévülési időben is megállapodhatnak; egy évnél rövidebb elévülési határidő ebben az esetben sem köthető ki érvényesen.
(3) Ha a szerződés alapján szolgáltatott dolog ingatlan, a kellékszavatossági igény a teljesítés időpontjától számított öt év alatt évül el.
(4) Nem számít bele az elévülési időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a jogosult a dolgot rendeltetésszerűen nem tudja használni.
(5) A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik." -
psg5
veterán
Nagyon kíváncsian várom az LG Márkaszerviz bevizsgálás utáni cselekvését. Bár gondolom dobnak rá egy új kijelzőt aztán kész.
Én nem tapasztaltam egyébként ezt a hibát, de most már jobban fogom figyelni, lévén, hogy 10 hónapos...
Légszíves tegyetek fel egy képet ami "felett" egyértelműen látható ez a hiba.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #5258 üzenetére
Futottam egy kort LG szervizben raneztek es igazabol amit neha latok hullam a kijelzo szelenel az nincs
max az erintes mittudomen mit latok. Az meg hogy egyszer aksit kellett kivennem ujrainditashoz sima fagyasnak mondtak ami azert egy ev alatt egyszer belefer mondtak. Igy megnyugodtam.
Tul tokeletesnek akarom tudni a telotmondjuk az is
-
psg5
veterán
Most olyant tapasztaltam hogy nem erzekelte az erintest a lijelzo (ujjlenyomat s bekapcslo mukodott de ki kellett vennem az aksit hogy ujra tudjam inditani...ilyen méh nem volt. Mi lehet?
-
psg5
veterán
Sziasztok! Olyant nem tapasztaltok hogy bizonyos szogben ha a feny ugy esik a kijelzore a bal oldalon (nálam) hullamos a kijelzo. Kezzel nem erezni es nem okoz mukodesbeli zavart sem de zavar. Lehet ilyen volt eredetileg is csak most vettem eszre. Ez lehet ok reklamaciora?
-
psg5
veterán
Érdemes camera app-ot használni? Nagyon jonak talalom a gyárit de ha van tapasztalat masikrol kiprobalnam.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Csak beugrottam szolni (s nem elkiabalni)hogy sose volt ilyen jo telefonom. Igaz majd nyar vegen lesz 1 éves csupan, de ezidaig ennyi ido alatt belassultak, kilepkedtek stb a telefonok. Nos ez nem! S a kepek is tovabbra is vallalhatak amelyeket keszitek. (talan az elolapi kamera lehetne jobb).
Csupan ennyit szerettem volna. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Bizonyos szögből és fenyeknel oldalt felso harmadban olyan a kijelzom mintha hullámos lenne. A szélénél. Mitől? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Yahoo és gmail-os címemnek hogyan tudok külön-külön ikonokat rendelni, hogy ne egyben lehessen megnézni?
Valamint a google naptárnál hogy lehet beállítani, hogy az ikon felirata a mai nap dátuma legyen és ne mindig 31.-e?
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4051 üzenetére
Prime_ot letudtam,de a sima alap novat nem engedi mert azt mondja hogy deaktivalni kell,de azt nem tudom hol,pedig mar az alap kezdolap van kivalasztva.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4051 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4047 üzenetére
Van a modulok közt tárcsázó, igaz nem sima telefon ikon, hanem egy dokumentum sarkában levő telefonikon, de nem engedi kitenni.
-
psg5
veterán
Igen.
Akkor előjön, ha visszaállok az LG alap képernyőjére a Nova helyett.
Arra jutottam, hogy olyan user hibe van, hogy a novához egy ikoncsomagot is feltettem amiben idáig benne volt a telefon ikon, de valamiért most nem rendeli hozzá, hanem egy másik tablet formájú ikon teszi ugyanezt a funkciót. Lükén néz ki, de megszokható. -
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4034 üzenetére
de nincs meg!
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4031 üzenetére
Az ok, de hogy tehetem vissza az alsósávba?
-
psg5
veterán
Most hogy mindent próbálok alapra állítani,eltünt a tárcsázó telefon ikon...hogy tudom előcsalni újra? Alkalmazások közt sem találom.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #4028 üzenetére
Jogos, semmi gondom az alap dolgokkal.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #4025 üzenetére
Ezt a SwiftKey re vagy az LG billentyűzetre érted?
-
psg5
veterán
Hogyan tudom tv-ben kísérni témáról m4sport. Hú élő adását ?
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3940 üzenetére
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3937 üzenetére
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3935 üzenetére
Okés lenne, de nálam nincs az a kijelölt ikon...
-
psg5
veterán
Sziasztok! Nem megy a képernyő kép készítés. Power+hang le gombokkal. Hogy tudom megoldani?
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3887 üzenetére
Köszi!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Jött értesítés, hogy egy letöltéskezelő és az LG Backup rendszeralkalmazás frissíthető.
Szabad ezeket engedni? -
psg5
veterán
Sziasztok! Lehetséges Dac-ként használni a telefont? Tv-re kotni valahogy és telefonra pedig fejhallgatót.
-
psg5
veterán
válasz
stemplar07 #3832 üzenetére
Köszi!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az miért vajon (tán rossz a gyári vezetékem), hogy sima áramhálózatra csatlakozáskor egyszer gyorstölt, egyszer nem? Amikor nem gyorstölt, kihúzom majd újra bedugom és jó.
-
psg5
veterán
Ha megnyitok egy weboldalt, s visszalépek utána hogyan tudok újból előrelépni? Chrome
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3726 üzenetére
Köszi mindenkinek. Ezek a tokok nem látom hogy vedenék a kamerát...
Jobban megnezve nem is karcok csak szöszök voktak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest