-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincze02
újonc
válasz
MaxxDamage #6809 üzenetére
-
vincze02
újonc
válasz
MaxxDamage #6805 üzenetére
Az benne az érdekes hogy eredeti LG az akku, amire cseréltem a gyárit. Most levettem a telefontartó mágneskorongját a szilikontokról, hátha az bolondítja meg. 2017. 10. havi gyártású az akku.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6805 üzenetére
Ebben teljesen igazad van,Nálam az volt,hogy a tartalékos G3-hoz kellett szintén az eredeti helyett és ha már rendeltem,hozzácsaptam ehez is.......
Egyébként az aláírásodban ott a megfelelő válasz. Én csak "szép" vagyok. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6801 üzenetére
-
Nigér
őstag
válasz
MaxxDamage #6781 üzenetére
Akkor a "győzikén" is van ilyen...?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #6780 üzenetére
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6772 üzenetére
De, több ujj van hozzáadva. Elég szelektíven, de egy másik is működik. Szóval most 4-ből 2. Eddig a 4 különböző hibátlanul nyitotta.
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6769 üzenetére
Nem, arra még sosem volt szükség. A 4. ujjat viszi... :S
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6760 üzenetére
Nekem azt csinálja, hogy a hozzáadott 4 ujjból csak egyet ismer fel, a többit valamiért nem. Kb. 2 hónapja kezdte, de eddig semmi sem segített rajta...
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6765 üzenetére
Legalább picit meg lesz újból dolgoztatva.......
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6763 üzenetére
Mondom Én,h jó "kis" telók ezek. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6761 üzenetére
Huh...Szerncsére nem lett nagyobb baj. Az idegrohamon kívül.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #6760 üzenetére
Reggelre helyre is jött. Automatán kérte az ujjlenyomatot bekapcsolás után. /fene se érti mi találta/
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6740 üzenetére
Nekem a 4 működött, majd egyik napról a másikra mintha nem érzékelne.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6729 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6727 üzenetére
Akkor nem csoda,hogy nem tölt,ha Neked sem.Tehát a V10 nem tudja ezekszerint.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6717 üzenetére
Valószínű,hogy úgyis bele botlasz valamibe......
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #6714 üzenetére
Dehogy nem
gjoco1
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6682 üzenetére
Nosztalgia.......
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6680 üzenetére
Rosszul fogalmaztam.........
Tehát újra.Akkor egyedüli vagyok aki használja.
Egyenlőre indokolatlan még számomra a csere.Tökéletesen megfelel,amire kell.Teszi a dolgát-akku is bírja még stb stb.....Pedig Én is telefon csereberélős típus vagyok,de egyenlőre nagyobb vasra gyűjtögetek.(KIA Ceed Kombi). -
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #6656 üzenetére
Ok,köszi.
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #6653 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
MaxxDamage #6629 üzenetére
jaja, eshetne a V30 ára gyorsabban is
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6625 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6623 üzenetére
Kész. Kíváncsi leszek észrevehető lesz-e valami.
Bár az előző is stabil volt.
-
válasz
MaxxDamage #6621 üzenetére
vazze, vehetem vissza a V10-et
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #6582 üzenetére
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #6580 üzenetére
Az oreo lehet... még tölti.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6543 üzenetére
+1 szintén!
Hálás köszönet az összefoglalóért, valamint a segítségekért, persze ez igaz minden segítő lakóra itt a topikban
!
Lassan gondolkodom cserén, de nem ért fel hozzá egy sem (főleg fényképek terén) meg aztán őszintén mondva nem sokat tudok hozzátenni ha esetleg eladom, így szűkült még jobban a helyzet
Bár hajtani nem hajt semmi a cserére, mert ilyen jól eltalált telóm nem volt és tartok tőle hogy nem is nagyon lesz. Teljesen süvegelendőnek tartom, hogy nálam még mindig ugyanolyan gyors és a feeling is ugyanaz mint első nap. A szervízről pedig nem is beszélve, se szó sebeszéd simán cserélték gariba 1 év után a törött kijelzőt. -
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #6548 üzenetére
Passz, csak a munkalapot kaptam, amin az alaplap csere volt feltüntetve.
Gari nélkül sok az 50? -
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #6546 üzenetére
Én lehet mégis eladom, a gyerekeknek nem kellett, egyiknek sem, túl nagy nekik.
Van papírom az alaplap cseréről, kivülről meg olyan mintha tegnap vettem volna ki a dobozból, egy karc/kopás sincs rajt.
Nem néztem árakat, de 50-et tuti adnak érte. -
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6496 üzenetére
Megcsináltam a tesztet sehol semmi csak a világos képeknél látszik sehol máshol
Sigma7 Hú az nagyon jó ár annyiért lehet én is vennék még egyet
Volt még eladó vagy az utolsót hoztad el?
Nekem most lesz másfél éve meg a telefonom semmi baja ezen kívül,még soha nem volt meg ennyi ideig egy telefonom se -
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6494 üzenetére
Hát emiatt nem szedem le a 100%-os Nilkin fóliám
Hogy lehet ez kijelző hiba? Miért csak fehér háttérnél látszik?
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6491 üzenetére
Na elkiabáltam ,nem vitték el a telefont
Olyan indokkal amit én se értek: Az Lg jel felett van egy max 1 mm-es világosabb fénygömb..Ami nem látszik csak fehér háttérnél, én eddig észre se vettem a telefonon...Azt mondja a tag panel hibás a telefonom,be van égve.Mondom neki azt hogy lenne már beégve mikor csak fehér képen látszik
Szerintetek ez mi lehet?
pötyi -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6491 üzenetére
Gondolom amiert en is, most meg kap erte 55-60 korul, par honap es mar a felet se... A fiokban meg minek porosodjon
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6480 üzenetére
még...
-
válasz
MaxxDamage #6475 üzenetére
Már van 1-2 helyen V30, de még horror árban. Ha idő előtt bedöglene akkor viszont lehet, hogy egy M10 pro lesz az utódja.
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #6470 üzenetére
Persze, EU-s.
Köszi, akkor küldöm is vissza.
Viszont most be kell mennem a Vodafonhoz, muszáj vennem valamit, addig is....de mit???
Sokat nem akarok költeni, pláne, ha ezt megjavítják. -
Faresz29
aktív tag
válasz
MaxxDamage #6466 üzenetére
Köszönöm Szépen! Már írtam is nekik!
Egyenlőre még megtartom a V10-et!
A V30-at vártam nagyon, de eléggé elbizonytalanított... -
ajca
tag
válasz
MaxxDamage #6455 üzenetére
Na ez érdekel mert ilyen volt a Miuiban is,de itt nem találtam.Közben meglett kicsit eldugták vagy elsiklottam felette.
-
ajca
tag
válasz
MaxxDamage #6446 üzenetére
Igen működik nélküle
köszi a tippeket!
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6451 üzenetére
Igen, en is vigyaztam ra, mindig uvegfolia es tok volt rajta, karcmentesen adtam el, 58-ert... Tenyleg nem penz erte, de mar ugyse hasznalnam, hatha mas még örömét leli benne
Az akksi viszont nekem még a gyári volt, tobb mint 1.5 éves.
V20 nekem valahogy nem jott be. V30 tetszett volna, de kinszenvedes ami megy korulotte, hogy hivatalosan meg most sem kaphato. Mate 10pro-t meg meglattam, menyomkodtam es szerelem volt elso latasraEgesz jo áron ki tudtam hozni a Telekomtol, igy nem volt kerdes
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6449 üzenetére
+gjoco1: koszonom
Sokat agyaltam en is, hogy meg tartom, de csak ott porosodna a fiok melyen... Az audio kepessegeit szinte sosem hasznaltam ki, a 10pro pedig minden masban jobb. Főleg az uzemido, az valami brutal, tulzas nelkul kb 2x annyi sot-ot tud, mint a V10. Ettol fuggetlenul sajnaltam lecserelni, az eddigi kedvenc telom voltAmi egyebkent a mai napig megallja a helyet mindenhol, eleg is mindenre, csak mar viszketett a tenyerem egy uj kutyu utan
Maradok azert ebben a topikban, kivancsi vagyok a "dragasszag" tovabbi utjara -
ajca
tag
válasz
MaxxDamage #6440 üzenetére
Hát én már ki-be kapcsoltam mindent újra beállítottam,de nem segít,biztos valamit rosszul csinálok.
-
piko88
tag
válasz
MaxxDamage #6436 üzenetére
Igen számlás, bevittem a firstphineba, felküldik BP-re, január első felére meg is lesz.
Alaplap cserénél minden elveszik a telefonról? -
piko88
tag
válasz
MaxxDamage #6434 üzenetére
Ki szerel ilyeneket, mennyibe kerül?
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6410 üzenetére
Semmi gond, azzal úgyis roadshozom a topikokban
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6408 üzenetére
Köszi!
Csak akkor eállnék neki, ha végigjárom, hogy tuti hogy kell a frissítés az autóm kijelzőjéhez való tükrözéshez. (Toyota Touch 2). Igaz van egy feltevés, hogy ez a fejegység az autóban nem elegendő a fogadáshoz, kellene elvileg egy +go-s verzió, de neten bogarászva ez még nem egyértelmű számomra)
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
MaxxDamage #6400 üzenetére
hát ennyire komolyan nem szeretnék vele foglalkozni
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6386 üzenetére
No ugye,hogy ugye,marad az tartaléknak.......
Drakulálok az új telcsihez és használd sokáig egészséggel.Addig míg nem jön a 30-as.
-
válasz
MaxxDamage #6365 üzenetére
illegalitásba vonultál és mindent a párna alatt tartassz?
Amazon-tól rendeltem az enyimet
-
photozol
csendes tag
válasz
MaxxDamage #6362 üzenetére
Pont ma néztem az Alin és még lehet kapni V20-ra.
Amúgy a téma-összefoglalóban szereplő olcsóbb alternatív megoldás leheletnyivel kisebb, mint pl a Nillkin V10 üvege. Az-az nem saroktól-sarokig ér.
-
photozol
csendes tag
válasz
MaxxDamage #6354 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #6354 üzenetére
jogos
sajnos nem mértem össze, ezt elmulasztottam
-
válasz
MaxxDamage #6343 üzenetére
én inkább rendeltem V20-hoz új védőüveget
mondjuk a V20 topicban inkább meg tudják eztet mondani
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #6347 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6317 üzenetére
ja, értem, csak rossz a cím, mert V30 van az összehasonlításban, nem V10
-
válasz
MaxxDamage #6311 üzenetére
Igazabol semmi bajom vele
nyilvan csak akkor cserelek ha jon egy jo vetel.
-
válasz
MaxxDamage #6309 üzenetére
Egyedul az akku miatt nem johet szoba a G6, amugy teljesitmenyben alig marad el a V30-tol. S8-nak csak a bena ujjlenyomat olvaso elhelyezese nem tetszik. Mindegy, meglatjuk mikor jon es mennyi lesz, de mar jo lenne valtani
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6304 üzenetére
Ha ez a vas,addig bírja,mint a még mindíg működő 2db G3-am,akkor csak megvárnám a 30-ast és egy hasonló jó állapotú-használt-garisat......Bár az szerintem még 2 év....
-
válasz
Partnero-nál 99eft a V20 újonnan
-
válasz
Ha sokaig szarakodnak akkor lehet beujitok egy s8+-ra. 180k korul elhozhato.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6301 üzenetére
Hihetetlen akció........Venni kellene még egyet gyorsan,míg el nem fogy.
-
válasz
MaxxDamage #6301 üzenetére
Akciósan 200-ért odaadom bárkinek
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6239 üzenetére
Pedig a blitzwolf nagyon jo, nekem sok kabelem van toluk, autos tolto is. De akkor nem ajanlom
kicsit durvan bansz veluk nem?
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #6209 üzenetére
Na sos lett az aksi kérdés,mert ma reggelre megint lehasalt
Lg-nél mennyiért van eredeti aksi?Illetve neten tudok-e rendelni tőlük? -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6205 üzenetére
Ha komoly baja lett volna én is biztos küldeném, de akksiért nem fogom
Meg mondom, majd 2 éves, akkura meg csak 1 év van, ha jól tévedek.
(#6206) atike: szép, akkor úgy néz ki eredeti?
(#6207) psg5: az szééép
bízz a legjobbakban, majd írj mit mondott elzsí.
-
Pityukaka
tag
válasz
MaxxDamage #6183 üzenetére
Új, gyári akksit hol lehet beszerezni és mennyiért? Pl.a váci úti szervízben árulnak?
-
válasz
MaxxDamage #6185 üzenetére
köszi!
-
válasz
MaxxDamage #6181 üzenetére
az egyetlen ésszerű váltás volt számomra, ráadásul az eladó régi jó ismerős
-
válasz
MaxxDamage #6181 üzenetére
Én már venném a V30-at, bár 250k-t nem szánok rá, nem tudom mikor akarja az LG elkezdeni az árusítást, nehogy közben becsússzon egy S8+
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6154 üzenetére
Ja ja,ha lavórba teszem.....
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6133 üzenetére
Nemáááááá,működik??????
Légyszi PM-be írd már meg pontosan,mert a G3-nál nem így van.
Ott úgy van,hogy a fülemhez emelem és már fogadja is automatán.
Kíváncsi vagyok atike mire jut. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6131 üzenetére
Már elég sok emberkét kérdeztem,de sajna,akit kérdeztem nem megy....
De a Tied,ahogy tudom minden szempntból jó....... -
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #6101 üzenetére
Azzal meg sem probalom.
kicsit elvből amit a telo nem ajanl fel azt nem eroltetem
vagy késobb is csak azzal fog menni?
(#6102) zoleeno1: nem, Telenor
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6070 üzenetére
Köszi,de jelenlegi tudomásom szerint Nekem 2 búgom van.Az egyik a "Sajnos a Névjegyzék leállt",ami másnál is jelentkezik néha(de ettől még szól a zongora).A másik az Air Call Acept funkció, ami szintén úgy tudom nem megy senkinek Nougaton,de az piszokul hiányzik.Annyira megszoktam a G3-nál.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6066 üzenetére
Pedig beírtam a pontos típus számot.
Te egy szerencsés srác vagy,hogy nincs búgod.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6058 üzenetére
Hmmmm+azt is írja,hogy frissítési hiba helyreállítása.Hát,ha nem lennék belakva megnézném,de így.....
Áhhh tiszta macera+rengeteg idő,mert Launcherezve vagyok stb..... -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6056 üzenetére
Egészen más,vagyis ide tartozik.
Feldugtam a vasat a Bridgére és azt írja újabb verzió érhető el. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6054 üzenetére
No,akkor most mi lehet........?
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #6021 üzenetére
Csak az a baj, hogy a családban mindenki 30-as, az ismerősök, haverok között is sokan, 6000-ért havonta mindenkit ingyen hívok... Ez tart csak vissza a vodától...
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #6006 üzenetére
Maradok, de most lte nélkül...
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #5989 üzenetére
elvétve van az, csak nagyon drágán
[link]
Jó, hogy nekem lapul még a fiókban egy origi 9H+ hozzá -
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5928 üzenetére
Nálam az LG elérte,hogy a következő telefonom ne tőlük legyen pedig elég sok LG-m volt az utóbbi években (Chocolate, Optimus 2X, Optimus 7, G2,G3,V10). Ez a Quantum IPS beégés számomra nem elfogadható egy prémium telefonnál ezért nem lesz V20-am se pedig nagyon tetszik. Abban bízom,hogy a V30 P-OLED-jével nem lesznek ilyen bajok,akkor az esetleg még kap egy esélyt.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5903 üzenetére
Hát én nem hagytam,2x küldtem vissza beégésel és másodjára ki is cserélték a kijelzőt. Azóta olyan mintha új lenne.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5903 üzenetére
Aham,vágom.No majd megsasolom már Én is,úgyis "kopasz"vagyok még itt.És még most kezdünk össze szokni
Viszont csak el gondolkodtam,amit írtak Neked.Ha úgy kezelik,mintha még garis lenne,nem érne meg még egy kört?Tudom a tortúra-idő.........és lehet marad minden a régiben,de ha tudod nélkülözni a vasat...... -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5901 üzenetére
Ha Engem kérdeznél,lehet Én is hagynám a f@-ba.De,nagyon durva a jelenség?
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5869 üzenetére
Megvan a ludas, én úgy használom a Novat,hogy elrejtem az értesítési sávot mert nem szeretem és ilyenkor csak akkor van second d8aplay ha alkalmazásban vagyok vagy le van húzva a roló. Grrrrrr....
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5797 üzenetére
Azon esetekben, amikor egy készüléknél rövid időre ott marad a korábbi kép, de ez viszonylag gyorsan helyreáll, az nem számít hibának, ezért kijelzőt ilyen esetben nem cserélnek a szervizben.
Kb. 20 perc beégés nem számít "viszonylag gyorsan"-nak, pláne akkor, ha előtte elegendő csupán kb. 5 percre használni a kijelzőt...
(#5798) sixpak
De ha legalább sikerül megtalálni a csúszkán, akkor legalább alul kijelzi.
(Emlékeim szerint Android 6.0-ban alul ez az állapotsor - egzakt számok kijelzésével - még nem volt meg.) -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5793 üzenetére
Nyugodtan vissza lehet keresni ezen, vagy más Androidos fórumokon, hogy egyes felhasználóknál milyen galibák jöttek elő azért, mert nem szerettek volna főverzió váltáskor egy FR-t, és újra "belakást". Ezek a galibák akkor szűntek meg, amikor csináltak FR-t, és újra "belakták" a rendszert.
Természetesen ezek után mindenki eldöntheti, hogy mit csinál a telefonjával, kockáztat, vagy biztosra megy.
(#5792) MaxxDamage Ez valóban egy típushiba, ami az LG G4, G5 és V10 telefonokat is érinti. A probléma az, ahogyan ezt a típushibát (tehát gyári hibát) NEM kezelik...
Mint írtam, reményeim szerint minél hamarabb - egyenlőre még folyamban vannak ezzel kapcsolatban ügyek - egy átfogó írással jövök ezzel a témával. Addig is:FELHÍVÁS
Megkérem azokat, akiket még nem sikerült megkeresnem privátban, de telefonjaik a kijelző beégéses problémával érintettek, valamint az LG Központi Márkaszervizében a készüléken már történt előlap csere (mely tartalmazza a kijelzőt), keressenek meg privátban, és írják meg, hogy a cserélt kijelzőnél tapasztalják -e ugyanúgy az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző beégés problémáját?
Köszönettel várom az érintettek privát üzeneteit.
Topikgazda
-
válasz
MaxxDamage #5756 üzenetére
Ahh
jogos. Most már ok. Én vagyok béna vagy tényleg sehol nem kapni jó áron normális üvegfóliát
(smartshopban találtam 3500-ért ami röhej mert kb 1500 volt a nillkin)
A 2nd kijelző fényszivárgása is jelentősen csökkent/talán meg is szűnt. Örvendetes, hogy végre időzíthető a ki-be kapcsolása és nem kell mindig manuálisan állítgatni.
-
rejtettlampa
tag
válasz
MaxxDamage #5740 üzenetére
Hát, még csak most nézegetem, de van változás bőven. Beállításokban is több a lehetőség, kinézet is változott. Fényképező is másabb. Eddig ennyit vettem észre! Ja, meg a memóriát sem eszi annyira. A 6.0 kb 2.8-2.9Gb-ot evett, ez most 1.9Gb-on áll. Akku fogyasztást is majd figyelem, hátha az is javul! Szerintem rakjátok fel nyugodtan!
Ja, tudom, hogy ajánlott ilyenkor a factory reset, de én nem csináltam egyenlőre. Meglátom így milyen lesz! Lusta vagyok nagyon egy újabb 3 napos belakáshoz! -
rejtettlampa
tag
válasz
MaxxDamage #5737 üzenetére
No, kedves V10 tulajdonosok!
Az a megtiszteltetés ért, hogy talán, mint első felhasználó Magyarországon, én jelenthetem be, hogy az LG Bridge alkalmazáson keresztül (ami ugye elvileg csak a hivatalosan letölthető, a csatlakoztatott telefon típusának teljesen megfelelő szoftvereket dobja fel) letölthető és frissíthető az LG V10 H960A telefonra a 7.0 Android, azaz a Nougat!
Én talán elsőként frissítettem, nálam működik! Itt láthatjátok a képernyő mentésemet frissítés után a szoftver adatokról!
Az ott biza 7.0! -
rejtettlampa
tag
válasz
MaxxDamage #5733 üzenetére
A verziószámból következtetve H96030B, ha ebből levesszük a H960-at, akkor marad 30B, ami talán lehetne a Nougat jelzése is, mert ugye annak V30B, azon az oldalon, ahonnan én is találtam előzőleg a Nougat-ot. Majd mindjárt én is ránézek a Bridge-re, hogy nálam mi a helyzet!
Szerk: ja nem, most nézem, hogy a Nougatnak elvileg V30A a száma, így mégse lehet hogy az?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5732 üzenetére
"LG Support Az LG Bridge a hivatalos magyar szoftvert mutatja, a telefon pedig csak a szolgáltató által biztosított szoftvert teszi elérhetővé valószínű."
A H96030B (2017.07.13.) -s szoftver verzióval kapcsolatos kérdésemre a válasz:
"LG Support Nincs konkrét információn, de mivel a H960A készüléket forgalmaztuk mi Magyarországon, ez a 5.1 Lollipop rendszerrel jelent V10S verzióval, meg ehhez képest a V20Y verzió van jelenleg legfrissebb szoftver hozzá, ez a 6 android."LG Központi márkaszerviz csak a V20Y verziót tudja feltenni a V10 -re (H960A)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5731 üzenetére
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5672 üzenetére
Ha tényleg 12.000 mAh elektromos kapacitás volt szükséges egy napra, akkor azért azt is elárulhatnád, hogy milyen felhasználási igény volt az, ami ezt indokolta.
-
Gabatt
csendes tag
válasz
MaxxDamage #5642 üzenetére
Május elején volt egy éves az enyém, és tegnap kicserélték a kijelzőt, szóval igen
EU-n belül 2év jótállás van rá asszem, és valami ilyesmit is mondott a srác bent. -
válasz
A BL tuti, hogy 2 évig cserés/ill javítandó, de a kijelző beégésben nem vagyok biztos. Kedden beviszem a Váci útra aztán rákérdezek.
-
rejtettlampa
tag
válasz
Én múlt héten beszéltem egy Lg ügyfélszolgálatos csajjal egy másik ügyben, de ha már beszélünk gondoltam rákérdezek, hogy hogyan van a garancia! Azt mondta, hogy 1 év gari van rá, mivel nem szolgáltatótól vásárolt (Partneros a telefonom). Most akkor kinek van igaza? Vagy ez az ügyintéző nem tudta jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest