- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
E2E4
aktív tag
válasz
Aryon87 #5294 üzenetére
Ha újra LGD-t kap, az sem zavar, ugyanis (ha jól tudom) cserélt fődarab esetén (egy kijelző az nevethető fődarabnak) a garancia a cserélt alkatrészre újra indul. A következő 12 hónapban meg ha újra előjönne a hiba, ismét megkeresem őket, és ez addig fog menni, amíg nem kapok egy JDI kijelzőt...
G5-öt ez vitte el a "sírba" a csereutalvány formájában
Miért is nem cserélték a kijelzőt a G5-ön? -
válasz
Aryon87 #5072 üzenetére
"Lehet bevarom a V20at, mig szepen lemegy 100k korulre."
- V20-ből max a használtak mennek le 100-ra, de nincs belőlük egy sem, aki megvette az nem nagyon adja el. Az új ára kb. 130Ft körül fog kifutni, mit tavaly ősszel a V10, és onnantól nem lehet majd rendelni (a V10 is már csak egy boltban kapható, talán) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #5067 üzenetére
Azért akad 1-2 db
Várjuk meg a V30 -at is (lehet azt érdemesebb lesz megvenni)(#5069) aTe014: Ez a telefon a korábban leírt mód "míg tönkre nem megy" vagy "el nem avul" ami érvényes rá. (használati szempontból) és ha "el is avul" .... akkor is zenei teljesítményben felülmúlja majd az akkori (más gyártók által kínált) csúcs telefonokat...
(aztán majd kiderül, ez a jövő titka marad)
L
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #4683 üzenetére
És még mindig nincsen benne magyar nyelv, plusz egy két dolog...? Nem mintha nem lehetne meglenni magyar nélkül... De ha úgy lehetne venni a V10 át, mint a V10 et, lehet vennék is egyet... Tehát csak kibontom, s használom, mint egy Magyarországon forgalmazottat.. De ezt még is kérdezem a topicjaban...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #4238 üzenetére
Hmmm.. nem tudom, lehet hagyom így ahogyan van, WCDMA -ra állítom a hálózatot (azt a 12GB net sose fogy el / hó)
UI.:
Most néztem, APN beáll. megfelelő (itt hely ami problémás.. a hálózatok közti váltás , Telekom az nagy problem na)Vodás kártyával fényévekkel jobb a mobilnet pl. csak épp T-s vagyok ez a baj, és az is maradok, mert nagyon kedvező üzleti előfizum van.
L
-
stemplar07
őstag
válasz
Aryon87 #4166 üzenetére
, látom, de igazából nekünk leginkább az a probléma, hogy rossz LTE térerő esetén egyszerűen nincs , csak vészhívás, illetve keresgéli a hálózatot, de.. mindenesetre ez is egy lehetőség , ( lehet ,hogy a samsung/ipadair más belállításokkal kezelei az LTE sávokat, és máshogy a V10 .. ki kell próbálni , köszi a tippet ( lehet a T,, sok mindent változtatott az elmúlt időben, és ,,elfelejtette,, ezeket a beállításokat átküldeni a felhasználók felé ? ..)
Amikor az első V10 961N-t (a dualsimes) megvettem anno tavaly novemberben, akkor is be kellett mennem a T-be, mert nem volt LTE és a szervizes kb fél órát szarakodott vele, mire lett .. ( és nem a B20 800 Mhz miatt ,mert az csak nagyon vidéken van..)
-
stemplar07
őstag
válasz
Aryon87 #4163 üzenetére
Na most : megnéztem, az S7 , és a V10-nél is Telekom HU NET , illetve internet.telekom (APN) van írva ...
hát valaki próbálja ki, de ha ez a probléma, akkor lehet rájuk borítom az asztalt ..............itt szaraxom .. 2 hete .....
R.. kocsogok : tényleg van ilyen beállítás .. találtam az oldalukon..
LTE profil létrehozása - internet és MMS beállítások:Név: Telekom HU LTE
APN: internet.telekom
Proxy: nincs
Port: nincs
Felhasználónév: nincs
Jelszó: nincs
Szerver: nincs
MMS-központ: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.051.126.010
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa: default, mms, supl
APN protokollja: IPv4
Hozzáférésipont-név roaming protokollja: IPv4
Hozzáférésipont-név engedélyezése: igen
Csatorna: Nincs megadva
Virtuális mobilszolgáltató típusa: Nincs
Virtuális mobilszolgáltató értéke: Nincs beállítva -
E2E4
aktív tag
válasz
Aryon87 #4155 üzenetére
Pontosabban az volt a hiba hogy telefonhalozat volt, de mobilnet nem?
Igen.Szerintem nem szoftveres, hanem a sim kartyahoz, es a Telekomhoz kapcsolodo hiba.
Ez lehetséges.Bent a T-nel azt mondtak minden beallitas megfelelo, a telefon hibas.
Ezt már máskor, más ügyben is eljátszották, a Telekomnál...
Szerintem a probléma megoldás metódusánál azt kapták az ügyfél szolgálatosok, hogy ezt kell mondani.Addig babraltam az APN beallitasoknal mig sikerult megcsinalnom.. Este megosztom az APN-t amivel mukodhet nektek is, mert sztem nem az van nalatok beallitva es ott lesz a hiba..
Úgy legyen. Várjuk a megosztást. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #4155 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy nem csak a NET ről dobott le, hanem a komplett hálózatról és így telefon beszélgetés is megszakad(t)
(vagy manuális hálózat váltás során , 4G területen (ahol amúgy simán jó a 4G vagy LTE ... (Várostól pár km-re lakom) korábban semmi gondom nem volt és SIM kártya jó, mert G2 -be használva ez a probléma nincs jelen.
UI:
Akkor APN beáll. -al van a probléma, azt mondod?L
-
eladogeppc
veterán
válasz
Aryon87 #3305 üzenetére
Nem tudom miben kellene más korszaknak lennie egy G2-nek.
Nem kell nekem sem a 2 nap, de örülnék neki, hogy egy mindenhol utált milliomosoknak való harapott alma akkufogyasztását próbálnák már elérni végre. Volt a legnagyobb változat, nagyon jó volt, de baromira el vannak maradva még a Droid változatosságától. Sajnos tele van millió apró hiányossággal az IOS, közbe körbe van hype-olva.
A google vagy a Waze navigáció tök mindegy melyik chipseten fut. Az egyik fejlettebb chipset mint a másik, ennyi. Snapi 800 vs 810 vs 808. Nem a játékok minőségéről beszélek, nem is érdekel milyen effektek hogyan mennek. G2 alatt is ugyan azt a navigációt használom mint most ezeken.
Egyáltalán nem sírok. Miért sírás ha valaki leír valamit ? Nem értem. Megállapítottam valamit
Az, hogy nekem meg mim van, az a saját dolgom. Úgy gondolom minél több telefon, annál több tapasztalat. V10-em még nem volt, véleményt úgy gondolom még nem formáltam. Kérdeztem, utánajártam, ennyi.
Prémium, minőségi darab, sőt továbbmegyek. Nem az LG tehet a Snapi túlfogyasztásáról. Külföldi szakmai topikok már a megjelenéskor megállapították, csodák meg nincsenek. Jók a mai prockók nagyon is, még az akku technika nem bírja követni. Majd lesz ez jobb is.
Itt is megjegyzem, hogy az LG akkor is a szívem csücske lesz, nem csak a szervíz hozzáállása miatt, hanem a cég illetve a vezetés pozitív szemlélete miatt. -
E2E4
aktív tag
válasz
Aryon87 #3262 üzenetére
Tényleg fent volt hajnal 3 után, félig meg is néztem. (Csak aztán dolog akadt, most meg már nincs fent.
)
Amit eddig láttam, az alapján egész jónak tűnik a V20.
Engem mondjuk preferáltan egyetlen része az, ami érdekel:
Hi-Fi Quad DAC – powered by the ESS SABRE 9218Csakhogy ezen pici plusz "örömért" eszem ágában sincs lecserélni a V10-et.
(Audio teszt van róla? V10 kontra V20 vak teszt? Amíg ez nincs, s amíg nem hallom füllel a minőségi különbséget, addig a Hi-Fi rész miatt sem váltanék.)
Számomra összességében a V20 nem tud annyival többet, hogy a V10 után megjelenjen a "must have it" érzés.Pro:
+ 32 helyett 64 GB flash memória (De egy minimum 128 GB-s microSD kártya mellett ez sem ösztökélő szempont.)
+ Sanapdragon 808 -> 820. (Bőven elég a 808-as proci is még egy jó darabig.)
+ Dupla hátlapi kamera. (Minek?)
+ Az akkumulátor +200 mAh elektromos kapacitása meg - szó szerint - nem villanyozott fel.
+ Android 7.0: Remélem, hogy a V10 is hamar megkapja majd.Kontra:
- A duraskin hátlap helyett a selyemfényű hátlap visszalépés.
- A kamera rész esztétikailag falra hányt borsó. (Persze sok választási lehetőség nem is adódott, ha már annyira erőltetik a dupla kamerát.)
- A hátsógombok száműzése oldalra harakiri az LG részéről.
- A kijelzőn az állandóan vízjelként középen lévő B&O Play logó túlerőltetett, mit több, túlhájpolt, és engem még videón is zavar, nem hogy élőben. (Első dolog lenne a skin-t kinyírni és helyette mást installálni.)Amit hiányolok a V20-ból:
- Nincs notfication LED
- A másodlagos kijelzőn - úgy tűnik - nem csinálták meg azokat a szoftveres fejlesztéseket, amikről a fórumon többször írtam/írtatok már. (Pl. Jobb személyre szabhatóság, üzenetek első pár szavának mejelenítése és onnan történő megnyitása, notification LED hiányában nagyobb, színes, villogó értesítési négyzetek.)Összegzés:
A V20 nem hiszem, hogy sok V10 tulajdonost el fog csábítani, viszont az LG G4 / G5 tulajoknak érdemes lehet elgondolkodni a V20 vásárlásán. Jöhetnek még a Samsungtól is vásárlók, akinek nem jött be annyira a cég legutóbbi flagshipjének "kenyérpirító" okos funkciójaSzóval nekik ajánlható lehetne a V20...
Ja, mégsem: a V10 ugyanis sokkal jobb szolgáltatás/ár anyában, valamint nem tud annyival kevesebbet, amiért érdemes lenne a jelenleg jelentős árkülönbséget ráfizetni. Emellett még számos téren jobb is, mint a V20. (Lsd. a fenti "Kontra" listát.)-----------------
Szerkesztés:
(#3264) OPiiPO : OK, de ott sem látom azt a videót, ami még hajnalban fent volt az Aryon87 által megosztott linken.[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
Aryon87 #2278 üzenetére
Igen, kell a változás
sixpak: köszi, még este felraktam 6.0-t
Nem tudom, hogy beállt-e már rendesen az akku vagy rosszul mutatta a töltöttséget, de nem tudom elképzelni, hogy flight módban 13%-ot merült éjszaka. Secondary screen is offon volt. Remélem azért ez nem marad állandó.
-
nagyatt
tag
válasz
Aryon87 #1987 üzenetére
Ezek szerint akkor már javítottak azóta egysmáson. Ezek kb 2 hónapos tapasztalatok amiket megosztottam. Illetve a fenti leírás nagyrésze nem az én tapasztalatom, hanem a mobilos mérnök kollégáké
. Aki G5-re váltott cégen belül sírva kérte vissza a G3/G4-ét.
Én pont fordítva voltam vele amúgy mint te, első ránézésre nagyon tetszett a koncepció, aztán ahogy láttam a telefont, meg hallottam a tapsztalatokat elment a kedvem tőle, pedig én is szerettem volna váltani rá V10-ről.
Így meg kell várnom a V20-at ha elkészül egyszer
Amúgy örülök, hogy neked kellemes csalódást okozott a G5. -
Outblast
tag
válasz
Aryon87 #1987 üzenetére
Gondoltam hogy azért nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy a kolléga leírta
Viszont egyszerűen nem tudok dönteni a 2 telefon között....
A HIFI miatt a V10 nagyon bejön (15k-s Sennheiser és Soundmagic E10 fülesem van így jó lenne ha jól is szólna)
A G5 viszont tesztek / videók alapján nagyon gyors, a moduláris dolog nem izgat...
a V10 netről olyan 130k függetlenül, míg a G5 Tmobiltól részletre olyan 150k lenne (meglévő 3500 körüli előfizuhoz.)
hát nem tudom, még 15 napom van mire vehetek Tmobilénál kedvezményesen telót (onnan max G5 mert V10et egyik se forgalmaz). a V10 mellett szólna az is hogy független lenne, ami nekem jobb lenne mert Tmobileról Vodara kellene váltani, mert melóban kb csak annak van térereje mivel az összes céges az, viszont Tmobilénak nagyon ritkán van így a keresgélés miatt jobban is merül a telefon... -
E2E4
aktív tag
válasz
Aryon87 #1844 üzenetére
Jól látod. Sőt, még olyan is de "partolt", aki amúgy eredetileg G4-et szeretett volna venni, aztán összehasonlította a G4-et, a G5-el, és a V10-el, és akkor már nem is volt visszaút a V10 előtt. Utána meg azt vette észre, hogy - noha előtte még nem is volt LG telefonja - sőt, a MobilArenán is csak néha-néha írogatott, hogy hirtelen elkezdte írni az első téma összefoglalóját, V10-ből. Most meg már lassan oda kell figyelnie, nehogy túlzottan rabjává váljon a fórumnak, a V10-nek, meg a mobil Hi-Fi világnak.
Nagy csapda ez a V10 világ, felebaráti szeretetből mondom néked', menekülj innen, amíg tudsz.Amúgy sem járnál jó vele, ha szó szerint "hozzád vágnának egyet" - lévén a rozsdamentes acél oldalél önvédelmi eszközként sértene meg, és akár 8 napon túli sérülést is okozhatna. Sőt, a fentiek tudatában azt javaslom, hogy tüzetesebben ki se próbáld a V10-et. Ha óvó tanácsom ellenére mégis megtennéd, akkor viszont könnyen szembesülhetsz két dologgal:
1. Azon kapod magad, hogy a lehető legjobb áron tudd értékesíteni a G5-öt;
2. Hirtelen azt veszed észre, hogy egy V10-et használsz.Én szóltam előre...
Mindenki.
Tudtok egy jó terapeutát, - lehetőleg legyen "nőőő" és "szééép" és szeresse az "okos férfiak"-at- aki a V10 függőség gyógyításában, egy eredményes terápiában részesítené az írásban szereplő "tag"-ot? Személy szerint engem már egyre inkább kezd zavarni, amikor tükörbe nézve meglátom őt.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
Aryon87 #1154 üzenetére
Gyönyörű is
És amitől a legjobban tartottam az üzemidő az számomra pozitív csalódás. Az én használati szokásaimmal: 2 óra telefon, 10-20 fénykép, netezés, wifi bekapcsolva folyamatosan, 2-2,5 óra kijelzőidővel és így 40% körül szoktam este 8-9 magasságában töltőre tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest