- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Már azt gondoltam,hogy csak Én vagyok az utolsó mohikán.
Igen,azt lenne jó,1,6-os,de nem is nagyon láttam.....Ugyanis,csak használtra futja.1,4-es van elég szépek.A kraft annyira nem lényeg.60-on túl,már nem igazán száguldozok.
Mondjuk,ha előzni kell és megy a klíma,akkor kicsit lassul a gép.
No,közben látom vagyunk még,csak ugye mivel jó kis vas ez nemigazán pörög a topik.
-
-
-
-
-
resist
tag
Na rájöttem, ez szerintem nem V10 inkább Android dolog lesz, vagy pedig maga a WeGo kezeli "bután".
Szóval át kellett kapcsolni a kocsiban a rádiót a Media módra és akkor átlöki a zenét is meg a navi hangját is.
A zene nem gáz, de a navi furcsa, hisz másik telefonnal nem kell semmit csinálni, úgy jelenik meg, mintha a telefon felhívná az autó rádióját és szépen bemondja az utasítást. Ezt csinálja iphone-nal is és csinálta Lumiával is. Így Android alatt azért gáz, mert igazán nem lehet rádiót hallgatni, vagy a navi megy, vagy az -
saddybaddy
tag
Jaja, egyszer felrakod es utána az ott marad de a széleknél is faszán! Plusz van rajta valamilyen Anti Glare bevonat ami taszítja az ujjlenyomatot és ez is működik. A régi üvegfóliáim mindig tiszta zsíros meg lenyomatosak voltak. Én mar csak ezt rendelem egy ideje, nagyon patent cucc. A múltkor kijelzővel lefele landolt a V10-em mert balfasz módon a hasamon hagytam tv-zés közben miközben persze bealudtam, egyszer csak csengetett valaki én meg hirtelen felugrottam az ágyról a hasamon a telóval és kb. 1m magasból arcal a laminált padlóra esett 😤 De a Nillkin jó szolgálatot tett csak a jobb sarka repedt be az üvegfóliának. Úgyhogy én leteszteltem élesben és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ☺️
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest