- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Már azt gondoltam,hogy csak Én vagyok az utolsó mohikán.
Igen,azt lenne jó,1,6-os,de nem is nagyon láttam.....Ugyanis,csak használtra futja.1,4-es van elég szépek.A kraft annyira nem lényeg.60-on túl,már nem igazán száguldozok.
Mondjuk,ha előzni kell és megy a klíma,akkor kicsit lassul a gép.
No,közben látom vagyunk még,csak ugye mivel jó kis vas ez nemigazán pörög a topik.
-
resist
tag
Na rájöttem, ez szerintem nem V10 inkább Android dolog lesz, vagy pedig maga a WeGo kezeli "bután".
Szóval át kellett kapcsolni a kocsiban a rádiót a Media módra és akkor átlöki a zenét is meg a navi hangját is.
A zene nem gáz, de a navi furcsa, hisz másik telefonnal nem kell semmit csinálni, úgy jelenik meg, mintha a telefon felhívná az autó rádióját és szépen bemondja az utasítást. Ezt csinálja iphone-nal is és csinálta Lumiával is. Így Android alatt azért gáz, mert igazán nem lehet rádiót hallgatni, vagy a navi megy, vagy az -
saddybaddy
tag
Jaja, egyszer felrakod es utána az ott marad de a széleknél is faszán! Plusz van rajta valamilyen Anti Glare bevonat ami taszítja az ujjlenyomatot és ez is működik. A régi üvegfóliáim mindig tiszta zsíros meg lenyomatosak voltak. Én mar csak ezt rendelem egy ideje, nagyon patent cucc. A múltkor kijelzővel lefele landolt a V10-em mert balfasz módon a hasamon hagytam tv-zés közben miközben persze bealudtam, egyszer csak csengetett valaki én meg hirtelen felugrottam az ágyról a hasamon a telóval és kb. 1m magasból arcal a laminált padlóra esett 😤 De a Nillkin jó szolgálatot tett csak a jobb sarka repedt be az üvegfóliának. Úgyhogy én leteszteltem élesben és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ☺️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest